På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

16 Lediga jobb

Elmontör

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Har du ett intresse för teknik i allmänhet? Är en arbetskultur som präglas av driv, lojalitet, ärlighet och ödmjukhet något som tilltalar dig? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Om tjänsten Som elektronikmontör kommer arbetsuppgifterna att vara varierande med alltifrån enkla montage till mer kvalificerad problemlösning. Du kommer bland annat - utföra manuellt monteringsarbete enligt arbetsinstruktion och ritning - slutkontroll av produkten - jobba med ständigt förbättringsarbete Om dig Som person ser vi att du är fingerfärdig och har ett öga för detaljer eftersom du kommer arbeta med väldigt små komponenter. Du som har förmågan att visa gott engagemang och arbetsvillighet kommer passa bra som vår konsult på detta uppdrag. Du har en positiv framtoning och trivs med att arbeta självständigt men även i grupp. Viktigt för tjänsten är: - Noggrannhet och kvalitetsmedveten - Tekniskt intresse - God svenska i både tal och skrift Eftersom kunden finns utanför Eskilstuna är det viktigt med körkort och tillgång till bil Tidigare erfarenhet som elektronikmontör är kvalificerande men inte ett krav. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Helena Torresan Bergsell via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 29 November (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förpackningsoperatör inom tillverkningsindustri i Åkersberga!

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Om tjänsten Som Förpackningsoperatör kommer du att ingå i ett team på 4 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av processövervakning, kvalitetskontroller, dokumentation samt sanering och rengöring. Vidare kommer du att hantera enklare maskinomställningar och vara avhjälpande vid stopp och fel. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 07:00 till 16:00 men kan komma att ändras vid behov. Därmed att det viktigt att du bor i Norrort. Om dig Vi söker dig som har god och omfattande erfarenhet av någon typ av tillverkningsindustri. För att du ska vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du bland annat har god datavana, fullgjort gymnasiet och inte har kraftig gluten-, soya- eller nötallergi. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av arbete i affärssystem/MPS-system. Vi ser gärna att du som person är flexibel, lösningsorienterad och kan hantera ett högt arbetstempo. Du ska inte vara rädd att hugga i där det behövs och framförallt vara riskmedveten. Viktigt för tjänsten är: - Mycket god svenska i tal, skrift och läsförståelse. - God engelska i tal, skrift och läsförståelse. - Kvalitetsmedvetenhet - Noggrannhet - Flexibilitet och pålitlighet Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Athina Bagiopoulou via Adecco 010 – 173 73 00. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Förpackningsoperatör, Åkersberga, Stockholm, Operatör
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 30 November (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montörer till ledande företag inom fordonsindustrin!

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Har du tidigare erfarenhet av montering? Är du en social och en positiv lagspelare? Då ska du se hit! Adecco söker nu montörer för proaktivt intag under hösten till global fordonsaktör i Göteborg. Tveka inte sök redan idag! Om jobbet Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som fordonsmontör hos vår kund. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under hösten hos vår kund i Göteborg. Som montör hos företaget kommer du att få arbeta i deras produktion med montering på löpande band av varierande svårighetsgrad, ofta i högt tempo. Noggrannhet, punktlighet och kvalitet är någonting som värderas högt på den här arbetsplatsen. Arbetet kommer att ske både enskilt och i grupp. Du kommer att arbeta med: - montering av fordonskomponenter Om dig Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och relevant utbildningsbakgrund är meriterande. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska moment och jobbet är fysiskt till karaktären - på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person. För att trivas i denna roll är du en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktigt för tjänsten är: -    godkänt i matte, svenska, engelska från gymnasiet Om anställningen Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag där du efter genomförd introduktionsutbildning har möjlighet till arbete, det kommer att ske introduktionsutbildningar på företaget under hösten. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Om ansökan Tjänsterna kommer att tillsättas efter behov. Rekryteringsarbetet sker därför löpande under hösten. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 30 November (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinmontör

Arbetsgivare / Ort: Avt Industriteknik AB / Alingsås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Maskinmontör

Färdigheter
Meriterande
 • Montering
 • mekanik
 • Montering av finmekanik
 • Elteknik
 • Pneumatik

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Vi finns i Alingsås och har kontor i Göteborg men levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands. I fina lokaler i Sävelund skapar vi utrustningar i teknisk framkant. Din profil. Som person är du driven och vill få saker gjort. Du gillar att skruva och gillar teknik i största allmänhet. Arbetet sker i projektform vilket kräver god samarbetsförmåga men en förmåga att arbeta självständigt och lösa saker på plats.


Grundläggande kvalifikationer. Gymnasieutbildning inom något av områdena el teknik mekanik eller motsvarande. • Körkort, lägst B. • Omfattande datorvana • Kunskaper i svenska och engelska. • Du gillar att meka och har ett starkt tekniskt intresse • Ej främmande för resor både i och utanför Sverige.

Erfarenhet ifrån verkstadsarbete värdesätts.

Vi prioriterar om du har erfarenhet ifrån maskinmontage och kan jobba som ledande montör i projekt men du kan även vara junior med intresse och vilja att lära dig.


Med innovativ och kreativ personal lyckas vi på AVT ofta överträffa våra kunders förväntningar. Vi gillar tekniska utmaningar har en passion för effektiv produktion.


Med en god efterfrågan på våra tjänster växer vi och anställer ytterligare inom flera områden. Vi söker nu specifikt dig med intresse av montering inom automations- och produktionslösningar.


Som montör är du med och monterar ihop maskiner innefattande mekanik, el och pneumatik. Du utgår ifrån 3d underlag och bygger maskiner utifrån vår egen konstruktion. De flesta maskiner är unika vilket innebär att en del problemlösning ingår samt provkörning och installationer ute hos kund. Du är praktiskt lagt och gillar teknik och att skruva.


Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla antingen som spjutspets eller genom breddning av kompetensen. Hos oss erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsuppgifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.


Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]

Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsgivare
Avt Industriteknik AB
Industrigatan 1
44138 Alingsås
Hemsida: http://www.avt.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Elmontör

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Har du ett intresse för teknik i allmänhet? Är en arbetskultur som präglas av driv, lojalitet, ärlighet och ödmjukhet något som tilltalar dig? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Om tjänsten Som elektronikmontör kommer arbetsuppgifterna att vara varierande med alltifrån enkla montage till mer kvalificerad problemlösning. Du kommer bland annat - utföra manuellt monteringsarbete enligt arbetsinstruktion och ritning - slutkontroll av produkten - jobba med ständigt förbättringsarbete Om dig Som person ser vi att du är fingerfärdig och har ett öga för detaljer eftersom du kommer arbeta med väldigt små komponenter. Du som har förmågan att visa gott engagemang och arbetsvillighet kommer passa bra som vår konsult på detta uppdrag. Du har en positiv framtoning och trivs med att arbeta självständigt men även i grupp. Viktigt för tjänsten är: - Noggrannhet och kvalitetsmedveten - Tekniskt intresse - God svenska i både tal och skrift Eftersom kunden finns utanför Eskilstuna är det viktigt med körkort och tillgång till bil Tidigare erfarenhet som elektronikmontör är kvalificerande men inte ett krav. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Helena Torresan Bergsell via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 3 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinmontör/verkstadsarbetare till växande företag

Arbetsgivare / Ort: Rcm Global Markets AB / Täby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Maskinmontör

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Företaget:

RCM AB utvecklar och tillverkar maskiner som används för tillverkning av främst våtservetter. Vi är ett världsledande företag och strävar alltid efter att bli bättre. Våra kunder finns över nästan hela världen. Vi har vår verksamhet i Täby.


Du:

Får gärna ha bred erfarenhet från verkstadsmiljö, vara händig, organiserad samt ha ett mekaniskt intresse. Ditt huvudansvar är att montera maskinerna och fixa till om det inte passar. Vi har några manuella verkstadsmaskiner (svarv, fräs osv) men har nästan ingen egen tillverkning. Däremot är det meriterande om du kan hantera dessa. Som vår nya kollega blir du, förutom montör, även ansvarig för vår verkstad.


Ingen maskin är exakt som tidigare utan vi letar hela tiden förbättringar, något du bör gilla. Du bör även gilla att jobba självständigt och är inte främmande för att resa ibland och hälsa på ”i verkligheten”.


Vi:

Jobbar tillsammans, är prestigelösa, hjälps åt, försöker hela tiden förbättra oss. Du blir snabbt en viktig kugge för oss.Skicka din CV till [email protected]

Arbetsgivare
Rcm Global Markets AB
Reprovägen 4
18377 Täby
Hemsida: www.rcmab.se
Ansökan
Ansök senast 4 December (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

MONTÖR/TESTARE SÖKES TILL INTERNATIONELLT FÖRETAG I LANDSKRONA

Arbetsgivare / Ort: Emploid AB / LANDSKRONA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Färdigheter
Krav
 • Montering
 • mekanik
Meriterande
 • Automationsteknik

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

EMPLOID söker en tekniskt driven, relationsskapande och kommunikativ person till ett internationellt tillverkningsföretag i Landskrona.

Om företaget

Företaget utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska produkter till kunder globalt. Dom är placerade i Landskrona där även din arbetsplats kommer vara placerad. Kunderna finns över hela världen varpå rollen även kommer innebära cirka 10–15 resdagar per år. Mer specifik information om företaget kommer vid senare skede i rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Montör/Testare kommer du att arbeta i företagets underhålls- och testorganisation. Du kommer ha en roll där du både arbetar internt gentemot utvecklingsavdelningen och externt gentemot kundbeställningar. Du kommer arbeta i ett kompetent företag med starkt tekniskt fokus och är en viktig länk mellan teknik och den kommersiella verksamheten.

Mer specifikt kommer rollen innefatta:

– Utföra mekanisk testning på kundspecifika maskinordrar

– Utföra mekaniska tester tillsammans med utvecklingsteamet på nyutvecklade maskiner

– Hantering och administration av testprotokoll

– Supportera montageteamet med montagearbete vid behov

– Utföra test- och montagejobb ute hos kund vid behov

Kompetenskrav

Vi söker dig som har bakgrund och erfarenhet av att arbeta med service och montage av maskiner. Det är meriterande om du har arbetat i en tillverkande industri och är van vid att arbeta med mycket problemlösning på ett systematiskt sätt. För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det en teknisk förståelse samt erfarenhet av mekaniska produkter.

För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har:

– Dokumenterad arbetslivserfarenhet som servicetekniker, mekaniker eller motsvarande position inom industri

– Kunskap inom mekanisk och elektronisk felsökning och ritningsläsning

– Montagevana

– Förståelse i svenska och engelska såväl skriftligt som verbalt

Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som Servicetekniker är det viktigt att du som person besitter en god teknisk kompetens då du dagligen kommer ställas inför tekniska problem som du ska lösa. Din kommunikativa förmåga är även av stor vikt då du arbetar kommunikativt gentemot kund och internt. Du är självgående, strukturerad och kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att skapa och upprätthålla relationer. Du är även målorienterad och kan leverera högkvalitativa resultat i varje given situation.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Landskrona

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montage, Montör, testare, Servicetekniker, mekaniker, Maskintekniker, tekniker, hydraulik, pneumatik, industri, tillverkning, produktion, mekanik, Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö, rekrytering, heltid

Arbetsgivare
Emploid AB
26144 LANDSKRONA
Hemsida: www.emploid.se
Ansökan
Ansök senast 5 December (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör till Aimpoint i Gällivare

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Genom Adecco kan du få chansen att arbeta på ett världsledande företag på rödpunktsikten Aimpoint, som är ett företag inom Sandberg Development Group. Aimpoint AB, som är marknadsledande inom sin nisch, har sedan 1975 tillverkat sikten som blivit kända världen över för sin höga kvalitet och precision. Läs gärna mer på www.aimpoint.se Om tjänsten I rollen som montör kommer dina arbetsuppgifter bestå av montering av sikten där arbetet sker på olika stationer, med olika moment.  Tjänsten som montör är en provanställning med chans till förlängning och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!  Om dig Vi ser gärna att du som söker tjänsten som montör har stort personligt driv och att kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är också en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra, är noggrann med ditt arbete och har tålamod. Du som förstår vikten av både tempo och noggrannhet kommer att trivas på denna arbetsplats. Har du tidigare erfarenheter från monteringsjobb är det meriterande. Viktigt för tjänsten är: - Noggrannhet - Effektivitet - Tålamod Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet Om Adecco Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig intressanta uppdrag på attraktiva företag, tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig därför friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och hälsovård. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar på uppdrag ute hos vår kund. Kontaktuppgifter:  Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Stina Nilsson via 073-684 77 45 eller [email protected] Har du frågor angående registreringen var vänlig kontakta vår support via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Montör, Aimpoint, Gällivare, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 5 December (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Processoperatör som vill vara med och bekämpa Covid-19

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Tänk att få jobba på ett företag inom läkemedelsindustrin där du får möjlighet att bli en värdefull del i kampen mot sjukdomar som Covid-19, säsongsinfluensa och RS-virus. Nu finns här chansen att arbeta som processoperatör hos ett spännande och innovativt läkemedelsföretag. Känner du att “ordning och reda” är något som är synonymt med dig, ansök idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Novavax räkning en processoperatörer till deras produktionsavdelning. Denna befattning innebär operativt arbete med ingående steg i produktionen där kundernas behov avseende kvalitet och leveranssäkerhet ska säkras och uppfyllas. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novavax. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid och pågå i 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning. ARBETSUPPGIFTER Som processoperatör kommer du primärt fokusera på två olika områden. Dessa områden består av revidering av dokumentation och en roll som operatör, vilka beskrivs mer omgående här nedan. Revidering av dokumentation: * Revidera instruktioner för produktion i MS Word, samt föra över dessa till elektroniskt dokumenthanteringssystem Rollen som operatör: * Säkerställa att lokaler och utrustning iordningställs före, samt efter varje batch * Planera och genomföra beredningar inför produktionsbatch * Operativt genomföra ingående steg i produktionen såsom beredningar, filtrering och rengöring av processutrustning * Etikettera och paketera produkt inför leverans * Sammanställa batchdokumentation efter varje batch * Initiera och utreda avvikelser då de inträffar * Delta i förbättringsarbetet inom operations * Distribuera prover internt till QC-kontroll samt till externa laboratorier Du kommer att arbeta med provberedning, filtrering, handhavande av processutrustning, provhantering samt sammanställning av batchdokumentation. Som processoperatör ansvarar du för att dessa moment planeras och genomförs i enlighet med gällande produktionsplan. Särskild vikt ska läggas vid att allt arbete i produktionen genomförs och dokumenteras på ett strukturerat och repeterbart sätt. VI SÖKER DIG SOM Har vana och intresse av att sammanställa batchdokumentation och som har förmågan att självständigt arbeta med att strukturera och dokumentera ditt arbete på ett kvalitativt sätt. Du har exempelvis: * Stort intresse av att arbeta i en läkemedelsproduktion reglerad av GMP * Erfarenhet av steril/aseptisk produktion i renhetsklassade lokaler * Besitter förmågan att skriva och avrapportera utfört arbete * Kunskap inom revidering av GMP-dokument (i MS Word) * Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift Vidare har du erfarenhet av att skriva avvikelser och har jobbat mot GMP inom produktion tidigare. Det är meriterande om du: * Har teknisk kompetens inom processteknik Som person är du: * Ansvarstagande * Noggrann * Teamplayer ÖVRIG INFORMATION * Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid * Omfattning: Heltid, varierande arbetstider. (Skiftgång) * Placering: Uppsala Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 5 December (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör till Dawson

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Vi söker nu Logistikarbetare för kunds räkning! Om tjänsten Som Logistikarbetare kommer du att arbeta ute på en större byggarbetsplats i Luleå. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara över att leverera material ut till installatörer på byggarbetsplatsen. Arbetet innefattar lossning av lastbilar, transportera material med pallbjörn och liknande redskap, samt hantering av temporärt lager ute på plats. Du kommer ingå i ett arbetslag på cirka 10-15 personer med arbetsledare som styr arbetet. I din roll som Logistikarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Montage - Kabeldragning - Installation Tjänsten som Logistikarbetare är ett konsultuppdrag med start 7 december, så vänta inte med din ansökan! Om dig Vi söker dig som har gymnasial examen, gärna från praktisk utbildning, du har med fördel erfarenhet av arbete på byggarbetsplats, lager eller närliggande arbetsuppgifter. Som person trivs du med att arbeta praktiskt, du tar för dig och kommer snabbt in i arbetsuppgifterna. Du tar ansvar över ditt egna arbete samt bidrar till gott samarbete med dina kollegor. Truckkort är meriterande men ej ett krav. Viktigt för tjänsten är: - Självgående - Samarbete Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Stina Nilsson via 073-684 77 45 eller [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Logistikarbetare, Montör, Tekniker, Tillverkning, Montering, Luleå, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 7 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållsingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Vår kund som verkar inom dermatologibranschen växer och nu finns chansen för dig som vill vara med på denna resa där stora investeringar ska göras! Om du är den som ofta tänker ett steg längre och vågar utmana och komma med förslag på förbättringar kan det här vara rollen för dig. Vi söker dig som vill arbeta som underhållsingenjör och tillsammans med vår kund bidra till människors hälsa och välmående genom innovativa medicinska lösningar för dermatologiska behov. Sök tjänsten omgående då vi redan är igång med selekteringen. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en underhållsingenjör. Vår kund sitter i fina lokaler i Uppsala och då vår kund är i en stor expansionsfas där många investeringar ska göras kommer du in i en spännande tid. Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara med och påverka, utveckla och självklart växa tillsammans med vår kund framåt. Du kommer arbeta på avdelningen CMC-Development. Avdelningen ansvarar för utveckling av analysmetoder för läkemedel och medicintekniska produkter inom bolagets affärsenhet Aestehetic. Gruppen beskrivs som öppen och välkomnande och består i dagsläget av 12 personer. Här erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent analysgrupp. Då det är viktigt att du får bra förutsättningar kommer du ha löpande uppföljningar och tilldelas en fadder. Du erbjuds Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig. * Tillsvidare anställning (provanställning 6 mån) * På sikt anställning hos vår kund (förutsatt att alla parter är nöjda) * Skräddarsytt utbildningspaket * Gedigen introduktion Förutom möjligheten till att vara med och påverka kommer vår kund erbjuda ett utvecklande och varierande arbete som uppmuntrar sina anställda att vara med i flera projekt över stora delar av organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i gruppen och med andra på avdelningen och här finns verkligen möjlighet till att vara med och bidra! Vidare kommer du bli en del av en internationell miljö där din egen utveckling uppmuntras och du hittar bolaget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation där utbyggnad av redan väldigt fina lokaler är igång för fullt i och med expansionen som ligger för plan framåt. Läs mer om vårt generella konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. De ansvara även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen. Vi söker nu en självständig och målinriktad Underhållsingenjör med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen. Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta inom följande huvudområden: * Utveckla förvaltning av utrustning inom tillverkningen, underhållsplaner, utbytesplaner * Utveckla samt implementera mätning/analys/uppföljning för att optimera förvaltning * Säkerställa att gällande myndighetskrav (ISO, GMP) uppfylls samt korrekt dokumentationshantering * Förutom förvaltning av utrustning inom tillverkningen kommer även aktiviteter inom renrum samt renmedia, (PW, WFI, ånga, tryckluft, HVAC) att förekomma * Medverka aktivt i projekt inom området teknisk förvaltning VI SÖKER DIG SOM * Har en lämplig teknisk utbildning, gärna på högskolenivå alternativt yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet * Har erfarenhet av att arbeta med analys av driftdata för att utveckla underhållsplaner för ökad effektivitet * Har kunskap inom området underhåll och förvaltning av teknisk utrustning * Har goda kunskaper i Office-paketet * Har goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt Det är meriterande om du: * Har erfarenhet av grundorsaksutredning * Har erfarenhet av arbete inom ISO/GMP Det är viktigt att ovan kompetenser framgår tydligt i din ansökan för att vi ska kunna gå vidare. För att trivas hos vår kund och i tillväxtresan som de står inför ser vi gärna att du är drivande, självständig och flexibel. Du har en bra initiativförmåga har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kan ibland präglas av ett högt tempo och det är därför viktigt att kunna hantera flera arbetsuppgifter åt gången, samt att utföra dessa på ett enkelt och strukturerat sätt. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga såväl på svenska som på engelska. Övrig information * Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid * Omfattning: Heltid, kontorstider * Placering: Uppsala, centralt * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 12 December (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör till kund i Kungsbacka

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Har du industrivana och vill arbeta på en arbetsplats som präglas av innovation och laganda? Då har vi på Adecco tjänsten för dig som Montör hos vår kund i Kungsbacka.  Om tjänsten I din roll som Montör på Adecco kommer du att arbeta i team med kollegor ute hos kund. Arbetstiden är förlagd måndag till torsdag 07:00-16:00 samt fredag 07:00-14:45 Om dig Du som har industrivana och vill arbeta i sociala miljöer kommer trivas i rollen som montör hos Adecco. Har du tidigare arbetat  som montör har du goda förutsättningar för att lyckas i rollen. Som person är du driven, social och ser vikten av gott samarbete för att tillsammans utvecklas och nå uppsatta mål.. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov Kontaktuppgifter Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 12 December (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Industriarbetare till företag i Ulricehamn

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Jobbeskrivning För framtida uppdrag söker vi nu fler medarbetare till vår kund utanför Borås. Uppdraget är långsiktigt, arbetstiderna är förlagda 2-skift (måndag till fredag) och tjänsten startar efter överenskommelse. Du blir anställd av Uniflex och arbetar ute hos kund i Ulricehamn. Som anställd i vår bemanningsverksamhet är du en viktig representant för Uniflex, vi ställer därför krav på engagemang, ansvarstagande och stor arbetsvilja. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom industri eller har gått industriprogrammet på gymnasiet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering samt kontroll och underhåll av maskiner. Har du erfarenhet inom svets, robotsvets, CNC-operatör och bockning är detta högt meriterande då dessa arbetsuppgifter kan komma att bli aktuella. Ytterligare krav/meriter: - Truckkort - Körkort och bil - Erfarenhet av ritningsläsning Personliga egenskaper Som person ser vi gärna att du är noggrann, lösningsorienterad och arbetsam. Du är trygg i din arbetsroll och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter och miljöer. Vidare har du en god känsla för service och framförallt besitter du viljan att alltid prestera på en hög nivå. Att du är händig och har verktygsvana är även viktiga aspekter i rekryteringsprocessen. Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag! Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 16 December (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Husqvarna AB söker montörer

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Är du flink i fingrarna och tycker om att jobba under högt tempo? Se hit! Vi har jobbet för dig!  Om tjänsten Som montör på Husqvarna jobbar du i team vid en produktionsline, där varje person har ansvar för sitt arbetsmoment. Du jobbar mot tydligt uppsatta tidsmål, där du behöver vara flink i fingrarna och kan hantera en produktionslina som är tidsstyrd. Viss montering kräver att du kan läsa instruktioner för att få din produkt monterad. I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Montering Marialhantering Renhållning av arbetsstation Om dig Vi söker dig som har erfarenhet av montering, industriarbete eller produktionsarbete.Du är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift.Vidare ser vi att du har en positiv inställning till ditt arbete och är intresserad av praktiskt arbete. Detta är en tjänst för dig om har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra tillsammans med andra. Du har lätt för att följa instruktioner och ta direktiv. Du trivs också i ett högt arbetstempo då det stundtals är hög arbetsbelastning. Noggrann Ansvarstagande Stresstålig Händig Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Att arbeta som konsult på Adecco Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vår storlek gör att vi har många kunder stora som små, nationell som internationella i de flesta branscher. En anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer, det finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Om anställningen Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Om ansökan Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". 1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Eddie Avdic via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 17 December (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör till vår kund i Braås

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Har du erfarenhet av att jobba som montör? Har kunskap och intresse för montering! Är du driven, positivt inställd till ny kunskap, trivs med samarbete och besitter hög arbetsmoral. Då har vi uppdraget som passar just dig! Om jobbet: Vår kund är etablerad 3 mil norr om Växjö och är världsledande i sin bransch. Organisationen är i ständig utveckling och är därför i behov av ytterligare medarbetare. I monteringen finns inga robotar, här görs varje maskin från grunden – ett riktigt hantverk! Detta ställer höga krav på dig som montör, men ger också ett variationsrikt och utvecklande arbete. Alla jobbar nära tillsammans i ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring. I din roll som Montör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära montering av fordonets komponenter. Vem är du? Vi söker dig som förstår att rätt attityd och samarbete är nyckeln till framgång för företaget. Det krävs att du är arbetsvillig och besitter en hög arbetsmoral med inställning till att se möjligheter istället för problem. Vi vill se driv, passion och engagemang där vikten läggs vid ständig utveckling och strävan efter ny kunskap. Med ett positivt intresse för produktionen och företaget kan vår kund erbjuda dig alla möjligheter till utveckling. För att lyckas bra som montör är det viktigt att du: - Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt bidrar med en effektiv arbetsinsats. - Visar intresse och respekterar din ledare och arbetskamrater. - Har relevant yrkesutbildning eller erfarenhet inom industri/teknik eller fordon. - Är bekväm med det svenska språket – både i tal och skrift. - Har god datorvana och god fysik - Klarar av arbetstider förlagda under obekväma arbetstimmar om behovet skulle finnas, Normal arbetstid är dagtid. Vänligen bifoga dina behörigheter i din ansökan, såsom truckkort, travers och svetslicens. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Vi tillsätter löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vilka är vi? Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats. Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten. Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären. Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren. Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag. I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Lindhoff via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Sökord Industri, Truck, Montör, Adecco, Tillverkningsindustri, Fordon, Sammansättning
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 18 December (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mekaniska montörer sökes omgående!

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinmontör

Om jobbet
Arbetar du som montör eller mekaniker idag och söker nya utmaningar inom ny teknik? Är du också en noggrann problemlösare med stor social kompetens? Sök då jobbet som montör hos : www.lernia.se/jobb/ Arbetsuppgifter Nu söker vi dig, tjej eller kille, med stort intresse för ny teknik och erfarenhet av mekanik och montering. Kanske tycker du om att demontera motorer för att sedan montera ihop dem igen eller tidigare arbetat med att meka med bilar eller andra fordon/maskiner? Eller är du den som alltid vill skruva och "pilla" med saker för att se hur de hänger ihop? Den gemensamma nämnaren är att arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel och kan arbeta självständigt. Monteringarna är av både enklare och mer avancerat slag. Arbetsuppgifterna kan vara finmekanisk montering, montering av hydraulik, el och pneumatik. Trots att du kanske tillbringar mycket av din tid i ett garage och inte har några som helst problem med att smutsa ner dig, så anser du att det krävs ordning och reda och du arbetar alltid med största noggrannhet. De flesta monteringarna sker efter ritning, så att du kan tyda ritningar, alternativt har någon form av ritningsläsning i grunden är starkt meriterande. Fingertoppskänsla och serviceanda är andra egenskaper som du känns vid och du vill alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Arbetet ställer krav på ett högt tempo och att du har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Formell kompetens - Erfarenhet från industrin - Erfarenhet av arbete som montör eller mekaniker - Lägst gymnasiekompetens, du får gärna ha läst ett fordonstekniskt gymnasieprogram - Industriell utbildning eller annan relevant utbildning - Ritningsläsning är meriterande men inget krav Din bakgrund Du bör har erfarenhet från verkstadsindustrin. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Personliga egenskaper Som person är du en problemlösare som också är utåtriktad och en social lagspelare. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Kalmar Tillträdesdag Efter överenskommelse Information Ansökan sker www.lernia.se/jobb/ Om företaget Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 19 December (23 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.