På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Elkraftsingenjör

Elkraftsingenjör

2 Lediga jobb

Elkraftsingenjör

Arbetsgivare / Ort: Radscan Intervex AB / VÄSTERÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Anläggningsingenjör
  • elkraft

Om jobbet

Radscan AB är det lilla företaget med de stora projekten. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Hos oss blir du en del av en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse. Läs gärna mer på www.radscan.se eller www.linkedin.com/company/radscan-intervex-ab

ELKRAFTSINGENJÖR

Som Elkraftsingenjör hos oss får du en viktig roll när vi projekterar och driftsätter nya rökgas-reningsanläggningar. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst i världen på att bygga denna typ av energismarta anläggning.

Som elkraftsingenjör ansvarar Du för den elektriska konstruktionen av Radscans anläggningar. Beroende på person kan även styrsystemsprogrammering och driftsättning av kompletta anläggningar komma att ingå i tjänsten. Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och utveckla anläggningar med den senaste tekniken. Våra roller är breda men samtidigt specialiserade och vi arbetar tillsammans i team för att leverera våra projekt. Hos oss är alla i praktiken delprojektledare. Du trivs med stor variation och du gillar att jobba nära kunden där du för de eltekniska diskussionerna med kund och leverantörer. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, med inriktning mot el eller elkraft. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper långt viktigare än formell erfarenhet och utbildning.

Välkommen till ett kompetent företag där vi har lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi är stolta över vårt företag och har mycket nöjda kunder.


Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Helena Roos på 0705-93 34 73

Arbetsgivare
Radscan Intervex AB
ÄNGSGÄRDSGATAN 13
72130 VÄSTERÅS
Hemsida: www.radscan.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Elkraftsingenjör

Arbetsgivare / Ort: ÅF Pöyry AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 April (30 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Automationsingenjör
  • elkraft

Om jobbet
Om jobbet Brinner du för att arbeta med elkraft? Vi på Electrical Power i Skåne söker just nu en Elkraftsingenjör med något/några års erfarenhet till vårt kontor i Helsingborg. Som medarbetare på AFRY kommer du få möjligheten att jobba som konsult hos många av våra spännande kunder i regionen, likväl som vara del av projekt som drivs in-house.Vår sektion erbjuder dig spännande och utmanande arbetsuppgifter i ett trevligt gäng som gärna välkomnar fler elkraftskollegor. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att lyckas och att utvecklas. Vi upplever ett stort behov av våra tjänster och har många intressanta projekt igång. Hos oss kommer du bland annat få möjligheten att arbeta med Utredningar Konstruktion Provning Det finns också goda möjligheter att få arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som reläprovning, mätning och analys av elkvalitet samt besiktning. Vem är du? För att lyckas i rollen tror vi att du har något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till teamwork och som delar med dig av dina kunskaper. Det är av vikt att du som person är affärsorienterad eftersom att vi arbetar i en kundorienterad verksamhet, vilket också förutsätter att du är en god kommunikatör. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann. Det är också relevant att problemlösning motiverar och engagerar dig i ditt arbete. Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av att arbeta inom elkraftsområdet har utbildning inom området, exempelvis som gymnasieingenjör, YH-ingenjör eller högskoleingenjör B-körkort behärskar svenska i tal och skrift Det är meriterande om du behärskar engelska i tal och skrift har praktisk erfarenhet av arbete med ställverk Vi erbjuder Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Om företaget AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future.
Arbetsgivare
ÅF Pöyry AB
Hemsida: www.afry.com
Ansökan
Ansök senast 4 April (30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.