Studera i London - ett minne för livet! Reportage i samarbete med EF Education

Studera i London - ett minne för livet!

Vill du ta dina studier till en ny nivå och samtidigt uppleva en fantastisk stad och kultur, då skall du titta närmare på möjligheten att studera i London. Världsmetropolen London samlar studenter från världens alla hörn och ger dig fantastiska möjligheter att bygga ett internationellt nätverk för framtiden. Studier i London ger dig även möjlighet att uppleva många sevärdheter, alltifrån vackra parker och kanaler som är utspridda över hela staden, till en stor variation av museer, gallerier och ett pulserande nattliv.

Är du intresserad av att studera i en stad med gott akademiskt rykte? London och England är känt för sina prestigefyllda universitet och lockar tusentals studenter årligen för studier och arbete. Att studera i London sätter fart på din akademiska och professionella karriär. Ditt CV kommer definitivt att sticka ut i mängden och öka dina möjligheter till en internationell karriär på en allt mer global arbetsmarknad.

Upplev London på plats!
Att studera i London är det perfekta sättet att uppleva staden och livet som lokalbefolkningen. London är en storstad med småstadskänsla och det finns ett oändligt utbud av kultur, pubar, restauranger och spännande klubbar. Eller varför inte en avslappnande picknick i någon av Londons fantastiska parker och vackra trädgårdar som ligger mitt i staden. Förutom härlig miljö och inspirerande möten så kommer naturligtvis din engelska att utvecklas och bli mer anpassad till hur språket och olika uttryck används i vardagliga situationer.

Utforma dina studier i London
Ett av de mest talade språken i världen är engelskan och blir ett allt mer viktigt språk att kunna i både professionella och privata sammanhang. EF Education erbjuder mängder av olika kurser och program för studier i London. Du väljer själv hur länge du vill vara borta och om du vill kombinera tillvalsämnen med dina språkstudier. Du väljer även hur länge du vill studera i London med EF Education, allt från några veckor upp till ett helt år.

Efter avslutad kurs erhåller du ett internationellt språkcertifikat som förbättrar arbetsutsikterna och ger dig en unik möjlighet till att studera på ett universitet utomlands. Språkstudier är perfekt för studenter med många olika mål, allt från universitetsbehörighet till att få jobb utomlands eller helt enkelt för att utveckla sin engelska. Du kan välja mellan att läsa en intensivkurs, förbereda dig inför IELTS, TOEFL eller Cambridge english-examen som kan användas för att bli antagen vid ett utländskt universitet. En annan anledning att studera i London är Hult International Business School – en affärsskola som utbildar och inspirerar ambitiösa studenter från hela världen. Du kan till exempel läsa en Bachelor i Business Administration eller välja bland ett antal olika mastersprogram.

EF Education är med dig hela vägen!
EF:s språkskola ligger centralt i London vid Waterloo station så att du enkelt kan utforska staden efter studietid. Innovativa utlärningsmetoder ger dig grundläggande förståelse för språket och du kommer lära dig att använda engelska i akademiska, sociala och professionella sammanhang efter avslutad kurs. Oavsett vilken studieform du väljer när du ska plugga i London hjälper EF dig allt från att välja vilken kurstyp som passar dina behov, till att planera din resa till och från London. EF är med dig hela vägen!

Kontakta EF Education så hjälper deras studievägledare att planera för ett fantastiskt äventyr och en spännande karriär, med hela världen som arbetsplats!