Åk på en språkresa till din drömdestination

Åk på en språkresa till din drömdestination

Vad sägs om en sommar i Spanien, en månad i New York eller ett halvår i Kina? Med EF:s språkresor ligger världen öppen för dig, genom resor som förenar nöjen och enastående upplevelser med värdefulla språkkunskaper. Frågan är vilken är din drömdestination? Med 50 års erfarenhet vet EF att en språkresa är så mycket mer än bara nya språkkunskaper. Oavsett livssituation och ålder har du möjlighet att besöka ditt drömresemål, uppleva en ny kultur och knyta kontakter för livet samtidigt som du lär dig ett nytt språk eller utvecklar din kompetens i ett språk du redan behärskar.

Lär dig ett nytt språk i rekordfart!
Att studera språk i ett främmande land är både roligt och väldigt nyttigt. När du lever i en omgivning som talar språket du studerar så begränsas din inlärning inte till klassrummet. Istället kommer du ständigt i kontakt med språket när du interagerar med lokalbefolkningen, navigerar dig genom städer och när du sitter på restauranger. Detta snabbar på språkinlärningen och gör det samtidigt mycket roligare. Men språkresor handlar inte endast om nya språkkunskaper. På fritiden har du chansen att utforska nya platser, uppleva nya kulturer och träffa människor från alla världens hörn. Italien, Japan, Australien och USA är bara ett fåtal av alla de länder du kan uppleva. EF har språkresor världen över och bara du bestämmer destinationen på din resa.

Vart vill du åka på en språkresa?
Vill du studera engelska är New York, Malta och London två populära destinationer. Engelska är det dominerande språket i världen och därför är de flesta av EF:s språkresor till engelsktalande platser. De pulserande storstäderna London och New York har något för alla, men EF erbjuder också resor till solsäkrare platser - som Miami och Malta - om du hellre vill uppleva sol och bad än storstadspuls. Engelska är långt från den enda språket du kan studera med EF. Du kanske hellre vill utveckla din italienska, franska eller spanska? Med EF kan du även studera i Barcelona, Rom och Paris, och på många fler platser runt om i världen. Hur länge du stannar väljer du själv, allt från några veckor upp till ett helt år. Och du väljer även den studietakt som passar dig och dina önskemål bäst.

EF vet att språkresor genererar kunskaper och minnen för livet. Påbörja din livs upplevelse genom att kontakta EF och låt dig guidas vidare. Vart åker du 2019?