På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

VVS-montör
Spela filmen

VVS-montör

26 Lediga jobb

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (1 månad 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (1 månad 14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk specialist VVS

Arbetsgivare / Ort: Huddinge Samhällsfastigheter AB / Huddinge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-tekniker

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill ta dig an den nya rollen som VVS-specialist hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter. Välkommen med din ansökan!

Som teknisk specialist VVS hos oss ansvarar du för det övergripande och strategiska arbetet gällande ventilation och värme. Du stöttar företagets projekt-, förvaltning- och driftorganisation inom VVS. I rollen ingår ansvar för projekteringsanvisningar för Huddinge Samhällsfastigheter.

Du kommer att ha ett nära samarbete med de andra specialisterna inom enheten Teknisk Utveckling, så som driftingenjörer och säkerhetsspecialist. Vi ser gärna att du vill dela med dig av dina erfarenheter och bidra till en bra kommunikation inom enheten. Inom enheten så leder diskussioner i fikarummet med kollegor ofta till lösningar.

Arbetsuppgifter

 • Ta fram åtgärds- och tidplaner samt kostnadskalkyler för större åtgärder på ventilationssystem och värmesystem
 • Medverka i projektgrupper vid ny- och ombyggnadsprojekt
 • Medverka i tidiga skeden och skapa grunden i projekt
 • Vara avtalsförvaltare för ramavtal inom ansvarsområdet
 • Ansvara för projekteringsanvisningar inom ansvarsområdet
 • Omvärldsbevaka ansvarsområdet

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har en eftergymnasial teknisk utbildning eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Du har också flerårig erfarenhet inom VVS-, konsult- eller fastighetsbranschen.

Du behöver också ha:

 • Erfarenhet av projektering VVS
 • Erfarenhet av kostnadskalkylering VVS
 • Erfarenhet av energiprojekt
 • Körkort klass B

Meriterande är:

 • Erfarenhet av badvattenrening
 • God erfarenhet av ventilation
 • Erfarenhet av digitaliseringsarbete

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du vara trygg och erfaren i din yrkesroll då du är ensam VVS-specialist hos oss. Samtidigt har du många olika kontaktytor varför du behöver vara samarbetsorienterad och sträva efter att hitta win-win-lösningar och fokusera på det gemensamma målet. Du är också lösningsorienterad och hittar lösningar på uppkomna problem. Du är strukturerat lagd. Du organiserar och planerar ditt arbete väl samt håller deadlines.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om oss

Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 130 anställda. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.

Placering

Huddinge Samhällsfastigheter är centralt beläget i Huddinge med gångavstånd till pendeltåg. Buss stannar strax utanför kontoret. Möjlighet till parkering finns vid kontoret.


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.


Arbetsgivare
Huddinge Samhällsfastigheter AB
Förrådsvägen
14124 Huddinge
Hemsida: husf.se
Ansökan
Ansök senast 27 January (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: AB Söder & Co Consulting
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu dig som är erfaren VVS-montör. I dina arbetsuppgifter ingår att du självständigt kan planera, samordna och utföra ditt arbete såsom att installera bland annat rörläggningar, vatten och avlopp. Arbetet kommer att ske i produktion där ni tillverkar husmoduler. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga och gillar struktur. Montering sker enligt anvisningar och du skall behärska ritningsläsning. Tjänsten är på heltid med tillträde inom kort. Arbetet är förlagt på dagtid, men kan bli skiftarbete på sikt. Din profil Du som söker skall vara VVS-montör med flerårig erfarenhet inom området. Som person ska du ha en vilja att utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Vidare har du även en god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Du har en förmåga att se projektprocessens gång och är ansvarsfull. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013.
Arbetsgivare
AB Söder & Co Consulting
Hemsida: http://www.soderco.se/
Ansökan
Ansök senast 27 January (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Spolbilsförare, Bra lön & Jour!

Arbetsgivare / Ort: Alvis Rörakut Service AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 27 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

BRA LÖN OCH VILLKOR, SÖK IDAG!

Om oss

Alvis Rörakut Service AB är ett VVS-företag som utför arbeten i Storstockholm till alla typer av kunder; bostadsrättsföreningar, privatpersoner, företag, fastighetsägare och entreprenader. Vi erbjuder tjänster som spolbil, VVS-service, reparation, nyinstallationer, ombyggnation och allt inom värmepumpar.

Våra styrkor förutom våra professionella medarbetare är snabb hjälp och åtgärd av problem vid jour på helger och kvällar samt nöjda kunder.

Vårt kontor finns i Solna på Industrivägen 23. Vill du bli del av ett expanderande VVS-företag och gillar en varierande arbetsmiljö där ingen dag ser ut som en annan? Kanske är du en egenföretagare som tröttnat på att köra själv, vill ha ett mer varierande jobb än entreprenad eller bara ute efter ett jobb med högre lön? I så fall är jobbet som Spolbilsförare på Alvis Rörakut Service för dig!


Vi söker dig som:

• Har erfarenhet från Spolbil eller VVS

• Kan kommunicera på svenska med kunder

• Arbetar självständigt

• Vill jobba jour

• B-körkort innehavare

• Positiv samt service- och kundinriktad

• Ansvarsfull, noggrann och självgående


Om tjänsten:

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som Högtrycksspolning, Avloppsspolning, Stamspolning, Rörinspektioner, Läckagesökningar, Avloppsrensning m.m.

Du kommer arbeta främst med högtrycksspolning för privatpersoner, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Mycket arbete sker självständigt vilket innebär att du behöver kunna arbeta med frihet under ansvar samt se vad som behöver göras.


Intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare
Alvis Rörakut Service AB
Industrivägen 23
17148 Solna
Hemsida: https://www.alvisrorakut.se
Ansökan
Ansök senast 27 January (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montörer med utbildning inom VVS eller fastighetsteknik!

Arbetsgivare / Ort: MTX Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Har du utbildning inom VVS eller fastighetsteknik och vill lära dig ett nytt yrke? Vill du ha ett fritt och rörligt arbete i den framtidssäkra energibranschen? Vi söker två personer för långsiktiga uthyrningsuppdrag till ett av de ledande företagen i branschen! Om tjänsten Som montör inom fjärrvärmemätning jobbar du med mätteknisk utrustning för fjärrvärme och fjärrkyla i fält såsom vattenmätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning. Du utför byten, nyuppsättning, samt felsökning av mätare. Mätarna sitter huvudsakligen i undercentraler i kommersiella fastigheter, flerbostadshus samt i villor. Du utgår hemifrån och har tillgång till företagsbil. Arbetet är till stor del självständigt och innehåller kundkontakt. I inledningen av din anställning arbetar du tillsammans med en kollega och du får en gedigen introduktion för att du ska få goda förutsättningar att lyckas i din tjänst. Under en vanlig arbetsdag utför du ca tre till fyra arbetsordrar per dag. All bokning och rapportering sker via telefonen i ett smidigt och uppskattat rapporteringssystem. Tjänsterna är på lång sikt och projektet beräknas pågå under hela 2021. Det finns goda möjligheter till förlängning även efter projektets slut och för rätt person kan det finnas möjlighet till anställning direkt hos kundföretaget efter en tids inhyrning. Vad erbjuder vi? • En chans att lära dig ett nytt yrke i den framtidssäkra energibranschen • Arbete i ett stort och växande företag med stora utvecklingsmöjligheter • Ett fritt arbete, hemstationering och tillgång till servicebil Kvalifikationer Vi söker dig som är praktiskt lagd och som vill lära dig ett nytt yrke. Du har en teknisk bakgrund, antingen från utbildning eller praktisk erfarenhet inom fastighetsteknik eller VVS. Viss praktisk erfarenhet inom VVS eller fastighetsteknik krävs, antingen från arbete eller från exempelvis LIA/praktikplats under studietiden. B-körkort är ett krav. På grund av bland annat kundkontakten krävs att du talar och skriver svenska obehindrat. Eftersom arbetet är fritt och arbetsplatserna varierar är struktur och en förmåga att planera ditt arbete på ett tidseffektivt sätt en stor framgångsfaktor. Vidare är du en trygg person med stort engagemang och ett affärsmässigt förhållningssätt till ditt arbete. Övrigt Placering: Hemstationering, ditt geografiska arbetsområde är västra Skåne. Inledningsvis arbetar du i Lund. Arbetstider: Mån-fre 7-16 Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid, ett år med goda möjligheter till förlängning. Ansökan Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt. I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju. Kontaktpersoner Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult Tel: 076- 880 27 17 Sökord: fjärrvärme, fjärrvärmemätning, fjärrvärmemätare, servicetekniker, vvs, vvs-teknik, rör, rörmokare, fastighetsteknik, fastighetstekniker, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, malmö, helsingborg, lund, västra skåne
Arbetsgivare
MTX Rekrytering & Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Certifierade VVS-Montörer (Självgående)

Arbetsgivare / Ort: Fiks Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker certifierade VVS-Montörer till ett företag i Eskilstuna. Som VVS-montör jobbar du självständigt men kan samt förekomma grupparbete. Du kommer utföra VVS-arbeten inom många olika typer av uppdrag - flesta jobben är hos privatpersoner men även byggföretag. Ingen dag är därmed den andra lik. I arbetet kommer du dessutom att planera, samordna och ansvara för materialbeställning åt företagets kunder. Din profil Vi ser att du som person är självgående med ett stort lösningsfokus. Du är initiativtagande och driftig i din personlighet. Du är en person med god människokännedom och god social kompetens. Du har en hög service känsla samt förstår hur viktigt noggrannhet är. Du är van vid att planera ditt arbete och har bra struktur. Du har ett eget driv och stort intresse i att utvecklas inom området. • Certifierad VVS-Montör • Godkänd VVS-utbildning • Svenska i tal och skrift (Flerspråk är ett plus) • Körkort B Om verksamheten Fiks Group AB erbjuder inhyrning av personal under korta eller längre perioder. Fiks skall upplevas som en naturlig samarbetspartner i Mälardalen när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal. Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet. Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.
Arbetsgivare
Fiks Group AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-Montör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu certifierade VVS/Servicemontörer till en av våra kunder i Karlstad. Du kommer tillhöra företaget serviceavdelning som arbeta med service och installationer av värmepumpar, ventilationer, avlopp och rörinstallationer. Start: Omgående, eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid Tjänsten planeras pågå under lång sikt och det finns möjlighet till anställning hos företaget. Din profil Krav: Tidigare arbetslivserfarenhet av rörmontage och rörinstallationer. Vara Certifierad VVS montör B-körkort Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en rörinspektör inför kommande uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om arbetet: I det här jobbet kommer du att arbeta med projektledning och kontroll. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara besiktning av rör och arbeta med felsökningar samt underhållsarbete för att minimera risker. Det dagliga arbetet berör främst kundkontakt och varierande arbetsmiljöer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Vi söker dig; För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har kompetens inom projektledning och kontroll och erfarenhet av arbete inom VVS eller motsvarande. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Viktigt inför tjänsten: • Certifierad enligt STVF P-93 • C-körkort Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort: Dagtid Heltid Lön enligt avtal Stockholm Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Caverion söker en VS-montör till Kiruna

Arbetsgivare / Ort: Caverion Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Vill du vara med och utveckla Caverion i Lappland? Just nu söker vi en VS-montör till Kiruna. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS. Arbetsuppgifter Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område. Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även att • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare • Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner • Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör • Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder Kompetens • Certifierad inom VS är meriterande • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad • B-körkort • Svetslicens är meriterande Kort om Caverion Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har nära 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats. Varför Caverion? På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna; • Innovation • Samarbete • Ansvar • Professionalitet Kontakt & Ansökan Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail [email protected] alternativt installationschef Per Danielsson, tel. 070-664 65 43, mail [email protected] Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med ansökan senast 31 januari 2021!
Arbetsgivare
Caverion Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker VS-montörer till Nyköping

Arbetsgivare / Ort: Sandbäcken Utveckling AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av rörtekniska lösningar.  Verksamheten erbjuder marknaden kostnadseffektiva tjänster inom bland annat VS, kyla, sprinkler, fjärrvärme, och medicinska gaser. Koncernen är idag etablerade genom affärsdrivande dotterbolag på drygt 30-talet orter i Sverige som tillsammans sysselsätter nästan 800 medarbetare. Läs mer om Sandbäckens på sandbackens.se. På Sandbäckens kan vi allt inom VS. Våra kunder finns inom kommun, landsting, byggbolag, fastighetsbolag och privatpersoner. På Sandbäckens Rör i Nyköping har vi flera uppdrag på service och entreprenad varför vi behöver stärka upp vårt team. Vill du stärka vårt gäng och bli vår kollega?  Just nu söker vi ansvarsfulla och drivna VS-montörer. Enheten är ett gäng på 13 anställda. Arbetsuppgifter Vi som jobbar i Nyköping är glada över det vi skapat, vi har snabba beslutsvägar och trivs tillsammans. Vi vill vara en bra och attraktiv arbetsplats och som VS-montör hos oss jobbar du självständigt och blir en i gänget där vi både enskilt och tillsammans bidrar till resultatet. Som VS-montör på Sandbäckens arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. I rollen ingår även att:  Installera, reparera eller underhålla olika typer av VS-system. Tillsammans planerar vi resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner. Du kommer arbeta självständigt vilket innebär att du bidrar med att planera jobben på bästa sätt vilket också medför att komplettera med material från våra leverantörer.  Kvalifikationer .Erfaren VS-montör .B-körkort krävs .Svetskunskap är en fördel. Personliga egenskaper Du ska också kunna föreslå bra lösningar och möjligheter som kan innebära att vi får fler uppdrag samtidigt som det är en förbättring för kunden. För att kunna bli en i teamet så vet du när du ska informera oss såsom installatörer, byggare och uppdragsgivare om det som kan vara behövligt. Du behöver också ha vana att arbeta själv med dagliga kundkontakter. Vi tänker oss att du är servicetänkande, en bra problemlösare och tycker om att träffa nya som gamla kontakter. Vänta inte med din ansökan, då vi arbetar med inkommande ansökningar och tillsätter löpande. Kontaktinformation Thomas Mellberg, VD Sandbäckens Rör i Nyköping AB, 0707-450320, [email protected] Arbetsplats Blommenhovsvägen 26 611 39 Nyköping
Arbetsgivare
Sandbäcken Utveckling AB
Hemsida: https://www.sandbackens.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rörläggare

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu efter flera rörmokare till en av våra kunder i Halmstad. Du ska arbeta med service och installation till företagets kunder, ett självständigt arbete med mycket ansvar. Du som söker måste inneha VVS-certifikat + erfarenhet, B-körkort, behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten kan övergå i anställning hos uppdragsgivaren. Arbetstid: mån-fre 7–16 Start: Omgående efter överenskommelse Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör / Rördragning till Sundahem

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget. Om företaget: Sundahem Sverige AB är ett mot avloppsrenovering och underhållsspolning specialiserat företag och ingår i Renoa Group-koncernen. Deras värden är ärlighet, kundorientering, ansvar och sam- arbete. De tror även starkt på viljan och modet att utvecklas. Deras erfarenhet, analysering av problem och lösningar, och hela personalens delaktighet i utvecklingen gör de till branschens mest erfarna och kunniga aktör i Finland och i Sverige. Idag arbetar 45 medarbetare på Sundahem och arbetsplatsen präglas av gemenskap och medarbetarnas driv där de bygger företaget gemensamt. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation av värme- och tappvattensystem. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är privatpersoner i behov av underhåll av rör samt ny rördragning vid behov. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 45 personer inom relining, rörinspektion, VVS, försäljning, och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du har minst tre års erfarenhet av VVS och rördragning • Du har erfarenhet av att arbeta mot kunder och ha kundkontakt • Svenska i tal och skrift • Körkort B I rollen som VVS-montör på Sundahem har du en god känsla för bra service och tycker om att träffa kunder. Du för en bra dialog där du är tydlig i din kommunikation samt samarbetar med kunderna i deras hemmamiljö. Du planerar effektivt och är duktig på att driva ditt eget arbete framåt. Är du en person med intresse för ledarskap och som är duktig på att visa vägen samt vägleda andra finns de möjligheterna på sikt. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Dalarna, Gävleborg med omnejd Lön: Timlön enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS, VVS-montör, montör, rör, rördragning, service, installation, värmesystem, Sundahem, Gävle, Borlänge
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör / Rördragning till Sundahem

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget. Om företaget: Sundahem Sverige AB är ett mot avloppsrenovering och underhållsspolning specialiserat företag och ingår i Renoa Group-koncernen. Deras värden är ärlighet, kundorientering, ansvar och sam- arbete. De tror även starkt på viljan och modet att utvecklas. Deras erfarenhet, analysering av problem och lösningar, och hela personalens delaktighet i utvecklingen gör de till branschens mest erfarna och kunniga aktör i Finland och i Sverige. Idag arbetar 45 medarbetare på Sundahem och arbetsplatsen präglas av gemenskap och medarbetarnas driv där de bygger företaget gemensamt. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation av värme- och tappvattensystem. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är privatpersoner i behov av underhåll av rör samt ny rördragning vid behov. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 45 personer inom relining, rörinspektion, VVS, försäljning, och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du har minst tre års erfarenhet av VVS och rördragning • Du har erfarenhet av att arbeta mot kunder och ha kundkontakt • Svenska i tal och skrift • Körkort B I rollen som VVS-montör på Sundahem har du en god känsla för bra service och tycker om att träffa kunder. Du för en bra dialog där du är tydlig i din kommunikation samt samarbetar med kunderna i deras hemmamiljö. Du planerar effektivt och är duktig på att driva ditt eget arbete framåt. Är du en person med intresse för ledarskap och som är duktig på att visa vägen samt vägleda andra finns de möjligheterna på sikt. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Dalarna, Gävleborg med omnejd Lön: Timlön enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS, VVS-montör, montör, rör, rördragning, service, installation, värmesystem, Sundahem, Gävle, Borlänge
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicemontör Assemblin VS Varberg

Arbetsgivare / Ort: Assemblin VS AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Assemblin Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,6 miljarder kronor och vi är omkring 1 500 medarbetare. Läs mer om oss på www.assemblin.se Din roll som servicemontör Assemblin VS är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom service. Som servicemontör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Varberg. Som montör rapporterar du till en projektledare eller filialchef. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners. Din bakgrund Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Dina arbetsuppgifter innefattar: • Montering enligt anvisningar • Kvalitetssäkra arbetet • Hantera redskap enligt anvisningar • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen • Vara delaktig i möte • Hantera uppkommande situationer enligt rutiner • Följa policys och riktlinjer • Utföra elarbeten enligt våra riktlinjer Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten. Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation Vår värdegrund Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vi kan Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda. Vi vill Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder. Vi bryr oss Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss. Ansökan och kontaktperson Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2021-01-31. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Magnus Botsjö på telefon: 010-475 22 66. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Arbetsgivare
Assemblin VS AB
Hemsida: http://www.assemblin.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Service rörmokare till växande VVS företag i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Nacka VVS Teknik och Fastighet AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Krav
 • Godkänd VVS-utbildning

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Nacka VVS Teknik AB söker nu en driven och självgående rörmokare.

Våra kunder består främst av Brf:er, privatpersoner, byggföretag och fastighetsägare. Arbetsuppgifterna är varierande, därav krävs det erfarenhet av att ha arbetat med servicejobb inom VVS.

Vi söker dig som är självgående, har bra kundkontakt, är ansvarstagande och flexibel.

Arbetsuppgifter

Som rörmokare hos oss kommer du främst arbeta med servicejobb som tex byte/reparationer av blandare och WC-stolar. Felsökning av värmesystem. Byte/service av värmepumpar och varmvattenberedare. Badrumsrenoveringar med mera. Du kommer få ta mycket eget ansvar och även ha egen kontakt med kunder.

Krav:

 • B körkort
 • Ansvarstagande och serviceinriktad
 • Längre erfarenhet av yrket
 • God kunskap inom branchreglerna

Om oss

Nacka VVS Teknik AB är ett auktoriserat VVS företag som lägger stor vikt vid kvalitet och bra service. Vi arbetar snabbt och effektivt och är noga med att ha en bra och tydlig kommunikation med kunden. Vi utför alla typer av VVS arbeten och har mycket duktiga och kompetenta rörmokare. Vi är ett familjärt företag som månar om våra anställda.

Arbetsgivare
Nacka VVS Teknik och Fastighet AB
Hemsida: nackavvsteknik.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-montör till SVEFAB

Arbetsgivare / Ort: B3 Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service. B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en självgående rörmokare med bred kompetens. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för fastighetsuppdrag inom hela SVEFABs fastighetsbestånd. Lejonparten av arbetet utförs i Åkersberga men då vårt bestånd ständigt växer så bör man vara beredd att hjälpa sina kollegor över hela Stockholm. Din utgångspunkt kommer att vara SVEFABs huvudkontor i Åkersberga. Därifrån kommer ni utföra planerat underhåll, akuta åtgärder samt felavhjälpande underhåll. När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så kommer det även att finnas möjlighet till beredskap och jour på ett rullande schema. Vem är du? Vi tror att du är en driven person med gott tekniskt kunnande. Då vårt bestånd är väldigt varierat så finns det utrymme för dig som främst arbetat med service men även dig som känner dig mer bekväm med att byta undercentraler. Ett krav för tjänsten är att du har några års erfarenhet inom VVS, kan arbeta självständigt och har förmågan att äga dina egna processer. Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service, Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna. Du erbjuds En fast tjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig. Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil. Ansökan Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
B3 Personal AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör sökes

Arbetsgivare / Ort: Norrstrands VVS Entreprenad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Söker VVS-montör. Körkort är ett krav.

Helst ett par års erfarenhet.

Du som söker ska kunna svenska.


Du kommer främst att arbeta serviceinriktat hemma hos privatpersoner. Därför värdesätter vi en god social kompetens och gärna en känsla för för merförsäljning.

Arbetsgivare
Norrstrands VVS Entreprenad AB
Ansökan
Ansök senast 1 February (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VS-montörer sökes till Uddevalla

Arbetsgivare / Ort: Sandbäcken Utveckling AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av rörtekniska lösningar.  Verksamheten erbjuder marknaden kostnadseffektiva tjänster inom VS, kyla, sprinkler, fjärrvärme, och medicinska gaser. Koncernen är idag etablerade genom affärsdrivande dotterbolag på drygt 20-talet orter i Sverige som tillsammans sysselsätter nästan 800 medarbetare. Läs mer om Sandbäckens på sandbackens.se. På Sandbäckens kan vi allt inom VS. Våra kunder finns inom kommun, landsting, byggbolag, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är ett gäng drivna medarbetare som gärna hjälper våra kunder med stort som smått. På Sandbäckens Rör i Uddevalla har vi flera uppdrag på service varför vi behöver stärka upp vårt team. Vill du stärka vårt gäng och bli vår kollega?  Just nu söker vi ansvarsfulla och drivna VS-montörer. Enheten är ett sammansvetsat gäng som består av totalt 26 personer. Arbetsuppgifter Vi är stolta över den arbetsmiljö och vårt öppna klimat som vi skapat i Uddevalla. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och som VS-montör hos oss krävs att du jobbar självständigt och är engagerad men du får tillhöra ett fantastiskt team.   Som VS-montör på Sandbäckens arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. I rollen ingår även att:  .Installera, reparera eller underhålla olika typer av VS-system. .Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner. .Planera jobben på bästa sätt vilket också medför att komplettera med material från våra leverantörer.  Kvalifikationer .Erfaren VS-montör .B-körkort krävs. Personliga egenskaper Du ska också proaktivt kunna föreslå bra lösningar och möjligheter som kan innebära merförsäljning och en förbättring för kunden. Vi vill självklart att du ska vara en i teamet och därför krävs det även av dig att vara en bra kommunikatör både med oss såsom installatörer, byggare och uppdragsgivare. Du behöver också ha vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. Vi tänker oss att du är servicetänkande, en kreativ problemlösare och utåtriktad. Vänta inte med din ansökan, då vi arbetar med urvalet kontinuerligt och tillsätter löpande.  Kontaktinformation Andreas Carlsson, Projektledare på Sandbäckens Rör i Uddevalla, 0707-851474, [email protected] Arbetsplats Stureholmsvägen 1 451 55 Uddevalla
Arbetsgivare
Sandbäcken Utveckling AB
Hemsida: https://www.sandbackens.se/
Ansökan
Ansök senast 1 February (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS montör / arbetsledare

Arbetsgivare / Ort: A Partners AB / Vällingby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning


Kvalifikationer


Arbetslivserfarenhet

* VVS-montör - minst 2 års erfarenhet

Språk

* Svenska är ett krav

Körkort

* B-körkort är ett krav


Om Jobbet:

A Partners AB expanderar och söker eften en VVS montör med entreprenörsanda. Eftersom VVS avdelningen är nystartad kommer du ha all ansvar för att avdelningen ska rulla på. Med mycket ansvar kommer även många möjligheter då du är först med att utveckla verksamheten.


Dina arbetsuppgifter


Vi arbetar inom privata sektorn med mindre och mellanstora projekt. En dynamisk vardag där allt kan hända!


Vi tar alla uppdrag i Stockholm med omnejd.

Vi värdesätter frihet under ansvar. Som montör hos oss har du stor kundkontakt och planerar själv hur dina dagar och veckor ska se ut.


Kvalifikationer

* B-körkort

* Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)

* Certifierad VVS-montör

* Utbildning

* Säkervatteninstallation

* Yrkeserfarenhet


Om oss


A Partners AB är ett växande byggföretag i Stockholm. Vi inriktar in oss främst på privata kunder och arbetar personligt med våra medarbetare, kunder och samarbetspartner.


Vi lägger stor vikt på den personliga utvecklingen och även en trivsam och dynamisk arbetsmiljö.

Inget jobb är för litet för oss, vi tar oss an det mesta. Vi arbetar prestigelöst och dyker problem upp på vägen så löser vi det tillsammans genom god kommunikation inom organisationen.

Kontoret är beläget på Jämtlandsgatan 153


Läs gärna mer om oss på vår hemsida: A-partners.se


Ansökan


Tveka inte! Skicka in din ansökan till oss snarast om du vill vara en del av A Partners AB. Ta gärna med vad du önskar i lön då tjänsten är lite speciell.


Trots Coronakrisen så växer vi stadigt och vi söker mer än en ny medarbetare. Så missa inte din chans!

Intervjuer och anställning sker löpande.


Din ansökan skickar du till: [email protected]

Ange referens: Nd006


Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön.

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Var ligger arbetsplatsen?

Jämtlandsgatan 153, 16262 Vällingby

Arbetsgivare
A Partners AB
Jämtlandsgatan 153
16260 Vällingby
Hemsida: a-partners.se
Ansökan
Ansök senast 1 February (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörmokare

Arbetsgivare / Ort: Nordic BR Norr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 February (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Söker du nya utmaningar som rörmokare? Om tjänsten För direktrekrytering till vår kund som befinner sig i ett expansivt och spännande läge, söker vi nu en rörmokare. Vi söker dig som är certifierad och har tidigare erfarenhet inom yrket. Vår kund är en helhetsleverantör och jobbar med allt inom VVS. Vi tror att vår nästa rörmokare kan känna igen sig i nedanstående; - Kvalitetsmedveten - Serviceminded - Lösningsorienterad - Plikttrogen - Trygg Som rörmokare är du ofta företagets ansikte utåt och bör därför vara bekväm med att ha mycket kundkontakt. Om oss Nordic Bemanning & Rekrytering Norr är det personliga, engagerade och flexibla bemanningsföretaget som är verksamma inom de flesta branscher. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning. Vi har vårt huvudkontor beläget i Sundsvall men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med stor noggrannhet och träffsäkerhet. Villkor Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstider: Enligt överenskommelse Placeringsort: Sundsvall Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Hela rekryteringsprocessen tillhandahålls av Nordic bemanning & rekrytering. Har du frågor gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Malin Persson på tel 072-403 07 73 alt. [email protected]
Arbetsgivare
Nordic BR Norr AB
Ansökan
Ansök senast 3 February (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rörläggare sökes

Arbetsgivare / Ort: VAVIS AB / Västra Frölunda
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Krav
 • Godkänd VVS-utbildning

Om jobbet

Om oss

Vavis är ett trettioårigt VVS-företag med ett femtontal erfarna VVS-montörer. Du hittar oss i Västra Frölunda och våra kunder är stora och små företag inom industri, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Storgöteborg. Vavis har ramavtal för löpande underhåll och är aktiva i entreprenader av varierande storlek.


Vi vet att långsiktiga relationer ger kunden och oss utrymme att vara lösningsorienterade och kreativa. Vi värdesätter ärlighet. Vi är tydliga med vad vi kan, hur lång tid uppdraget kommer att ta och vad vi kommer att leverera. Vavis är certifierat för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra ledord Kommunikation, Innovation och Glädje präglar hela organisationen och kommunikationen med dem vi arbetar för. Vavis ingår i Buildakoncernen där vi och våra kunder får tillgång till byggbranschkollegor, se vidare www.builda.se.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbetssätt karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser och hög yrkesskicklighet. I Buildakoncernen har vi systerbolag inom bygg, el, ventilation, fastighetsskötsel, smide, brandskydd och tillgänglighet vilket gör att du inte bara har dina kollegor hos Vavis utan att du även kommer att ingå i en större gemenskap.


Vi söker dig som är social, nyfiken och vill arbeta för en god laganda. Du ska trivas i en miljö där vi är transparenta och prestigelösa när vi samspelar med varandra. När du representerar Vavis på ute på arbetsplatserna är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är serviceinriktad och har en glad grundton även när det kärvar.


Som VVS-montör på Vavis bidrar du med kreativa och hållbara problemlösning samt god kundkontakt. Du ska kunna arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du uppskattar samspel i grupp under arbetsledning. Du ska ha ett stort intresse för VVS-teknik och vara väl införstådd med den digitalisering branschen genomgår.


Beroende på din tidigare erfarenhet kan ditt uppdrag innehålla allt från avhjälpande servicearbeten och enklare installationer inom industri till att leda VVS-entreprenader i komplexa miljöer med pågående verksamhet eller närhet till boende. Vi anpassar dina arbetsuppgifter så att de stämmer med dina kunskaper, erfarenheter och de mål för din yrkesutveckling du har. Du kommer att ha en egen servicebuss och du utgå vanligtvis från hemmet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vavis.se.


Din bakgrund

Du har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt dokumenterad VVS-erfarenhet och relevanta certifikat. Vi tänker att du har de fortbildningar som behövs för ditt arbete men saknar du något moment så kommer vi se till att din utbildning kompletteras. Du behöver ha B-körkort och du ska behärska svenska i tal och skrift, något vi kommer att stämma av i samband med anställningsintervju. Du behöver ha en digital kompetens som matchar branschens krav.


Vi intervjuar fortlöpande så om beskrivningen ovan lockar, hör av dig omgående.


Arbetstid/Varaktighet

Måndag - fredag: 06.45–16.00

Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

#jobbjustnu

Lön

Fast lön.

Ansökan

Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om din yrkes- och utbildningsbakgrund samt det du tänker att en blivande arbetsgivare vill veta om dig. Komplettera din ansökan med en meritlista där dina yrkeserfarenheter, utbildningar och fortbildningar framgår. Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Skriv Ansökan, VVS-montör på ärenderaden i mejlet.

Vavis AB

Altfiolgatan 60

Västra Frölunda

Tel 031-49 47 48

Arbetsgivare
VAVIS AB
Altfiolgatan 60
42146 Västra Frölunda
Hemsida: www.vavis.se
Ansökan
Ansök senast 5 February (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

TopWork söker VVS-montör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund i Oskarshamn. Du kommer in i ett mycket spännande och expansivt skede, där du blir en viktig del i bolagets framtida utveckling.   Vi söker dig som vill arbeta som VVS-montör i produktionslinjen med att tillverka flexibla och moderna bostäder. Tillsammans med dina kollegor monterar du kök och badrum m.m. Du som söker har utbldning inom VVS, gärna något års erfarenhet, men det är inget krav. Du är drivande och tar egna beslut, men samtidigt är du inte rädd att fråga om du är osäker. Du är både snabb och noggrann och lämnar över ett bra arbete. I din roll krävs gott samarbete och kamratskap.      Är det dig vi söker? Tveka inte att höra av dig redan idag!   Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker VVS-montör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund i Oskarshamn. Du kommer in i ett mycket spännande och expansivt skede, där du blir en viktig del i bolagets framtida utveckling.   Vi söker dig som vill arbeta som VVS-montör i produktionslinjen med att tillverka flexibla och moderna bostäder. Tillsammans med dina kollegor monterar du kök och badrum m.m. Du som söker har utbldning inom VVS, gärna något års erfarenhet, men det är inget krav. Du är drivande och tar egna beslut, men samtidigt är du inte rädd att fråga om du är osäker. Du är både snabb och noggrann och lämnar över ett bra arbete. I din roll krävs gott samarbete och kamratskap.      Är det dig vi söker? Tveka inte att höra av dig redan idag!   Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-Montör

Arbetsgivare / Ort: Kontorsbemanning Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. . VVS-Montör   Vi söker för vår uppdragsgivares räkning en certifierad VVS-montör för anställning. Vi ser gärna att du har flera års erfarenheter av att arbeta i denna roll.   Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera så väl internt och externt. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga. Kvalifikationer * B-körkort * Certifierad VVS-montör * Säker vatteninstallation * Yrkeserfarenhet * Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)   Som person är du flexibel, organiserad och noggrann. Intervjuer och anställning sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.
Arbetsgivare
Kontorsbemanning Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 7 February (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.