På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

VVS-ingenjör
Spela filmen

VVS-ingenjör

29 Lediga jobb

VVS PROJEKTÖR

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Om jobbet
Lindbäcks är ett familjeföretag från Piteå i Norrbotten som i år fyller 97 år. Innovation är tradition i vårt företag och vi har de senaste 30 åren skapat en helt ny byggteknik. Vid årsskiftet 2017/2018 invigde vi vår nya fabriksanläggning och har sedan dess vuxit till dagens ca 550 anställda och 1,8 miljarder i omsättning. Vi bygger industriellt producerade flerfamiljshus i trä och kan redan idag erbjuda våra kunder klimatneutrala hus, vi är med andra ord redan idag klimatsmartare än de krav som väntas komma 2027. Lindbäcks är nationellt etablerade och bär ledartröjan i den hållbara omställningen av byggbranschen.

Vill du vara med och revolutionera byggbranschen?

Vi söker dig som som vill vara med och bygga upp vår projekteringsverksamhet "inhouse" och som vill bidrar till att lyfta Lindbäcks Bygg till nästa nivå.

Vi söker dig som har god erfarenhet som VVSmontör eller liknande och som vill vara med i vår fortsatta resa där vi utmanar byggbranschen genom våra effektivt producerade klimatneutrala flerbostadshus i trä. Du kommer att vara en av våra engagerade medarbetare i en ny projekteringsgrupp inom VVS projektering. Du och dina kollegor kommer att få stor frihet att utveckla verksamheten inom VVS så att den ligger i framkant när det gäller projekteringslösningar och teknik. Som en av våra första VVS-projektörer i vårt team "inhouse" kommer du att medverka vid systemval, utforma rutiner, mm och får därmed goda möjligheter till personlig utveckling och specialisering samtidigt som du bidrar till att lyfta Lindbäcks Bygg till nästa nivå. Projekteringsfunktionen som helhet består idag av ca 50 medarbetare, A-projektörer, Fabriksprojektörer, Konstruktörer och Projektledare. Eftersom VVS-projektörerna delar kontor med kollegor som ritar och konstruerar, har teamet goda möjligheterna att på ett bra sätt påverka utformningen av våra flerbostadshus för att skapa bra anpassningar mot VVS installationerna. Om tjänsten Du och projekteringsgruppen kommer att vara att ansvariga för systemhandlingsprojekteringen, genomföra beräkningar samt vara ett tekniskt stöd till våra byggplatser, projektledare och övriga funktioner inom Lindbäcks Bygg. Våra interna kunder är våra två husfabriker som bygger och levererar prefabricerade flerfamiljshus i trä samt våra kollegor på byggarbetsplatserna. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi ser gärna att du som söker har en erfarenhet från VVS branschen som VS eller ventilationsmontör. Idag jobbar du kanske som konsult eller i ett installationsföretagen eller kanske inom entreprenadbranschen. För att trivas bör du ha 3-5 års erfarenhet av VVS-projektering i CAD samt ha erfarenheten av att ta projektet från start till mål. Förutom goda kunskaper i Office har du erfarenhet av Autocad och Magicad. Har du erfarenhet av Vertex BD så är det meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du är initiativtagande, driven och vill utvecklas som lagspelare! Information och kontakt Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten eller om Lindbäcks Bygg är du välkommen att kontakta Jukka Vaattovaara, Projektutvecklare installation, Tel: 0911-23 10 63 e-post [email protected] Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Inger Sundgren, Tel: 070-3774891 eller via e-post: [email protected] Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista datum för ansökan är den 25 oktober.

Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Uppdragsledare eller erfaren konstruktör VVS

Arbetsgivare / Ort: AFRY AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Om jobbet
Om jobbet Vill du vara med och skapa framtidens energieffektiva lösningar inom VVS-området? AFRY med affärsområde Buildings är med över 1900 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger. Våra uppdrag omfattar allt ifrån idé och förstudie, projektering, projektledning, energisamordning, teknisk rådgivning, besiktning, driftsättning samt förvaltningstjänster. Vi arbetar idag med några av de största projekten i Sverige samt med stora och små aktörer inom fastighetsbranschen. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utveckla både dig själv och oss inom vår VVS- och energiavdelning i Östergötland. Placeringsorten är Linköping eller Norrköping. Vem är du? Som person har du höga ambitioner och vill utveckla både dig själv och tekniken. Du har troligen högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS eller energisystem. Alternativt har du förvärvat kunskaperna genom arbete och erfarenhet. Även de yrkesinriktade 2-åriga utbildningarna kan vara rätt i sammanhanget. Du har minst 5-10 års erfarenhet inom området ifrån fastighets- eller industribranschen som konsult-, leverantör eller entreprenör. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B). Du har en gedigen systemförståelse av VVS-system och byggprocessen.Kunskaper i Magicad och/eller Revit är mycket meriterande. Vi ser att du är en driven och utåtriktad som person och att du arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du har lätt att knyta och behålla kontakter samt att vara affärsmässig. Vi erbjuder Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och vi ser därför gärna kvinnliga sökande. Om företaget AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future
Arbetsgivare
AFRY AB
Hemsida: www.afry.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

SENIOR VVS-KONSULT

Arbetsgivare / Ort: Håvac Systems AB / Trollhättan
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en engagerad och målinriktad person med en gedigen erfarenhet som VVS konsult i en ledande och handläggande position? Vill du möta nya utmaningar och få möjlighet att utvecklas ytterligare inom din yrkesroll? Vi på håVac systems AB söker nu en seniorkonsult till vårt team!


Vilka är vi?

håVac systems AB grundades år 2001 och har idag en bred och gedigen kundbas främst bestående av kommuner, större bostadsbolag, installationsentreprenörer samt industrier och privata företag. Vi projekterar, utreder, besiktigar och projektleder större projekt med VVS-inriktning. Vi besitter spetskompetens inom systemprojektering av VVS-system, fastighetsautomation och ritningsproduktion i 3D-format. Energifrågor är centrala och bland oss har vi två certifierade energiexperter. Vi söker ständigt nya utmaningar och är mycket hellre innovativa än traditionella.


Arbetsbeskrivning

Rollen som seniorkonsult hos håVac innefattar eget kundansvar med en rådgivande roll genom hela kundprocessen. Som seniorkonsult ansvarar du och driver självständigt dina uppdrag framåt med en tydlig känsla för kundens behov och önskningar. Vi arbetar för långsiktiga kundrelationer och söker alltid lösningar som är optimala för kund. Du arbetar både individuellt och i team tillsammans med kunder och kollegor.


Personliga egenskaper

För att axla rollen ser vi att du har ett konsultativt och respektfullt förhållningssätt till kunder och en god känsla för service. Att kunna upparbeta förtroende i kombination med ödmjukhet värderas högt tillsammans med styrkan att etablera och bibehålla goda kontakter. Andra egenskaper vi värdesätter är god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, samt ett analytiskt och strukturerat arbetssätt.


Önskade kvalifikationer

• Minst 10 års erfarenhet som seniorkonsult

• Teoretisk stor kunskap och förståelse för hur VVS-system fungerar

• Vana att leda projekteringsarbeten

• Beräkningskunnig

• Meriterande om du är erfaren besiktningsman inom VVS-grenarna


Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en härlig omgivning med kunniga kollegor där du har möjlighet att utvecklas ytterligare i din yrkesroll. Hos oss får du alltid den stöttning du behöver, vi vet att ingen klarar allting själv. Vi sitter i trevliga lokaler centralt beläget vid kanalen i Trollhättan.

Vi på håVac befinner oss i en expansiv tillväxtfas och söker dig som vill vara med på vår spännande resa framåt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Magnus Jonsson, se kontaktuppgifter nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.


Kontaktuppgifter

Magnus Jonsson

[email protected]

070 990 44 66

Arbetsgivare
Håvac Systems AB
Föreningsgatan 2
46130 Trollhättan
Hemsida: https://havac.se
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-KONSULT – PROJEKTERING

Arbetsgivare / Ort: Håvac Systems AB / Trollhättan
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en nyfiken och målinriktad person med erfarenhet av 3D-projektering av VVS-system? Vill du möta nya utmaningar och få möjlighet att utvecklas ytterligare inom din yrkesroll? Vi på håVac systems AB söker nu ytterligare en projektör till vårt team!


Vilka är vi?

håVac systems AB grundades år 2001 och har idag en bred och gedigen kundbas främst bestående av kommuner, större bostadsbolag, installationsentreprenörer samt industrier och privata företag. Vi projekterar, utreder, besiktigar och projektleder större projekt med VVS-inriktning. Vi besitter spetskompetens inom systemprojektering av VVS-system, fastighetsautomation och ritningsproduktion i 3D-format. Energifrågor är centrala och bland oss har vi två certifierade energiexperter. Vi söker ständigt nya utmaningar och är mycket hellre innovativa än traditionella.


Arbetsbeskrivning

Arbetsrollen innefattar främst ansvar över projektering av VVS-system i MagiCAD, där du projekterar självständigt med stöttning av någon av våra seniorkonsulter efter behov. Du dimensionerar och tar fram systemdata för apparater, komponenter och aggregat. Tillsammans med övriga konsulter söker du ständigt innovativa och optimala lösningar för kund. Arbetet varierar mellan projekteringsarbete och platsbesök för uppmätningar och erfarenhetsåterföring.


Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt till kunder och medkonsulter samt en god känsla för service. Vi ser också att du trivs med en blandning av arbete självständigt och i team. Du är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.


Önskade kvalifikationer

• Mångårig erfarenhet av projektering i MagiCAD

• Teoretisk stor kunskap och förståelse för hur VVS-system fungerar

• Beräknings- och dimensioneringskunnig


Vad vi erbjuder dig

Hos oss finns möjligheten att tillsammans med ett etablerat team utvecklas i din yrkesroll och påverka både din och företagets utveckling och riktning framåt. Som anställd hos oss får du alltid den stöttning du behöver för att kunna växa och utvecklas med egna kundkontakter och uppdragsansvar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt beläget vid kanalen i Trollhättan.

Vi på håVac befinner oss i en expansiv tillväxtfas och söker dig som vill vara med på vår spännande resa framåt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Magnus Jonsson, se kontaktuppgifter nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.


Kontaktuppgifter

Magnus Jonsson

[email protected]

070 990 44 66


Arbetsgivare
Håvac Systems AB
Föreningsgatan 2
46130 Trollhättan
Hemsida: https://havac.se
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Team Manager installation inom Hälsa och Sjukvård

Arbetsgivare / Ort: Bengt Dahlgren AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-ingenjör

Om jobbet
Som Team Manager på Bengt Dahlgren är din främsta uppgift att stötta, leda och coacha teamet. Team 1014 är ett av våra fem installationsteam och arbetar främst mot kunder inom sjukhus och hälsa. Du har ett formellt ansvar vad det gäller ekonomiskt resultat, personalansvar och ser till att teamets kunder är nöjda och får de leveranser de förväntar sig – och gärna lite till. Våra kunder är givetvis i centrum och att du är bra på att skapa och vårda kundrelationer och se affärsmöjligheter. Du kommer att ansvara för avdelningens beläggning så en hel del vikt läggs på din förmåga att skapa kundrelationer och affärer – främst inom sjukhus och hälsa. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och har ett coachande sätt att leda. Du arbetar också i nära samarbete med övriga tio Team Managers när det kommer till att dels lösa ovan uppgifter, men kanske främst frågor av mer strategisk karaktär för att leva upp till bolagets vision, mål och värderingar. Att ständigt förbättras och utvecklas är en självklarhet på Bengt Dahlgren så att du trivs i en kultur där saker och ting förändras är en förutsättning för att trivas. Vägen från tanke till handling är inte lång hos oss och att du är aktiv i att bidra till utvecklingen genom idéer, feedback och återkoppling är centralt. Då du också kommer att arbeta som konsult i kundprojekten själv så förväntar vi oss att du har stor erfarenhet av installationsprojekt inom sjukhus och hälsa. Du har någon lämplig utbildningsbakgrund men rätt inställning och personlighet är viktigare än något annat. På Bengt Dahlgren är vi hjälpsamma, ställer upp och gör vårt bästa för att vara ett gott exempel för vårt samhälle. Vi håller vad vi lovar, säger som det är och testar gärna nya vägar för att lyckas. För det är alltid okej att misslyckas. Så, vill du komma till en arbetsplats där vi tar hand om både varandra och samhället, då ska du komma till oss på Bengt Dahlgren!
Arbetsgivare
Bengt Dahlgren AB
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.