På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Verktygsmakare
Spela filmen

Verktygsmakare

43 Lediga jobb

Konstruktör

Arbetsgivare / Ort: A Teknik i Robertsfors AB / Robertsfors
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Verktygskonstruktör

Färdigheter
Krav
 • Tillverkningsindustri-Solid Works
Meriterande
 • Tillverkningsindustri-CATIA
 • Tillverkningsindustri-Solid Edge
 • Monitor
 • affärssystem

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill arbeta som konstruktör hos oss på Ateknik i Robertsfors AB.

Vår verksamhet utgörs av konstruktion samt mekanisk bearbetning i form av svarvning, fräsning samt svetsning, montering och ytbehandling i relativt små serier och många gånger fysiskt stora artiklar. Ett tydligt kvalitets- och produktivitetsfokus präglar verksamheten.

Som konstruktör hos oss så kommer du, tillsammans med ett par kollegor att ha ett nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget och bli en viktig del i produktutvecklingen. Du har även kontakt med våra leverantörer och kunder.

Arbetet kräver goda kunskaper i Solidworks och även baskunskaper i Catia V5. Kompetens inom verktygskonstruktion (Plåtformning & klipp) är särskilt meriterande. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten innefattar även:

 • Skapa underlag för tillverkning av produkter som vi tillverkar själva och även underlag till våra kunder (3D-modeller & ritningar)
 • Skapa offertunderlag
 • Kundkontakt/Kundbesök före och under projekttiden


Ansök

Vi vill gärna se din ansökan redan idag! Vi går igenom alla ansökningar med ett löpande urval vilket betyder att kandidater som matchar vår kravprofil kan komma att bjudas in till en första intervju redan under ansökningsprocessen. Vi har tyvärr inte möjlighet att återkoppla till all sökande utan prioritet blir en kontakt med de kandidater som vi ser matchar uppdraget och ansvarsområdet bäst.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetsgivare
A Teknik i Robertsfors AB
Fabriksvägen
91523 Robertsfors
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Verktygsmakare i Järfälla

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Verktygsmakare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter nytt spännande arbete inom verkstad och mekanik? Har du tidigare erfarenhet av mekaniskt verkstadsarbete, arbetat med skärande bearbetning och ritningsläsning? Då har du stora möjligheter till att vara den vi söker!

Vår kund i  Järfälla söker just nu en verktygsmakare som på ett självständigt sätt kommer att arbeta på deras verkstadsavdelning. Vid anställning kommer du bli anställd direkt hos det aktuella företaget.

Ansvarsområden

Rollen innebär att man ansvarar för tillverkning av finmekaniska detaljer med hjälp av ett antal olika tillverkningsmetoder. Som verktygsmakare behöver du gedigen kunskap om material och bearbetningsmetoder. Rollen ställer höga krav på självständighet, noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och problemlösning.

Arbetstider

Anställningsform: Tillsvidareanställning hos kund
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
 • Goda kunskaper i ritningsläsning 
 • Arbetat med verktygsmakeri tidigare
 • Erfarenhet av manuell fräsning och svarvning
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av lödning och punktsvetsning av finmekaniska detaljer
 • Erfarenhet av arbeten i 3-axlig fräs

Erfarenhet

Att du har en mekanisk verkstadsbakgrund eller motsvarande erfarenhet.

Ansökan

2021-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! Vi tar inte emot CV  eller ansökningar via mail.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Konstruktör - verktyg

Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Verktygskonstruktör

Om jobbet
Om tjänsten Till vår kund i Jönköping som utvecklar, konstruerar och producerar polymera komponenter söker vi nu en verktygskonstruktör. I den här rollen får du möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet i arbetet med konstruktion av kundunika produkter. Du behöver självklart vara på plats en del av din arbetstid men möjlighet till distansarbete finns också. Arbetsbeskrivning Vår kund arbetar med kundanpassade lösningar av verktygstillverkning och din roll är att göra konstruktionen i CAD (TopSolid). Tillsammans med kollegor arbetar du med projekt där du ansvarar för att ta fram 3D-underlag från analys och kravställning. Du samarbetar både med externa och interna kontakter och arbetar för en så optimal konstruktion som möjligt. Vi söker dig som Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och konstruktion. Du är en självgående, ambitiös och engagerad person som har lätt att samarbeta med andra. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande men du måste ha erfarenhet som gör att du känner dig bekväm att arbeta med verktygskonstruktion och har god kännedom om produktion och produktionsprocesser. Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt!
Arbetsgivare
Montico Hr Partner AB
Hemsida: http://www.montico.se/
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Junior Verktygsmakare

Arbetsgivare / Ort: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Verktygsmakare

Om jobbet
Om tjänsten För anställning hos Memo söker vi dig som har ambitionen att bli vår Verktygsmakare Memo är en ledande leverantör av polymerkomponenter tillverkade genom formsprutning. Vi är specialister på teknikkomponenter med höga krav på hållfasthet, termisk och kemisk beständighet, snäva toleranser etc.Hos oss står kunden i centrum. Vi är stora nog att vara en stabil leverantör, men inte större än att vi kan ge var och en personlig service och uppmärksamhet I våran verksamhet är vi idag 25 st medarbetare. Arbetsuppgifter: - Utföra service, underhåll & reparationer på formverktyg. Detta omfattar demontering/montering av verktygsdelar, statusbedömning underhåll av slitagedelar. - Reparationer av Formverktyg vid haverier samt vid behov avgöra om reparation behöver utföras. - Intrimning av nya verktyg - Även service av övrig produktionsutrustning kan förekomma - Svarvning, fräsning samt ritningsläsning Kvalifikationer - Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt några års erfarenhet av verktygsservice och verktygsreparationer - Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med formsprutningsverktyg inom plastindustrin eller formsprutning av silikon, men inget krav! - Du är öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service och kommunikativ - Positiv inställning och god arbetsmoral - Lösningsorienterad och har god analytisk förmåga - B-körkort I Denna rekrytering samarbetar vi med Best Bemanning & Rekrytering ABVid frågor ang tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult: Marita Eriksson [email protected] Om Best bemanning & rekrytering - Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov. Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning. Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet. Vi är best på - Administration - Ekonomi - Fastighetsskötsel - Industri - Lager och logistik - Mark och anläggning - Sälj och marknad - Teknik - Transport Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Arbetsgivare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verktygsmakare sökes för kunds räkning

Arbetsgivare / Ort: Veldi Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Verktygsmakare

Om jobbet
Vad vi erbjuder Som uthyrd konsult via oss på Veldi Bemanning får du en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi kommer ställa höga krav på dig som konsult och förväntar oss att du också ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det är en självklarhet för oss att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett var du är i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Veldi Bemanning ge dig erfarenhet och kunskap som du kan ha med dig till din nästa utmaning. Det finns också alltid stora chanser att blir övertagen av kunden efter avslutat konsultuppdrag om man som konsult önskar det. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet som verktygsmakare och även av klipp- och bockverktyg. Vi ser det som en självklarhet att du har kunskaper i skärande bearbetning, ritningsläsning samt mätutbildning. Det är dessutom meriterande om du har ett förflutet inom fordonsindustrin, erfarenhet av CNC programmering samt av CAD-CAM. Din profil Dina personliga egenskaper väger tungt. Vi söker dig som är initiativrik och noggrann i allt du gör. Vi förutsätter givetvis god samarbetsförmåga, flexibilitet, öppenhet och ärlighet. Om oss Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss! Om du vill veta mer? Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller har frågor om hur processen ser ut i sin helhet. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Alexandra och vid frågor om tjänsten når ni mig enklast på mail nedanför. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig! OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida.
Arbetsgivare
Veldi Bemanning AB
Hemsida: https://www.veldikompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 31 januari (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.