På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Värmetekniker

Värmetekniker

15 Lediga jobb

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet
Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om Klimatteknik

Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens bästa priser och garantier. Vi erbjuder helhetslösningar inom till exempel bergvärmepumpar, luftkonditionering, elbilsladdning, och borrning av vattenbrunnar. En leverantör som tar totalansvar för ett arbete av högsta kvalitet – Klimatteknik ger dig trygghet och expertis för att din investering ska bli den bästa möjliga. Klimatteknik är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Bolagen i gruppen har var för sig upp till 25 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. 

Arbetsbeskrivning

Som Värmepumpstekniker ansvarar du för installationer, service och reparationer av värmepumpar ute hos kunder runt Göteborg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på heltid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kompetens inom service och reparationer och erfarenhet av arbete som servicetekniker hos privatpersoner eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om de

Vad kan Klimatteknik erbjuda dig?

Klimatteknik en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Klimatteknik kännetecknas arbetsmiljön av utrymme för egen planering av arbetet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Klimatteknik i Väst ABs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: https://klimatteknik.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Värmepumpstekniker till Everöds Elbyrå

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet
Vi söker efter en Värmepumpstekniker till Everöds Elbyrå!

Everöds Elbyrå startades 1965 och var från början en ren installationsfirma men som under åren utvecklats till ett företag med kompetens inom elinstallationer, ventilation och värmepumpsinstallationer.
1995 övertog Magnus Lindström, Conny Nilsson Björling och Ingvar Olsson företaget. Under denna tid ökade omsättningen och vi blev en av IVT´s största återförsäljare. Vårt första IVT center öppnades 1996. Idag är vi en del av Enwell koncernen.

Nu vill vi förstärka vår verksamhet med ytterligare en kollega som vill bli en del av vårt vinnande team! 

Arbetsuppgifter
Som värmepumpstekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för installation, felsökning, service för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner. Verksamhetsområdet är från mellersta Skåne till västra Blekinge och ner till Österlen. Vi arbetar med alla varumärken men är återförsäljare av IVT.
  • Du erbjuds servicebil och utgår hemifrån.
Vi söker dig som har kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från att arbeta hos privatpersoner är uppskattat då vi arbetar främst mot villakunder är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund.

Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet. Vidare ingår du i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Eventuella frågor besvaras av Isakssons rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 11 97 eller Jonas Bessing på 0736-26 47 50. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 
Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: www.everod-el.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker

Arbetsgivare / Ort: Frigotech AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Frigotech är ett Kylentreprenörsföretag med huvudverksamhet i Stor-Stockholm. Vi har en bred kunskap inom kyla där vi projekterar, installerar, utför service-/underhåll samt jourverksamhet.

Du kommer till ett företag som expanderar och växer sig starkare på marknaden och vi söker dig som vill hjälpa till att ta företaget till nästa nivå.

Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete och för rätt person ta plats i en växande organisation.

Låter detta som ett jobb för dig vänligen skicka ditt CV och personligt brev.


Vi söker dig som tycker detta job är roligt för det tycker vi.

Du är noggrann, självgående och strukturerad.

För rätt person kan även en lärlingsplats vara av intresse där du får jobba med företagets kyltekniker och montörer

för att komma in i arbetet och verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs hos våra kunder.

Du måste ha körkort

Arbetet innebär att utföra förebyggande service, felsökning, reparation, jour- och akutservice och i projekt arbeta med företagets montörer. Vi jobbar parallellt med service och montage vilket gör att det är ett varierande arbete.

Våra kunder finns främst i Stor-Stockholm.

Det är meriterande med kunskap inom styr och regler, el och VVS. Du kommer att jobba i vårt team av kyltekniker och montörer med möjlighet att påverka ditt arbete beroende på kompetens och önskemål att ta ansvar.

Låter detta intressant skicka din ansökan omgående då vi kommer att rekrytera när vi hittar rätt person

Arbetsgivare
Frigotech AB
Elektravägen 33
12630 Hägersten
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kraftringen söker Servicetekniker

Arbetsgivare / Ort: Kraftringen Energi AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Servicetekniker Verksamheten Värme & kyla-verksamheten är en del av Kraftringens Värme & Kyla som består av totalt 30 medarbetare uppdelat på Projektering, Distribution samt Kundanläggningar. Tjänsten ingår i Kundanläggningar där man ansvarar för att planera och utföra service på våra och våra kunders fjärrvärme/kyla-centraler. I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Om dig Vi söker dig som trivs med att arbeta med teknik och människor. För att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen som Servicetekniker har du troligen en gymnasieutbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en stor fördel. Goda datorkunskaper och B-körkort är nödvändigt för tjänsten. Som person är du kommunikativ och trivs i mötet med kunder och i samarbetet med kollegor samt entreprenörer. Vi ser gärna att du är flexibel, serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt då majoriteten av arbetet är ensamarbete ute hos våra kunder. En del av arbetet innebär felsökning, därför är det viktigt att du är systematisk och noggrann i ditt arbetssätt. Engagemang och intresse för teknik och kunder är andra framgångsfaktorer för denna tjänst. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Där det kan komma att ingå Beredskap. Varför Kraftringen Utöver en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en anställning hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa hela vårt samhälle står inför. Om Kraftringen Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Har cirka 300 000 energikunder och 550 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Du hittar oss alltid i närheten eller på www.kraftringen.se (https://jobb.bravura.se/www.kraftringen.se) Din ansökan Du ansöker med CV och urvalsfrågor. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2021-10-31 Kontakt: Pontus Brantberg, Rekryterare, Tel: 0702-68 06 70 Kraftringen gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning. Vi ser fram emot din ansökan! I rekryteringsprocessen samarbetar Kraftringen med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Kraftringen
Arbetsgivare
Kraftringen Energi AB (Publ)
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyl- och värmepumpstekniker

Arbetsgivare / Ort: B.G.H. Konsult AB / SÖDERHAMN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet

Nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker

Tjänsten innebär att på egen hand eller tillsammans med kollegor utföra installation, service och underhåll inom våra områden kyl och värmepumpsteknik samt storkökskyla.

Vi söker

dig som har:

· Ett giltigt kylcertifikat

·Erfarenhet från branschen

· B-körkort

Vi ser även att du är serviceinriktad, självgående och ansvarstagande.

Det är viktigt att du har en god social förmåga samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

BGH Service – vi finns där kunden behöver oss!

Vi är auktoriserad servicepartner för flera av Sveriges största märken inom storköksbranschen och värmepumpsbranchen. Detta innebär att vår personal har rätt utbildning för att utföra service och installationer på ett professionellt och korrekt sätt. Vi utför även service på alla förekommande märken på marknaden.

Arbetsgivare
B.G.H. Konsult AB
Bröksmyravägen 13
82627 SÖDERHAMN
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.