På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Värmetekniker

Värmetekniker

13 Lediga jobb

Erfaren kyltekniker

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-27
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet
Vi söker nu erfarna kyltekniker i Borås och Göteborg som vill utvecklas och växa tillsammans med våra samarbetspartners. Som kyltekniker arbetar man främst med underhåll, installation och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning, men det kan även förekomma arbeten där man säkrar upp den dagliga driften av befintliga kyl- och värmesystem. Man arbetar mycket självständigt ute hos företagens kunder samt att man medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbeten. Man utför även uppföljning och rapportering gällande projekt och uppdrag. Start: Omgående Ort: Göteborg med omnejd Omfattning: Måndag-fredag 7-16 Din profil Krav: • Inneha giltigt kylcertifikat • Erfarenhet som kyltekniker • B-körkort Meriterande: • VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning Som person ser vi att du är serviceinriktad och har en förmåga att föra dig professionellt ute hos kund. Du är van vid att arbeta självständigt, trivs med att ta egna initiativ samt att ha dagliga kundkontakter. Har du kunskaper inom styr och regler, ventilation och el sedan tidigare är det starkt meriterande. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 8 augusti (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker till Indoor Energy i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 september (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vår uttryckliga uppgift är att du ska trivas hos oss och med ditt jobb. Därför gör vi vad vi kan för att du ska känna glädje, stimulans och ansvar. Är du utbildad kyltekniker och kan se dig själv i ett sådant företag? OM FÖRETAGET Indoor Energy har funnits sedan 1990 och har idag 10 kontor och ca 200 medarbetare. De har ca 1200 kunder och servar 6000 fastigheter med en helhetssyn inom kyla, värme, ventilation. De fortsätter att expandera och söker därför ytterligare en kyltekniker till deras kontor i Göteborg. Indoor Enegry är tillräckligt stora för att klara komplexa uppdrag, men tillräckligt små för att vara kundnära och lyhörda. DINA ARBETSUPPGIFTER Som kyltekniker hos Indoor Energy kommer du arbeta både självständigt samt i grupp. Rollen innebär förebyggande och felavhjälpande service samt driftoptimering av kylanläggningar. Indoors Energys kunder är välkända etablerade företag främst mot butikskyla. Deras uppgift att se till att de har de energieffektivaste anläggningarna genom både välutförd service och genom att komma med förslag på förbättringsåtgärder Arbete är varierande och du kommer att ingå i ett härligt gäng med mycket eget ansvar. I en inledande tid kommer du att åka bredvid en kollega. På sikt utgår ofta hemifrån med din servicebil och avrapporterar dina uppdrag mobilt. DIN PROFIL Som kyltekniker hos Indoor Energy har du ansvar för den kvalité kunden förväntar sig. Därför tror vi att du är kvalitetsmedveten och ansvarstagande i dina uppgifter. Skallkrav •Utbildad kyltekniker •Körkort •Tala och förstå svenska Meriterande •Erfarenhet av kyla •Erfarenhet av styr och regler På Indoor Energy är det högt i tak och en hjärtlig miljö. Det finns en stor värme och öppenhet i gruppen det är viktigt med gemenskap. Du bemöter dina kollegor och kunder med ett leende och gör dina arbetsuppgifter efter bästa förmåga. OM OSS Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. VILLKOR Placeringsort: Göteborg Arbetstider: Kontorstider Omfattning: 100%Startdatum: Flexibel
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 23 september (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Materialtekniker

Arbetsgivare / Ort: Carlsberg Supply Company Sverige AB / ROSERSBERG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet

Är du en problemlösare med brinnande intresse för teknik? Då kan rollen som tekniker hos oss på Carlsberg vara något för dig!

I vårat Equipment center arbetar du med allt från orderhantering, inköp, planering, reparation och rekonditionering. Vid behov kan du även komma att täcka upp för andra delar av Teknik- och Service verksamheten så som tex. helpdesk. Du arbetar på vårt Equipment Center i Rosersberg. Tjänsten är perfekt för dig som vill ta första steget ut på arbetsmarknaden och vara en del av ett stort internationellt företag!

Varför ska du välja Carlsberg?

Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som materialtekniker erbjuds du en roll i Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. I denna roll arbetar du dagligen nära några av Sveriges främsta varumärken i ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader. Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med mycket höga ambitioner både när det kommer till säkerhet och hållbarhet. Together Towards Zero är vårt hållbarhetsprogram och består av fyra huvudområden: Noll vattenspill, Noll olyckskultur, Noll koldioxidutsläpp och Noll oansvarig konsumtion. Mer information om vårt hållbarhetsprogram kan du läsa om på okorkat.se.


Vad vi önskar av dig

Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning samt god datorvana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med lager eller som tekniker och/eller med erfarenhet av SAP. Det är ett krav att du talar och skriver väl på såväl svenska som engelska.


Som person har du hög arbetskapacitet och drivs av att arbeta lösningsorienterat. Du har ett strukturerat, organiserat och effektivt arbetssätt med en ansvarsfull och pålitlig personlighet. Vi söker dig som är stresstålig och självständig med en hög servicenivå.


Ansökan

Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig Equipment Center Manager, Martin Rimmerfeldt via mail: [email protected] alternativt via telefon: 0737- 012 428. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2021-09-26. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Sökord: tekniker, rekondtekniker, teknik, SAP, operatör, konstruktör, mekaniker, ingengör, technician, engeneer, reparatör, rekonditionera

Arbetsgivare
Carlsberg Supply Company Sverige AB
Rosersberg
19572 ROSERSBERG
Ansökan
Ansök senast 26 september (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Värmepumpstekniker/kyltekniker sökes för direktrekrytering

Arbetsgivare / Ort: Barona Teknik & Installation AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kyl- och värmepumpstekniker

Om jobbet
Som värmepumpstekniker hos Elterm besöker du dagligen kunder för felsökning och reparationer samt service av deras värmeanläggningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och företaget har sin placering i Alingsås.
Du kommer få tillgång till egen servicebil, det finns även möjlighet att utgå hemifrån efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
 • Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
 • Felsökning och reparationer, vissa installationer  
 • Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
 • Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 
Din profil
 • Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
 • Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
 • Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
 • B-körkort
 • Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Barona Teknik & Installation AB
Ansökan
Ansök senast 30 september (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kyltekniker sökes i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Jbhb Konsult AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kyl- och värmepumpstekniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu söker JBHB en engagerad och ansvarsfull kyltekniker

Arbetstiden är flexibel och du kommer kunna planera din egen tid utefter kundens behov, du kommer utgår hemifrån direkt till kund.

 • Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Service och underhåll av främst värmepumpar och kyltekniska installationer och aggregat
 • Felsökning och reparationer, vissa installationer
 • Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala,
 • Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt


 • Din profil
 • Erfarenhet av reparationer och service av värmepumpar
 • Grundläggande kunskaper kring styrsystem, kalibrering och injustering
 • Kyltekniskt certifikat, kategori 1.
 • B-körkort
 • Erfarenhet av kyltekniskt arbete såväl som tidigare erfarenhet från reparationer av kyltekniska aggregat är meriterande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Jbhb Konsult AB
Övre Husargatan 27
41314 Göteborg
Hemsida: www.jbhb.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.