På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Vårdbiträde
Spela filmen

Vårdbiträde

100 Lediga jobb

Gislaveds kommun söker duktiga timvikarier till gruppbostad

Arbetsgivare / Ort: Gislaveds kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Vi söker duktiga och erfarna timvikarier som vill jobba inom grupp- och servicebostad. Bemanningsenheten anställer vikarier för korta behov. Att arbeta som vikarie hos oss innebär att du arbetar på timmar och rycker in när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan innebära personlig omvårdnad och hygien, ge medicin, hjälpa till vid måltider och ge socialt stöd. Det kan även vara inköp, städ, tvätt samt fritidsaktiviteter. Vi erbjuder ett meningsfullt, intressant och omväxlande extrajobb där du kommer att träffa människor som behöver ditt stöd och din hjälp. Där du utvecklas och får värdefull erfarenhet för ditt fortsatta arbetsliv. Kommunikation, bemötande och samarbete är viktiga delar för att verksamheten ska fungera. Vi bemannar verksamheterna under hela dygnet. Det ingår även att dokumentera i våra verksamhetssystem vilket innebär att goda datakunskaper är en fördel. Kvalifikationer Det är önskvärt om du: Är utbildad inom omvårdnad, barn och fritid eller motsvarande. Har erfarenhet av att arbeta med människor. Innehar B-körkort och tillgång till bil. Behärskar svenska språket motsvarande nivå D på SFI. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Rekryteringen sker löpande. Om du blir kallad till anställningsintervju skickar vi kallelse via mail. Observera att det kan hamna i skräpposten. Intervju kan ske i grupp eller enskilt. Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!  Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar. I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Gislaveds kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Gislaveds kommun söker duktiga timvikarier till daglig verksamhet

Arbetsgivare / Ort: Gislaveds kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Vi söker duktiga och erfarna timvikarier som vill jobba som stödpersonal på daglig verksamhet. Bemanningsenheten anställer vikarier för korta behov. Att arbeta som vikarie hos oss innebär att du arbetar på timmar och rycker in när ordinarie personal är sjuka eller lediga. Arbetsuppgifter Daglig verksamhet arbetar för att personer med funktionsnedsättning skall ha möjlighet till en meningsfull sysselsättning.  Du utför planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Brukarens behov ska vara i centrum och personens synpunkter ska aktivt tas tillvara. Arbetet utgår från ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med brukarens nätverk och övrig personal. Du förväntas kunna arbeta självständigt och att snabbt kunna ställa om efter ändrade förutsättningar. Du ska ha en god kommunikativ förmåga både verbalt och i skrift och ha ett lyhört och prestigelöst förhållningssätt. Kvalifikationer Det är önskvärt om du: Är utbildad inom omvårdnad, barn och fritid eller motsvarande. Har erfarenhet av att arbeta med människor. Innehar B-körkort och tillgång till bil. Behärskar svenska språket motsvarande nivå D på SFI. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Rekryteringen sker löpande. Om du blir kallad till anställningsintervju skickar vi kallelse via mail. Observera att det kan hamna i skräpposten. Intervju kan ske i grupp eller enskilt. Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!  Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar. I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Gislaveds kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vårdbiträden/ Undersköterskor sökes till RO Omsorg hemtjänst i Åkersberga

Arbetsgivare / Ort: Ro Omsorg Äldreomsorg AB / Åkersberga
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

RO Omsorg hemtjänst arbetar med att ge stöd och service till kunder med beslut hemtjänst i Österåkers Kommun. Vår verksamhetsidé är helt enkelt: Kunskap och kvalitet! Vi har lång erfarenhet att hjälpa personer med olika former av service och omsorgsbehov. RO Omsorg hemtjänst har sin hemtjänstlokal centralt i Åkersberga nära Roslagsbanan och bussar. Vi är ett väl sammansatt arbetslag och en tydlig närhet till ledning vilket gör arbetet roligare och enklare.

Vi vill att du:

Tycker om att arbeta med människor samt vara trygg, mogen och lyhörd.

Är empatisk och får våra kunder att känna trygghet är utav stor vikt.

Har ett intresse av att medverka till din egen utveckling i arbetet och verksamheten.

Behärskar det svenska språket både i tal och skrift, kan du även andra språk är det en merit.

Körkort krävs för arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen som medarbetare hos på RO Omsorg!

Hos oss får du ett varierande arbete med många fina möten under ditt arbetspass. I arbetet ingår att hjälpa våra kunder i det egna hemmet, på utflykter och promenader.

Vi har egen internutbildning för vår personal och även utbildningar i samarbete med Österåkers kommun.

Vi har både arbetspass på dagtid och kvällstid, vardagar samt helger.

Ditt arbetsschema görs alltid i samråd med dig och våra planerare.

Välkommen att söka jobb hos oss per mail eller genom vår hemsida.Arbetsgivare
Ro Omsorg Äldreomsorg AB
Norrgårdsvägen 3 G ÖG
18436 Åkersberga
Hemsida: http://www.roomsorghemtjanst.se
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

75% tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning

Arbetsgivare / Ort: Civil Care Sweden AB / Umeå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Persiska (Farsi)

Om jobbet

Vi på Civil Care behöver fler kollegor som brinner för en individanpassad hemtjänst. Vi söker nu 1 kvinnlig kollega som vill kompletterar vårt positiva gäng.


Om dig

Du älskar att lära känna nya personer för att kunna hjälpa dem på ett individanpassat sätt.

Du kan prata persiska

Meriterande är om du har erfarenhet inom omsorgsarbete, innehar omsorgsutbildning eller liknande. Har du dessutom fler kvalitéer som kan bidra till en bättre omsorg, är det ett plus.


Dina arbetsuppgifter:

Vi utför vård- och omsorgsarbete. Våra kunder har olika behov, gemensamt är att de behöver hjälp och stöttning i sin vardag. Det ställer krav på att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra samt älska att lära känna nya personer.

Anställningar kan ske tidigare än annonsens slutdatum. Är du vårt nya stjärnskott? Tveka inte, skicka ditt CV och personligt brev redan idag!

Arbetsgivare
Civil Care Sweden AB
Sandbackavägen 1
90346 Umeå
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sökes Vårdbiträde

Arbetsgivare / Ort: 035 Vård & Omsorg AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

035 Vård & Omsorg AB söker två stycken vårdbiträde för deltidstjänst. Tillträde omgående.

Arbetsorten är Halmstad vi söker dig med erfarenhet inom arbetsområdet vård och omsorg.

Vi har 5 bilar som personal kör, eventuellt åker med på dubbelbemannad runda.

Följande gäller för tjänsten:

*Kunna jobba Dag och Kvällspass.

*Personal som ska jobba inom vård och omsorg insatser för hemtjänst.

*vara flexibel och kunna ta emot andra arbetsuppgifter.

*Besöka äldre människor i deras hem. Stor respekt krävs mot äldre.

*Flerspråkig personal är meriterande..

#jobbjustnu

Arbetsgivare
035 Vård & Omsorg AB
Skepparegatan 3A
30238 Halmstad
Hemsida: www.035hemtjanst.se
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.