På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Vårdbiträde
Spela filmen

Vårdbiträde

65 Lediga jobb

Sommarvikarier sökes till hemtjänsten!

Arbetsgivare / Ort: Haninge kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 juni (1 månad 12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-02
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Vårdbiträde

Om jobbet
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss. Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. För att utvecklas tillsammans med oss behöver du ha förmåga att hantera, använda och lära dig mer om digitala verktyg. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Har du ett stort intresse för människor, ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter och arbetskamrater och vill göra skillnad i någons vardag? Kom och arbeta hos oss i Haninge i sommar! Vi har semesterperioder och ser helst att du kan arbeta under båda perioderna för ökad kontinuitet hos våra kunder. Period 1 är vecka 26-29, (28 Juni-25 juli) Period 2 är vecka 30-33 , (26 Juli - 22 Augusti)   Under denna period arbetar du schemalagt dag, kväll och varannan helg på någon av våra tre hemtjänst enheter. (Handens hemtjänst, Brandbergens hemtjänst, Västerhaninge hemtjänst).    Vill du hjälpa andra människor? I mötet med äldre behöver du kunna anpassa dig och vara lyhörd för deras individuella behov. Vi arbetar för att skapa trygghet och fokuserar på hela människan, inte bara hjälpbehovet. Arbetet i äldreomsorgen innebär att du hjälper människor med vardagliga uppgifter. Det kan vara hjälp med personlig hygien, att klä sig, enklare matlagning, promenader eller att ge socialt stöd i det dagliga livet. Du kan också få hjälpa till med service som att handla, städa eller tvätta. Det är en viktig roll, och ett stort ansvar, att få dela andra människors vardag och stödja dem vid behov. Du behöver tänka kreativt och vara lösningsfokuserad, den ena dagen är inte den andra lik. Arbetet är både utmanande och utvecklande! Du är en person som jobbar utifrån vår värdegrund:  Omtanke, Ödmjukhet och Engagemang. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Arbetsgivare
Haninge kommun
Ansökan
Ansök senast 20 juni (1 månad 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sommarvikarier söks till Skarpnäcks kommunala hemtjänst

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Vårdbiträde

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Beskrivning Se hit! Vill du arbeta extra eller på schema under sommaren, med möjlighet till förlängning efter sommarperioden? Skarpnäck kommunala hemtjänst är det kommunala alternativet i stadsdelen. Vårt upptagningsområde är hela Skarpnäcks stadsdel, Från Skarpnäcksfältet i söder till Skärmarbrink i norr. Våra lokaler är belägna på Rusthållarvägen 6 i Bagarmossen som all personal utgår från.Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån socialtjänstlagen. Skarpnäcks kommunala hemtjänst erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg av hög kvalitet genom en personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Arbetsuppgifter Som vårdbiträde/undersköterska hos oss kommer du att arbeta självständigt. Under ditt arbetspass kommer du göra ett antal kundbesök. Det innebär att du t ex hjälper med personlig omvårdnad, tillagning av måltider, inköp, tvätt och städ. Du blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till med hjälp av cykel eller bil. Arbetet innebär även dokumentation i stadens journalsystem. Arbetstiderna är varierande och kommer att schemaplaneras efter tjänstgöringsgrad. Du kommer ha möjlighet att arbeta på schema dag, kväll och helg. Du har möjlighet att påverka i hur stor utsträckning du vill arbeta. Arbetet gäller sommarperioden juni till augusti. Efter sommarperioden finns det goda möjligheter till fortsatt arbete hos oss som timvikarie. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har en undersköterskeutbildning eller annan vårderfarenhet. Vidare krävs god svenska i tal och skrift och datorvana eftersom enheten dokumenterar i stadens dokumentationssystem. Vi söker ansvarsfulla medarbetare som vill arbeta inom hemtjänsten och som alltid har kunden i fokus. Som vikarie förväntas du ta fullt ansvar för de insatser som skall utföras under ditt arbetspass. Att vara positiv, självständig och samtidigt lyhörd är något som vi uppskattar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna cykla eller inneha B-körkort. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Omtänksam och noggrann? Kom till vår hemtjänst!

Arbetsgivare / Ort: 1:a Omtanken AB / Kallinge
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 4 augusti (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Vårdbiträde

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Även om sommaren är här och många arbetsplatser går ner på ett lägre tempo så väljer fler kunder oss. Det betyder att vi fortsatt är i behov av personer som är noggranna, omtänksamma, tydliga och inger trygghet.

Är du ledig i sommar och även till hösten? Har du kanske till och med studerat till undersköterska eller är du nyfiken på vad vårdyrket egentligen innebär?

Då kan du vara vår nya kollega och medarbetare!

Företaget 1:a Omtanken är ett privat hemtjänstföretag som snart firar tre år i Ronneby kommun.

Vi blir mer och mer populära att välja som utförare och nu när våra äldre är vaccinerade så vågar man åter ta hem hemtjänsten till sitt hem. Anledningen till att vi just är så populära är vårt sätt att arbeta på. Vår hemtjänst är uppbyggd i mindre grupper där våra undersköterskor och sommarvikarier verkligen lär känna våra äldre kunder. Detta ger trygghet till både våra kunder och personalen. Man vet vart man skall och man känner kunden väl.

Målet med vår verksamhet är att ge alla äldre den bästa tänkbara omsorgen i sitt hem. Vår vision är att bli bäst i Sverige på hemtjänst och vi vill göra det genom att visa omtanke, trygghet, noggrannhet och tydlighet både ut mot kund och inom företaget.

Eftersom vi växer- behöver vi flera underbara timanställda och undersköterskor till vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där arbetstiderna varierar både mellan dag, kväll och helg. För dig som vill arbeta mycket kan vi nämna att våra befintliga timanställda brukar arbeta mellan 70 till 140 timmar i månaden. Vi följer befintligt kollektivavtal och betalar därför ut avtalsenligt ob-tillägg.

Vi vet att personalen är vår allra viktigaste resurs, och vi hoppas att du vill bli en av oss!

 • Är du positiv och gillar att hitta lösningar?
 • Bryr du dig och har goda idéer?
 • Gillar du att vara del av ett sammansvetsat team?
 • Behärskar du Svenska språket väl i tal och skrift?
 • Har du körkort och erfarenhet från vården sedan tidigare?


Då tror vi att vi du är en av våra blivande stjärnor!

Sök nu

Hos oss får du en grundlig introduktion till arbetet och de nödvändiga kurserna för att kunna utföra arbetet väl.

Varmt välkommen att ansöka!


Sökord:

 • Timanställning
 • Timanställd
 • Undersköterska
 • Semestervikarie
 • Sommarvikarie
 • Säsongsarbete
 • Deltidsanställning
 • Visstidsanställning

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
1:a Omtanken AB
Järnbruksvägen 2
37252 Kallinge
Hemsida: www.omtanken.care
Ansökan
Ansök senast 4 augusti (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sommarjobb hemtjänst i Åkersberga

Arbetsgivare / Ort: Ro Omsorg Äldreomsorg AB / Åkersberga
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 augusti (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Vårdbiträde

Om jobbet

RO Omsorg hemtjänst arbetar med att ge stöd och service till kunder med beslut hemtjänst i Österåkers Kommun. Vår verksamhetsidé är helt enkelt: Kunskap och kvalitet! Vi har lång erfarenhet att hjälpa personer med olika former av service och omsorgsbehov. RO Omsorg hemtjänst har sin hemtjänstlokal centralt i Åkersberga nära Roslagsbanan och bussar.

Vi är ett väl sammansatt arbetslag och en tydlig närhet till ledning vilket gör arbetet roligare och enklare.

Du ska tycka om att arbeta med människor samt vara trygg, mogen och lyhörd.

Att vara empatisk och få våra kunder att känna trygghet är utav stor vikt.

Du ska ha ha ett intresse av att medverka till din egen utveckling i arbetet och verksamheten.

Du ska behärska det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.

Körkort krävs för arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder utbildningar kontinuerligt.

Vi söker personal som vill arbeta flexibelt, vi har arbetspass på dagtid, kvällstid och helger.

Vill du vara en del av vårt härliga gäng? Då är du välkommen att söka arbete hos oss!

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Ro Omsorg Äldreomsorg AB
Norrgårdsvägen 3 G ÖG
18436 Åkersberga
Hemsida: www.roomsorghemtjanst.se
Ansökan
Ansök senast 5 augusti (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Timvikarie till vård och omsorg samt LSS

Arbetsgivare / Ort: Svalövs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 augusti (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare. På bemanningsenheten arbetar vi med att bemanna vid korttidsfrånvaro ute i verksamheterna inom vård och omsorg samt LSS. Är du en person som bryr dig om andra, är serviceinriktad och ser allas lika värde? Har du ett genuint intresse av människor och vill underlätta vardagen för någon annan? Då kan det vara dig vi söker! Vi har kontinuerligt ett behov av att fylla på med timvikarier i vår verksamhet då det snabbt kan uppstå ett ökat behov av arbetskraft. Därför söker vi nu nya timvikarier som är redo att arbeta vid uppkommande behov. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar i. Nedan kan du läsa om de verksamheter vi bemannar inom. I din ansökan kommer du att få ange vilka områden du kan tänka dig att arbeta inom. Läs noga och se vad som passar dig bäst. Särskilt boende På särskilt boende (äldreboende) har brukarna tillgång till service och omvårdnad dygnet runt. Här arbetar du med att utföra omvårdnads- och serviceinsatser utifrån brukarnas behov. Du ger brukarna stöd i att klara sin vardag, såsom exempelvis hjälp med personlig omvårdnad, städ, social kontakt och aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation samt att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Hemvård Inom hemvården arbetar du i kundens bostad där insatserna kan vara allt från städ, sällskap på promenader, matlagning, hjälp med medicin och personlig hygien. Arbetet är för det mesta självständigt men det kan uppstå dubbelbemanning. LSS - Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade Inom LSS skapar du förutsättningar för personer med intellektuella- och/eller fysiska funktionsnedsättningar att delta på lika villkor i samhället. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av omvårdnad, personlig hygien, städ, sociala kontakter och aktiviteter. Personlig assistans Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem. Du ger stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål. Du fungerar som brukarens förlängda arm och assisterar i det dagliga livet. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. I arbetsuppgifterna ingår också rehabilitering, IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. KVALIFIKATIONER De gemensamma kvalifikationerna för samtliga fyra verksamheter är: • Du ska ha fyllt 18 år. • Du ska ha möjlighet att arbeta under sommaren och arbeta på oregelbundna arbetstider under dag, kväll och natt, både vardagar och helger. • Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. • Det är meriterande om du har godkänd eller pågående utbildning inom omvårdnad eller annan utbildning som kan vara relevant för tjänsten. • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Nedan beskrivs specifika kvalifikationer för de olika verksamheterna: Särskilt boende • Du har en positiv inställning i nya möten med människor och är lyhörd för deras behov. • Arbetet ställer höga krav på ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. • Omvårdnad är en stor del av arbetet - du måste vara okej med att hjälpa till med personlig hygien exempelvis toalettbesök och dusch. • B-körkort är meriterande. Hemvård • Viktigt att vara stresstålig och duktig på att ta egna initiativ. • Krav på B-körkort. • Krav på att du kan cykla. LSS - Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade • Vissa verksamheter/boenden kräver körkort och att du kan cykla. • Vissa verksamheter kräver erfarenhet av utåtagerande beteende samt erfarenhet inom LSS. Personlig assistans • Genuint intresse av att hjälpa personer med stort omvårdnadsbehov. • Körkort är meriterande och i vissa grupper är körkort ett krav p.g.a. att det saknas kollektivtrafik i anslutning till arbetsplatsen. • Personkemin mellan brukare och assistent är nyckeln och det är därför viktigt om du är flexibel och öppen i ditt förhållningssätt. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Visma hanterar personuppgifter i enlighet med Vismas Policy om Personuppgifter och Cookies. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Svalövs kommun
Ansökan
Ansök senast 6 augusti (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.