På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Vägarbetare
Spela filmen

Vägarbetare

87 Lediga jobb

Vägarbetare till Svevia med placering i Arvika

Arbetsgivare / Ort: Svevia AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Drift- och vägunderhållsarbetare

Om jobbet
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vårt härliga team i Västra Värmland. Du kommer vara placerad i Arvika men arbeta inom hela driftområdet i Västra Värmland. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Vill du dela väg med oss? Om uppdraget som vägarbetare Är du intresserad att sköta och underhålla vägar så är detta tjänsten för dig. Arbetet består huvudsakligen i drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter så som lättare asfaltsåtgärder, skyltarbeten, slåtter och slyröjning under sommartid och snö- samt halkbekämpning under vintern. Utöver det så utför vi ständigt väginspektion för att upptäcka brister och planera samt genomföra åtgärder - allt för att skapa trygga och säkra vägar för våra medborgare. Det gör att du som vägarbetare i Svevia har sommar- och vinterberedskap i din tjänst. Tjänsten är på heltid med placering i Arvika med start enligt överenskommelse. Normal arbetstid är mån-fre 07:00-16:00. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Vem är du? I vårt arbete att utveckla både vår arbetsgrupp och verksamhet så är du viktig för oss, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har förmågan att driva och planera ditt arbete självständigt, är engagerad och har viljan att lära och utvecklas inom Svevia och vägbranschen. Du värdesätter och bidrar till en god stämning och värnar om en bra arbetsmiljö samt hög säkerhet. Vi tror att du har en relevant gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet inom entreprenadbranschen med inriktning mot drift och underhåll alternativt anläggningsarbeten. Körkort C samt YKB är ett krav. En del av något större Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar. Ansökan och information Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande Platschef Peter Engelbrektsson tfn 010-4581219. Ansök senast 25 oktober, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka! Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000. Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla. Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Arbetsgivare
Svevia AB (publ)
Hemsida: http://www.svevia.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Markarbetare till Skanska

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Väg- och anläggningsarbetare

Om jobbet
Skanskas verksamhet Väg och Anläggning driver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Skanska behöver nu förstärka sin organisation med flertalet markarbetare. Om tjänsten Som Markarbetare kommer du att arbeta med kabeldragning, rörläggning och schaktning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är grovarbete runt anläggningsmaskiner, arbetet ställer därmed krav på god fysik. Arbetet kommer primärt att utföras i söderort och du kommer att arbeta måndag-torsdag kl.06:30-16:00 och kl.06:30-13:00 på fredagar. I din roll som Markarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Rörläggning/kabeldragning - Schakt- och fyllningsarbeten - Grovarbete Tjänsten som Markarbetare är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och uppdraget förväntas pågå till nyår med chans till förlängning för rätt person. Om dig Vi söker dig som har arbetserfarenhet från liknande tjänster, eller just har gått ut skolan och ser detta som en karriärmöjlighet in i Bygg- och Anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot bygg och anläggning. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete på väg och om du har yrkesbevis. Det är även fördelaktigt om du har B-körkort. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta fysiskt och har en god samarbetsförmåga. Som person är du noggrann, mån att hålla en hög kvalitet i ditt arbete och gillar att arbeta utomhus. Viktigt för tjänsten är: - Relevant utbildning och/eller erfarenhet - Samarbetsförmåga - Grundläggande kunskaper i svenska språket - God fysik då tunga lyft kan förekomma Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Madeleine Bergin via Adecco 08-598 98 264 eller [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Markarbetare, anläggning, grovarbete
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 26 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mark- & anläggningsarbetare med VA-kunskap

Arbetsgivare / Ort: Agillo AB / Västra Frölunda
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Väg- och anläggningsarbetare

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en erfaren mark-och anläggningsarbetare som har VA-kunskap. Företaget bygger komplexa grunder till stora byggnader och söker dig som kan läsa ritningar och har yrkesbevis. Du är van vid att arbeta i arbetslag samt med externa entreprenörer. Du är lösningsfokuserad, positiv och engagerad i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

  • Svenska
  • yrkesbevis
  • läsa ritning
  • VA-kunskap

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med ”Mark-och anläggningsarbetare”.

Om Agillo

Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.


Arbetsgivare
Agillo AB
August Barks Gata 25 B
42132 Västra Frölunda
Hemsida: http://agillo.se
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montör till HS-vakuumplast

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Väg- och anläggningsarbetare

Om jobbet
Inledning: Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en familjär miljö hos ett expanderande företag? Har du motivationen som krävs för att ta dig an rollen som Montör där du får upplärning av en erfaren kollega? Perfekt, då kan det vara dig HS Vakuumplast söker! Information om tjänsten Professionals Nord söker för HS Vakuumplast räkning en Montör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos HS Vakuumplast. Inledningsvis kommer du arbeta dagpass, för att sedan när du blivit bekväm i din nya roll arbeta skift. Du kommer erbjudas en introduktion och sedan bli upplärd av en erfaren kollega under din uppstart. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och HS Vakuumplasts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] HS Vakuumplast befinner sig i en expansiv fas och behöver utöka verksamheten med en heltidsanställning. HS Vakuumplast har en modern och mångsidig maskinpark med kapacitet att klara av höga krav på bearbetningsnogrannhet och snabbhet. I denna maskinpark ingår även egen verktygstillverkning. Arbetsuppgifter Som montör hos HS Vakuumplast kommer du ha en varierande roll och arbeta med en mängd olika produkter. HS Vakuumplasts vanligaste produkter är bland annat säkerhetsprodukter, jetdriven wakeboard, diverse maskinkåpor & handikapphjälpmedel. Vanlig seriestorlek är från 50 till 1000st. De har idag ca 700 återkommande artiklar som de tillverkar i produktion. Du kommer arbeta med korta serier utifrån tydliga instruktioner på arbetskort, ritningar, monteringsinstruktioner. Monteringen består ifrån bara bearbetning av en kant till mer kompletta delmontage med upp till ett 50tal ingående komponenter. Några av arbetsmomenten du lär dig behärska är sågning, nitning, bockning, stansning, UL-svetsning och sammanfogning av detaljer med limning. Som montör plockar du också arbetsorder efter körplanering och rapporterar i företagets affärssystem Monitor. Vidare flyttar du pallar med truck och arbetar med mätteknik och ritningsläsning. Vi söker dig som: Som har avslutad gymnasieutbildning. Du talar svenska flytande och har goda datorkunskaper då arbetsuppgifterna kräver det. Du har ett gediget teknikintresse och det är såklart meriterande med likvärdig arbetslivserfarenhet såväl som relevant utbildningsbakgrund , men det är inget krav för tjänsten. Vidare är det meriterande om du har truckkort, har arbetslivserfarenhet från tillverkande industri. Däremot tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen! Du trivs med att ta egna initiativ, är självgående, noggrann med stort och trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt arbetstempo. Du är en lagspelare, är tillmötesgående och trivs både med att arbeta självständigt som tillsammans med dina kollegor. Utöver ovan – den viktigaste framgångsfaktorn är ditt intresse. Att du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken , ordningsam och har en vilja att lära ny teknik är en förutsättning oss. START: Omgående enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid, rekrytering STAD: Kramfors URVAL: Sker löpande KONTAKT: Frida Söderström Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: https://professionalsnord.se/
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mark- & Anläggningsarbetare till Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: A-Staffing Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Väg- och anläggningsarbetare

Om jobbet
Arbetsbeskrivning A-Staffing söker nu efter grovarbetare. Det gäller löpande uppdrag i Göteborgsregionen hos våra samarbetspartners. Anställningen inleds med sedvanlig prövotid och för rätt person kan tjänsten övergå till en långvarig anställning, A-Staffing har ett brett kontaktnät med både större och mindre företag, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år beroende på uppdrag. Utbildning Vi söker nu grovarbetare med erfarenhet inom anläggning. Specificera på din ansökan vad du har för sorts erfarenhet och skicka in din ansökan redan idag! Erfarenhet Du har minst ett års erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen, är flexibel och motiverad. Du kan samarbeta med arbetsgruppen, är ansvarstagande och ta egna initiativ. Krav: - Tidigare erfarenhet inom anläggning Meriterande: - Yrkesbevis inom anläggning - B-körkort Uppge samtliga kurser och certifikat i din ansökan som du innehar som är relevanta för uppdraget. Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Lön och anställningsvillkor A-Staffing samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. A-Staffing är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen samt Installatörsföretagen.
Arbetsgivare
A-Staffing Sweden AB
Hemsida: https://www.vmp-group.se/
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.