På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Utbildare
Spela filmen

Utbildare

52 Lediga jobb

Cirkelledare i portugisiska

Arbetsgivare / Ort: Studieförb Vuxenskolan / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (23 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Portugisiska
Meriterande
  • Svenska

Om jobbet

Du som söker bör ha portugisiska som modersmål eller gedigen erfarenhet av språket och kulturen; samt pedagogisk erfarenhet.

Detta är ett självständigt kreativt jobb där du utformar kursen i dialog med oss och med deltagarna.

Detta bör ses som en extrainkomst då det ett arbete på 2-4 studietimmar per vecka i 10 veckor.

Kursen startar i slutet av september

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund som engagerar ca 20 000 cirkelledare runt om i Sverige. Varje år arrangerar vi nära 500 000 studiecirklar, föreläsningar, och föreningsaktiviteter. Genom bildning främjar vi demokratin och allas rätt till kunskap. Som cirkelledare blir du en viktig del av vårt arbete. Vi söker dig som har en pedagogisk bakgrund och brinner för att dela ditt språkintresse med andra. Du har erfarenhet av att lära ut ditt språk och tycker det är kul att leda andra i diskussion och lärande.


Arbetsgivare
Studieförb Vuxenskolan
Örngatan 6/Redbergsskolan
41667 GÖTEBORG
Hemsida: http://www.sv.se/goteborg
Ansökan
Ansök senast 25 september (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Cirkelledare i måleri

Arbetsgivare / Ort: Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Cirkelledare/Studiecirkelledare

Om jobbet
Cirkelledare Måleri/Teckning, Kalmar Inför höstterminen 2021 och våren 2022 söker Folkuniversitetet i Kalmar cirkelledare inom måleri som till exempel akvarell eller teckning till våra lokaler i Kalmar. Du behöver ha någon form av pedagogisk erfarenhet och/eller av att leda en grupp. Vi kommer ta emot ansökningar och ha intervjuer löpande. De första kursstarterna planeras till november. Välkommen med din ansökan! Cirkelledare  Folkuniversitetet i Kalmar bedriver öppen kursverksamhet i flera olika ämnen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i studiecirkelform, några timmar per vecka - dagtid, kvällstid och/eller helg i våra fina lokaler i Kalmar. Arbetsuppgifter - Undervisning, förberedelse, planering och efterarbete. - Kvalitetsarbete genom att ta del av förväntningar inför kursen och utvärderingar efter kursens slut. - Deltagarkontakter mellan lektionerna relaterade till kursinnehåll. Kvalifikationer Cirkelledare inom Folkuniversitetet ska vid tillträdet ha: - Pedagogisk förståelse eller pedagogisk erfarenhet. - Sakkunskap i ämnet/arbetslivserfarenhet i ämnet. - Erfarenhet av och ett aktivt intresse för vuxenpedagogik. - Grundläggande IT-kunskaper. Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp, en god social förmåga, god initiativförmåga, positiv inställning till förändring och utveckling samt ett etiskt förhållningssätt. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska eller engelska. Ansökan: Välkommen med ditt CV och ett presentationsbrev senast den 19/10. Vi sparar dessa i vår databas och kontaktar dig vid behov. Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsterna kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.   Anställning: Timanställning och lön efter avtal.  Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Läs mera om oss på vår hemsida www.folkuniversitetet.se   För frågor och information välkommen att kontakta Louise Eriksson: [email protected]
Arbetsgivare
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Kursledare floristik

Arbetsgivare / Ort: Studieförbundet Medborgarskolan
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar. Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm   Ditt uppdrag som kursledare: Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare som hela tiden vill lära sig mer. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Viktigt är att kunna skapa gott samarbetsklimat och vara pedagogisk samt ha goda ämneskunskaper i det du undervisar i. Att du har utbildning i pedagogik är en fördel men inte ett krav. Det viktiga är att du brinner för ditt ämne och att du har viljan att dela med dig av dina kunskaper. Du ska ha goda ämneskunskaper inom vårt väldigt populära område floristik och gärna ha några års erfarenhet. Du har fingret på pulsen inom ämnet och får gärna ha koll på utvecklingar och trender som exempelvis hållbara snittblommor och japanska metoder som kezan och kokedama. Du har ett lättsamt sätt och tycker om att ta ansvar och lära ut din kunskap till andra. I nuläget söker vi kursledare som i första hand vill skapa korta kurser på ett eller ett par tillfällen. Vad vi kan erbjuda dig: Vi erbjuder ett stimulerande extraarbete. Du blir objektsanställd/timanställd som studiecirkelledare och vi följer folkbildningsförbundets löne- och anställningsavtal. Kurserna kan komma att erbjudas fysiskt på plats i någon av våra lokaler eller på distans. Du jobbar självständigt med planering av kursen men med stöd av din kontaktperson på Medborgarskolan.  Ansök med CV och ett kort personligt brev. Kontakt: Emilie Sibbesson ([email protected])   Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.
Arbetsgivare
Studieförbundet Medborgarskolan
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kursledare i Europeisk Portugisiska

Arbetsgivare / Ort: Medborgarskolan Region Väst / Göteborg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Medborgarskolan i Göteborg söker engagerade och inspirerande kursledare.

Medborgarskolan finns i hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi välkomnar alla och vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland.

Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk ledare till våra kurser i Europeisk Portugisiska till våren 2022. Du behöver prata bra svenska. Du brinner för det ämne du har intresse av att hålla kurs i och vill dela med dig av din kunskap till andra. Du tycker om att träffa många nya människor och har tidigare erfarenhet av att arbeta med vuxna.

Som person är du lyhörd, strukturerad och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du har en social personlighet och är duktig på att bygga relationer.

Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är främst belagd på eftermiddag och kväll men även dagtider kan förekomma. Det är därför viktigt att du som söker är inställd på varierade arbetstider. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.

Vi söker ständigt efter nya eldsjälar till vår folkbildningsverksamhet och ser fram emot din ansökan. Skicka in CV och personligt brev till [email protected] Aktuella sökande bjuds in till rekryteringsträff alt. intervju.

Arbetsgivare
Medborgarskolan Region Väst
Haga Östergata 12
41301 Göteborg
Ansökan
Ansök senast 23 oktober (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kursledare natur & miljö

Arbetsgivare / Ort: Studieförbundet Medborgarskolan
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Stockholmsregionen är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver förskola, grundskolor, gymnasier, eftergymnasiala utbildningar, yrkesutbildningar (YH-utbildning och KU-utbildning) samt företagsutbildningar. Läs mer om Medborgarskolan Stockholms verksamheter på www.medborgarskolan.se/stockholm   Ditt uppdrag som kursledare Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare som hela tiden vill lära sig mer. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Viktigt är att kunna skapa gott samarbetsklimat och vara pedagogisk samt ha goda ämneskunskaper i det du undervisar i. Att du har utbildning i pedagogik är en fördel men inte ett krav. Det viktiga är att du brinner för ditt ämne och att du har viljan att dela med dig av dina kunskaper. Du har ett lättsamt sätt och tycker om att ta ansvar och lära ut din kunskap till andra. Nu söker vi en eller flera ledare som inför vårterminen 2022 vill utveckla nya kurser med miljö- och naturfokus. Det gäller längre och/eller kortare kurser i exempelvis biologisk mångfald, naturvård, vilda ätbara växter, fågelskådning, omställning, rovdjursspårning, eller... ja, kom med förslag! Kurserna kan vara teoretiska, praktiska, eller både och.   Vad vi kan erbjuda dig Vi erbjuder ett stimulerande extraarbete. Du blir objektsanställd/timanställd som studiecirkelledare och vi följer folkbildningsförbundets löne- och anställningsavtal. Kurserna hålls i första hand på plats i våra lokaler på Hagagatan 23A men kan eventuellt också förläggas till andra platser eller genomföras på distans. Du jobbar självständigt med planering av kursen men med stöd av din kontaktperson på Medborgarskolan.  Ansök med CV och ett kort brev där du berättar om dig själv och vilka kurser du skulle vilja utveckla. Kontakt: Emilie Sibbesson ([email protected])
Arbetsgivare
Studieförbundet Medborgarskolan
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.