På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Underhållstekniker
Spela filmen

Underhållstekniker

170 Lediga jobb

Vi söker en fastighetsansvarig till Castellum Västerås

Arbetsgivare / Ort: Castellum AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Har du ett problemlösande förhållningssätt tillsammans med högt engagemang, social kompetens och samarbetsförmåga? Då är detta rollen för dig. Du är en initiativtagare med förmåga att starta igång samt slutföra aktiviteter och förmåga att självständigt genomföra ditt uppdrag där det finns en vilja att förändra, utveckla och förbättra. Du gillar att ha ordning och reda samt vill alltid hålla hög kvalitet i allt du företar dig. Du uppskattar att arbeta med ett team och du vill bidra till allas framgång. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett par års arbetserfarenhet av en liknande roll och därmed god kunskap kring servicearbeten. Vi ser gärna att du en formell utbildning med teknisk inriktning, t ex gymnasieutbildning eller kvalificerad yrkesutbildning inom området. Du ska vara flytande i svenska i tal och skrift samt inneha B-körkort. Erfarenhet av ärendehanteringssystem och grundläggande datakunskaper är ett måste för tjänsten Som person är du utåtriktad och trivs att arbeta tillsammans med andra, har ett affärssinne, är kommunikativ med en hög servicekänsla samt vill vara med och bidra. Vi tror att människan utvecklas med uppgiften och förtroendet. Därför har våra medarbetare till stor del helhetsansvar inom sitt område, vilket gör att arbetsvardagen blir varierande och stimulerande Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Castellum AB
Hemsida: http://www.castellum.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Drifttekniker

Arbetsgivare / Ort: Eurenco Bofors AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. I Karlskoga jobbar ca 290 personer. Beskrivning Nu söker vi en ny Drifttekniker till avdelningen Mediaförsörjning inom Eurenco Bofors. Avdelningens uppgift är att försörja Björkborns industriområde med media så som ånga, värme, tryckluft, VA, industrivatten. Avdelningen jobbar även med ventilationservice och viss fastighetsservice. Hos oss får Du möjlighet att utvecklas inom breda teknikområden. Inom ramarna för vår verksamhet får du även möjlighet att arbeta självständigt. Arbetsuppgifter Gruppens arbete innebär drift, underhåll och utveckling av ovanstående anläggning med tillhörande infrastruktur för distribution. Målet är att säkerställa bästa möjliga tillgänglighet och ekonomi. Kvalifikationer Du medverkar till ett strukturerat arbetssätt med ständiga förbättringar, i syfte att minimera störningar som påverkar våra leveranser och kostnader. Då leverans av media sker till alla företag inom Björkbornsområdet innebär det att du kommer att ha kontakt med interna och externa kunder samt externa tjänsteleverantörer. Du har god förmåga att utrycka sig i tal och skrift. Du arbetar både självständigt och i grupp för att leverera enligt de förväntningar våra kunder har nu och i framtiden. Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter inom underhåll, energi, VA, fastighet eller industri. Krav på dig som söker: - Fullföljd gymnasieutbildning - B körkort - Pratar och skriver svenska och engelska. - PC-vana   Meriterande om du: - Har erfarenheter inom styr- och reglerteknik - Har erfarenhet av ventilationsservice Villkor Heltid, veckovis beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Vid beredskap behöver man kunna infinna sig på arbetsplatsen inom 30 minuter.      
Arbetsgivare
Eurenco Bofors AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållstekniker

Arbetsgivare / Ort: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Maskinreparatör

Om jobbet
Vi på Toyota Material Handling i Mjölby utvecklar och producerar truckar och andra materialhanteringslösningar. Till följd av att en av våra medarbetare valt att gå vidare i en annan tjänst söker vi nu en ny medarbetare till vår avdelning för produktionsunderhåll. Som underhållstekniker på Toyota kommer du att arbeta med: * avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhåll i vår maskinpark. * underhålls- och reparationsarbete av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system. * felsökning av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system. Maskinparken består av bl.a. svetsrobotar, CNC maskiner, lasermaskiner, kantpressar, målerier och drivna monteringslinor mm. Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Din ansökan Låter det intressant? Ansök i så fall innan den 30 november 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Kontakta gärna våra medarbetare för mer information Mats Å Johansson, Produktionsledare, 0142-883 32 Sofia Göth, HR Business Partner, 0142-866 16 Instagram: ToyotaMHsweden Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB Youtube: Toyota Material Handling Vilka är Toyota Material Handling? På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Hållbar arbetsgivare På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym. Pendling Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare. Till tjänsten som underhållstekniker söker vi dig som: * Har ett tekniskt intresse. * Har en teknisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta som underhållstekniker. * Har tidigare arbetat med el-, automation samt styr- och reglerteknik. * Har B-körkort. * God svenska i tal och skrift Som person är du en självgående problemlösare med ansvarskänsla som även besitter förmågan att ta egna initiativ. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att drivas av att lösa tekniska problem på plats i verksamheten tror vi är viktiga egenskaper för att trivas hos oss. Vidare innebär tjänsten både samarbete med kollegor på samma avdelning men även med medarbetare ute i verksamheten varför det är viktigt med trevlig attityd, service och gott bemötande gentemot samtliga medarbetare i företaget.
Arbetsgivare
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Drifttekniker

Arbetsgivare / Ort: Eurenco Bofors AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. I Karlskoga jobbar ca 290 personer. Beskrivning Nu söker vi en ny Drifttekniker till avdelningen Mediaförsörjning inom Eurenco Bofors. Avdelningens uppgift är att försörja Björkborns industriområde med media så som ånga, värme, tryckluft, VA, industrivatten. Avdelningen jobbar även med ventilationservice och viss fastighetsservice. Hos oss får Du möjlighet att utvecklas inom breda teknikområden. Inom ramarna för vår verksamhet får du även möjlighet att arbeta självständigt. Arbetsuppgifter Gruppens arbete innebär drift, underhåll och utveckling av ovanstående anläggning med tillhörande infrastruktur för distribution. Målet är att säkerställa bästa möjliga tillgänglighet och ekonomi. Kvalifikationer Du medverkar till ett strukturerat arbetssätt med ständiga förbättringar, i syfte att minimera störningar som påverkar våra leveranser och kostnader. Då leverans av media sker till alla företag inom Björkbornsområdet innebär det att du kommer att ha kontakt med interna och externa kunder samt externa tjänsteleverantörer. Du har god förmåga att utrycka sig i tal och skrift. Du arbetar både självständigt och i grupp för att leverera enligt de förväntningar våra kunder har nu och i framtiden. Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter inom underhåll, energi, VA, fastighet eller industri. Krav på dig som söker: - Fullföljd gymnasieutbildning - B körkort - Pratar och skriver svenska och engelska. - PC-vana   Meriterande om du: - Har erfarenheter inom styr- och reglerteknik - Har erfarenhet av ventilationsservice Villkor Heltid, veckovis beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten      
Arbetsgivare
Eurenco Bofors AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Driftsättare inom Säkerhetsteknik till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Stanley Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
"FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. I rollen som Driftsättare inom Säkerhetslösningar verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare. Är du intresserad av komplexa säkerhetstekniska lösningar i framkant, vill arbeta med driftsättning i en organisation med avancerade säkerhetsanläggningar och kunder som myndigheter, kommuner och nationella samt internationella företag? Då kan STANLEY Security vara ett nästa steg i din utveckling. Nu söker vi en Driftsättare inom säkerhetsteknik till Stockholm. Vi tror att du har erfarenhet av installation, service eller driftsättning och vill utvecklas med oss! Är du en driven team player som kan hantverket kring installationer & dessutom har kunskap och intresse för nätverk och programmering? Tveka inte att söka denna roll där du blir del av ett högpresterande team med gott samarbete, i ett företag med frihet under stort ansvar.  I rollen som driftsättare hos oss på STANLEY Security kommer du att arbeta med driftsättning av våra anläggningar och managementsystem. Våra säkerhetslösningar är baserade på dator- och nätverkslösningar och innebär ofta programmering i komplexa system, vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Du kommer att arbeta både självständigt och som en del av ett team bestående av projektledare, säljare, projektörer, samt andra driftsättare. Rollen är självständig i sin karaktär, där du kommer att planera ditt arbete i nära samråd med projektledare och även leda underentreprenörer och andra tekniker vid behov. Du kommer även att bistå som tekniskt stöd vid projektering och konstruktion av säkerhetsanläggningar. Vi söker dig som tycker om ett utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla sitt yrkeskunnande. Vi söker dig som har • Utbildning på gymnasienivå/YH, gärna inom IT, Teknik eller El-tele. • Erfarenhet av konstruktion, installation, service och/eller driftsättning av teletekniska system • Mycket goda kunskaper om dator-, nätverks- och systemlösningar med flera ”huvudsystem” sammankopplade. Certifieringar är meriterande. • Goda kunskaper om dokumentation av tekniska system • God kommunikativ förmåga, du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska • B-körkort Det är meriterande om: • Du har tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen och är bekant med liknande system • Du har studerat nätverksteknik, IT eller programmering. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då arbetet till stor del innebär samarbete med andra människor och kundkontakt. Vi tror att du gillar problemlösning, är intresserad av att lära dig nya saker och arbeta med de senaste teknikerna. Hos oss går IT- & teknikutvecklingen fort, det ska du tycka om för att trivas i rollen. Du älskar att ta ansvar och motiveras av att leverera den bästa lösningen till kund.  Vi erbjuder dig En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. Vi på STANLEY Security vet att för att kunna utvecklas som företag behövs olika individer med olika kompetenser. Vi arbetar därför aktivt för en inkluderande kultur med jämställda förhållanden och mångfald, och uppmuntrar kvinnliga sökande samt sökande från olika bakgrunder. När du börjar hos oss ger vi dig en relevant onboarding som innebär att vi matchar din kompetens till rollen. Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi tar emot & hanterar ansökningar löpande, och kan komma att tillsätta rollen innan sista datum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Filip Emilsson, 0104587751 samt rekryteringsspecialist Sara Andersson, 0104587169, [email protected]
Arbetsgivare
Stanley Security Sverige AB
Hemsida: http://www.stanleysecurity.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.