På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Underhållsingenjör

Underhållsingenjör

27 Lediga jobb

Injekteringstekniker betong

Arbetsgivare / Ort: Prowork Göteborg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Drift- och underhållsingenjör
  • anläggning

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu: 

Personer som vill jobba  i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Verksamheten sträcker sig över hela Sverige samt även i Norge och Finland vilket kan medföra resor. Dock är vi främst lokaliserade i Sverige och i synnerhet Göteborgsregionen.

Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från Injektering är meriterande men inget krav. På sikt strävar vi efter du ska kunna arbeta självständigt med dessa arbetsuppgifter.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Arbetsgivare
Prowork Göteborg AB
Hemsida: www.prowork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållsplanerare till Manufacturing Huskvarna

Arbetsgivare / Ort: Husqvarna AB / Huskvarna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Drift- och underhållsingenjör
  • anläggning

Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Husqvarna har en lång historia inom produktutveckling för skog- och trädgårdsskötsel. Idag är vi världsledande inom flera produktsegment och försätter att satsa på innovationer som skapar nya lösningar och produkter för våra kunder.

Drivs du av att jobba med teknik i framkant? Är du även den personen som kan hålla huvudet kallt när mycket händer på en gång? Husqvarna befinner sig i en intressant fas där det satsas på modern teknik och hög automatiseringsgrad. Som en del av denna satsning söker vi nu en underhållsplanerare till underhållsteamet inom Manufacturing Huskvarna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållsplanerare kommer du tillsammans med dina kollegor att driva underhållet i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att produktionsmålen uppnås genom att förse dem med rätt underhållsinsatser och prioriteringar. Du kommer även att ansvara för planering av servicebesök, koordinera reservdelar inför planerade underhåll och sköta den dagliga bemanningen av service- och underhållspersonal.

Om dig

För att lyckas i den här rollen så har du en analytisk förmåga och är van vid att tillämpa ett strukturerat arbetssätt i en miljö där oförutsägbara händelser är den del av vardagen. Du har minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning och minst 3 års relevant erfarenhet av underhållsverksamhet och produktion. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana. Meriterande är om du har jobbat i Maximo eller annat underhållssystem. Tjänsten medför mycket externa och interna kontakter därför är det extra viktigt med god kommunikation och hög samarbetsförmåga. Det är en varierande roll där du får vara med och påverka hur dina dagar utformas och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och förbättring.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev. Vi önskar att alla CV skickas via ansökningsportalen och ej via mail för att korrekt få bedömning över alla intressenter.

Vid frågor kring tjänsten, var god kontakta rekryterande chef: Magnus Wohlin, [email protected]

Vid frågor kring rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryterare: Caroline Karlsson, [email protected]

När vi mottagit din ansökan går vi igenom den för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Fackliga representanter:

Soili Johansson – Unionen, [email protected],

Fredrik Lindström – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Företräder samtliga Saco-förbund), 036-14 74 29, [email protected]

Läs mer om Husqvarna Group här: http://www.husqvarnagroup.com/

Arbetsgivare
Husqvarna AB
Drottninggatan 2
56182 Huskvarna
Hemsida: https://www.husqvarnagroup.com/
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållsingenjör

Arbetsgivare / Ort: Absorbest AB / Kisa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Underhållsingenjör

Du kommer aktivt jobba med att vidareutveckla anläggningens underhållsprocesser vad det gäller funktion, effektivitet och åter upprepbarhet. Vår kundstruktur ställer krav på att vi följer olika standarder och att vi har processer för att säkerställa ett väl fungerande underhåll som ska integreras i vårt ledningssystem.

Rollen innebär att du kommer driva och utveckla underhållsprocessen och sammanställa olika rapporter.

Att initiera förbättringar och stötta organisationen vid korrigerande åtgärder är en naturlig del av dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett engagerat team och rapporterar till produktionschef.

För att lyckas i rollen bör du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet samt ett par års erfarenhet av systematiskt underhållsarbete.

Har du jobbat med statistisk processtyrning, värdeflödesanalyser, systematiserat förbättringsarbete och lean, ser vi det som en merit. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning i denna befattning.

Som person är du strukturerad, metodisk och lösningsorienterad. Då din vardag kommer vara varierande och händelserik är egen drivkraft och initiativförmåga viktiga egenskaper för framgång. Vidare är du social och trivs med ansvaret att vara navet för våra underhållsfrågor.

Kompetenskrav:

· Godkänt på körkortsfrågor gällande hygienrutiner samt packning för renrum.

· Truckförarbevis samt körkortstillstånd för truck.

· Grundläggande el säkerhetskunskap.

· Erfarenhet av styrsystem.

· Erfarenhet av pneumatiksystem.

· Dokumention kunskap / Officepaketet

Profil:

· Besitta god förståelse och erfarenhet av produktionsmaskiner och dess processer i allmänhet.

· Noggrann i sitt sätt att arbeta.

Arbetsgivare
Absorbest AB
Klintvägen 1
59039 Kisa
Hemsida: www.absorbest.se
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vibrationshandläggare till WSP i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Wsp Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
WSP Akustik är en nationell sektion inom WSP Sverige med ca 80 medarbetare. Vi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom ljud och vibration där vi har bred erfarenhet och stor kompetens inom akustik. Tillsammans arbetar vi nationellt och är en del av världens största aktörer inom området med ca 250 akustiker globalt. Våra uppdrag omfattar alla typer av industri-, fastighets-, bostads-, infrastrukturprojekt och de sträcker sig över hela kedjan från tidiga förstudier, utredningar till projektering och övervakning med mätning, modellering, beräkning och analys. Vi arbetar också med riskanalyser och luftkvalitet. Samtliga av våra medarbetare inom Akustik arbetar i en större grupp, vilket ökar möjligheterna att vidga sina kunskaper inom området. Nu söker vi efter vår nästa kollega till rollen som vibrationshandläggare till vår grupp i Göteborg. Du blir en del av ett team om 10 personer som jobbar med vibrationer och riskanalyser. Om rollen Som vibrationshandläggare kommer du primärt att arbeta med montering, service och underhåll av våra mätutrustningar. Utrustningarna övervakar och samlar in mätdata och ger oss och kunden underlag för att bedöma hur stor omgivningspåverkan ett markarbete har. Vi använder även mätresultaten som underlag till våra utredningar om komfortstörande vibrationer eller störande stomljud och buller. Utöver detta kommer du även arbeta med att ta fram underlag för riskanalyser, utföra fastighetsbesiktningar och mätning av vibrationer och buller i entreprenadprojekt allt eftersom du kommer in i arbetet. En stor del av ditt arbete kommer vara i utemiljö och på byggarbetsplatser hos våra kunder. Du kommer ha stöd av kollegor på plats till en början och sedan gå över till att arbeta mer självständigt. Vårt mål är att du ska växa in i rollen och på sikt även kunna lära upp nya kollegor inom området. I takt med att du tar mer ansvar kommer du även få möjlighet att ta över kundansvaret i dina uppdrag du arbetar i. På plats på vårt WSP-kontor har du hela teamet till hjälp, både de som är på plats lokalt och övriga kollegor runt om i landet. Vi samarbetar mycket tätt med övriga akustiker i landet. På WSP investerar vi i vår personal och värnar om en kultur där alla medarbetare syns och ges en möjlighet att forma sitt eget arbete utifrån kompetens och intressen. Din profil - vem är du? Vi söker dig som är ny i karriären och har som minst en avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis bygg-/anläggningsteknik eller el-/teleteknik. Har du avslutat en eftergymnasialutbildning är det meriterande. Det viktigaste för oss är att du har ett intresse för människor och att arbeta tillsammans. Vi tror att du är kontaktskapande, har lätt för att arbeta i grupp, är strukturerad och nyfiken för att kunna utvecklas i din konsultroll. Eftersom majoriteten av vårt arbete sker och de rapporter vi skriver till kunder är på svenska, behöver du ha mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska. För att utföra ditt arbete krävs det att du har ett B-körkort eller har för avsikt att inom kort skaffa ett. Kontakt Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till Marcus Spovell, Sektionschef WSP Akustik, [email protected], eller Victoria Skropska, HR-rekrytering, [email protected] Sista ansökningsdag Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag som är satt till 31 oktober 2021. Välkommen med din ansökan! Kontakt från rekryteringsföretag, CV- och annonssäljare undanbedes. WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100. wsp.com Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.
Arbetsgivare
Wsp Sverige AB
Hemsida: http://www.wsp.com
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ingenjör El-Automation

Arbetsgivare / Ort: Södra Skogsägarna ekonomisk förening
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Drift- och underhållsingenjör
  • anläggning

Om jobbet
Vad kan vi erbjuda dig? Massabruket i Mörrum har två linjer som producerar ett brett utbud av premiumpappersmassor och dissolvingmassa för textilier och andra applikationer. Tillsammans arbetar vi för att upprätthålla en säker och resurseffektiv produktion året runt. Hos oss får du den unika möjligheten att jobba i en verksamhet som ligger helt rätt i tiden, där hållbarhet, värdeskapande relationer och långsiktigt agerande ständigt är i fokus. Tjänsten som Ingenjör med inriktning mot el och automation är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du arbetar dagtid med placering på Södra Cell i Mörrum. Du kommer vara en del av ett positivt och härligt team i underhållsledningen bestående underhållschefer och ingenjörer med olika kompetens och bakgrund. Förutom det, har vi på Södra såklart kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra stugor och lägenheter. Läs mer här om våra förmåner och vad vi erbjuder dig. (https://karriar.sodra.com/pages/formaner?utm_campaign=page_259294_cta_1990220&utm_content=https%3A%2F%2Fkarriar.sodra.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page) Dina framtida arbetsuppgifter Som Ingenjör inom el och automation hos oss på Södra Cell i Mörrum är ditt huvudsakliga ansvar att utefter verksamhetens behov följa upp och utveckla större förebyggande åtgärder, driva mindre projekt och skapa ett stabilt förebyggande underhåll utifrån det. Du ingår i underhållsledningen tillsammans med ingenjörskollegorna och de olika underhållscheferna. I rollen som Ingenjör arbetar du systematiskt för att hitta rotorsaker och lösningar för tillgänglighetsproblem på olika typer av el- och automationsutrustningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med produktionsorganisationen där du bidrar med att utveckla det förebyggande underhållet, samt följer upp och inför och arbetssätt inom underhållsområdet. Utöver detta kommer du vara ett tekniskt stöd inom olika specialistområden och får bland annat agera som utbildningsstöd för våra underhållssystem till resten av organisationen. Vem är du? Rollen som Ingenjör innebär ett nära samarbete med övriga avdelningar och andra enheter inom Södra. Vi tror därmed att du har förmåga att skapa goda relationer genom en utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunskap i att kunna leda och motivera andra. Som person är du därmed analyserande, drivande och engagerad i ditt arbete. Du är strategisk och ser på sakers långsiktiga betydelser, konsekvenser och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. För att lyckas och trivas i rollen som Ingenjör ser vi att du har en avslutad högskoleingenjörsexamen med inriktning mot el/automationsteknik. Du har utöver det några års dokumenterad erfarenhet av ingenjörsarbete och kompetens inom underhållsteknik. Utöver detta ser vi att du som söker har; - Goda kunskaper i såväl svenska som engelska språket i tal och skrift - Körkort (B) Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet från processindustri och/eller projektledning samt tidigare arbetat med ständiga förbättringar (LEAN). Placering Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer vara placerad i Mörrum. Öppet hus Vi kommer i samband med rekryteringen välkomna intresserade kandidater till ett öppet hus. Vi ger dig chansen att träffa några av våra medarbetare och höra dem berätta om sitt arbete samt vara med på en rundvandring i vår verkstad och/eller utvalda processavsnitt i vår fabrik. Datum: 25 oktober Plats: Samling receptionen - Södra Cell Mörrum Tid: 16:30-19:00 Anmäl ditt intresse för att delta till [email protected] senast den 18 oktober. Vill du veta mer? Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Ida Gunnarsson 0470 - 89059. För frågor kring verksamheten kontakta Underhållschef Lars-Göran Svensson 070-2405267. Fackliga frågor hänvisas till: Ann Öhlin, 070-5504382, Sveriges Ingenjörer Gert Svensson, 076-7685049, Unionen Ansök via länken nedan senast den 31.e oktober 2021. Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Arbetsgivare
Södra Skogsägarna ekonomisk förening
Hemsida: https://www.sodra.com/
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.