På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Tryckare

Tryckare

2 Lediga jobb

Printeroperatör

Arbetsgivare / Ort: Riksdagsförvaltningen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 7 oktober (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Digitaltryckare

Om jobbet
Riksdagsförvaltningen söker dig som har minst sex års erfarenhet av arbete som printeroperatör under den gångna tioårsperioden. Dina arbetsuppgifter Som printeroperatör deltar du i den dagliga produktionen av trycksaker till bland annat kammaren, Riksdagsförvaltningen och Riksrevisionen. Det kan till exempel vara protokoll, rapporter, broschyrer, affischer, böcker och visitkort. Det ingår även en hel del efterbehandlingsuppgifter och tunga lyft förekommer. Dina kvalifikationer Vi söker dig som har minst sex års erfarenhet av arbete som printeroperatör under den gångna tioårsperioden. Du ska ha mycket god vana att arbeta med pc i Windowsmiljö. Det är mycket meriterande om du kan hantera Xerox printrar, Docusp- och Fieryrippar, Canons printrar, Prismarippar och Horizons efterbehandlingsmaskiner (limbindning, falsning, bigning och sadelhäftning). Dessutom är det meriterande om du har en tryckutbildning eller grafisk utbildning och är kunnig i Acrobat och Microsoft Word. Kunskap om hur riksdagen fungerar och riksdagens olika beslutsdokument är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, hög noggrannhet, utpräglat ordningssinne, initiativförmåga och att du är serviceinriktad. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning. Vi erbjuder dig I Riksdagsförvaltningen får du jobba med stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter nära demokratins kärna. Här får du yrkesmässiga utmaningar och bra villkor kring semester, tjänstepension, föräldraledighet och kompetensutveckling. I riksdagens lokaler finns gym och träningslokal med olika träningspass varje dag. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid.  • Anställningsform: Tillsvidareanställning • Omfattning: Heltid Riksdagsförvaltningen tillämpar provanställning. Ansök via www.riksdagen.se, senast den 7 oktober 2021. Referensnummer: 16-2021/22 Övrigt Riksdagsförvaltningen har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber sig alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Kontakta oss  • Torbjörn Widerström, enhetschef, 08-786 41 74 Fackliga representanter • Helena Fridman Konstantinidou, Saco, 08-786 40 00 • Anneli Löfling, ST, 08-786 40 00 • Lars Vestberg, Seko, 08-786 40 00 Riksdagen är hjärtat i den svenska demokratin. Riksdagsförvaltningens uppgift är att skapa bästa möjliga förutsättningar för riksdagen och dess ledamöter. Det är ett unikt uppdrag vi är stolta över. Vi har spännande arbetsuppgifter där vi utmanas yrkesmässigt. Samtidigt har vi god balans mellan arbete och fritid. Våra värdeord kvalitet, kompetens och engagemang ger oss en gemensam riktning. Tillsammans ser vi till att demokratin fungerar.
Arbetsgivare
Riksdagsförvaltningen
Hemsida: http://www.riksdagen.se
Ansökan
Ansök senast 7 oktober (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tryckare/maskinoperatör

Arbetsgivare / Ort: FPP Flexibel Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Flexotryckare

Om jobbet
Kundföretaget: Vår kund som är ett växande tryckeri i Åtvidaberg behöver nu förstärkning ute i tryckeriet och är därför på jakt efter en tryckare. Tryckeriet finns på flera orter i Sverige och i Åtvidaberg fokuseras produktionen mot olika etikett-lösningar och man arbetar med så kallad flexoproduktion. Tryckeriet i Åtvidaberg växer nu kraftigt och du har här chansen att vara med på en spännande resa där du får vara med och producera och leverera etiketter till några av Sveriges största och mest kända företag. Det är dessutom en väldigt familjär miljö där fokus på trivsel hos de anställda prioriteras högt.     Arbetsbeskrivning: Tjänsten är på heltid och arbetet sker i tvåskift. Arbetsuppgifterna består av att planera och sköta tryckeriproduktionen och hela tiden se till att slutresultatet blir det som kunderna har beställt och efterfrågar.   Arbetet sker alltid i täta arbetslag där allas roll är lika viktig och företaget är trots sin storlek som sagt en familjär arbetsplats där alla samarbetar för att uppnå bästa resultat. Din profil:  För att passa i den här rollen har du en djup och bred kunskap inom tryckeribranschen. Vi söker först och främst dig som är kunnig inom flexoproduktion men även andra praktiska kunskaper och erfarenheter inom tryckeri är av intresse.   Vi ser även att din erfarenhet och djupa kunskap medför att du är flexibel och kan tänkta dig att hjälpa till på flera håll och kanter runt om i tryckeriet, med andra ord göra allt för att slutresultatet till kunden blir så bra som möjligt. Tjänsten startar efter överenskommelse. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!     Krav: - Erfarenhet inom tryck och grafisk produktion, helst flexotryck - Erfarenhet av att arbeta med färger - Svenska språkkunskaper i tal och skrift   - Ska kunna arbeta tvåskift på produktionsanläggningen i Åtvidaberg Om Flexibel Personalpartner   Sedan 2007 har vi bemannat och ombesörjt personalrekryteringar åt företag i Östergötland med omnejd. Vi jobbar mot både tjänstemanna- och kollektivsidan och vi är precis vad vi heter. Våra uppdragsgivare ska uppleva oss som smidiga och flexibla och det är inte någon slump att vi än idag samarbetar med samma kunder som när vi en gång startade. Detta samtidigt som kundstocken fylls på ytterligare och nu letar vi nya anställda som ska vara ute och representera oss hos våra kunder.   Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
FPP Flexibel Personalpartner AB
Hemsida: http://www.flexibelpp.com
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker medarbetare till JoDi Etiketter

Arbetsgivare / Ort: Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 november (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Flexotryckare

Om jobbet
JoDi Etiketter är ett familjeföretag i Gnosjöbygden som är specialister på självhäftande etiketter i en mängd olika utföranden och de har lång erfarenhet av branschen. Med modern tryckutrustning, hög kvalitet och sin förmåga att lösa de mest komplicerade jobben så är det sällan en order inte lämnar fabriken inom 5-10 arbetsdagar. Tillverkningsmetoderna som JoDi använder sig av i dagsläget är digitaltryck, varmprägling & flexotryck. Vi söker nu en kvalitetsmedveten och teknisk kunnig operatör till vår kund JoDi Etiketter i Nissafors. Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ansvarar du för hela processen från intagning av order, ställ i maskin, tryckning, kvalitetskontroll samt rapportering i system. Du kommer att läras upp inom företaget och du som operatör har ett stort ansvar för kvalitén och det du producerar och för att nå bästa resultat. JoDi präglas av en ren och fräsch arbetsmiljö och du som operatör behöver vara flexibel och kunna hoppa in och hjälpa där det behövs. Din profil Vi ser gärna att du har teknisk kunskap och gillar att arbeta med händerna. Du är inte rädd för att skruva och har ett bra färgseende. Som person är du självgående och flexibel men samtidigt bör du tycka om att arbeta tillsammans i team. Arbetet ställer krav på både eget ansvar och god samarbetsförmåga. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. Du har en mycket god datorvana och behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi erbjuder Du erbjuds ett stimulerande arbete på ett roligt och bra företag som satsar på framtiden. Placering: Nissafors Arbetstid: Dagtid Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2021-11-12 Välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] eller kontakta ansvarig rekryterare Anela Drndo på Tel: 0370- 30 78 61 för mer information
Arbetsgivare
Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
Ansökan
Ansök senast 12 november (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.