På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Truckförare
Spela filmen

Truckförare

1591 Lediga jobb

Lagerplockare till Kuehne+Nagel i Staffanstorp

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 augusti (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-05
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som Lagermedarbetare är på heltid på Kuehne+Nagels lager i Staffanstorp och du kommer att arbeta med in- och utleveranser av verksamhetens produkter som är indelade i olika kategorier: små, medium och stora produkter.  
 
Till en början kommer fokus ligga på att lära sig plocka på avdelningen för små produkter, detta för att komma in i jobbet och lära sig rutiner, men också för att  få en bättre förståelse för prestationskraven som finns på arbetsplatsen. Därefter kommer man även att lära sig de andra avdelningar som involverar truckkörning och en del tunga lyft.
 
Du kommer att arbeta i ett team och bli coachad av Kuehne+Nagels fantastiska skiftledare och teamledare, och tar eget ansvar för att plocka dina ordrar och utföra arbetet på rätt sätt både ergonomiskt och kvalitetsmässigt. 
 
Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Kuehne Nagel en av världens ledande leverantörer av logistiktjänster och sysselsätter över 82 000 anställda på mer än 1300 platser i över 100 länder. Enheten i Staffanstorp är ett stort luftigt lager med ett stort härligt gäng medarbetare, som ser fram emot nya kollegor. 

Ansvarsområden

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av plock med scanner och truck eller vagn samt packning.  I arbetet förekommer det en del tunga lyft, vilket gör att du behöver vara fysiskt stark och i god kondition. 

Arbetstider

 Arbetet är i 2-skift på vardagar: dagskift mellan 06:00-14:06 och kvällsskift mellan 13:54-22:00. 

Kvalifikationer

Du har truckutbildning enl. TLP-10 med behörighet till A1-A4 samt B1-B4.

Vissa dagar är det lugnare och mindre att göra och andra dagar behöver du kunna anpassa dig och växla upp till ett högre tempo. För att trivas på denna arbetsplats krävs det därför att du som person är noggrann, flexibel och har hög arbetsmoral. 

Lämpligt för dig som söker tjänsten är att du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med plock, packning och truckkörning. Du behöver vara van vid att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta produktivitetsmål. Därutöver ser vi att du arbetat med orderplock och packning. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget

 Kuehne+Nagel är ett av världens ledande företag inom logistiklösningar med över 80 000 anställda på 1400 platser i över 100 länder.  Vårt mål är att utveckla samhället med innovativa, hållbara och kreativa logistiklösningar.

”Vi på Kuehne+Nagel är engagerade i mångfald och tror på lika möjligheter för alla. För att ge dig möjlighet att uppnå ditt bästa, bygger vi kontinuerligt en företagskultur som sätter människan i hjärtat av allting vi gör. Ett företag som är lika bra att arbeta för, som det är att arbeta med. Vi ser fram emot din ansökan." 
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 1 augusti (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbete med underhållsansvar

Arbetsgivare / Ort: Dreamlogistics AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Vi är Dream, vi vill vara med och skapa framgång för alla - våra kunder, medarbetare och vårt företag. Med flöde som ledord i allt vi gör, både inom logistiken för våra kunder och en inkluderande arbetsplats för våra medarbetare. Hos oss är inspiration och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi värdesätter att arbeta tillsammans i en flexibel miljö, för att uppnå mål gemensamt. Nu har du möjligheten att vara med på resan och bli en del av vårt fantastiska utvecklingsteam i Borås! Om tjänsten Vi söker nu en ny medarbetare till vår utvecklingsavdelning där du kommer arbeta med det dagliga underhållet av vår automation och maskinpark. I arbetet ingår felsökningar, enklare reparationer, byte av enklare komponenter och rengöring. Vid något större projekt kan det finnas behov av att arbetsleda personal, t.ex. vid ombyggnation utav lagerinredning och det är därför viktigt att du känner dig trygg i att kunna ta en ledande roll. Arbetet innebär också att bistå våra övriga driftavdelningar vid behov. Du har daglig kommunikation med vår avdelningsansvarig och kommer till viss del även ha kontakt med våra leverantörer för vår maskinpark. Arbetet är förlagt dagtid, mån-fre men helger och skift kan förekomma under arbetstoppar. Om dig Är du en problemlösare som är intresserad utav teknik, automation och mekaniska utmaningar? Då kan vi ha rätt tjänst för dig! Vi söker dig som är en utåtriktad och glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Som person är du lösningsfokuserad, självgående i ditt arbete och har lätt för att lära dig nya saker. Du gillar ordning och reda och att ta eget ansvar för ditt arbete! Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik samt ett intresse för teknik och automation! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv för att lära dig hur saker fungerar, då många av våra maskiner kräver utbildning på plats. Du har även goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har: - Grundläggande förståelse för hur elektroniska komponenter fungerar - Arbetat med enklare automation Vi befinner oss i en expansiv fas där ingen dag är den andra lik och där det stundtals är ett högt tempo med mycket förändringar! För rätt person kan det därmed finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget! Praktisk information Tjänsten är på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse men inte tidigare än v.34. Vi arbetar löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då vi befinner oss i semestertider kan dock processen förlängas något och så också våra svarstider. Frågor kring tjänsten välkomnas till Elin Rubin, på mail: [email protected] Sista ansökningsdag är 19 september. Välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att träffa just dig!
Arbetsgivare
Dreamlogistics AB
Hemsida: http://dreamlogistics.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbetare / Truckförare på 75% för längre uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Om kunden Vår kund, Saint-Gobain Ecophon AB, drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i. De tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg och letar nu efter en lagermedarbetare till deras servicelager i Hägersten. Tjänsten är på deltid (75 %), måndag-fredag, och arbetstiden är mellan 06.30-12:30. Tjänsten beräknas pågå under 6 månader med goda förutsättningar till förlängning. Uppdraget beräknas starta relativt omgående och du är anställd av oss på Palm & Partners och uthyrd till vår kund. Välkommen med din ansökan redan idag! Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd. Arbetsbeskrivning Lagret är ett mindre lager vilket kräver att du är hjälpsam och aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet. Tillsammans med Lageransvarig ansvar du för in och utleverans av ordrar samt lastning och lossning av lastbilar. Under en arbetsdag har du löpande kontakt med verksamhetens kunder såväl över telefon såsom på plats. Detta ställer krav på ett bra och serviceinriktat kundbemötande. Arbetsdagen startar 06:30 så du är med fördel en morgonpigg person. Erfarenhet För att lyckas i den här tjänsten har du erfarenhet av truckkörning från motviktskörning och ledstaplare samt lagerarbete. Truckkörkort samt B-körkort är ett krav. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv och engagerad samt en utåtriktad lagspelare som trivs med att träffa kunder på daglig basis. Ansökan Vi mottar inga ansökningar via telefon eller mail. Startdatum Omgående Uppdragslängd Tjänsten beräknas pågå under 6 månader med goda förutsättningar till förlängning
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker truckförare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...med erfarenhet av ledstaplare (A2) och motviktstruck (B1) till vår kund i Markaryd. Om du har erfarenhet av skjutstativ (B3) är det meriterande.   Som truckförare hos vår kund ska du ha både fart och förstånd. Din arbetsuppgift är att arbeta med att fylla på produktionen med material. För att passa in hos vår kund tror vi att du:    - Är ansvarstagande - Trivs med att jobba med kroppen - Uppskattar ett jobb där vem du vill bli är viktigare än vad du gjort tidigare - Jobbar i bra tempo - Är säkerhetsmedveten - Behärskar svenska i både tal och skrift.     Arbetet är förlagt på natten men kan även övergå till 2-skift.  Till detta uppdrag blir du anställd av TopWork och uthyrd till kund. TopWork har kollektivavtal och följer givetvis detta.  Vi anställer löpande så lämna din ansökan redan i dag! Krav: Körkort: * B (Personbil) Tillgång till: * Personbil
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Truckförare

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners. Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre – Varierande arbetstid beroende på uppdrag Anställningsform: Konsultuppdrag Din profil Krav: • Truckkort A + B - Vana av minst 6 mån truckkörning • B-körkort och tillgång till bil • Svenska i tal och skrift Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.