På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Truckförare
Spela filmen

Truckförare

1591 Lediga jobb

Deltidsarbetare inom lager (annan sysselsättning)

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast 1 augusti (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-01
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat på lager och har erfarenhet av truckkörning? Vi söker dig som är van i att arbeta i högt tempo och skulle du dessutom beskriva dig själv som noggrann och strävar efter att utvecklas långsiktigt? Då har vi en tjänst för dig! Randstad söker nu en terminalarbetare till våra kunder i Helsingborg.

Låter detta intressant för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du förmågan att kunna arbeta självständigt men även i grupp - du trivs i båda situationerna. Vidare tror vi att du förstår vikten av säkerhet och håller dig till de riktlinjer du ställs inför. Är du dessutom en person som sprider energi och skapar en bra gruppkänsla kommer du att bli en uppskattad kollega.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Arbetstider

Deltid, vardagar.

Kvalifikationer

För att lyckas bra i denna roll ser vi att du har truckkort och gillar att arbeta i högt tempo, övriga krav för denna roll: 
  •  Du har en annan sysselsättning på 50%.
  •  Säkerhets-och kvalitetstänk är något du är van vid i ditt dagliga arbete.
  •  Du är en ordningsam och noggrann person.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan omgående!  Urval och intervjuer kommer att ske löpande och innebär att uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 1 augusti (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbete med underhållsansvar

Arbetsgivare / Ort: Dreamlogistics AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Vi är Dream, vi vill vara med och skapa framgång för alla - våra kunder, medarbetare och vårt företag. Med flöde som ledord i allt vi gör, både inom logistiken för våra kunder och en inkluderande arbetsplats för våra medarbetare. Hos oss är inspiration och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi värdesätter att arbeta tillsammans i en flexibel miljö, för att uppnå mål gemensamt. Nu har du möjligheten att vara med på resan och bli en del av vårt fantastiska utvecklingsteam i Borås! Om tjänsten Vi söker nu en ny medarbetare till vår utvecklingsavdelning där du kommer arbeta med det dagliga underhållet av vår automation och maskinpark. I arbetet ingår felsökningar, enklare reparationer, byte av enklare komponenter och rengöring. Vid något större projekt kan det finnas behov av att arbetsleda personal, t.ex. vid ombyggnation utav lagerinredning och det är därför viktigt att du känner dig trygg i att kunna ta en ledande roll. Arbetet innebär också att bistå våra övriga driftavdelningar vid behov. Du har daglig kommunikation med vår avdelningsansvarig och kommer till viss del även ha kontakt med våra leverantörer för vår maskinpark. Arbetet är förlagt dagtid, mån-fre men helger och skift kan förekomma under arbetstoppar. Om dig Är du en problemlösare som är intresserad utav teknik, automation och mekaniska utmaningar? Då kan vi ha rätt tjänst för dig! Vi söker dig som är en utåtriktad och glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Som person är du lösningsfokuserad, självgående i ditt arbete och har lätt för att lära dig nya saker. Du gillar ordning och reda och att ta eget ansvar för ditt arbete! Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik samt ett intresse för teknik och automation! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv för att lära dig hur saker fungerar, då många av våra maskiner kräver utbildning på plats. Du har även goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har: - Grundläggande förståelse för hur elektroniska komponenter fungerar - Arbetat med enklare automation Vi befinner oss i en expansiv fas där ingen dag är den andra lik och där det stundtals är ett högt tempo med mycket förändringar! För rätt person kan det därmed finnas utvecklingsmöjligheter inom företaget! Praktisk information Tjänsten är på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse men inte tidigare än v.34. Vi arbetar löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då vi befinner oss i semestertider kan dock processen förlängas något och så också våra svarstider. Frågor kring tjänsten välkomnas till Elin Rubin, på mail: [email protected] Sista ansökningsdag är 19 september. Välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att träffa just dig!
Arbetsgivare
Dreamlogistics AB
Hemsida: http://dreamlogistics.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbetare / Truckförare på 75% för längre uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Om kunden Vår kund, Saint-Gobain Ecophon AB, drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i. De tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg och letar nu efter en lagermedarbetare till deras servicelager i Hägersten. Tjänsten är på deltid (75 %), måndag-fredag, och arbetstiden är mellan 06.30-12:30. Tjänsten beräknas pågå under 6 månader med goda förutsättningar till förlängning. Uppdraget beräknas starta relativt omgående och du är anställd av oss på Palm & Partners och uthyrd till vår kund. Välkommen med din ansökan redan idag! Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd. Arbetsbeskrivning Lagret är ett mindre lager vilket kräver att du är hjälpsam och aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet. Tillsammans med Lageransvarig ansvar du för in och utleverans av ordrar samt lastning och lossning av lastbilar. Under en arbetsdag har du löpande kontakt med verksamhetens kunder såväl över telefon såsom på plats. Detta ställer krav på ett bra och serviceinriktat kundbemötande. Arbetsdagen startar 06:30 så du är med fördel en morgonpigg person. Erfarenhet För att lyckas i den här tjänsten har du erfarenhet av truckkörning från motviktskörning och ledstaplare samt lagerarbete. Truckkörkort samt B-körkort är ett krav. Personliga kvalifikationer Som person är du positiv och engagerad samt en utåtriktad lagspelare som trivs med att träffa kunder på daglig basis. Ansökan Vi mottar inga ansökningar via telefon eller mail. Startdatum Omgående Uppdragslängd Tjänsten beräknas pågå under 6 månader med goda förutsättningar till förlängning
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker truckförare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...med erfarenhet av ledstaplare (A2) och motviktstruck (B1) till vår kund i Markaryd. Om du har erfarenhet av skjutstativ (B3) är det meriterande.   Som truckförare hos vår kund ska du ha både fart och förstånd. Din arbetsuppgift är att arbeta med att fylla på produktionen med material. För att passa in hos vår kund tror vi att du:    - Är ansvarstagande - Trivs med att jobba med kroppen - Uppskattar ett jobb där vem du vill bli är viktigare än vad du gjort tidigare - Jobbar i bra tempo - Är säkerhetsmedveten - Behärskar svenska i både tal och skrift.     Arbetet är förlagt på natten men kan även övergå till 2-skift.  Till detta uppdrag blir du anställd av TopWork och uthyrd till kund. TopWork har kollektivavtal och följer givetvis detta.  Vi anställer löpande så lämna din ansökan redan i dag! Krav: Körkort: * B (Personbil) Tillgång till: * Personbil
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Truckförare

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners. Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre – Varierande arbetstid beroende på uppdrag Anställningsform: Konsultuppdrag Din profil Krav: • Truckkort A + B - Vana av minst 6 mån truckkörning • B-körkort och tillgång till bil • Svenska i tal och skrift Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.