På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Trädgårdsingenjör
Spela filmen

Trädgårdsingenjör

81 Lediga jobb

UX Designer

Arbetsgivare / Ort: Huawei Technologies Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (25 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-08
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Background: The user experience design is key to the competitiveness of Huawei’s products. Huawei has hundreds of in-house UX designers based in China and Europe, which focus on UX design and innovation for different products. Our vision is to build a global leading UX experience design. Now we are looking for User Experience Designers for our creative design studio based in Sweden, which is responsible for UX & UI design for Full Scenarios Intelligent Devices and the Digital Services Eco-system. Responsibilities - Responsible for the UX & UI design for the Intelligent Devices and the Digital Services Eco-system, create the innovative UX and UI design for product family, improve the competitiveness of user experience for product; - Deliver high quality design solutions, design specifications by own hand; - Gather insight into the design direction and trend, make design communication with stakeholders about design strategy and direction; Collaborate with the development team and implement the design to products. Requirements - New Graduates in 2020/2021, Bachelor degree or above in User Experience Design, Visual Design, Interaction Design, Digital Media Design, etc. - One or more of the following capabilities: interaction design, visual design, animation design, HCI research & design; - Have a history of high quality UX & UI design work cases, rich design experience, excellent hands-on design skill; - Excellent communications skill and cross-cultural collaboration experience preferred.
Arbetsgivare
Huawei Technologies Sweden AB
Hemsida: http://huawei.com
Ansökan
Ansök senast 25 september (25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nationell planerare med inriktning mot finansiering

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Samhällsplanerare

Om jobbet

Som nationell planerare med inriktning mot finansiering på Trafikverket underlättar du vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Nationell planerare med inriktning mot finansiering

Arbetsuppgifter

Söker du en roll med variation i arbetsuppgifter inom ett område som skapar nytta för både näringsliv och privatpersoner? Vill du vara med och forma framtidens infrastruktur? I rollen som nationell planerare arbetar du med finansiering av infrastruktur och transportlösningar i en föränderlig verksamhet. Du kommer att jobba med komplexa och aktuella frågeställningar, bland annat med regeringsuppdrag. Du arbetar både enskilt och tillsammans med andra, inte sällan i en projektledarroll. Du fångar frågeställningar i starten och använder din kompetens för att driva frågor vidare, ofta från ax till limpa.

Vi erbjuder en roll där du arbetar nära ett antal kollegor i vardagen och tillhör ett team av nationella planerare som arbetar självständigt, stödjande och leveransorienterat i olika grupper. Som team samarbetar ni och delar tankar, kunskap och insikter med varandra. Tillsammans utgör ni en expertgrupp och tillhör en enhet omfattande 20 medarbetare inom Avtal och finansiering och du arbetar bl.a. med att omsätta regelverk i korrekt och samtidigt tillämplig stödgivning. Inte minst i den kontakt och de samarbeten du har med olika verksamhetsområden inom Trafikverket och externa parter som t e x regeringskansliet. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Hantera utformning och verkställande av stöd till extern part utifrån stödförordningar från ansökan och beslut till uppföljning och slutförande av ett specifikt ärende.
 • Säkerställa att stödgivningen är förenlig med EU:s regler om statligt stöd.
 • Utveckla och kvalitetssäkra avtal för medfinansiering.
 • Stötta den regionala organisationen med tolkning av regelverk och ett enhetligt arbetssätt.
 • Utredningar, regeringsuppdrag och remisser.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Intervjuer sker över skype. Intervjuer är planerade till vecka 45.

Möjliga placeringsorter är Borlänge, Luleå, Gävle, Eskilstuna, Göteborg, Kristianstad. Annan placeringsort kan diskuteras.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du är analytisk och lösningsorienterad, vilket för oss syftar till att du är en fena på att hitta lösningar på problem utan att missa de långsiktiga strategierna. Du ser alltså till helheten och har enkelt för att samarbeta med andra på ett prestigelöst sätt. Via god kommunikation förmedlar du budskap på ett enkelt sätt och är både lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. I arbetet är du dessutom självgående, där du tar ansvar, arbetar strukturerat och både tar initiativ och driver dina processer framåt.

Vi söker dig som:

 • Har universitets- eller högskoleexamen om minst 180hp (120p) med inriktning mot ekonomi, juridik eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
 • Har några års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom för tjänsten relevant område, exempelvis juridiska och ekonomiska frågor, transportfrågor osv.
 • Både förstår och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska och engelska språket.

Det är meriterande om du har:

 • Goda kunskaper om tillämpning av EU:s regler om statligt stöd.
 • Kvalificerad erfarenhet av statliga finansieringsfrågor.
 • Juridisk och ekonomisk utbildning eller erfarenhet inom relevant område.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners - men framförallt nära medborgare och näringsliv.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Planerare

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Samhällsplanerare

Om jobbet
Göteborg är mitt uppe i ett stort stadsutvecklingssprång. Vår stad växer varje år och har ambitioner att fortsätta växa som regionens kärna. Trafikkontoret har en central roll i utvecklingen av staden, men också att förvalta den befintliga staden. Idag är vi ca 470 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och verksamma. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en stad för alla. ARBETSUPPGIFTER Har du högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller offentlig förvaltning och några års arbetslivserfarenhet och vill vara en del av Göteborgs stadsutveckling? Då har vi en spännande tjänst för dig! Vi söker nu en planerare till Trafikkontoret! Du kommer att delta i arbetet med att planera, samordna, analysera och följa upp trafikkontorets investeringsverksamhet. Arbetet innebär även mottagande och fördelande av beställningar från fastighetskontoret. Som planerare kommer du ta fram underlag till genomförandeavtal med exempelvis Trafikverket och Västtrafik för investeringar. I rollen ingår tät kontakt med övriga verksamheten och externa samverkansparter som fastighetskontoret, Trafikverket och Västtrafik. Du kommer också att delta i arbetet med ansökan och uppföljning av medfinansiering av investeringar. Inom enheten Planering, som du kommer att tillhöra, arbetar i dagsläget 8 engagerade medarbetare. Enhetens uppdrag innebär portföljledning av kontorets investeringsportfölj samt övergripande budgetarbete i samverkan med övriga kontoret. Enheten är ansvarig för kontorets omvärldsanalys och forsknings- och innovationsprocess. Hos oss arbetar vi med frihet under ansvar, vilket innebär att Du tillsammans med övriga medarbetare planerar och påverkar er vardag på jobbet. Du vågar ta beslut och tror på Dig själv, för det kommer vi göra! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har minst 3-årig högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad eller offentlig förvaltning med inslag av ekonomi. För rollen är det viktigt med minst 3 års erfarenhet av arbete med samhällsbyggnad eller samhällsutveckling inom kommunal verksamhet. För att lyckas med uppdraget krävs det att du är analytisk, initiativrik och samarbetsinriktad. Att kommunicera på ett tydligt sätt är en central del av arbetet varför du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi söker dig som har förståelse för kommunal planering och vi vill att du har en god förmåga till att se till helheten. Kunskap i Excel och Word, förutsätter vi att du har. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi erbjuder en arbetsplats i en förvaltning där utveckling står i fokus, både internt hos oss och även i flertalet av de uppdrag vi bedriver i staden. Våra medarbetare har breda och varierande kompetenser. Vår arbetsplats är belägen i centrala Göteborg och vi erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Ett hållbart arbetsliv är viktigt för oss där du ska kunna kombinera ett spännande och givande arbetsliv med ditt privatliv. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. Om rekryteringsprocessen: För din kännedom arbetar vi med kompetensbaserade rekryteringsprocesser, en metod som innebär att vi fokuserar på kompetens för tjänsten samt personliga egenskaper. Ansökningarna hanterar vi löpande och kan komma att bjuda in till intervjuer innan sista ansökningsdag. För en del av våra rekryteringar tillämpar vi testning som en del av vårt urvalsarbete. Mer information gällande testning får du om du går vidare i processen. Vill du veta mer om oss? Följ vår företagssida på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trafikkontoret-goteborgs-stad/ Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

UX/UI Designer

Arbetsgivare / Ort: Allihoop Group AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Designer

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Allihoop’s mission is to rethink traditional housing into a flexible way of living that can bring people together. While earlier generations stayed in the same house, at the same workplace for a whole lifetime - people are today moving, changing occupations and lifestyles at an ever increasing speed. This new way of life makes it crucial to root fast - to accelerate the process of settling in and discover new ways of experiencing the world and relationships.


What will you do?

You will be working on designing our mobile and web based platforms and working closely with the founders to turn ideas and needs into thought through designs.

 • Create prototypes for new product ideas.
 • Improve the design (both UX and UI) of an existing mobile application.
 • Design new functions for the mobile application based on simple requirements
 • Optimize design & UX of web-based member portal.
 • Test and improve intuitively & experience across platforms.


Who are you?

The candidate that we are looking for is ambitious and enjoys working in an entrepreneurial environment. We’re looking for someone who can contribute with ideas and make their mark on the company.

 • You have the ability to discuss and explain design options, and have a customer-centered mindset.
 • Ability to get a deep understanding for the user as well as the company’s business model & core focus.
 • Understanding of building community & connecting people.
 • You see yourself as an entrepreneur and you are eager to take the next steps with your inner drive.
 • You have good communication skills and are proficient in both written and spoken English.
 • You thrive in a dynamic and fast-paced work environment and are able to work independently and take ownership of tasks.
 • You think creatively and identify new and innovative ways to solve problems.
 • You are eager to learn and grow, and have a desire to develop yourself both professionally and personally.
 • You firmly believe that housing can be disrupted and see yourself be a creator of future cities & communities.
 • Preferred: UI design portfolio


What’s the opportunity?

Entering a unique opportunity, with a base in Stockholm CBD, you will be inside one of the worlds fastest growing startup ecosystems. You will be learning about the day to day activities and actions of a growth company in its early days.

 • Part-time flexible work schedule
 • Small team - you can make a big difference
 • Work with a young, ambitious & agile startup
 • Get immersed and learn from Stockholm's best startup ecosystem network


Arbetsgivare
Allihoop Group AB
Malmskillnadsgatan 32
11151 Stockholm
Hemsida: www.allihoop.se
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Senior Produktdesigner

Arbetsgivare / Ort: Hungry Kitchens Sweden AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Will we be able to teach computers how to cook food? Probably not. But in the meantime, we are a Tech and Data first company; our mission is to modernize and transform the $500 billion restaurant market ????

????The challenge…

We want to become the most intelligent kitchen in the world. In order to do that, we need to build remarkable teams who are not afraid of making mistakes so that we can learn fast and improve quickly.

We're looking for a Senior Product Designer to join our team at Curb to drive and be heavily involved in the setting of design, plus be a part of scaling a world-class design team for our products and kickstart design initiatives for peerless experiences.

???? Your role and impact.

You will drive design projects and partner with Product and Engineering to be responsible for shipping a range of products - for hungry customers and kitchen staff.

Design sets the vision to create and lead outstanding user experiences to add value to the daily lives of our customers, ensuring that every step of supplying food from the modern kitchen to the customer is a delightful experience.

We have a common goal: ship great products and features that people use.

???? Responsibilities.

 • Shape the base design culture, process, and system from the ground up to drive big and meaningful design problems from ideation through to execution
 • Collaborate cross-functionally with engineering, product, data, and marketing to ship impactful, critical products
 • Lead the design of beautiful, intuitive software interfaces with principles and patterns, across multiple platforms (e.g. web, iOS, Android)
 • Mentor and develop designers

???? What about you?

 • You’re interested in disrupting the food industry with a growth mindset
 • Experience in a digital product company, leading the design of product experiences for consumers or small businesses
 • You have experience with agile product development, ideally with software for small businesses or consumer, marketplace products
 • Previous experience mentoring designers
 • A need to work with quantitative data & qualitative feedback as inputs to design
 • Strong examples of a portfolio of interaction and visual product work, plus design leadership initiatives
 • Incredibly high attention to detail
 • Expertise with various design tools (E.g. Figma, Maze, Principle, Sketch, Miro, Hotjar, or similar)

⭐️ Interview Process

 1. AlvaLabs (Personality and Logic Test)
 2. Recruiter Screening
 3. Team Lead Interview
 4. Case/ Code Test
 5. Founders/ Manager Interview


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Hungry Kitchens Sweden AB
Sturegatan 44 C
11436 Stockholm
Hemsida: https://careers.curbfood.se/
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.