På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

407 Lediga jobb

INKÖPARE ELEKTRONIK TILL GLOBALA TEKNIKFÖRETAG

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne söker flera strategiska inköpare och projektinköpare av elektronik och mekanik till teknikföretag med internationell verksamhet. Vi är intresserad av dig som har jobbat några år med elektronikinköp och/eller mekanik och vill nu ge dig möjligheten till ett steg vidare i din inköpskarriär.  Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, lagerstyrning, logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail och tillverkande industri. Just nu har vi flera uppdrag inom inköp av mekanik och elektronik på gång och söker därför speciellt efter dig med erfarenhet av strategisk inköp eller projektinköp in om den kategorin. Du bör ha minst fem års erfarenhet av rollen och gärna en akademisk utbildning inom inköp, supply chain, teknik eller ekonomi är meriterande. Övriga meriter vi värdesätter är: Erfarenhet av att delta- eller leda utvecklingen av kategoristrategierFramtagning- och genomförande av kategoriplanerGod förhandlingsvana och erfarenhet av avtalsskrivning.Vana att jobba i utvecklingsprojekt.Erfarenhet av leverantörsutveckling.Goda sakkunskaper inom en eller flera kategorier och relaterad leverantörsbas. Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbete och sätter dig snabbt in i nya situationer. Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher. Ansökan Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99.  ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Anskaffare/Ekonomiadministratör

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Om tjänsten Som Anskaffare/Ekonomiadministratör kommer du att arbeta med fakturahantering samt med säkerställande av artikelförsörjning hos vår kund i Säffle. Du kommer att utföra avrop från leverantörer och bevaka verksamhetens leveranser. Du kommer även att sköta kontakten med leverantörer och arbeta med effektivitetsförbättringar. Rollen innebär att man har många bollar i luften och sitter som spindeln i nätet mot en mängd olika funktioner både internt och externt. I din roll som Anskaffare/ Ekonomiadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Fakturahantering - Anskaffning/avrop och leveransbevakning - Kontakt med leverantörer - Administration kring ovan Tjänsten som Anskaffare/ Ekonomiadministratör är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med anskaffning eller inköp och som har en ekonomisk utbildning i grunden. Tidigare erfarenhet av logistikplanering kan komma väl till pass. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ och drivande samt är bra på att prioritera. Det är viktigt att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du har förmåga att hantera många varierade arbetsuppgifter och trivs med detta. Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem är meriterande. Viktigt för tjänsten är: - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Noggrann och strukturerad - Förmåga att snabbt kunna sätta sig in i olika datasystem - Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om Adecco Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Holm 073-684 7697 alt. [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Anskaffare, inköpare, avrop, ekonomi, ekonomiadministratör, ekonomiassistent, industri, fordonsindustri, Säffle, Åmål, Karlstad, Värmland, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Konsult inköpare/resursplanerare IT . Uppdrag år 2022

Arbetsgivare / Ort: NXT Interim Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Bakgrund
Vi söker en administrativ resurs som ska bistå IT-divisionen hos vår uppdragsgivare med konsultavrop och upphandlingar av konsultlösningar. Syftet är att bygga vidare på framtagna arbetssätt och underlätta för chefer och beställare på IT-divisionen att på ett enkelt sätt ta in resurser.

Uppdragsbeskrivning
Avdelningen IT Strategi och styrning hos vår uppdragsgivare har ett behov av en administratör som kan hjälpa dem med det dagliga arbetet i resursplaneringen, såsom avrop av nya konsulter, förlängning konsultavtal, bistå chefer med granskning av nya avrop, förlängningar, rapporter och övriga uppgifter som rör IT-divisionens behov av resurs- och linjekonsulter. I uppgifterna ingår också att hantera kommunikation mellan beställare, inköpsavdelningen, konsultmäklaren och leverantörer.
Du bistår deras controller och chefer med en helhetsbild över samtliga konsulter på IT, inklusive uppföljning och månadsrapportering. Du kommer även att hjälpa till att implementera strukturer samt förbättra våra processer för att ta in konsulter. I arbetsuppgifterna ingår också att bistå i den övergripande resursplaneringen på Division IT.
Som statlig myndighet har de flera lagar, processer och rutiner att förhålla sig till när de upphandlar konsulter. Här har du ett viktigt ansvar i att se till att de följer administrativa rutiner och riktlinjer som en del i att kvalitetssäkra sin upphandlingsprocess.
 
Arbetsuppgifter
 
  • Vidareutveckla, förvalta och underhålla processer och arbetssätt i resursplaneringen för IT-divisionen, inklusive hantering av verktygsstöd
  • Delta i vidareutveckling av vår uppdragsgivares övergripande resursplanerings- och uppföljningsarbete
  • Bistå i ekonomisk uppföljning av divisionens konsultanvändning
  • Göra säkerhetskyddsplaner
  • Stötta chefer och beställare att skriva förfrågningsunderlag
  • Lägga in förfrågningar hos konsultmäklare
  • Ta emot anbud och vara delaktig i utvärderingen
  • Kalla till intervjuer
  • Göra tilldelningar av konsulter
  • Stödja arbetet med SUA processen
  • Rapportering från konsultmäklaren till ledningsgruppen
  • Stötta ledningsgruppen och konsulter med diverse frågor
  • Ha leverantörsmöten
  • Hålla konsultregistret uppdaterat
  • Förlänga konsultavtal i dialog med beställare
  • Rapportera när avtal löper ut
  • Vara kontaktperson för konsultmäklare och IT divisionen
 
Säkerhetsprövning
Säkerhetsprövning av leverantör och konsult krävs med anledning av att konsulten kommer hantera hemliga uppgifter.

Placering
Vår uppdragsgivares kontor i Sundbyberg

Omfattning
Uppdraget uppskattas ha en beläggning på 100% under hela uppdragstiden och ska ses som en kvalificerad uppskattning. Det framtida behovet kan komma att överstiga eller understiga här angiven kvantitet.
Konsulten upphandlas till angivet uppdrag, men kan i samråd med beställaren komma att arbeta i andra projekt/uppdrag så länge rollen, nivån och arbetsuppgifterna är desamma.
 
Skallkrav
  • Minst 6 års arbetslivserfarenhet av rekryteringsadministration
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av upphandling eller rekrytering inom offentlig sektor
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av samordning/planering av administrativa rutiner
  • Minst 6 års arbetslivserfarenhet av att arbeta i en stödjande roll
  • Datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom administration eller annan inriktning som bedöms relevant
Börkrav/meriteterande
  • Erfarenhet av komplexa administrativa arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av administration inom offentlig sektor
  • Erfarenhet av upphandlingsprocessen samtliga delar
Annat
 
  • God samarbetsförmåga och initiativförmåga
  • Flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning
  • Utåtriktad och tydlig i sin kommunikation
  • Ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende
  • Arbetar självständigt och målinriktat
  • Fallenhet för administrativa arbetsuppgifter
  • Förmåga att samverka med flera grupperingar och kompetenser

Låter detta uppdrag intressant ?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan inkluderat ett CV som matchar alla vår kunds önskemål.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då vi behöver komplettera med mer information och anbudstiden är kort.


NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.
Vi är verksamma inom HR, IT, och Finans. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vi har 
20 års erfarenhet inom branschen

 
Arbetsgivare
NXT Interim Stockholm AB
Hemsida: nxtinterim.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Inköpare till SKAB-Gruppen

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Varberg/Falkenberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Gillar du att göra affärer? Har du erfarenhet inom inköp och upphandlingar? Vi söker en driftig och energisk inköpare till SKAB-Gruppen. Sök jobbet redan idag! Om vår kund Specialkarosser AB (förkortas SKAB) finns i det natursköna samhället Ätran i Hallands inland, Falkenbergs Kommun. På SKAB byggs helt kundanpassade lastbilspåbyggnader i till lastbilar, släpvagnar, trailers, samt växelskåp. Uppbyggnaden är i sandwichkonstruktion och ger lätta, men ändå starka produkter. Hela SKAB-guppen består av ca 250 medarbetare och är en marknadsledande tillverkare inom lastbilspåbyggarbranschen. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som Inköpare hos oss kan skräddarsys utefter din bakgrund och erfarenhet. Vi erbjuder en mycket bra möjlighet att växa i rollen inom inköpsområdet m m. Du kommer att samarbeta med produktion, utveckling och försäljning, samt vara involverad i hela företagsgruppens inköp och samordning inom området. Förhandlingar med leverantörer och upphandlingar ingår i tjänsten. Din profil För att passa bra in i vårt team är du engagerad och har ett brinnande intresse för att utveckla affärer och förstår inköpsverksamhetens betydelse för helheten. Du har förmågan att arbeta parallellt med många och varierande arbetsuppgifter, bland annat genom att prioritera din tid på ett effektivt sätt. Du är en positiv och trygg person som har bra förmåga att samarbeta, hitta gemensam agenda, bygga tillit och goda relationer för att nå gemensamma mål med såväl medarbetare som leverantörer. För att du skall lyckas och trivas i din roll så krävs att du: - Är naturligt intresserad av och har känslan för att göra bra affärer. Detta är grundläggande egenskaper. - Kan bidraga till en positiv stämning och samverka på ett bra sätt i vårt starka team. - Har kreativitet och problemlösningsförmåga, med en god flexibilitet för att hantera allehanda uppgifter. - Gillar att jobba i en energirik och framåtinriktad miljö. - Har god IT vana och ett tekniskt intresse. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Ätran. Tillträde enligt överenskommelse. Vi önskar ditt svar senast den 27/10. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Våra värdeord genomsyrar vårt arbete: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga, som tillsammans bildar G.U.L.D. - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos SKAB-Gruppen. Sökord Inköpare, upphandlingar
Arbetsgivare
AB Effektiv Varberg/Falkenberg
Hemsida: https://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Operativ inköpare

Arbetsgivare / Ort: Skellefteå Kraft AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Vi söker två Operativa inköpare till avdelningen Inköp och logistik för anställning i Finnfors och Hedensbyn i Skellefteå.   Tjänsten Som Operativ inköpare gör du inköp och avrop av förrådsmaterial, reservdelar och förbrukningsmaterial till verksamheten. Du säkerställer att material- och logistikflödet fungerar effektivt och genomför inköpen enligt rutiner, riktlinjer och system.    Du har god materialkännedom och kan bemöta kundernas behov med rådgivning i valet av material.    Du kommer hantera returer från projekt, genomföra godsmottagning med truck, inventering, projektplockning och andra relaterade förrådssysslor där tunga lyft kan förekomma.    I rollen har du ett stort kontaktnät såväl internt som externt vilket ställer krav på en god kommunikativ och strukturerad förmåga när du ansvarar för hela processen i leveransen.   Hos oss blir du en del av Inköp och logistik som är en koncerngemensam funktion som ansvarar för upphandlingar, ramavtal och inköp till hela koncernen. Avdelningen ansvarar även för intern materielleverans till och från förråden samt för vidare leverans till projekt eller anläggningar inom verksamheten. Vi är idag 25 personer som tillsammans utvecklar arbetet framåt.    Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100 % med anställning i Finnfors och Hedensbyn i Skellefteå. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.    Välkommen med din ansökan!   Intresserad? För att söka tjänsten behöver du vara självgående, noggrann och serviceinriktad.  Du har en god samarbetsförmåga och är både drivande och lösningsorienterad i arbetet du utför samtidigt som du har ett tekniskt kunnande.    Du bidrar till vårt mål om att vara det bästa försörjningsstödet genom att alltid sätta kunden främst.   Krav  • Avslutad gymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet av liknande inköps- och förrådsarbete • Körkort B • Mycket god datavana  • God förmåga i svenska, i både tal och skrift    Meriterande  • Stort tekniskt kunnande • Intresse inom energi och energiproduktion eller styr och reglerteknik • Grundläggande inköpsutbildning • Kännedom om inköps- och förrådssystem • Truckkort för ståstaplare A1-A4 och motviktstruck B1-B4. • ADR-utbildning • God förmåga i engelska, i både tal och skrift    Vilka är vi då? Skellefteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.    Om rekryteringen Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering med syfte att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.   Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.    Frågor? Jonas Ellman, Avdelningschef, 0910-77 28 22 Curt Eliasson, Gruppchef, 0910- 77 26 75 Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43 Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71 Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62 Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40     Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.  
Arbetsgivare
Skellefteå Kraft AB
Hemsida: http://www.skekraft.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.