På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Terminalarbetare
Spela filmen

Terminalarbetare

1612 Lediga jobb

Tranpenad söker Teamleader till kvällsskift på terminal i Rosersberg

Arbetsgivare / Ort: Tranpenad Bemanning i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Tranpenad växer och söker nu efter en teamleader till terminal i Rosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag! OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Tranpenad efter en teamleader till mottagningen hos vår kund i Rosersberg, norr om Stockholm. Som teamleader består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att leda teamet på terminalen. Arbetsuppgifter: - Lastning & lossning av gods - Sortering, kodning, kontroll och plastning av gods - Avvikelsehantering och hantering av fraktdokument - Hantering av ADR-gods - Truckkörning - Datorhantering - Arbete med skadeförebyggande åtgärder OM DIG SOM SÖKER Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig. Ledaregenskaper: - Vana att ha många ”bollar i luften” - Målinriktad - Vana att arbeta så väl i team som självständigt - Ansvarsfull och ordningsam - Vågar ta egna initiativ - Positiv och serviceinriktad Kan hantera konflikter Krav: Truckkort A + B Gymnasieutbildning Kunskap i Axfreight, Excel och Word är meriterand Obehindrad svenska i tal och skrift Meriterande: Körkort B och tillgång till bil VAD VI KAN ERBJUDA DIG Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness! ÖVRIGA VILLKOR Arbetstider: Måndag-fredag kl. 14:30-23:00 Lön: Enligt kollektivavtal OM OSS PÅ TRANPENAD Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel. Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare! ANSÖKAN Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Arbetsgivare
Tranpenad Bemanning i Stockholm AB
Hemsida: http://tranpenad.se
Ansökan
Ansök senast 25 september (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säsongsvikariat som kvällssorterare - UPS Arlanda

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Terminalarbetare

Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS paketcenter i Arlanda söker kvällssorterare till vår högsäsong som sträcker sig mellan början på november till slutet av december. Rollen är på deltid och sträcker sig mellan mitten av november till början av januari. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består av sortering, lastning och scanning av paket och dokument. Arbetet sker från tidig eftermiddag till kväll. Kvalifikationer: Vi söker dig som är en glad och positiv lagspelare med stort eget driv. Det är viktigt att du är arbetsvillig och har god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Arbetet sker i högt tempo och det är därför viktigt att du är stresstålig samt van vid att arbeta under tidspress. Då viss dataadministration förekommer är det meriterande om du har god datorvana samt har öga för detaljer. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav. Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Om tjänsten: - Måndag-Fredag, 20,5 h/veckan (Måndagar kl. 16:00-21:45, Tisdagar kl. 17:45-21:45, Onsdagar-Fredagar kl. 18:45-21:45). - Tjänsten är en visstidsanställning mellan mitten av november till början av januari. - Lön och villkor enligt Kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagermedarbetare - Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Simplex Bemanning AB / JÖNKÖPING
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lagerarbetare

Färdigheter
Krav
 • A-truckar
 • B-truckar

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Känner du att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som lagermedarbetare hos vår kund i Jönköping.

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jönköping.


Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Har du erfarenhet att lagerarbete innan är de meriterande.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för inleveranser av gods och material
 • Scanna in produkter i affärssystem
 • Samordna produkter utifrån en plocklista
 • Lastning av kurirbilar

Om dig:

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.

Kravprofil:

 • Truckkort A+B
 • Körkort B

Meriterande:

 • Erfarenhet utav lagerarbete

Arbetet är förlagt mån-fre 07:00-16:00

Om oss:

Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.

Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.

Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Arbetsgivare
Simplex Bemanning AB
55303 JÖNKÖPING
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Terminalarbetare Veddesta, vikariat

Arbetsgivare / Ort: PostNord Group AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är: Vi levererar.   Bli en del av vårt team Vi söker nu förstärkning till vår terminal i Veddesta. I rollen som terminalarbetare kommer du att ha arbetstider som är förlagda på eftermiddag/kväll med varierande arbetstider.  Tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 61% med start v.45 och pågår fram till v.5.    Om rollen I rollen som terminalarbetare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och en viktig del i att varje (paket) (paket och brev) hamnar precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Det är du som ser till att varje kund får möjlighet att ta emot sitt efterlängtade (paket) (paket eller brev). Din huvudsakliga arbetsuppgift är:    - Sortering av (brev) (brev och paket), manuellt eller med hjälp av maskiner   Om dig Vi söker dig som motiveras av att jobba målfokuserat tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann, strukturerad och uthållig, även under tidspress. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete, där du kommer att vara i ständig rörelse under dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift. För att bli aktuell för rollen är det viktigt att du har: - Gymnasieexamen eller motsvarande - Fyllt 18 år - Belastningsregister i oöppnat kuvert: https://postnord.varbi.com/center/tool/position/429494/edit/tab:1/Länk till blanketten   Vi erbjuder dig PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi gör vardagen enklare PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på http://www.postnord.com   Ansök I denna ansökningsprocess behöver du varken förbereda CV eller personligt brev, du skickar istället enkelt in din ansökan genom att svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5-10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är ett krav för att kunna gå vidare i processen.  Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.  Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att annonsen kan avpubliceras innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Vi ser fram emot att höra från dig.  
Arbetsgivare
PostNord Group AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbetare Malmö

Arbetsgivare / Ort: Areco Profiles AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Areco Metals är ett framgångsrikt företag och en viktig leverantör av stålprodukter till främst den nordiska industrin, men levererar även till industrikunder i övriga Europa. Bolaget ingår i Areco-koncernen och består av tre försäljningsområden. Försäljning av coils från eget lager, försäljning av slittade band, och formatplåt från vårt eget stålservicecenter i Malmö, samt försäljning av specialstål, band, plåt, tråd, smide, gjutgods och rör. För mer information om företaget och koncernen gå in på www.arecometals.se

Vi söker nu en Lagerarbetare till vårt toppmoderna stålservicecenter i Malmö.

Tjänsten

I rollen som lagerarbetare kommer du att sammanställa plockorders till kunder, lasta och lossa lastbilar, göra in- och utleveranser, samt ansvara för att det sker i en systematisk ordning i enlighet med de rutiner som finns tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid alternativt skiftgång dag/kväll.

Dina kvalifikationer

 • Truckkort samt truckvana
 • Dokumenterad erfarenhet av lagerarbete
 • Datorvana, såsom Microsoft Office paket samt, erfarenhet utav affärssystemet Pyramid är extra meriterande

Vi erbjuder

Du blir en del utav ett branschledande familjeägt företag med goda värdegrunder som hela tiden strävar mot att utvecklas och expandera i snabb takt. Vi arbetar i fräscha nya lokaler och har en god sammanhållning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.

Ansökan och kontakt

Då urvalsprocessen sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten snarast möjligt. Skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] Vid frågor ring Roger Borg på 070-045 01 24.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Areco Profiles AB
VINKELG 13
21124 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.