På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Tekniker
Spela filmen

Tekniker

97 Lediga jobb

Montörer till Produktionen

Arbetsgivare / Ort: Aritco Lift AB / JÄRFÄLLA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten – överallt!

Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 25 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades då. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma.

Vill du arbeta på en arbetsplats som i två år i rad blivit certifierade som ett Great Place to Work? Vill du vara med och öppna upp möjligheter för alla och tillsammans med oss nå visionen att skapa nästa generations smarta hissar och som är så mycket mer än ett transportmedel mellan våningsplan?

Är du en lagspelare, flexibel och noggrann? Då kanske det är just dig vi söker!


Jobbet som montör på Aritco

Du arbetar i team, på olika stationer, och tillsammans med dina arbetskamrater skapar ni fantastiska hissar. Arbetet ställer högra krav på dig vad gäller samarbete i grupp, men du har även ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en nyfiken lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten i första rummet och har en god förmåga att ge och ta feedback. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att du ska få en bra start börjar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Aritco’s kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Krav

· Godkänd gymnasieutbildning

· Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

· God fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och ibland tunga arbetsmoment

Meriterande

· 5S utbildning

· Arbetsmiljöutbildning

· Tidigare erfarenhet av arbete inom industri- och produktionsmiljö

· Truckkort

Till dessa tjänster söker vi en vikarie samt en heltidsanställd. Visstidsanställning att likna tidigare provanställning kan komma att tillämpas. Ange gärna vilken av dessa anställningsformer du är intresserad av i din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande och rollerna kan tillsättas före sista datum så ansök redan idag.

Vi har gjort vårt val för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Jonas Furu via telefon 076-180 88 52

Observera att vi endast tar emot ansökningar via [email protected] och kommer inte att hantera ansökningar som inkommer på annat sätt.

Arbetsgivare
Aritco Lift AB
Elektronikhöjden 14
17526 JÄRFÄLLA
Hemsida: www.aritco.com
Ansökan
Ansök senast 26 september (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Reläskyddsingenjör

Arbetsgivare / Ort: E.On Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elkrafttekniker/Distributionstekniker

Om jobbet
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. Om tjänsten Samhället står på randen till en energirevolution. E.ONs roll är att hjälpa konsumenter, företag och städer att distribuera och använda energi på smartast möjliga sätt. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt – vi gör det tillsammans! Inom Kraftsystemanalys arbetar 18 medarbetare uppdelat i två grupper som ansvarar för felbortkopplingen i vårt elnät. Vi säkerställer tillsammans ett elnät med en hög leveranssäkerhet och arbetar för att minska avbrotten och dess kundpåverkan. Nu söker vi en ny kollega till vårt kontor i Malmö som vill vara med och säkerställa en säker och kvalitativ leverans till våra kunder. Som Reläskyddsingenjör kommer du att ansvara för framtagandet av standardiserade reläskyddskonfigurationer för de olika skyddstyperna som används inom E.ON Energidistribution. Du kommer även att vara en stöttande resurs till både interna och externa stationsprojektresurser. Vidare ingår att förvalta och uppdatera befintliga konfigurationer. Det här är en ny roll inom vår organisation så det kommer finnas en stor möjlighet till att påverka rollens utformning utefter din erfarenhet och vad du tycker är roligt att arbeta med. I första hand söker vi en till kollega till vårt kontor i Malmö, där resterande inom Kraftsystemanalys är placerade. För rätt person och bakgrund kan vi däremot vara öppna för andra placeringsorter. Vi söker Vi söker dig som är självsäker inom- och har längre erfarenhet av att konfigurera och prova reläskydd från olika leverantörer kombinerat med praktisk fältverksamhet. Du behärskar att kunna läsa och rita kretsscheman och har god kommunikationsfråga eftersom rollen innebär daglig kontakt med egen driftpersonal och entreprenörer ute i fält, exempelvis reläprovare som arbetar i våra stationsprojekt. Du kommer att bli en del av ett kompetent team med stark sammanhållning och en kultur som kännetecknas av lärande och samarbete. Vi ser gärna att du är en person som delar med dig av såväl dina idéer och framgångar som dina misstag, eftersom vi tror och vet att vi tillsammans blir starkare. Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 20 oktober. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef: Per Molin, +46 702 322169 För fackliga frågor, vänligen kontakta: Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425                  Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638  Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129  Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778
Arbetsgivare
E.On Sverige AB
Hemsida: http://www.eon.com
Ansökan
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Technical Advisor Data Sharing GS1 i Stockholm!

Arbetsgivare / Ort: Tng Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet
Arbeta i en rådgivande roll som Technical Advisor Data Sharing (Product & Standards) hos GS1 Sweden i Stockholm. Är du systemvetare, IT-specialist eller kanske integrationsspecialist? Gillar du att grotta ner dig i dataanalys och samtidigt fungera som ett rådgivande stöd för kunder och andra aktörer? Var med och bidra i ett engagerat team på GS1 Sweden, det internationella bolaget som jobbar med standarder för märkning, identifiering och delning av data mellan företag, som GS1s nya Technical Advisor Data Sharing. Tillsammans skapar vi en mer effektiv och hållbar handel! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? På GS1 Sweden är du en del av ett globalt och neutralt not-for-profit-bolag som strävar efter att förenkla och förbättra näringslivet i Sverige. GS1 Sweden sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm. Här erbjuds du: • Ständig kompetensutveckling inom varu- och informationsflöden • Bygga långsiktiga kundrelationer och ett brett kontaktnät - både i Sverige och internationellt • En värdeskapande roll där du på riktigt kommer få möjlighet att påverka samhället och näringslivet • Ett attraktivt helhetspaket med bl. a.: sex veckors semester, en arbetsvecka på 37,5 h/v, tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. På GS1 jobbar vi TILLSAMMANS med våra kunder. Vi skruvar till, vi hjälps åt och vi driver förbättringar som kommer alla till godo! DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER GS1 Sweden erbjuder produkter och tjänster som skapar en mer effektiv och hållbar handel. Du kommer att arbeta mot aktörer över hela världen inom bl.a. dagligvaruhandeln, detaljhandel, transport och logistik. I rollen kommer du: • Ansvar för teknisk rådgivning till kunder och produktägare angående GS1-standarder  • Representera svenska kunder i internationellt tekniskt standardiseringsarbete • Bidra till att upprätta och underhålla teknisk dokumentation av standarder för delning av data • Nära samverkan med GS1-kollegor som arbetar med andra delar av GS1s produktportfölj.   ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ I rollen som Technical Advisor Data Sharing kommer du ha ansvar för teknisk rådgivning till kunder och produktägare angående standarder som EANCOM, GS1 XML, UN/XML, EPCIS och hur de kopplas till traditionella och moderna tekniska lösningar för delning av data mellan företag. Du kommer ha en nära samverkan kollegor med ansvar för andra delar av GS1s produktportfölj. Du får möjlighet att arbeta med en tekniskt utmanande produkt som ger dig möjligheten att utvecklas på många olika områden. Du kommer vara nyckeln i att leverera integrationer, ny funktionalitet samt lösa befintliga problem ute hos våra kunder och partners. Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. VEM ÄR DU? För att passa i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund i en rådgivande funktion. Du har erfarenhet av att arbeta i kundnära integrationsprojekt. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då GS1 arbetar nationellt såväl som internationellt. Som person tror vi att du motiveras av utveckling och vill arbeta i en kundnära miljö. Du gillar att arbeta nära kollegor och har samtidigt en stark förmåga att driva ett självständigt arbete. Vi vill att du är serviceinriktad och duktig på att skapa goda relationer med kunder, partners och leverantörer. Du gillar att lära dig nya IT-system och mjukvaror.   INTRESSERAD? I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Arbetsgivare
Tng Group AB
Hemsida: https://www.tng.se/
Ansökan
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Folkpool söker spa- & pooltekniker/support i Vagnhärad

Arbetsgivare / Ort: Folkpool AB / VAGNHÄRAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Om företaget

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Vi har varit verksamma i över 50 år och har drygt 60 anställda med huvudkontor och lager i Järna.


Vem är du?

 • Innehar körkort.
 • Uttrycka sig i tal och skrift både i svenska och engelska.
 • Tekniskt intresse.
 • Goda elkunskaper.
 • Förståelse om värmepumpar och hydraulik.
 • Relevanta arbetserfarenheter är: VVS, El, båttekniker, fordonstekniker, etc.


Arbetsuppgifter för en spa- & pooltekniker/support är bla.

 • Teknisk support i huvudsak kontorsarbete med telefon, mejl och data.
 • Göra orderläggning och kreditering.
 • Kvalitet och reklamationsrapporter mot leverantörerna.
 • Kostnadsförslag på reparationer för spa- och poolprodukter.
 • Beställer nya artiklar, ersättningsartiklar samt reservdelar.
 • Utbildar spa- & pooltekniker.
 • Delaktig i utveckling/tester av produkter.


Vi är idag 9 anställda på service & support.

Tjänstgöringsort: Vagnhärad

Kollektivavtal finns. Resor i arbetet kan förekomma.

Arbetstider: måndag – fredag, 07.00-16.00

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan skickar du till [email protected] med CV och personligt brev. Ansökan märks med ” Spa- & poolsupport”

För mer information om tjänsten kontaktar du Magnus Holgersson, tel 0708 950 669. [email protected]

Mer information om vårt produktsortiment finner du på www.folkpool.se

Arbetsgivare
Folkpool AB
Lånestavägen
61971 VAGNHÄRAD
Hemsida: www.folkpool.se
Ansökan
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Technical Engineer till TK Elevator

Arbetsgivare / Ort: Barona Teknik & Installation AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kran- och hisstekniker

Om jobbet
Är du en organiserad person med ett stort intresse för kontrollera och säkerställa att installationerna är korrekt utförda innan de lämnas över till kund? Vill du vara med och bidra till TK Elevators framgångar? I rollen som Technical Engineer får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en trevlig och driven kollega.
Vi tror att du har du elkunskap och intresse av mekanik, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete och god generell förståelse för vad som krävs för att kunna lämna över en nyinstallerad hiss till kund.
Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt är det mycket viktigt att du har god förmåga och gillar att samarbeta med kollegor samt att skapa goda relationer med kunder.
Tjänsten är placerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö beroende på vart du bor. Resor och övernattningar i arbetet förekommer och B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vad kan TK Elevator erbjuda dig?

Du kommer att arbeta i ett ledande internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en arbetsplats med en mycket god stämning och teamkänsla. Dina förslag och idéer är alltid välkomna. Tjänsten omfattar fast månadslön, servicebil, pensions- och försäkringsavtal, friskvårdsbidrag och friskprofilskontroll. 
Vi arbetar nära varandra och respekterar varandra, i över 200 år och fram till idag. Om det är lika viktigt för dig som det är för oss, ansök nu! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och TK Elevators önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Camilla Arvidsson via telefon: 0723-255442 eller e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 
 
Arbetsgivare
Barona Teknik & Installation AB
Ansökan
Ansök senast 20 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.