På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Systemtestare

Systemtestare

76 Lediga jobb

Arbetsgivare / Ort:
Omfattning / Varaktighet:
Ansök senast 1 January (50 år 8 månader 21 dagar kvar)
Publicerad:
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Arbetsgivare

Quality Assurance and Software Tester

Arbetsgivare / Ort: Xensam AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Färdigheter
Krav
 • Mac OS X
 • operativsystem
 • Linux
 • operativsystem
 • Testning/verifiering
 • mjukvara
Meriterande
 • Testautomatisering

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Like Xensam's own ambitions, the work as Quality Assurance and Software Tester goes far beyond just solving a problem as quickly and easily as possible. Since Xensam is a young company, the person responsible for QA and software testing needs to have the hands-on desire to solve the most difficult problems and improve all parts of Xensam's product portfolio.

Your job will not only be to solve today's problems related to software testing and QA, but also to build the processes that will become Xensam's pillar of QA during the company's ongoing expansion journey. You will have a chance to learn new technologies, impact the methologies and processes of QA/development and grow both personally and professionally.

Xensam is, and will always be, an innovation company. We employ people with a broad set of technical skills that are ready to take on some of the technology's greatest challenges. But above all, we employ you as a human being. We believe it is extremely important to build a team with the right people, over the right skills. Because if you have the right people with the right conditions, they will learn what they need to know.

Our core values ​​drive us, and therefore we want you, as a potential future teammate, to consider the following four quotes and how they fit with you:


1. “It is a miracle that curiosity survives formal education.” – Albert Einstein

2. "Hard work beats talent, when talent doesn't work hard." – Tim Notke

3. “It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.” – Harry S Truman

4. “Equality implies individuality.” – Trey Anastasio


Responsibilities:


· Test software solutions during product development

· Reporting software defects and work with development team to resolve them

· Documenting and communicating findings and software quality improvements/issues

· Designing a test strategy/test plan


Desired competence:

· Knowledge in common test design techniques

· Ability to think critically and to conduct testing with a tester mindset

· Excellent attention to details, problem solving skills and natural curiosity

· Experiences from working in Windows / Mac / Linux environments


Preferred but not essential:


· You have experience of both Test Automation and Test-driven development (TDD).


About Xensam

Xensam is a young and hungry software company that develops the next generation of Software Asset Management software. We have customers all over the world and in 2019 we relocated our head office to Stockholm, Sweden. The company is steeped in our core values, which focus on innovation, ambition, team play and equality.

Arbetsgivare
Xensam AB
Tomtebogatan 14
11339 STOCKHOLM
Hemsida: www.xensam.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]

QA-ansvarig till Industri-Matematik

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Industri-Matematik International AB (IMI) är ett väletablerat, framgångsrikt och spännande företag som just nu söker en duktig QA-ansvarig som vill vara med och bidra till företagets framgångar. Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av goda möjligheter att få vara med och påverka? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Sök till oss på Industri-Matematik redan idag! Vårt Warehouse Management System (WMS) är designat att stödja komplexa lagerflöden och processer och inkluderar realtidskommunikation och övervakning. Systemet stödjer interaktion via mobila enheter och kan integreras till automations-, transport- och andra ERP system. Lösningsarkitekturen inkluderar ett flertal olika teknologier med bland annat en kärna i form av en .NET applikationsserver kopplad till Oracle databas, affärslogik byggd i PLSQL och .NET smart client för användargränssnitt. Industri-Matematik International AB i Hässleholm söker QA-ansvarig Vad går jobbet ut på? I rollen som QA-ansvarig kommer du främst att arbeta med testrelaterade problem. Du kommer bland annat att: * arbeta som vår expert i QA-processen * planera och genomföra olika typer av tester (regression, system, integration, prestanda) * vara ägare av tekniska beslut och testplaner * agera som mentor för andra team-medlemmar med tanke på test och QA * arbeta övergripande med kvalitetsprocessen * utveckla befintliga och nya testmetoder * använda SQL verktyg för olika script och testdata Är du rätt för tjänsten? Det här jobbet passar dig som är strukturerad som person och har ett helhetstänk i ditt arbetssätt. Du drivs av möjligheten att utvecklas, att få lära dig nya saker och att få arbeta i ett starkt team. Vidare är du kommunikativ och lyhörd som person och har förmågan att se saker ur ett användarperspektiv. Har du erfarenhet av att arbeta med logistik- eller lagersystem är det en fördel. Viktigt är att du är en prestigelös person som vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss på Industri-Matematik Vad kan Industri-Matematik erbjuda dig På IMI är vi övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet. ​I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, del av Manpowergroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annette Björkquist-Åhstedt, 042-37 16 07, [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 24 September (1 dag kvar)

Ansök här

Testare till it-avdelningen med placering i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Polismyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en testare till it-avdelningen i Norrköping. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Som IT-specialist hos Polisen får du arbeta med den absolut senaste teknologin. Du får vara med och utveckla nya lösningar från grunden och utveckla dig själv genom spännande internationella samarbeten. IT-avdelningen är helt avgörande för att Polisen ska klara sitt uppdrag nu och i framtiden. Idag är vi över 950 skickliga medarbetare som arbetar sida vid sida med de poliser som använder lösningarna. Nu söker vi fler IT-specialister som söker en större uppgift. Är det du? ARBETSUPPGIFTER Du kommer att jobba i ett positivt och engagerat team fördelat på systemutvecklare, testare, uppdragsledare, scrum-master och kravanalytiker. Vi jobbar med att utveckla och förvalta system för nationella och internationella efterlysningssystem samt inrese- och gränskontroll. Under närmsta året kommer vi påbörja arbetet med att utveckla ett system för att förbättra den yttre gränskontrollen av Schengenområdet samt vidareutveckla våra efterlysningssystem. Detta för att säkerställa att de personer som befinner sig inom Schengenterritoriet har laglig rätt att vistas där samt att förebygga och motverka terrorbrott. Som testare kommer du att samarbeta nära utvecklingsteamet med testautomatisering. Du kommer även arbeta med att ta fram testscenarion och med manuella tester. Du deltar i det agila arbestsättet, ex på demo, sprintplanering och dagliga stand-up möten och samarbetar med övriga uppdrag som berör området efterlysning- och gränskontrollsystem. Vi arbetar enligt moderna agila principer vilket ger stora möjligheter för alla att vara med och påverka arbetssätt och vår vardag. Vi jobbar nära verksamheten och det är viktigt att ha god förståelse för hur polisen arbetar och vilka behov de har. Du kommer därför erbjudas möjlighet till studiebesök och verksamhetspraktik i den operativa polisverksamheten. Som anställd på Norrköpingskontoret får du både fördelarna av att arbeta på ett litet och familjärt kontor där alla kan påverka samtidigt som du är viktig del av en av Sveriges största och mest spännande myndigheter. KVALIFIKATIONER Detta är en möjlighet av för dig som har: • Examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande akademisk examen inom it. Alternativt att du har motsvarande förvärvad erfarenhet som Polismyndigheten bedömer som likvärdig • Erfarenhet av att arbeta som testare, inhämtad under de senaste fem (5) åren • Erfarenhet av testautomatisering • Erfarenhet av att arbeta med Java, inhämtad under de senaste fem (5) åren • Erfarenhet av att arbeta agilt • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska Meriterande Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har erfarenhet av: • Cucumber, Concordion eller liknande verktyg • Testdriven utveckling • Databaser, ex MySQL • Specification by example • JIRA eller motsvarande verktyg för agil utveckling • Testa mobila appar Personliga egenskaper Vi söker dig som har en personlig drivkraft och som är orädd för att ta dig an komplexa arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar agilt mot gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk och har god problemlösningsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. ÖVRIGT Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta ansvarig HR-konsult. Placeringsort: Norrköping Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult. En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader. Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se
Arbetsgivare
Polismyndigheten
Ansökan
Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Testautomatiseringsspecialist till Sigma IT Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Sigma IT AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Vi söker nu testare med erfarenhet av automatiska tester som vill bli en del av vår kärnverksamhet. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokus testautomation i ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Vi söker dig som har arbetat länge inom test med fokus på testautomation och som är intresserad av en ny karriärmöjlighet. Läs vidare nedan! Hur ser rollen ut? Du blir en del av vårt test-team och arbetar på uppdrag ute hos en av våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät med många ramavtal och därmed har vi goda möjligheter att erbjuda attraktiva uppdrag där den senaste tekniken står i fokus. Fokus i ditt arbete ligger på arkitektur och programmering av främst automatiska tester. Du har vana vid att ta fram testarkitektur och ramverk för testautomatisering samt att göra proof of concepts på föreslagna lösningar. Du planerar testarbetet, prioriterar, resurssäkrar samt följer upp och förbättrar testprocessen. Som testare är du nyfiken och du vet vad man bör automatisera och vad man inte bör automatisera. Din bakgrund Du har stor kunskap kring olika testverktyg & testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet. Du vet också hur testarbetet behöver bedrivas på olika delområden såsom integrationstester, prestandatester, test av mobila applikationer m.m. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Du har arbetat i mer än tio år med testautomatisering i större och mindre testprojekt. Vi tror att du har stor vana av agila tillvägagångssätt, till exempel Scrum och SAFe samt DevOps. Du är bekväm med följande verktyg: - Selenium - Cucumber - Postman Troligen är du utbildad systemvetare, ingenjör eller liknande.Vidare ser vi gärna att du har programmeringserfarenhet, t ex i Python, JavaScript, Java och/eller C# Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet! Hur är Sigma som arbetsgivare? Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling. Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen. Ansökan Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har ingen möjlighet att hantera ansökningar via mail, men om du har frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Klara Matsdotter på [email protected] Urvalet sker löpande. Mer om Sigma IT På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter. Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Arbetsgivare
Sigma IT AB
Hemsida: https://www.sigmait.se/sv/
Ansökan
Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)

Ansök här

QA Test Engineer

Arbetsgivare / Ort: AB SKF / LULEÅ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

SKF Connected Technologies provides a range of offers covering condition monitoring, load and rotation sensing, online systems, mobile systems, wireless systems and numerous software solutions, which are now designed specifically to enable rotation equipment performance offers and scalability.

As QA Test Engineer, you will be part of the team in Luleå that develop SKFs condition monitoring products. Our products fit into SKFs digitalization platform and you will be involved in the whole product lifecycle – from design, implementation and production to commercial deployment and maintenance.


Your day-to-day work

 • Design, implement and maintain test cases and test environments for embedded components and/or systems.
 • Preparation and execution of manual and automated tests.
 • Reproducing and diagnosing reported defects.
 • Contribute to and work with the overall test/system architecture alongside the team.
 • Collaborate with hardware, firmware and software engineers to ensure hardware, firmware and system compatibility.
 • Evaluation of new technologies/tools for improving productivity and/or enhancing products.
 • Possible customer interfacing during the development.
 • Developing smart/innovative solutions to give SKF the edge on the market.
 • Adhere to and improve the test team’s Way of Working process.
 • Travel may be required to support product development and test activities.


We expect you to have/be

 • University degree, preferable in computer science, electrical engineering or related field.
 • Self-motivated, strong drive and action-oriented mind-set with high sense of personal accountability
 • Good proficiency in English language
 • We see it as beneficial if you have at least 3-5 years of experience working with test of embedded systems, Digital signal processing and/or electric measurement techniques. If you have knowledge in LabView, TestStand, Python programming, build and test automation with CI/CD (Continuous Integration/Continuous Delivery) and are accustomed to working in Agile development teams or other roles in Agile development teams then that’s a plus.

You will enjoy working here if you

As a person you like to work in a fast paced, innovative environment with focus on delivering high quality products. You are a communicative team player that is driven by the interaction of team members as well as stakeholders. You have high integrity and the ability to build relationships with people on all kind of levels in different organizations.

Additional information for you

Location: Luleå, Sweden. Local contract in AB SKF.

At SKF Hardware and Software Development in Luleå we develop industry leading systems for condition monitoring, including online systems, mobile systems, wireless systems, software and more. Our products are designed specifically for helping customers maintain the optimum performance for their plant’s machinery. SKF’s extensive knowledge of rotating equipment is captured in our products, enabling SKF to accurately predict bearing failure in our customer’s equipment.


For questions regarding the recruitment process, please contact Patrik Schultzén, Recruitment Specialist at SKF Group Recruitment Center, +46 31 337 12 70 or [email protected]

Are you interested?

…and meet the above requirements, please submit your application with resume in English no later than the 27th of September


Arbetsgivare
AB SKF
97775 LULEÅ
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök här

Experis söker Testare 50% till Saab

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Experis söker nu på uppdrag av vår kund Saab, en testare med goda kunskaper inom test och testledning. Detta är ett inledningsvis ett konsultuppdrag på deltid om 50% med start omgående och förväntas pågå ca 4 månader. Placeringsort är Linköping. Arbetsuppgifter I rollen som Testare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av: -Framtagande av specifikationer, planering och utförande av tester på komplexa IT-system både front- som back-end. - Genomförande av tester inom databas, interface/API, GUI och autentisering - Dokumentation Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av att arbeta i korsfunktionella team enligt agila metoder - Testautomation - ABAC - Jira Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande och har ca 14 700 medarbetare och är verksamt i hela världen. Du kommer att genomföra tester i ett specifikt projekt med en hög säkerhetsnivå. Du är en del av ett testteam under ledning av en test manager. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet inom test och testledning och snabbt kan komma in i arbetet. Vi söker dig som har en examen inom civil- eller högskoleingenjörsexamen inom exempelvis datavetenskap, systemutveckling eller liknande erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Vi tror att du som söker har minst tre års arbetslivserfarenhet som testare alternativt från en liknande roll. Som person tror vi att du är tekniskt kunnig, kommunikativ, samt duktig på att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis. Då en stor del av tjänsten utgörs av dokumentation är det viktigt att du kan uttrycka dig väl, samt att du är strukturerad och noggrann. Du kan uttrycka dig väl skriftligt och muntligt på både svenska och engelska. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed är det krav på svenskt medborgarskap. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Uppdragsledare med testfokus till it-avdelningen

Arbetsgivare / Ort: Polismyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Istället för att bygga virtuella pokerbord eller optimera affärssystem, får du använda din expertis för att göra gott i samhället, här och nu. Du arbetar nära de poliser som använder tekniken, vilket betyder att din insats blir en helt avgörande del i polisens arbete med att skapa trygghet i människors liv, varje dag. Polisens it-avdelning har drygt 950 anställda och ansvarar för all IT som används av polisens cirka 34 000 medarbetare. Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt! Vi säkerställer att polisens it-stöd drivs framåt. Vi söker nu en erfaren uppdragsledare som brinner för att leverera verksamhetsnytta och som i sitt dagliga jobb vill bidra till ett tryggare och säkrare Sverige! Vi sitter i moderna lokaler centralt på Kungsholmen. ARBETSUPPGIFTER Gruppen Personalsystem & lärplattform inom sektionen för Myndighetsgemensamma system utvecklar och underhåller systemstöd för polisens lönehantering, kompetensutveckling, strategiska arbetsmiljöarbete och personalrekrytering. Våra system används dagligen av över 34 000 polisanställda och är ett prioriterat område för Polismyndighetens tillväxtstrategi 2024. Vi söker nu en envist nyfiken person som kan hjälpa oss att driva fram verksamhetens framtida it-stöd. Jobbet består i huvudsak av att samordna och följa upp aktiviteter för att med god kvalitét driftsätta leveranser från externa leverantörer i Polismyndighetens it-miljö enligt den it- och leveransplan som finns etablerad. Vi ser gärna att du har en positiv attityd och att du tycker om att stå i händelsernas centrum. Du har en naturlig fallenhet för att kommunicera med människor med kompetens inom olika områden och är duktig på att pedagogiskt förklara och stötta. Som uppdragsledare förväntas du kunna arbeta med att: • Tillsammans med leverantör och grupper inom polisens it-avdelning upprätta och följa en utvecklings- och införandeplan • Fortlöpande identifiera och hantera risker som kan påverka uppsatta tidsplaner. • Leda expertgruppsmöten med intressenter från verksamheten för att planera när olika leveranser kan driftsättas • Löpande sköta förbättringsarbete av polisens egna rutiner och arbetsprocesser med egna idéer och initiativ • Ansvara för att leveranser sker i tid, enligt budget och följer kravställning med kvalitét • Leda testarbetet inom verksamheten inför driftsättande KVALIFIKATIONER Detta är en möjlighet av för dig som har: • Relevant akademisk utbildning inom it eller motsvarande förvärvad erfarenhet som Polismyndigheten bedömer som likvärdig • Minst 3 års erfarenhet i rollen som projektledare, testledare och/eller produktägare • Erfarenhet av agila arbetsmetoder • God förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har erfarenhet av: • JIRA eller annat metodstöd för agil utveckling • Personaladministration och/eller personaladministrativa system • Erfarenhet från acceptanstestledning, systemutvecklingsarbete och test av system i komplexa testmiljöer med många integrationer • Uppsättning av testmiljöer och automatiska test ÖVRIGT Arbetsort: Kungsholmen, Stockholm Arbetstid: Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 30 september 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr C41950/2020 per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta berörd hr-konsult. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Polismyndigheten
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

AI Programmer (Automized Test)

Arbetsgivare / Ort: Fatalist Development AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

The Position

Avalanche Studios is looking for an AI Programmer to join our QA team for an upcoming title. Work side by side with developers to create AI Bots and other automated test support via AI. This role will require taking abstract ideas and translating them into practical solutions. You will join the Avalanche engineers in developing and maintaining our proprietary Apex Engine. The AI Programmer will balance functional requirements with technical requirements in the areas of performance, stability, memory usage, interoperability.


Required Qualifications

 • A passion for creating AI
 • Experience with different AI architectures and techniques e.g behavior trees and pathfinding
 • Able to write readable, robust, and performant code in C++ and Golan
 • A good understanding of all aspects of game programming in multiplayer games
 • Prior experience working as a programmer on at least one shipped title on current-gen consoles from start to finish


Desired Qualifications

 • Experience of navmesh generation, and working with pathfinding, navigation and steering
 • Understanding of vehicle AI and control
 • Familiarity with HavokAI and game physics
 • Has worked with profiling and optimization
 • Fluent in English (spoken and written)


We will only consider applications that consist of both a cover letter and a CV. In your cover letter you should include why you want to work at Avalanche Studios Group. For this role you need to be able to work full-time in our Stockholm office. To apply for this position please register below. Apply as soon as possible as we review applications continuously. All further information is provided under non-disclosure agreement only.


Our Values

At Avalanche Studios Group, we believe in worlds without limits, and we are committed to developing a diverse and inclusive workplace. We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. Being part of our world is not contingent on where you’re from, your gender, or sexual orientation. It’s all about your passion, courage and craftsmanship.

Arbetsgivare
Fatalist Development AB
Västgötagatan 5
11827 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Automation Test Engineer

Arbetsgivare / Ort: Fatalist Development AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

The Position

We are looking for a Test Automation Engineer to lead our effort towards improving our games using test automation. As a member of the Live Ops team, you will be developing procedures, automated tools, and tests to cover the full depth and breadth of our games in development.


The Autotest Engineer is cross-functional and will collaborate with our engine team, the development teams, and our QA specialists, but there is also a large degree of freedom. The role will be involved with all stages of automated testing, from finding the needs of the studio and identifying areas for improvement, to implementing the solution.


Responsibilities

Be a leader of the automation infrastructure covering areas such as performance, stability, build verification etc.


Write, implement and manage automated tests and collaborate with QA specialists and developers to implement and improve on automation strategies. Maintain and develop our VM infrastructure on-premises as well as in the cloud.


Additionally, the Autotest Engineer will provide critical analysis of automation programming and development practices as well as communicating the quality of the product through metrics and spreading knowledge around automation.


Required Qualifications

 • Basic C++ skills or similar and experience with a c++ unit testing framework
 • Scripting experience with Python or similar scripting languages
 • 2+ years of experience working with test automation
 • Fluent in English (spoken and written)


Desired Qualifications

 • Has shipped 1 video game
 • Professional experience with C++
 • Experience working with VM’s
 • Familiarity with Jenkins, or similar automation software.
 • Experience with test management tools like Testrail or Spira, test framework like Catch2, and Google cloud platform or other cloud provider
 • Experience working in an agile environment.
 • Interest in AI development and machine learning
 • A passion for Open World games

We will only consider applications that consist of both a cover letter and a CV. In your cover letter you should include why you want to work at Avalanche Studios Group. For this role you need to be able to work full-time in our Stockholm office. To apply for this position please register below. Apply as soon as possible as we review applications continuously. All further information is provided under non-disclosure agreement only.


Our Values

At Avalanche Studios, we believe in worlds without limits, and we are committed to developing a diverse and inclusive workplace. We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. Being part of our world is not contingent on where you’re from, your gender, or sexual orientation. It’s all about your passion, courage and craftsmanship.

Arbetsgivare
Fatalist Development AB
Västgötagatan 5
11827 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

infotainment test engineer in gothenburg.

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Randstad technologies are looking for an infotainment test engineer for one of our clients. Here you will be working with system verification, working closely with the infotainment design team.

As an infotainment test engineer you will conduct system and function testing, together with a talented team of testers.

Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Ansvarsområden

• Contribute to implementation of agreed verification plans and test strategies for Infotainment area

• Performing system and function test on infotainment system applying different methods according to test strategy

• Supporting in delivery acceptance test

• DVM design and maintenance

• Reporting test progress to the test leader and project team. But also identify and escalate verification risks to management

• Contribute to a culture of improvement and participating in implementing improvements to increase effectiveness and efficiency

Arbetstider

Full time

Kvalifikationer

• B.Sc. Electrical or Computer Engineering or similar.

• 2 years’ experience in automotive & infotainment embedded systems development

• Knowledge in CANoe and CAN/LIN/Flexray/Ethernet networks

• Relevant experience of the infotainment area and of automotive test in vehicles

• High communication skill and high collaborations ability

• Driving license

• Advantageously to be ISTQB foundation - Certified

• Advantageously to have experience in scripting and automation.

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Erfarenhet

2 years’ experience in automotive & infotainment embedded systems development

Ansökan

2020-09-30, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

For more information: [email protected] 

Om företaget

Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Testledare sökes till ChessIT

Arbetsgivare / Ort: Procruitment AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om ChessIT Vi älskar CRM! Vi älskar vad man kan åstadkomma med en genomtänkt CRM-strategi och vi brinner för att förstå våra kunders behov för att utifrån dem anpassa CRM-system som accelererar och underlättar vardagen för våra kunders anställda. Vårt jobb är dessutom att leverera intelligenta systemstöd som är roliga att jobba i samtidigt som de bidrar till en bättre affär för våra kunder. Med över 13 års erfarenhet av att optimera CRM-system åt kund skapar vi affärsnytta våra kunder inte trodde var möjlig. Inget projekt är det andra likt, våra kunders behov styr hur systemen optimeras. Vi är Skandinavienpartner åt två Amerikanska systemleverantörer och skapar utöver det egna applikationer, tjänster och produkter inom CRM. Strategisk konsulting rörande bolagens CRM-strategi och dess Master Data Management ligger också inom ChessIT’s expertområden. Hos oss får du chansen Nu har du chansen att komma till ett välmående bolag där det satsas för framtiden och ditt bidrag kommer att vara en viktig del i bolagets expansion. Våra värderingar Innovation, Kompetens, Kvalitet och Engagemang utgör kärnan i vår verksamhet och förhoppningsvis kan vi nyttja dina starka sidor och färdigheter för att uppnå dessa både internt och mot kund. Vår vardag handlar främst om .Net, C#, SQL och som Testledare hos oss, är ditt yttersta uppdrag att ha det övergripande ansvaret för att både planera och genomföra systemtestning på utvecklade specifika funktioner och hela lösningar, både inom projekt och förvaltning. Du kommer att få möjligheten att vara med och bygga upp denna roll samt arbeta med förbättring och utveckling av bolagets testprocesser. Du kommer vidare att: - Planera testarbete utifrån tidplan och estimat - Ta fram testfall och testplan - Utföra systemtest på utvecklad funktion utifrån lösningsbeskrivning, testinstruktioner (interna) eller testfall - Utföra systemtest på både positiva och negativa flöden - Rapportera/dokumentera utfall av systemtest till systemutvecklaren - Utföra systemtest på rättad funktion - Dokumentera utfall av systemtest - Skriva testinstruktioner till kund - Genomföra smoketester i kundens testmiljö Din kompetens - Flera års erfarenhet av systemtestning och testning i agila miljöer - Goda kunskaper kring testmetoder och testtekniker - God förståelse kring agila utvecklingsmetoder och tillhörande kvalitetsarbete - Vana av att arbeta strukturerat med god uthållighet och noggrannhet Vi söker dig med en stor portion nyfikenhet, lösningsfokus, ödmjukhet och driv. Du ser det som självklart att vara en positiv kollega och stötta dina kollegor i deras arbetsuppgifter. Vidare triggas du av tanken att i ett tidigt skede komma till det lite mindre bolaget som befinner sig i en häftig tillväxtresa och få chansen att utvecklas tillsammans med oss. Du kommer trivas i vår kultur om du är nyfiken, lösningsfokuserad och ödmjuk. Du gillar att jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser.Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss alla på ChessIT och vi är övertygade om att du delar den inställningen! Vi är dock fullt medvetna om att ingen kan allt och vi bidrar gärna till din personliga utveckling genom att dela med oss av det vi kan! Minst lika viktigt för att du ska göra intryck och lyckas hos oss är din inställning och viljan att ständigt utvecklas. Genom din energi och glädje att dela med dig av din kunskap bidrar du med en stor del till vår framgång. Övrigt Denna rekryteringsprocess hanteras av Procruitment AB och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Career Manager Nooshin Sanei. Du når henne via e-post [email protected] eller telefon 070-780 92 01. Lön: Fast månadslön Omfattning: Heltid, provanställning kan förekomma Start: Enligt överenskommelse Placeringsort: Danderyd Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag! Om Procruitment Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Arbetsgivare
Procruitment AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Performance Tester till Skandia

Arbetsgivare / Ort: Level Recruitment AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Skandia IT accelererar, och nu finns möjligheten för dig att vara med på den spännande transformationsresan! Vill du vara med och forma Skandia IT:s framtid och bidra med din kompetens men också utvecklas? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig! Vi söker nu en Performance Tester till området DevOps inom Skandia IT.

Om tjänsten
Som Performance Tester säkerställer du att prestandatester genomförs och tillgodoser Skandia IT:s nuvarande och framtida behov. Detta innebär att: 
- Planera, leda, genomföra prestandatest och rapportera resultatet 
- Ta fram och formulera mätbara prestandakrav
- Säkerställa relevansen i prestandatestmiljöer och testdata 
- Planera inför, automatisera och genomföra prestandatesterna

Du ingår du i ett team som har det centrala ansvaret för drift, förvaltning och utveckling av plattformen och dess tillhörande applikationer och verktyg. 
Du kommer vara en avgörande del i ett högpresterande team som andas kreativitet, och du kommer komma rakt in i en agil kontext (SAFe) och en miljö där man utmanar och stöttar varandra. Totalt består Skandia IT av ca 480 personer och du utgår du ifrån Skandias huvudkontor som ligger i Lindhagen/Stadshagen.
 
Skandia IT är i process att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation som stöttar flertal omfattande transformationsprojekt med syfte att vidareutveckla organisationens arbetssätt. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Är det här du? 
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet av och expertkunskaper inom prestandatestning. Har du erfarenhet av MS Visual Studio Load Test är det mycket meriterande. Meriterande är även erfarenhet av agila arbetssätt samt om du har arbetat med något av följande: MS Windows Server, Java Applikationsserver, SoapUI/Ready API, MS SQL, AppDynamics, Azure DevOps, Akana, Ping eller Biztalk. 
 
Som person ser vi att du är framåtlutad, proaktiv och målinriktad. Du har en god förmåga att fatta beslut och att löpande initiera nya idéer och innovativa lösningar. Du kommer vara del av ett sammansvetsat team där din expertis värderas högt, och det är viktigt att du är teamorienterad och tycker om att dela med dig och är lyhörd för andra. Du bör vara duktig på att kommunicera på olika nivåer, och ledorden för din leverans är kvalitet, kundtillfredsställelse och effektivitet. 
 
Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Titta gärna på filmen för att få en inblick kring hur det är att jobba med IT på Skandia. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn, 08-120 50 429. 
Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 
Arbetsgivare
Level Recruitment AB
Hemsida: www.skandia.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Senior Teknisk Testare, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: Ca. 6 månader - Tillträde: Enligt ök. - Ansök snarast - Omfattning: 100% - Uppdragsstart: Enligt överenskommelse - OBS! Det är väldigt viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Rollen innefattar att: Skriver och ansvarig för testspecifikationer utifrån krav och användningsfall, uppföljning av teststatus samt definition av testmiljö Ta fram testfall baserad på testspecifikationer, planera tester, genomföra tester, utvärdera testresultat Testa enskilda funktionsblock eller system Testa integrationer mellan flera delsystem Utföra helhetstester Vara del i ett agilt team och bedriva testning och kvalitetstänk Samverka och koordinera testarbete med externa leverantörer, utvecklare i Integrationsplattformen samt förvaltare och drift Säkerställa att all relevant dokumentation tas fram för överlämning För rollen krävs: en mycket god förmåga att förstå komplexa sammanhang och beroenden att du har en bred förståelse för arkitektur och systemutveckling att du är självgående, samt är noggrann och strukturerad att du har en god kommunikativ förmåga och mycket bra samarbetsförmåga då uppdraget kräver samarbete med många partner i både verksamheten och IT att du har kunskaper kring tekniska plattformar, teknisk design och har mycket god och mångårig erfarenhet av integrationstester att du har en stark bakgrund i utveckling och kan bygga nya automatiserade testar genom programmering. Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Minst 9 års erfarenhet av testning av komplexa IT-system med många integrationer - Minst 4 års erfarenhet av test av API:er, gränssnitt, funktionsblock, integrationer - Minst 4 års erfarenhet av helhelstester (E2E-tester) - Minst 6 års erfarenhet av i att designa, implementera och exekvera automatiska testfall, ge exempel på verktyg och vad som automatiserades - Minst 3 års erfarenhet av att arbeta i testverktyg, så som Xray (Jira) eller motsvarande - Minst 4 års erfarenhet av att arbeta med acceptanskriterier, och acceptanstestning - Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med test i en agil kontext i ett agilt team ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Techbolag inom IT, Energi och Samhällsbyggnad med fokus på ingenjörer, ekonomer, teknologer och jurister. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Erfaren testautomatiserare

Arbetsgivare / Ort: Knowit Syd Group AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Systemtestare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Drivs du av att effektivisera mjukvaruutveckling genom automatisering? Har du under de senaste åren jobbat med testautomation? Välkommen att bli en del av ett testdrivet gäng hos oss på Knowit Quality Services i Malmö!

Hos Knowit är Test & Quality Management ett tydligt fokusområde och vi erbjuder en god miljö för dig som vill utvecklas inom test och kvalitetshantering. Individuella utvecklingsplaner läggs upp för varje konsult för att säkerställa att kompetensen och testerbjudandet kontinuerligt stärks. Vi är aktiva i testvärlden och genomför bl.a. den populära testkonferensen Testit (https://www.knowit.se/event/testit-2020/) varje år. Detta och mycket mer gör att Knowit rankas högt bland de mest attraktiva arbetsgivarna i år igen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba med automation för kunder i flera olika branscher. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland i projekt som utförs i vårt schyssta kontor mitt i Malmö. Du kommer få möjligheten att jobba med varierande arbetsuppgifter, till exempel skapa förutsättningar för automation i olika projekt och automatisera anrop mot servrar, API:n och databaser. Du kommer även simulera integrationer och tredjepartssystem.

Bakgrund

För att lyckas och trivas i rollen hos oss tror vi att du har:

 • Minst 5 års erfarenhet av testautomatisering
 • Programmeringskunskaper i t.ex. C#, Java, JavaScript eller Python
 • Erfarenhet av att jobba med t.ex. Robot framework, Selenium, Appium eller JMeter
 • Erfarenhet av verktyg såsom Github, Bitbucket eller TFS
 • Erfarenhet av någon av molnlösningarna AWS, Azure eller Google Cloud

För oss är det extra meriterande om du har erfarenhet av att jobba med C# och Azure.

Personlighet

Vi söker dig som ser automatisering som en naturlig del i mjukvaruutveckling. Som person är du analytisk, initiativtagande och noggrann. Du har god förmåga att samarbeta och bidra i grupp och trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier.

Ansökan

Vi använder tester i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi på Knowit tror att mångfald och en jämnt balanserad organisation ökar såväl kreativitet och innovationskraft som kvaliteten på våra tjänster. Jämställdhet och inkludering är något som vi arbetar aktivt med för att nå vår vision om ett mänskligt och hållbart samhälle genom innovation och digitalisering.

Kontaktpersoner

Jonny Magnusson, Recruitment Manager, 0735-30 28 29

Håkan Ramberg, VD Knowit Quality Services Syd AB, 0725-730 888

Arbetsgivare
Knowit Syd Group AB
STORTORGET 9
21122 MALMÖ
Hemsida: www.knowit.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Fullstack-testare

Arbetsgivare / Ort: Knowit Syd Group AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Systemtestare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Nu söker vi fullstack-testare till Knowit Quality Services i Malmö!

Vi tror att du är en etablerad teknisk testare – eller varför inte en erfaren utvecklare som brinner för att leverera kvalitetskod! På Knowit hittar du en naturlig miljö för att ständigt utvecklas och växa inom test och kvalitet!

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du jobba med teknisk testning i agila projekt i nära samarbete med utvecklare och produktägare. Du kommer att jobba med olika utvecklingsverktyg, databasklienter och operativsystem. Många uppdrag utförs på plats tillsammans med kundens organisation men ibland sitter du i projekt som utförs på vårt schyssta kontor mitt i Malmö.

Arbetet kommer mestadels ske inom Öresundsregionen, men resor kan förekomma.

Bakgrund

Vi ser att du har några års erfarenhet av teknisk funktionstestning - både backend och frontend. Du är inte främmande för continuous integration verktyg som Gerrit, Jenkins och TeamCity, och du kan Git. När det kommer till test ser vi gärna att du har erfarenhet av verktyg som Selenium, JMeter, SoapUI, Fiddler eller Postman. Om du kan programmera i och känner dig bekväm med Java, C#, Python eller JavaScript är det starkt meriterande.

Då våra uppdrag både kan vara på svenska och engelska, är det viktigt för oss att du behärskar båda språken i tal och skrift. Det är en klar fördel om du har kunskap inom automatisering.

Personlighet

Böckerna i din bokhylla och bilderna i din mobil är naturligtvis systematiskt ordnade. Du är analytisk, initiativtagande och noggrann. Du vill vara stolt över produkten du och ditt team levererar, ditt intresse spänner därför över hela utvecklingsprocessen och ständig förbättring av denna. Du trivs och drivs av att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier.

Ansökan

Känner du igen dig? Skicka då in CV och gärna en kort beskrivning av dig själv direkt. Observera att vi inte tar emot eller hanterar ansökningar via mail.

Kontaktpersoner

Jonny Magnusson, Recruitment Manager, 0735-30 28 29

Håkan Ramberg, VD Knowit Quality Services Syd AB, 0725-730 888

Arbetsgivare
Knowit Syd Group AB
STORTORGET 9
21122 MALMÖ
Hemsida: www.knowit.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

System Test Engineer

Arbetsgivare / Ort: Kongsberg Automotive AB / Mullsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

About the position

As a System Test Engineer, you will be a part of a creative and highly skilled team of engineers specialized in testing for the automotive industry that includes software test, system integration, integration test and system test. The Tech Center in Mullsjö designs future automatic shifters and actuators including electronic control units among other new exciting electromechanical products for automotive applications.

The engineering team belonging to the Powertrain & Chassis business unit consist of roughly 65 engineers in different teams having full development and test in house at Kongsberg Automotive AB. The engineers belong to a variety of engineering disciplines such as mechanical design, hardware design, software engineering, systems engineering, and full validation of the product.

Kongsberg offers you a challenging and inspiring role in a world-leading, profitable and prosperous company. Here you are offered the opportunity to work in an environment where you become an important part of an ambitious and skilled team. You will be a valued colleague in a group where you have fun at work and where teamwork permeates everyday life.

You will get to work in a company where your efforts are visible and have an impact and you get the chance to develop through exciting projects. Here you are offered a responsible role in a diverse and dynamic environment in a company with a great drive and with a strong brand.

Responsibilities

You will perform various system level test activities like system integration, integration test, system qualification test and regression test.

You will work in all phases of the projects, from planning of the testing to requirements analysis, writing test cases, implementing test cases, developing automated tests as well as running the tests.

Requirements

The person we are looking for is a trained engineer with a specialization in computer science, electronics or equivalent with a passion for test. You have documented experience of test in an embedded environment and have good knowledge of test methods.

As a person, you feel comfortable taking initiative and acting with confidence. We are looking for someone who focuses on customer needs and sets high standards for quality. It is important that you have good cooperation skills and are responsive to your coworkers. The work requires that you are analytical, thorough and structured, and that you can express yourself unhindered in English, both in speech and writing.

 • Bachelor or Master’s degree in Computer Science, Electrical Engineering or similar.
 • Five or more years of experience of system level testing.
 • Experience in Test Management.
 • Experience of HIL testing.
 • Experience of Vector CANoe, VT System and CAPL scripting.
 • Experience working with functional safety, ISO 26262.
 • Experience working with Automotive SPICE.
 • Experience in Requirements Management
 • LabVIEW knowledge is merited.
 • Swedish is merited.

Application / Contact

If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

Please apply by registering your CV/resume and cover letter.

The applications will be handled on an ongoing basis and the position may be filled before the application deadline date.

For any questions or information, please contact:

Magnus Myrstedt - Software Engineering Manager

Powertrain & Chassis Products

Phone: +46 392 380 27

email: [email protected]

Arbetsgivare
Kongsberg Automotive AB
Fabriksgatan 4
56528 Mullsjö
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Test engineer

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

For our client we are now looking for a talented self-motivated and service-minded Tester wanting to join a product development team. Much of the testing is done by the cross-functional development teams, but there are also teams dedicated to performing extensive regression verification. Most of the test execution and parts of the analysis of test results is automated, since this enables fast feedback loops. 

Ansvarsområden

We have test teams in several locations globally. There is a high degree of autonomy in each team, but also cross-site collaboration. You will be part of one of the Gothenburg based teams where you will design, execute and evaluate test cases. Perform troubleshooting and problem solving of complex products. Continuously seek new areas of improvements in the system test discipline.

Kvalifikationer

Core competencies:

 • To understand our product, it is essential to comprehend IP protocols and IP-based routing in an embedded environment, 3GPP standards, and UNIX/LINUX
 • To be an excellent tester you should understand Test Methodology and Test Automation
 • To understand our test scripts and verdict system, you should know Python/Java
 • Git knowledge is an advantage
Minimum Experience Requirements
BSc/MSc level in Computer Science or the equivalent level of knowledge
Fluent in English, written and oral.
 
About you:
• You care about quality, about customers and you have a passion for finding faults
• You love troubleshooting and digging into complex problems where it is not evident what causes the failure or other symptoms
• You like working in teams and sharing your knowledge with others
• You have an energetic, positive “we can do it” attitude towards challenges

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity. 

Ansökan

Last date to apply: 2020-09-30, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

Om företaget

Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Testare

Arbetsgivare / Ort: Sopra Steria Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Trots oroligheterna kring Covid-19 fortsätter vårt långsiktiga mål att bygga upp ett riktigt slagkraftigt team med fokus på test och QA. Till hösten har vi flera spännande uppdrag på gång inom främst mediabranschen och söker nu fler tekniska testare. Som person är du nyfiken på hur saker och ting fungerar, trivs att jobba i grupp och har lätt att föra tekniska dialoger med testare, utvecklare och andra intressenter. Vi tror att du trivs bäst i Agila miljöer med fokus på kvalitet, samarbete och leverans. Du drivs troligen av att ständigt lära dig nya saker samt att dela med dig av det du redan kan, både internt och externt. Här på Sopra Steria tror vi på ”Power of sharing”. Vem är du? • Du har minst 3 års erfarenhet av teknisk testning eller systemutveckling • Du har erfarenhet av testautomation och relevanta ramverk • Du har god förståelse kring agila utvecklingsmetodiker och tillhörande kvalitetsarbetet • Du är teknisk, driven, tydlig, kommunikativ och social som person • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift Har du även andra tekniska kunskaper, t.ex. i programmering, xsd/xml, SoapUI, Selenium eller andra liknande tekniker och verktyg är det meriterande. Vilka är vi? Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation Ansökan Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida. Om du har frågor om tjänsten eller bolaget i sig är du välkommen att kontakta Mikael Zöögling via mail: [email protected] Sista ansökningsdatum är 30e september 2020. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan dess. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Arbetsgivare
Sopra Steria Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Mjukvarutestare

Arbetsgivare / Ort: Combitech AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet Din roll som senior mjukvarutestare Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom mjukvaruprojekt. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler seniora mjukvarutestare som har erfarenhet av testplanering, testprocesser, genomföra test och rapportering. Som mjukvarutestare på Combitech får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, vilket skapar förutsättning för att du både ska kunna bredda dig och fördjupa dig. Du kommer att ingå i ett åtagandeteam eller kundteam där du ansvarar för test från planering, genomförande till rapportering. I rollen kommer du att vara spindeln i nätet och den som vurmar för test och kvalitet i teamet. Du är med och påverkar och styr över dina uppgifter vilket gör att du får mycket goda möjligheter att växa och utvecklas på det sätt som matchar just dina önskemål. Vad kan du tillföra? Du har flera års erfarenhet inom mjukvarutest och brinner för området. Har du dessutom arbetat med testautomatisering så är det meriterande. För att passa i rollen som mjukvarutestare hos oss tror vi att du drivs av att göra skillnad och att du är en person som ser möjligheter i problem, du vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet, du gillar människor lika mycket som teknik och vill ha ett jobb med både mål och mening. Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper projektet och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen. Du är van med att jobba enligt agila principer såsom SCRUM eller Kanban. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Kom och gör skillnad Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!
Arbetsgivare
Combitech AB
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök här

QA Engineer

Arbetsgivare / Ort: PayPal SE, Ireland, Filial Sweden / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Systemtestare

Om jobbet

In 2018, iZettle became part of the PayPal family. iZettle is on a mission to help small businesses succeed in a world of giants. Tens of millions of small businesses worldwide are still being underserved by the traditional players. By giving small businesses the tools to get paid, sell smarter and grow, we’re empowering them to reach their full potential. Together with PayPal, we can reach 24 million merchants across the world with more of the affordable tools they need to thrive. Join us in putting an end to the ordinary way the world defines financial freedom.


We are looking for a QA Engineer to join our Client Foundation Area and the Apps Platform team. You’ll be part of a team that focuses on the holistic user experience of our iZettle Go app, our Point of Sale. The team achieves this by enabling other teams at iZettle to deliver high quality features through tooling and a great developer experience. At iZettle you will work with a life-changing product for small businesses all around the world, with hundreds of thousands of users; helping our merchants to grow their business and therefore building a more democratic world.


Go where the people speak your language

You will collaborate with QA’s and developers from across the whole organization, through code reviews, bouncing back ideas or mob programming - and together you will make sure we build our product on a solid foundation.


Your responsibilities will include

 • Together with colleagues in- and outside of the team, take a leading role in shaping our testing strategy for our Android and iOS apps
 • As part of the platform team, assure quality for core parts of iZettle Go
 • Coordinate app releases with product teams
 • Investigating, triaging, visualizing bugs and production issues in Splunk
 • Visualize, analyze and follow up on app health
 • Design test plans and test cases to validate new products and improve existing products


The skills you need to succeed

You have solid experience and a genuine passion for testing and are constantly exploring new solutions to problems. You have strong analytical skills and technical understanding, to communicate well with everyone in your team. Additionally, you’ll have:

 • An automation mindset
 • Experience working with CI/CD
 • Solid knowledge of iOS and Android apps testing (Espresso, UI Automator, XCUITest) and app distribution
 • Basic knowledge of Splunk, Android Studio, Xcode, TestFlight, Firebase
 • A good understanding of product development, underlying system architecture and user requirements


Nice-to-have skills

 • Basic knowledge of Java, Kotlin, Swift and/or Objective-C
 • Experience with Grafana
 • Backend (API-testing)

Small minds never helped small businesses

It takes originality and an open mind to start a small business. That’s why small minds have no place in ours. We’re proud to be an equal opportunity employer and together we uphold PayPal’s One Team Behavior, striving to be a place where everyone can benefit from equal access to professional development and bring their whole self to work.


Arbetsgivare
PayPal SE, Ireland, Filial Sweden
Sankt Eriksgatan 117
11343 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

IT Agile Test Analyst

Arbetsgivare / Ort: Resurs Bank AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Vi söker nu en IT Agile Test Analyst till Resurs Bank i Helsingborg. Har du en bakgrund inom mjukvarutestning och testautomatisering, brinner för förbättringar, vill göra skillnad och är redo att ta nästa steg i din karriär är du välkommen med din ansökan! Är Resurs något för dig? Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet. Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Vad kommer du att arbeta med? Du kommer ingå i IT Developments utvecklingsteam Loans & Credit. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara: • Arbeta nära utvecklare och beställare för att ta fram teststrategi för respektive ändring • Avgöra vilka tester som bör automatiseras och ta fram testfall för dessa • Förbättra automatiseringsramverk och arbetssätt och driva förändringar • Följa upp och agera på testresultaten och hjälpa till med prioritering av defekter • Ansvara för att planerade tester exekveras, både manuella och automatiserade • Dokumentera testfall, testunderlag and annan testrelaterad information som kan återanvändas • Ta fram testdata och dokumentera hur den togs fram • Ha en dialog med utvecklarna om när leveranser ska göras till de olika testmiljöerna och att det kommuniceras till berörda • Koordinera acceptanstester och genom att boka tid, meddela vad som går att testa, ta fram testdata och inloggningsmöjligheter • Identifiera förbättringsområden och dela kunskap inom teamet, med andra team och andra intressenter Vem är du? För att lyckas i rollen är du strukturerad och engagerad och förstår värdet av kontinuerlig förbättring. Du är driven, självmotiverad och har lätt för att kommunicera med personer i olika roller inom ett företag. Du är ansvarstagande, har förmåga att prioritera samt hugger in där det behövs. Är du en teamplayer som gillar att identifiera utmaningar och hittar förbättringar är detta rätt nästa steg för dig.  Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund samt några års arbetslivserfarenhet av att ha jobbat med mjukvarutestning och testautomatisering. Erfarenhet från ett eller flera verktyg och tekniker; Java, Jenkins, Jmeter, JUnit eller liknande, är en viktig pusselbit. Krav för tjänsten är Utbildningskrav: Högskoleutbildning Specifik inriktning: IT/Teknik Erfarenhetskrav: Yrkeserfarenhet (2 - 5 år) Erfarenhet av testautomatisering och mjukvarutestning Vill du vara med på vår framgångsresa? Ansök idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Inkom därför med din ansökan snarast! Övrig information: Tillträde: Enligt överenskommelse Anställningsgrad: Heltid Arbetstider: Kontorstider med flextid Plats: Helsingborg     #RB - om det är en annons för Resurs Bank   Om Resurs Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, konsumentlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 6,2 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det andra kvartalet 2020 uppgick antalet anställda till 800 personer och låneboken till 30.9 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.
Arbetsgivare
Resurs Bank AB
Hemsida: www.resurs.se
Ansökan
Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)

Ansök här

Testingenjör till Getinge Sterlization

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
På Getinge får du vara med och göra skillnad - varje dag. Har du erfarenhet av testning på maskiner? Är du intresserad av att bli en del av ett stort, internationellt och framgångsrikt företag? Läs mer om tjänsten! Om företaget Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder. Om tjänsten Som testingenjör kommer du att analysera kravställningar och designa testspecifikationer för att säkerställa att ställda krav uppfylls. Du kommer även att utvärdera testresultat och se till att det finns spårbarhet mellan krav och verifieringsbevis. Som testingenjör bidrar du med en helhetsbild av hur alla delar och system i maskinerna fungerar, vilket ger oss en stor möjlighet att stödja resten av avdelningen med utvecklingsarbete och problemlösning. Du arbetar både självständigt och i nära att samarbeta med andra kollegor, ex processkonstruktörer och utvecklare. Tjänsten är placerad i Getinge strax utanför Halmstad. Om dig Vi söker dig med ingenjörsexamen med inriktning på elektronik, maskin eller mekatronik. Du har också ett antal års erfarenhet av test och verifieringsarbete. Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du är också initiativtagande, nyfiken och har ett vaksamt och alert förhållningssätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Viktigt för tjänsten: • Att du är utbildad ingenjör inom maskin, elektronik eller mekatronik • Tidigare erfarenhet av testning samt erfarenhet av att skriva test-specar • Att du som person har ett kritiskt tänkande och är kreativ, nyfiken och strukturerad • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift Erfarenhet av LabView och National Instruments produkter är starkt meriterande, då det är en väldigt flexibel teknikplattform som vi strävar efter att börja använda. Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start senast 1 november 2020 och löper fram till 28 februari 2021. Rekryteringsarbetet sker löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via 0736 84 77 73.  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)

Ansök här

Testingenjör till Getinge Sterlization

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
På Getinge får du vara med och göra skillnad - varje dag. Har du erfarenhet av testning på maskiner? Är du intresserad av att bli en del av ett stort, internationellt och framgångsrikt företag? Läs mer om tjänsten! Om företaget Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom Life Science-området. Vi har över 10 000 medarbetare och bedriver verksamhet i fler än 40 länder. Om tjänsten Som testingenjör kommer du att analysera kravställningar och designa testspecifikationer för att säkerställa att ställda krav uppfylls. Du kommer även att utvärdera testresultat och se till att det finns spårbarhet mellan krav och verifieringsbevis. Som testingenjör bidrar du med en helhetsbild av hur alla delar och system i maskinerna fungerar, vilket ger oss en stor möjlighet att stödja resten av avdelningen med utvecklingsarbete och problemlösning. Du arbetar både självständigt och i nära att samarbeta med andra kollegor, ex processkonstruktörer och utvecklare. Tjänsten är placerad i Getinge strax utanför Halmstad. Om dig Vi söker dig med ingenjörsexamen med inriktning på elektronik, maskin eller mekatronik. Du har också ett antal års erfarenhet av test och verifieringsarbete. Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du är också initiativtagande, nyfiken och har ett vaksamt och alert förhållningssätt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Viktigt för tjänsten: • Att du är utbildad ingenjör inom maskin, elektronik eller mekatronik • Tidigare erfarenhet av testning samt erfarenhet av att skriva test-specar • Att du som person har ett kritiskt tänkande och är kreativ, nyfiken och strukturerad • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift Erfarenhet av LabView och National Instruments produkter är starkt meriterande, då det är en väldigt flexibel teknikplattform som vi strävar efter att börja använda. Om anställningen Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start senast 1 november 2020 och löper fram till 28 februari 2021. Rekryteringsarbetet sker löpande. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via 0736 84 77 73.  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)

Ansök här

System Test Engineer-TRCS-SESTd02251572

Arbetsgivare / Ort: Bombardier Transportation Sweden AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Systemtestare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

At Bombardier Transportation, our trains and rail solutions move millions of people safely and reliably around the world, every single day. Join us, and you’ll be part of a global team, sharing knowledge, experience and ideas across countries and cultures, and boosting our reputation as a global leader in rail technology. Your work will have a truly human impact, connecting communities, cities and businesses, and helping people to get where they need to be. It’s all about progress.


Join us as a Hardware Test Engineer and you’ll be looking at a career-defining role based in Stockholm, Sweden.


As a Hardware Test Engineer, you will be part of a highly qualified design team directly connected with System, Safety, Software and Hardware Engineers to develop one of the most successful Bombardier Transportation products in the world. We develop embedded systems using the latest industrial technology and standards in order to guarantee the flow of trains, the people safety and system integrity. All our products undergo extensive testing in both lab and field. You will be responsible for verifying our products throughout their development and life cycle.


Your responsibilities will include:


• Design Test Equipment for Test Automation.

• Execute and define Test Cases during the design phase, resolve issues together with the Hardware, Software and System Engineers.

• Execute the final Tests for formal Verification.

• Create Test Specifications from Product Requirements and write Test Reports.

• Support the development during the design phase by reviewing the requirements on testability and function based on your experience.


Qualifications


• Bachelor’s or master’s degree in engineering (Preferably Electrical, Computer Science, Applied Physics or similar).

• Experience within test or design and development from either a similar position or newly graduated through university projects and internships.

• Experience of HW, RF and Radio tests. Use of measuring instruments i.e. oscilloscopes, spectrum analysers, signal generators, etc.

• Experience in testing systems including integrated hardware and software.

• Basic knowledge of embedded systems, understanding schematics and layouts of embedded Hardware.

• Knowledge in programming within C, Python, and knowledge of Matlab, Labview or similar is considered a plus.

• Experience from similar industries with safety applications, (automotive, industrial or aerospace) is an advantage.

• Experience with test automation, Climate, EMC or Vibration Tests is considered a plus.

• English at a fluent level is mandatory for this role, Swedish will be considered a plus.


We thank all applicants for their interest, however, only those under consideration will be contacted.


Bombardier Transportation is a global mobility solution provider leading the way with the rail industry’s broadest portfolio. It covers the full spectrum of solutions, ranging from trains to sub-systems and signalling to complete turnkey transport systems, e-mobility technology and data-driven maintenance services. Combining technology and performance with empathy, Bombardier Transportation continuously breaks new ground in sustainable mobility by providing integrated solutions that create substantial benefits for operators, passengers and the environment. Headquartered in Berlin, Germany, Bombardier Transportation employs around 39,850 people and its products and services operate in over 60 countries.


Bombardier is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, colour, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, age, disability status, veteran status, or any other characteristic protected by Federal, National, or Local Laws.

Arbetsgivare
Bombardier Transportation Sweden AB
Årstaängsvägen 29
11743 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)

Ansök här

Systemtestare

Arbetsgivare / Ort: Procruitment AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om kunden Vår kund jobbar med att förse professionella- och konsumentanvändare med utomhusprodukter inom skog-, park- och trädgårdsskötsel. Från utveckling till färdiga produkter. Om tjänsten Som Systemtestare hos vår kund kommer du ingå i ett större team. Här får du möjlighet att jobba med ny teknik såsom radar, autonoma system och hela tiden finna nya sätt att testa på. Varje vecka sker planeringsmöten samt två stand-up möten för att internt dela med sig av kunskap i teamet. Det pågår ett tätt samarbete med utvecklingsteamet där kravspecificering sker i Jira. Testerna utförs både automatisk och manuellt där du kommer arbeta med automatiska tester. Du kommer att arbeta med att skriva testa fall i Python, vara delaktig i att testa och utvärdera produkterna för att göra så bra produkter som möjligt. Du jobbar strukturerat för att snabbt kunna hitta fel på nya produkter, både på modeller som skall produceras eller precis börjat producerats. Din kompetens Skallkrav - Slutförd utbildning på minst YH-nivå, inriktning systemtest/mjukvarutest - Minst två års arbetslivserfarenhet inom test /mjukvaruutveckling - Flytande svenska och engelska i tal och skrift Meriterande - Erfarenhet inom kvalitetssäkring - Scriptat och skapat automattester i Python - Erfarenhet av C programmering Personliga egenskaper Eftersom du har många kontaktytor i denna rollen ser vi att du som söker är en social och prestigelös person som tycker om att arbeta i team. Du är praktiskt lagd och tar personligt ansvar för ditt arbete. Övrigt Lön: Fast månadslön Omfattning: Heltid Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Huskvarna Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag! Om oss Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Arbetsgivare
Procruitment AB
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Junior testingenjör till Husqvarna AB

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-05
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Är du en nyexaminerad och på jakt efter ditt första jobb som ingenjör? Nu söker vi dig som har ett öga för detaljer och en stor nyfikenhet till att lära dig mer till en roll som testare för Husqvarnas handhållna batteriprodukter. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN I den här tjänsten har du som junior ingenjör stora möjligheter att växa och utvecklas. Husqvarna söker nu sin nästa test-/labbingenjör till avdelningen Tree Professionals. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att testa handhållna batteriprodukter och säkerställa att de uppfyller de krav och specifikationer som krävs. För att lyckas i rollen kommer du inledningsvis att få arbeta tillsammans med en senior ingenjör som kommer att agera som en mentor. Avdelningen består av cirka 15 medarbetare med varierande roller, erfarenheter och bakgrunder där det finns mycket kunskap och kompetens för dig att ta efter. Du erbjuds * Att få arbeta i en internationell koncern med ett stort kontaktnät med goda utvecklingsmöjligheter och karriärsvägar inom företaget * En utmanande roll där du ges goda möjligheter att utvecklas i rollen som ingenjör * Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande ARBETSUPPGIFTER * Testa Husqvarnas batteriprodukter i labbet, så som blåsare, motorsågar och trimmers * Arbeta med mekanisk testning * Arbeta en del med mjuk- och hårdvarutestning * Ha daglig kontakt med interna och externa parter kopplat till tester och resultat VI SÖKER DIG SOM * Har en färdig högskoleexamen eller masterexamen inom maskin, mekanik eller likvärdigt * Är flytande i såväl tal som skrift i svenska och engelska då det används i ditt dagliga arbete Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenheter och kunskaper av mjukvara och/eller elektronik. Som person är du: * Självgående * Flexibel * Noggrann Övrig information * Start: Omgående, önskat startdatum är 21/9 * Omfattning: Heltid * Placering: Huskvarna * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen INFORMATION OM FÖRETAGET Läs gärna mer om Husqvarna AB och deras batteriprodukter.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Erfaren Testautomatiserare, Västerås

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Västerås, resor till Stockholm kan förekomma - Uppdragslängd: 15-okt-2020 - 31-okt-2021 - Ansök snarast - Omfattning: 100% - OBS! Det är väldigt viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning - Tillsammans med testledare och utvecklingsteam ansvara för att utföra tester av den kompletta tjänsten såväl som delar av tjänsten - Granska och analysera krav utifrån testperspektiv - Identifiera och designa regression-, system- och integrationstester (end-to-end) - Verifiera funktionella- och systemkrav - Utveckla och underhålla automatiserade tester - Test av Frontend och test av Backend - I samarbete med testledare, produktägare och utvecklare ställa krav på testmiljöer - Förbereda och strukturera testdata - Utvärdera testning, testresultat, identifiera fel och orsakssamband samt kommunicera resultat - Dokumentera samt presentera tester och resultat - Manuella tester där testfall skrivs i Jira test Manager Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med test i miljöer för externa användare (öppna APIer), t ex REST-assured - Minst 5 års erfarenhet av att automatisera API tester - Minst 5 års erfarenhet av att automatisera systemtester/End-to-end och regressionstester - Erfarenhet av Continuious Delivery - Erfarenhet av att felsöka och göra analyser i komplexa testmiljöer - Erfarenhet av JAVA-programmering - Erfarenhet av IntelliJ ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Techbolag inom IT, Energi och Samhällsbyggnad. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Quality Assurance Engineer

Arbetsgivare / Ort: Digital Route AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
About DigitalRoute DigitalRoute has the only platform that is purpose built to convert raw usage data into billable items. This enables companies to capitalize on the growing wave of usage-based business models. More than 400 companies rely on our platform for usage-based monetization, quote-to-cash automation, finance system consolidation and telecom mediation. We deliver extreme precision in the most complex environments in the world. We’re the new standard for usage-based revenue. DigitalRoute is truly a global company. With our HQ in Stockholm and offices all around the globe - we are more than 200 employees in 21 countries worldwide. We are Experts at what we do, passionate, and always seeking to improve. We are Open-minded and Committed to deliver on our promises. It is highly probable that at some point in time your data has passed through technology from DigitalRoute. If you turn on the heating in your house, travel by airplane, buy a train ticket or make a call with your phone from anywhere in the world! There is a great chance that the company behind these services use our technology to work with their data. You may not know about us, but the companies you trust to provide these daily services certainly do. At our office, located in the centre of Stockholm. We promote self-organizing cross-functional teams, a flat hierarchy and flexible working hours to give all our employees a good work/life balance. We also support your continuous personal development through our so called TweakIt Days, a forum for spreading knowledge and competence throughout the organization. Because of our large customer base, each with a different set of requirements, there is always a new challenge and you will most certainly find projects that align with your passions. We believe that you • Love working with developers where you complement the team with a quality perspective in the development cycle • Have hands on experience in quality assurance • Have experience in Front End testing • Have knowledge in JavaScript, docker and test automation • Have worked in challenging environments with exciting technologies and tools where you learnt a lot and are ready for more As a Full stack tester at DigitalRoute you will • Assist troubleshooting in cloud environment • Perform exploratory testing in Front-/Back-end • Write integration, performance and E2E tests • Use test frameworks like Cypress • Drive change where it is needed and be a part of Test process Improvements and evaluating new testing tools • Use tools and services such as Node.js, Kubernetes, AWS, Docker, Git, Jenkins and JIRA • Like to build knowledge into certain areas, be it AWS, Docker, Kubernetes or performance optimization • Be a part of the DevOps journey If you also love table tennis, chess, football, brain wracking games or a good time at the pub across the street, then you'll be a perfect fit. All work and no play are not the DigitalRoute way! We look forward to you joining us!
Arbetsgivare
Digital Route AB
Ansökan
Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)

Ansök här

Testautomatiserare sökes till BPM-projekt

Arbetsgivare / Ort: Procruitment AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om kunden Vår kund är ett ledande nordiskt tjänste- och programvaruföretag inom IT med kunder i såväl offentlig som privat sektor. Här erbjuds du en utvecklande och transparent arbetsplats där du får möjlighet att utbyta idéer och samarbeta med de vassaste proffsen i branschen. Om du drivs av att ligga i teknologins framkant och vill jobba med testautomation i ett framgångsrikt och viktigt projekt kan detta vara något för dig! Om tjänsten Du kommer i rollen som testautomatiserare jobba i ett viktigt och komplext projekt där du utvecklar automatiska tester i ett BPM-verktyg. Tillsammans med ditt team beslutar du om vilka tester som ska automatiseras och du kommer implementera tester i testramverket. Vidare kommer du även att prova testerna, uppdatera och skriva testfallsbeskrivningar samt förbereda testmiljöer. Din kompetens Skallkrav Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla tester skrivna i C# med hjälp av Selenium, Cucumber och Specflow. Personliga egenskaper Som person är du konsultmässig och har god samarbetsförmåga. Du är duktig på att kommunicera och ställer gärna upp för teamet. Övrigt För att kunna gå vidare i denna process krävs det att du är ostraffad och att du kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret som styrker detta. Lön: Fast månadslön Omfattning: Heltid, visstid med löpande förlängning Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid Placeringsort: Stockholm Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag! Om oss Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Arbetsgivare
Procruitment AB
Ansökan
Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)

Ansök här

Application Test Expert - 006A5A

Arbetsgivare / Ort: Schneider Electric Sverige AB / LUND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Schneider Electric™ creates connected technologies that reshape industries, transform cities and enrich lives. Our 160,000 employees thrive in more than 100 countries. From the simplest of switches to complex operational systems, our technology, software and services improve the way our customers manage and automate their operations. Help us deliver solutions that ensure Life Is On everywhere, for everyone and at every moment: https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ&list=PLa7UGrWOTyjmJh_co9aY3PCf71uwP0S3a

Great people make Schneider Electric a great company.


Schneider Electric has a challenging opportunity for a passionate individual to assume the role of Application Test Expert for our EcoStruxure Building Operation software solution in Lund, Sweden.


The Digital Buildings Business of Schneider Electric provides Intelligent building management solutions to help customers create a productive and comfortable environment for its occupants, reduce energy consumption and run building operations efficiently.


The position is with the Global Sustain Team. The Global Sustain team is part R&D and is the entry point for complex customer site issues. We are a Level four support team that comes into play when country organization support and the Global Product Support organizations have challenges in finding resolutions to customer site problems. Normally we interact with customers through the Global Product Support but we also have direct interaction with a set of global VIP customers.


The role is to do deep technical problem analysis and depending on your background could also include SW development. The responsibility is to have/gain profound knowledge of Schneider Electric Digital Buildings products and solutions

Wish list of skills and experience

* Bachelor’s degree or higher in Engineering or extensive experience servicing, maintaining, commissioning or application design for Building Management Systems

* Strong analytical and troubleshooting skills

* Strong communication skills; both written and verbal

* Experience with intelligent Building Management Systems (BMS) gained by extensive field base work on any manufacture’s BMS

* Experience with open protocols (BACnet, LON, Modbus, Zigbee) preferred

* Knowledge of Windows based PC hardware/software and networking (TCP/IP) technology is preferred

* Knowledge of embedded/Linux systems are preferred, both HW and SWWho are we looking for?


We seek out and reward people for being straightforward, open, passionate, effective and challenging the status quo. We want our employees to reflect the diversity of the communities in which we operate. We welcome people as they are, creating an inclusive culture where all forms of diversity are a real value for the company. We are looking for people with a passion for success — on the job and beyond. Above all, we value engagement, enthusiasm and a willingness to learn about new topics and areas within the realm of Building Management Systems.Did we get you inspired?


Read more about us and apply at https://www.se.com/se/jobb


Contact persons


If you have questions regarding this position, please call Jörgen Malmborg, at 0708 890 896 and if you want to tell us more about yourself and why you think this is the right role for you, then feel free to call Liselott Wigstrand at 0725 200 797.You are welcome to submit your application.
At Schneider Electric, we call this Life Is On. https://www.se.com/se/jobb

Arbetsgivare
Schneider Electric Sverige AB
22221 LUND
Ansökan
Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)

Ansök här

Testautomatiserare

Arbetsgivare / Ort: ÅF Pöyry AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om jobbet Den pågående digitaliseringen ställer allt högre krav på mjukvarans kvalité och hållbarhet. För oss innebär det ett växande behov hos våra kunder inom mjukvarutestning, därför letar vi nu efter dig som är testautomatiserare och som vill vara med och skapa framtid genom hållbara och innovativa lösningar tillsammans med oss. Vi arbetar med allt från de vassaste produktbolagen till banker och mobilitet, vårt gemensamma mål är att alltid satsa på de bästa lösningarna oavsett marknad. Som testare hos oss på AFRY kommer du få ta del utav många spännande utmaningar där du bidrar med din expertis genom att förbättra men också driva fram lösningar tillsammans med ditt team. Vi jobbar gemensamt för att ta fram de bästa lösningarna vilket ställer krav på dig som testare att vara modig och föreslå det där som ingen annan vågar, men även att kunna se värdet i andras idéer och tankar. Vem är du? Du som testautomatiserare är en prestigelös person som trivs med att arbeta i team, du har en positiv attityd och besitter testar-tänket – du har förmåga att se saker ur många olika perspektiv för att finna den allra bästa lösningen. Det krävs även att du är en person som drivs av att hitta lösningar, därför behöver du även vara kommunikativ och ha en fallenhet för att beskriva komplexa saker på ett enkelt sätt. För att trivas i rollen har du mångårig erfarenhet inom mjukvarutest, de senaste åren har du främst arbetat med testautomatisering – både funktionella och icke-funktionella tester. Eftersom du kommer att arbeta med såväl svenska som internationella kunder är det viktigt att du behärskar svenska som engelska flytande i både tal och skrift.   Du har vidare: Minst 2 års erfarenhet inom testautomatisering. Förmåga att identifiera kundens behov och ta fram ramverk. Erfarenhet av flera olika testautomatiserings-verktyg, och/eller t.ex. JAutomate, Jmeter, Selenium, Jira, SoapUI, testautomatisering, säkerhetstest, mjukvara, API, JavaScript, Cucumber. Erfarenhet av olika typer av testmiljöer och är drivande i att förbättra och underhålla tester och testmiljöer. Erfarenhet av skriptutveckling och/eller programmering i något objektorienterat språk. På grund av rådande läge kring Covid-19 samt drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.  Vi erbjuder Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Om företaget AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future.
Arbetsgivare
ÅF Pöyry AB
Hemsida: www.afconsult.com
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök här

TESTINGENJÖR E-MOBILITY - GARO AB

Arbetsgivare / Ort: Finnveden Säljkraft AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-Mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap. Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”. Ny teknik + Innovation + Hållbarhet = TESTINGENJÖR E-MOBILITY Vi erbjuder möjligheten till en viktig roll i vår expansion av GARO E-Mobility. Du är med i utvecklingen av inbyggda system i produkter, med fokus på ny teknik och hållbarhet. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta med den senaste produktutvecklingen inom E-mobility och tjänsten har goda möjligheter till personlig utveckling över tid. Du har en nyckelroll i uppdraget att testa och säkerställa produkterna för marknadens krav. Du ansvarar för företagets testsystem och -rutiner inom E-Mobility. I rollen ingår omvärldsbevakning för att ständigt ha kunskap om senaste utvecklingen inom mjukvaror kopplade till produkterna inom E-Mobility. I din arbetsvardag har du både externa och interna kontakter, vilket innebär nära samarbete med projektledare, programmerare och konstruktörer. Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Teknisk chef E-mobility. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Att planera och genomföra testning av nya produkter. • Att driva och utveckla vår interna testkapacitet för laddstationer. • Att tillsammans med produktion och externa parter utveckla testsystem för produktion. • Att generellt följa teknisk utveckling inom E-mobility och IoT (uppkopplade produkter). • Att ansvara för arbetsflödet kring mjukvarureleaser. • Att relevant internutbildning genomförs på nya testsystem och mjukvaror i produkter. Vem är du? Du har en högskoleexamen eller motsvarande kunskap från några års erfarenhet i en snarlik roll. Du har intresse och erfarenhet av processer för hantering av mjukvaror. Din bakgrund kan vara inom elektronik, mjukvara (inbyggda system, automation eller programmering. Kunskap om testsystem för utveckling och produktion är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med testutrustning för producerande industri är det meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande och gärna pedagogisk. Du är en lagspelare med driv och förmåga att effektivt organisera ditt arbete och leverera god kvalitet på utsatt tid. Din ansökan I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se Är du en framåt och driven person som tycker om att arbeta med ny teknik, innovation och ansvar? Varmt välkommen till Garo som är ett stabilt och anrikt företag i Gnosjö. Vi ser fram emot att höra från dig!
Arbetsgivare
Finnveden Säljkraft AB
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök här

Senior Test Engineer

Arbetsgivare / Ort: True Software Scandinavia AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

Hej, Truecaller is calling you from Stockholm, Sweden! Ready to pick up?

Truecaller was born in 2009, Stockholm, Sweden, with the mission to provide more safe and efficient communication to everyone’s daily life. Today, Truecaller is loved by 190 million daily active users around the world, popular in South Asia, Middle East, Africa! We are the go-to app for Caller ID, spam blocking, messaging, and payments.

We at Messaging team build best-in-class messaging experience for Truecaller users that offers both chat (IM) and SMS experience within the same app, with a focus on trust and user privacy.

As a senior test engineer in the team,you will be a key figure in assuring and improving our product quality, making sure that we are giving a world-class experience to our users. Your responsibilities include taking ownership of the planning and maintaining our testing processes and structures and involve in different stages of product development. You will be part of a cross-functional team and work closely with the whole development team, fellow Test Engineers, Product Owners, and Product Manager.

What we expect from you:

 • 5+ years of experience in relevant position, at least 2 years mobile testing experience
 • Experience of testing in a medium or large scale agile software development environment
 • Strong technical and troubleshooting skills
 • Understanding and hands-on experience in UI test automation on mobile platforms, both Android & iOS
 • Experience with Issue & Project Tracking Software - JIRA
 • Experience from Android testing frameworks such as Espresso and Appium
 • Experience using mobile development tools Xcode, Android Studio, Charles Proxy, etc.
 • Programming experience to be able to identify the causes of problems in the code base and communicate efficiently with developers
 • Bachelor's degree in computer science, information technology or other relevant degrees
 • Fluency in English, speaking, and writing

What will you work on?

 • Make sure test activities are identified for user stories
 • Create and document test cases and product flow.
 • Identify test activities and test dependencies that span across the backend and frontend domain to ensure the end to end quality.
 • Coordinate/coach developer’s participation in the team's test activities.
 • Be the gatekeeper for all team deliverables agreed quality levels to ensure that acceptance criteria and definition of done are met before a task is closed.
 • Analyzing and interpreting, getting to the heart of complex problems and issues

It would be great if you also have:

 • Experience in testing messaging domain (Instant messaging)
 • Knowledge of grpc protocol

More about Truecaller

Truecaller is a Swedish company founded in 2009 in Stockholm, Sweden by Nami Zarringhalam and Alan Mamedi. The app began when our co-founders were just students who wanted to create a service that would easily identify incoming calls from unknown numbers. We have our strongest presence in South Asia, Middle East, Africa, and HQ in Sweden. We are backed by some of the most prominent investors in the world such as Sequoia Capital, Atomico, and Kleiner Perkins Caufield & Byers.

Life at Truecaller - Behind the code: instagram.com/truecaller/

Applying

This position is based in Stockholm, Sweden. Full visa sponsorship and relocation assistance available for eligible candidates.  Application in English. Please contact Aouri Pu, Talent Acquisition Partner via [email protected] if you have any questions.


What we offer:

 • International team - 30+ nationalities work together!
 • Learning & sharing environment
 • Exciting company parties & team activities – Running team, Geek lunch!
 • Flexible working hours
 • Start the day with fresh fruit and cereals
 • Stay refreshed: get juice, tea, coffee and soft drinks
 • Competitive salary
 • Medical insurance


Truecaller is an equal opportunity employer and value diversity company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, or marital status.

Arbetsgivare
True Software Scandinavia AB
Kungsgatan 15
11143 Stockholm
Hemsida: https://boards.greenhouse.io/truecaller/jobs/2313392
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök här

Test Automation Engineer

Arbetsgivare / Ort: Talangjägarna Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 October (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Test Automation Engineer (Stockholm/Remote) Does your passion for technology, and development inspire your peers and encourage them to excel at their job? Do you want to be part of an elite engineering team in a fast-growing global software company? If so, you may be the right person for our test automation role in our Stockholm office. Position summary Specops Software is looking for Test automation Engineer. As a Test Automation Engineer you will work with our test automation efforts with our software development team in our Stockholm office. The team, while autonomous, works in close conjunction with a global team of developers, quality assurance testers, DevOps engineers, and product services. You will work from the Specops office, located in Stockholm, in an agile continuous delivery environment. You will deliver to the Specops Cloud offerings, and on-premises products. Responsibilities As this position is for a Test Automation Engineer, your role will be primarily focused on leading our test automation efforts with our Stockholm development team. You will need to be hands-on, so a developer background is crucial to succeeding in this role. As part our team, you will be expected to do the following: - Analyze and suggest the optimal approach to test automation for a set of products - Be able to plan, develop, and run tests - Develop and maintain test frameworks for multiple products at different versions - Maintain and expand existing Selenium tests - Work with testing activities as part of the work in sprints, including manual testing Experience in Test Automation - Be able to create and maintain a test framework, including all needed configuration environments, CI, etc. - Create automated tests (including writing scenarios) based on BDD - Automate UI and integration tests, as well as system tests - Experience using CI to support test automation - Be able to step up and take responsibility for test processes in a CI / CD pipeline (working with our DevOps team) - Appreciate the importance of reproducible builds and environments isolation in CI Education - Minimum of a Bachelor’s Degree in Computer Science or related technology field. Required experience - 5+ years in an agile software development environment, within automation - 3+ years of experience writing code, preferably using C# .NET - 3+ years of experience using PowerShell - Selenium (preferably in C#) In this recruitment Specops Software collaborates with Talangjägarna AB. For more information please contact [email protected]
Arbetsgivare
Talangjägarna Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 13 October (20 dagar kvar)

Ansök här

Software Engineer to Technity!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Do you want to join a developing journey with new concepts, new thinking and innovative solutions? Do you have an interest in embedded systems and want to become a part of Technity-group located in the heart of Lindholmen? We welcome your application! OM TJÄNSTEN Technity are built on long-term relations and many years of experience in the field of engineering. The co-founders started this company with ambition to become the home of talented and innovative colleagues with great expertise. Their idea was to take their best experiences and bring them all together to be able creating an environment were their employees can grow, no matter current state in life. Technity-group have now set a clear goal growing as a company. They are looking for equally curious and committed employees to gather more excellence from all corners of the world. They offer their clients technical expertise within different areas and are looking for persons who share their interest in developing a better tomorrow. A few times every month they gather all their employees at their office located in the heart of Lindholmen to share both information and building culture. Even though you will be working at their clients most of the time, they are investing time to make sure that all their employees feel like the Technity-office is the real home. This is a consultant assignment where you will be hired at Academic Work and work at Technity. The contract is for 6 months with a good chance to be prolonged or directly recruited by Technity, if all parties are happy with the collaboration. As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. ARBETSUPPGIFTER At Technity you will be facing different challenges and assignments within the area of Embedded systems. Most of their clients are active within the Automotive-industry and you will mainly be working towards them. With Technity's great experience in the area you will be able to develop quickly and be a part of creating new concepts. We are looking for persons with different levels of experience and will set a plan for development based on your current state. VI SÖKER DIG SOM * You who have M.Sc or B.Sc in Electronics/Mechatronics/Software engineering * Got knowledge in C#, MATLAB and Simulink * You with previous experience as Software Engineer * Are fluent in English, both written and spoken Meritorious * If you have more than two years of experience within above areas, we are happy to offer you a more qualifying position * If you are fluent in Swedish, both written and spoken We believe that you are a team player with great interest in technique and creating great results. You want to be a true ambassador for Technity and represent their ambition creating great value for all their clients. Other information * Start: Upon agreement * Work extent: Fulltime, ongoing * Location: Gothenburg Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. Kindly direct all your questions to [email protected] Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök här

Mobile App Test Engineer to SEB in Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Tng Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Do you want to contribute to the development of one the most used apps in Sweden? Welcome to SEB as a Mobile App Test Engineer! As a Mobile App Test Engineer within Digital Channels & Mobile you will work with SEBs mobile apps (private, corporate, and youth) which are highly prioritized channels for us. In order to offer our customers the best customer experience your contribution as a Tester will be important. Within our area we are currently exploring ways of working with test automation and exploratory testing. We offer you a leading role where you can contribute with your own ideas and make a difference. ABOUT THE POSITION As a Mobile Test Engineer you will work with experienced and passionate people where we together aim for the best Android and iOS app as possible! Your main task is to make sure that the testing process and cases runs smoothly to achieve great product development. This is done by working closely with the code and designing/building your own test frameworks. We are working with exploratory testing which allows you to use your creativity and generate new ideas during test execution. We offer you: • Working with quality end-to-end with an app with a million users • The responsibility to develop and introduce automated testing within the team • Experienced colleagues in an open environment where we encourage you to contribute with your ideas • A community within SEB of passionate testers to share knowledge with Your team: Your closest team consists of app developers, backend developer, a product owner and another tester. You will also collaborate with UX-designers, Scrum Masters and other development teams within SEB. We work agile with SAFe and have daily standups, reviews and retros. We believe that the best solutions come from a good teamwork and we enjoy working together with mob programming to share knowledge and build great products. You will work in our newly built office in Arenastaden, Solna. YOUR PROFILE To succeed as a Mobile Test Engineer, we believe you feel comfortable working in a big organisation with complex solutions. You have worked a few years within testing, writing automated tests and have previous experience of software development. It is a merit if you have experience with testing of Apps. As a person, you enjoy teamwork and can communicate effectively with your colleagues. You are creative and have a pragmatic approach towards problem solving. To be able to communicate with the team, you are fluent in both written and spoken English. Welcome with your application! WORKING AT SEB www.sebgroup.com/career   WELCOME WITH YOUR APPLICATION We have chosen to work with Ada Digital in this recruitment. Their recruitment process focuses on transparency, inclusion and a fast moving candidate experience. And now we want to know more about you – on your own terms! To apply, please fill out the short form, briefly motivate why you are interested in the position, and attach your CV or LinkedIn-profile. No additional documentation is needed. You can then, in real-time, follow your application online as our recruiters are working with it. We work with a continues selection process which means we might hire a candidate before the final apply date, so apply already today! Interested and want to know more? Please contact our recruiter today. We are looking forward to connecting soon!
Arbetsgivare
Tng Group AB
Hemsida: https://www.tng.se/
Ansökan
Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)

Ansök här

Systemtestare inom automatiserad testning

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Är du intresserad av automatiserad testning? Har du erfarenhet inom test eller systemutveckling och vill ha nya utmaningar? Husqvarna söker en systemtestare, sök tjänsten idag! Dina arbetsuppgifter Som systemtestare kommer du att arbeta med att producera testfall för automatiserad testning för robotar. Du skriver i Python men kunskap inom C eller C++ är också meriterande. Du arbetar med att ersätta manuella tester till automatiserade miljöer och utför även testning i simulerad miljö. Teamet som du kommer att ingå i består idag av ca 18 personer, varav av 4-5 personer arbetar som systemtestare. Om företaget Husqvarna Group is the world’s largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, ride-on mowers and chainsaws. The Group is also the European leader in watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. Our innovative quality products and solutions, sold through dealers and retailers in more than 100 countries, make garden, park and forest care as well as construction easier for professionals and consumers. Din profil Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du är uthållig och har tålamod att sitta med krångligare uppgifter samt förståelsen för hur viktigt det är med testning. Skallkrav: - Eftergymnasial utbildning inom Mjukvaruutveckling - Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom utveckling, varav minst 1 års erfarenhet som testare - Svenska & engelska i tal/skrift Meriterande: - Erfarenhet av att producera Pythonscript Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Ort: Huskvarna
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)

Ansök här

Pedagogisk testare med kunskap inom CI/CD

Arbetsgivare / Ort: Software Skills International AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med nyskapande företag i Göteborg. Med vår IT-bakgrund och gedigna nätverk av små och stora företag, produkt- och konsultbolag, har vi de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta jobbet för dig!

Har du några års erfarenhet av att jobba med test och CI/CD och vill föra dina kunskaper vidare? Vårt systerbolag Codic Education söker nu en kollega som vill undervisa på yrkeshögskolor runt om i Göteborg.

Att ha tidigare erfarenhet som lärare är inget krav men vi ser gärna att du är pedagogisk och har ett genuint intresse för att lära ut!

Arbeta som utbildare inom test

Du kommer att vara heltidsanställd hos Codic Education och ansvara för uppdrag som omfattar undervisning och kursansvar inom test och CI/CD.

Tillsammans med samordnare kommer du att planera vilket arbetssätt som ger bäst förutsättningar för eleverna att ta till sig kursmaterialet. Målet är att de genom din vägledning ska lära sig det som krävs för att på egen hand kunna implementera en kontinuerlig kedja av integration, test, leverans och driftsättning av en applikation bestående av flera komponenter och tekniker.

Det kommer att erbjudas både stöttning och fortbildning, då bolaget besitter en hel del kompetens in-house, men det är önskvärt om du har erfarenhet inom några av följande tekniker:

Test

 • Verktyg såsom exempelvis JIRA, Confluence, Azure DevOps
 • Utveckling av semiautomatiserade tester, dvs stödja tester med automatisering av nödvändiga upprepande moment. Görs i valfritt programmeringsspråk.
 • Programmering, dokumentation och presentation av automatiserade tester, resultat och statistik
 • Testdriven utveckling (TDD)

CI/CD

 • Verktyg för bygge av mjukvara och hantering av beroenden; förslagsvis Maven eller Gradle
 • Testramverk
 • Visualiseringar av status och testresultat
 • Något av följande verktyg för Continuous Integration; Jenkins, Azure DevOps, CircleCI och dylikt
 • Docker, Kubernetes och Helm

Vilka är Codic Education?

Codic Education är en del av en större bolagsgrupp, där konsultföretaget Codic Consulting, rekryteringsföretaget Software Skills och produktbolaget Future Skill ingår. Tillsammans huserar vi i ett ljust och hemtrevligt kontor mittemot Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg. I din roll ges du möjlighet att utvecklas med gott om utrymme för att vara kreativ och komma med egna idéer. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat arbetslag som hjälps åt och stöttar varandra.

I bolaget värdesätter vi hälsa och fritid - som anställd hos oss får du sex veckors semester, ett gediget friskvårdsbidrag, tillgång till cykel samt våra lokaler efter arbetstid. Här har du har möjlighet att fokusera på egna projekt eller ordna aktiviteter med dina kollegor och vänner. Det är högt i tak och trevlig stämning och vi ordnar ofta aktiviteter, så som curling, pingisturneringar, after work och middagar.

Ansökan

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard Kannerholt på [email protected] Klicka på knappen Apply för att skicka in din ansökan.

Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy här för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Arbetsgivare
Software Skills International AB
Stora Nygatan 13
41108 Göteborg
Hemsida: https://softwareskills.se/
Ansökan
Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)

Ansök här

Testautomatiserare till C.A.G Contactor!

Arbetsgivare / Ort: Barona Human Resource Services AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 October (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
C.A.G Contactor passar både dig som redan är specialist eller dig som vill bli specialist! Vi erbjuder spjutspetskompetens inom Java, Frontend, Backend, Fullstack, Test och Testautomatisering och har ett engagemang för den senaste tekniken. Våra konsulter strävar ständigt efter att utvecklas och höja sin kompetens. Här satsar vi stenhårt på kompetensutveckling och ser till att du som konsult hela tiden får ta del av ny kunskap och spännande utmaningar inom ditt specialistområde. Vi är idag drygt 50 medarbetare i ett nischat bolag som ingår i C.A.G Group. Detta gör att vi kan erbjuda det lilla bolagets korta beslutsvägar och familjära känsla, med den stora kunskapsintensiva organisationen i ryggen. Långsiktiga relationer med våra kunder är vanligt förekommande hos oss då vi är måna om ett gott samarbete och leverera rätt specialist till rätt uppdrag. Här sker inga slentrianmässiga förlängningar av uppdrag och vi lämnar aldrig kund eller konsult i sticket. 

Som specialist hos oss erbjuder vi dig kompetensutveckling på riktigt! Här får du verkligen möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor som gillar sina specialistområden. Vi lägger mycket tid, kraft och pengar på att utvecklas tillsammans, något som vi vet uppskattas. Vi trivs ihop och uppskattar varandra och gör mycket roliga aktiviteter tillsammans. Det går snabbt att som nyanställd bli en del av vårt gäng och hänga med på utlandskonferenser, kompetensträffar, idrottsevenemang, AW’s och annat skoj. En av fördelarna med att arbeta hos oss är att vi erbjuder våra konsulter ett väldigt förmånligt och flexibelt lönesystem där du som konsult i hög grad kan påverka din lön och arbetsinsats efter din egen livssituation. Work-life balance som det borde vara!
 
 • Du är teknikintresserad och har ett genuint intresse för test och vill ingå i en grupp av likasinnade
 • Brinner för test och kvalitetssäkring och gärna skriver och tar fram funktionella och icke-funktionella tester
 • Är en klippa på testautomatisering och har erfarenhet av programmering och scriptning i Java, C# eller Python
 • Är bekant med de vanligt förekommande testverktygen på marknaden och har lätt för att ta till sig nya
 • Har erfarenhet av integrationstest mot olika typer av API:er, till exempel REST-API:er
 • Har erfarenhet av agila arbetssätt
   
Just nu letar vi efter dig som är en vass testautomatiserare som vill utvecklas i konsultrollen i ett stabilt och bra företag där vi sätter kompetensutveckling och gemenskap främst. Är du vår nya kollega? Det absolut viktigaste är att du är en duktig testare och drivs av att arbeta konsultmässigt och nära kunder. Du bör dessutom vara en god kommunikatör som kan utrycka dig utmärkt i text och tal på både svenska och engelska med mer än 4 års relevant arbetslivserfarenhet. 

I den här rekryteringen samarbetar C.A.G Contactor med Barona. Det här är en heltids- och tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vi kan inte ta emot ansökningar på e-mail (GDPR-restriktioner) men tveka inte att höra av dig med frågor till [email protected]. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Barona Human Resource Services AB
Hemsida: https://www.cag.se
Ansökan
Ansök senast 17 October (24 dagar kvar)

Ansök här

Senior Software Quality Assurance Engineer

Arbetsgivare / Ort: Voi Technology AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 October (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet

VOI Technology is the leading European micro-mobility company and innovator within the market for last-mile transportation in Europe. VOI Technology has raised more than 80M USD from some of Europe’s best VCs including Balderton, Vostok New Ventures, Creandum and Project A. VOI has achieved more than 1 million rides and users in roughly six months and is currently operating in 20 cities across Europe.

As a part of the Software Engineering Quality Assurance Chapter you are defining and implementing quality assurance and testing activities within our development teams. In your daily duties you are part of our cross-functional development squads that play an integral part in the implementation and deployment of all Voi products.

WORKING TASKS

 • Main focus is to test UI and API of Voi’s apps and services
 • Testing is both manual tests and writing automated tests
 • Suggest solutions to identified product problems
 • Promoting use of TDD and BDD in the development process.
 • Reviewing different Squad's test cases as part of the quality process.
 • Taking part in refining different features’ requirements.
 • Oversee continuous improvement projects


ABOUT YOU

 • Proven relevant work experience in testing of web and native mobile applications.
 • Experience with project management tools like Jira, XRay, Confluence and Testrail.
 • Experience working with various frameworks and tools like Selenium, Appium, Postman, Object-Oriented Programming and GitHub etc.
 • Solid understanding of software development life cycle.
 • Good communication and interpersonal skills.
 • Great organisational skills and ability to self-organise and prioritise daily tasks.
 • Work experience in Agile/Scrum environment.
 • Basic knowledge in Java, Javascript and C# is desirable.
 • Experience in testing Embedded application is desirable.
 • UI and API Automation testing experience would be plus.
 • ISTQB Foundation or equivalent is a plus.


THE POSITION OFFERS

 • Competitive compensation package
 • To be an important part of a rapidly growing team in one of Europe’s hottest scale-ups
 • VOI swag


Launched in August 2018, Voi is a Scandinavian micro mobility company offering electric scooter and bike sharing in partnership with cities and local communities around Europe. We believe that light electric vehicles can change how people move in our cities. We want the transformation to happen in the right way—through innovation, open and transparent dialogue with cities and governments and by adapting to local needs. We know that diversity fuels innovation & creativity and Voi welcomes people from diverse backgrounds and experiences to take part in our journey. Join Voi and ride the future with us!

Arbetsgivare
Voi Technology AB
Östermalmsgatan 26A
11426 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 17 October (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

System Tester-TRCS-SEST02317717

Arbetsgivare / Ort: Bombardier Transportation Sweden AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Systemtestare

Om jobbet

At Bombardier, our employees work together to evolve mobility worldwide - one good idea at a time. If you have a good idea, we'll provide the environment where it will thrive and grow into a great product or customer experience. Your ideas are our fuel.


Bombardier Transportation is the number one provider of rail solutions in the world. Our business holds number one global market position in eight of the ten markets we service. Our products portfolio includes a full range of passenger rail vehicles and we manufacture locomotives, bogies, propulsion, and rail control solutions.


We are looking for a System Tester for our Rail Control Solutions Division in Stockholm, Sweden.


Rail Control Solutions (RCS) is a world leader in developing, engineering, and installing rail control and signalling safety systems, products and services. RCS enables the safe and efficient operation of rail networks and trains.


Your Role


As System Tester you will be part of an experienced and engaged team working with the development of railway signalling systems.


The main responsibility in the role as test engineer is to test and verify that the railway interlocking system fulfils the railway signalling requirements provided by the customer. Tests are primarily carried out in a lab environment and consists of both manual and automated tests. These tests are essential to ensure the function and quality of the interlocking system.


Your responsibilities will include:


• Analyze and understand system requirements for the railway signaling system.

• Specify and execute tests and report test results.

• Review and update existing tests and specifications.

• Analyse test results and non-conformity reports.

• Cooperation with employees within the team and department to continuously improve system knowledge.


Qualifications


• Bachelor’s or master’s degree in engineering.

• 3-5 years’ work experience of system test preferred.


Knowledge you get from us, but that is an advantage if you already have


• Knowledge of railway signalling and railway interlocking systems.

• Understand and use of system test techniques to specify and execute tests.

• Understanding of processes for the safety critical system e.g. requirement

handling, document handling and the generic application development process.


We thank all applicants for their interest, however, only those under consideration will be contacted.


Why work for us?


Everywhere we operate, we reward effort and initiative.

You are encouraged to ask questions and empowered to make decisions.

As an equal opportunity employer, we strive to create a stimulating and open workplace which fosters teamwork, fairness, respect, and diversity.


We are helping create a better world.


About Bombardier Transportation


Bombardier Transportation is a global mobility solution provider leading the way with the rail industry’s broadest portfolio. It covers the full spectrum of solutions, ranging from trains to sub-systems and signalling to complete turnkey transport systems, e-mobility technology, and data-driven maintenance services. Combining technology and performance with empathy, Bombardier Transportation continuously breaks new ground in sustainable mobility by providing integrated solutions that create substantial benefits for operators, passengers, and the environment. Headquartered in Berlin, Germany, Bombardier Transportation employs around 39,850 people and its products and services operate in over 60 countries.


Bombardier is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, colour, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, age, disability status, veteran status, or any other characteristic protected by Federal, National, or Local Laws.

Arbetsgivare
Bombardier Transportation Sweden AB
Årstaängsvägen 29
11743 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 18 October (25 dagar kvar)

Ansök här

Test Analyst till storbank i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Vi söker en Test Analyst till en av Sveriges storbanker. Bankvärlden står inför en spännande digitaliseringsresa där ny teknik står i fokus. Vi söker därför efter dig som vill vara med och skapa rätt affärsvärde och flexibilitet för banken. Vi ser att du som söker tjänsten värderar teamwork, ser gärna lösningar på problem och är noggrann. Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Vi söker nu efter en Test Analyst för ett långsiktigt uppdrag hos en till en storbank i Stockholm. Du kommer att arbeta inom området Finacial Crime Prevention hos banken. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande ARBETSUPPGIFTER Rollen innefattar både manuell och automatiserade tester där du även kommer vara ansvarig för att arbeta strategiskt med arbetssättet kring testning av produkten. VI SÖKER DIG SOM Vi söker efter dig som är senior i rollen som testare och gärna har erfarenhet inom finansbranschen (meriterande om du har jobbat inom Crime Prevention, AML, Fraud Management). Därutöver ser vi att du har: * En längre erfarenhet av att arbeta med manuella och Automatiserade tester * Erfarnhet av testning av både data platform och UI och APIs * Erfarenhet av Java eller Big Data- platform * Erfarenhet av att arbeta som utvecklare eller som testautomatiserare * En vana av att samarbeta med utvecklare i utanför teamet ses också som viktigt för den här tjänsten * En vana av att sätt upp och testa test- cases * Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Personliga egenskaper: * Kommunikativ * Samarbetsförmåga * Intiativtagande * Strukuterad Övrig information * Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid * Omfattning: Heltid * Placering: Stockholm, Solna * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 18 October (25 dagar kvar)

Ansök här

Quality Assurance Engineer

Arbetsgivare / Ort: Calabrio AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Are you a Software Tester with a passion for quality? Do you want to be part of an exciting, innovative, and fast paced growing software company? Do you enjoy working in an international team who values delivering innovative products with high quality for our end users?

Our Research and Development organization is looking for highly motivated people who will help Calabrio advance the software to the next level of quality and scalability by designing, implementing, and testing our products in the most efficient way.

POSITION SUMMARY

As a quality assurance engineer at Calabrio you will work closely with both the members of your development team and the other testers in the QA guild. You will be surrounded by peers who trust each other and encourage you to try without the fear of failing.

All teams work together with the product owners and customers to turn their ideas and requirements into high-quality applications. As a quality assurance engineer, you will participate in all phases of the process, from user story review and design to release of new versions and follow-up with customers.

WHAT YOU'LL BE DOING

 • Discuss the impact map with the product owner, to understand the value we want to deliver to our customers.
 • Work closely with your development team to make sure that all functionality is sufficiently tested and provide quick feedback to the developers.
 • Actively seek out opportunities to automate our quality assurance processes.
 • Continuously improve the way we work, with the help of the team’s Agile Coach.
 • Work with testers in other teams to exchange best practices and perform pair or mob testing.


WHAT IS REQUIRED FOR YOU TO APPLY?

 • You have solid knowledge of how to plan, perform and report test work.
 • You have experience in testing web applications.
 • You are familiar with SQL server (databases).
 • You have experience in test automation.
 • You are happy to try out new tools and are always keeping up to date with the latest trends within testing and quality assurance.
 • You believe in test-driven development.
 • You thrive working in a team where everyone’s opinion is valued.
 • You are fluent in English (Swedish is not a requirement).
 • Experience in working with cloud services (Azure) and container deployments is advantageous.


About Calabrio

Calabrio is the customer experience intelligence company that empowers organizations to enrich human interactions. The scalability of our cloud platform allows for quick deployment of remote work models—and it gives our customers precise control over both operating costs and customer satisfaction levels. Our AI-driven analytics tools make it easy for contact centers to uncover customer sentiment and share compelling insights with other parts of the organization. Customers choose Calabrio because we understand their needs and provide a best-in-class experience, from implementation to ongoing support.

A bit about our culture

Your personal skills are of great importance to us. Calabrio is characterized by a strong entrepreneurial spirit. You will fit in if you are customer-driven, take initiative and get things done. We have built a solid foundation of satisfied customers and channel partners and are now ready to take the next step to increase growth. If you are the right person, you will join an international company with a cutting-edge product, motivated employees and very satisfied customers.

Apply! Come together with us to build the best company in our space!

If you have questions regarding the recruitment process, please reach out to our Talent Acquisition Specialist Jakob Lunde at [email protected]

Arbetsgivare
Calabrio AB
Linnégatan 87D
10451 Stockholm
Hemsida: www.calabrio.com
Ansökan
Ansök senast 18 October (25 dagar kvar)

Ansök här

QA Tester/DevOps to Arkitektkopia in Stockholm!

Arbetsgivare / Ort: Wise IT AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 October (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Do you want to be involved within the build-up of an entire new team? Does your heart beat faster for Quality Assurance and effective testing? Arkitektkopia will take on new challenges and build up a new team of competence in Stockholm – perhaps you are our new colleague? Your Weekday At Arkitektkopia we have our own document management saas system, called Byggnet, which we are providing for companies within the construction field. Our current ambition is to create a new team consisting of two developers and one Quality Assurance in Stockholm As our new tester, you will be responsible for both manual and automated testing of frontend and backend code in Byggnet. Since this is a completely new role in Sweden, you will with support of resources from our Belarus office, be responsible for putting together an automated testing environment – and therefore be responsible for the whole chain: pre-work, requirement analysis, produce test cases, planning and create new tools for test automation. Together with the team you will be involved with the set-up of new routines, processes and work methods in the new team. In the team, which will consist of one frontend and one backend developer, you will work close and support each other in your daily work. Who are you? As a person you have a passion for start-ups and to build new ways of working with testing. You are self-going, responsible and have a natural way of communicating across borders and to collaborate with different people and teams. We believe that you have experience of working with manual and automated testing and are familiar of cloud architecture (for example Azure DevOps or similar tools). If you have experience from building up new test environments, routines and processes within testing and QA, we see this as beneficial. You are fluent in written and spoken English. Contact Arkitektkopia works with Wise IT in this recruitment. Questions about the position are answered by recruitment consultant Parisa Zafaranian or Christine Vilen. Welcome with your application through our web form. Applications are processed on an ongoing basis. As we are already in the summer vacation period, please be aware that there might be times of delays in the recruitment process. Do we fit you? Arkitektkopia is one of the leading companies in the graphic industry and we do everything from business cards and facades to brochures and trade shows, we take your idea sketch to the finished product and understand the importance of delivery reliability and quality. To our help we have the most modern digital technology on the market! We are about 200 employees who work with the vision of simplifying and occurring. We have a turnover of about 300 million and are located in 30 locations around Sweden. In this role you will be involved with the build-up of an entire new team, a team that will continue to grow in the future and where you will be able to grow both professionally and personally. We will offer you the possibility to make your own mark on our system and way of working with development internally. We work with modern technologies and have 20 000 unique users in our system Byggnet every day.
Arbetsgivare
Wise IT AB
Hemsida: http://www.devsearch.se
Ansökan
Ansök senast 19 October (26 dagar kvar)

Ansök här

Prestandatestare till Enheten Öppen Data och Digitala plattformar

Arbetsgivare / Ort: Arbetsförmedlingen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Välkommen till händelsernas centrum. Här arbetar du på regeringens uppdrag och på en myndighet som just nu behövs mer än någonsin. Som experter på alla typer av arbetsmarknadsfrågor bidrar vi med allt från analyser till konkreta insatser som gör att fler människor snabbare och lättare hittar jobb. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med olika aktörer i hela landet. Därför behövs fler engagerade medarbetare som vill vara med och driva förändring inom viktiga områden – är du en av dem? Prestandatestare till Enheten Öppen Data och Digitala plattformar Vi är mitt i en omfattande förnyelse och reformationsarbete där IT och digitalisering är mycket centralt. Förnyelsen innebär en stor förflyttning i vilka tjänster vi levererar och på vilket sätt vi arbetar. En framgångsfaktor för detta är att IT-verksamheten bedrivs med stort fokus på användarens behov och upplevelse. Beskrivning På sektionen Testplattformar bistår vi den övriga utvecklingsorganisationen med expertkunskap inom olika områden inom test och kvalitetssäkring, däribland prestandatest.  I rollen som prestandatestare kommer du hjälpa olika utvecklingsteam med planering och utförande av prestandatester. Vi arbetar i komplexa miljöer med modern teknik vilket ställer krav på din förmåga att se möjligheter i nya tekniska lösningar och metoder. Förutom att praktiskt utföra tester så kommer du också att sprida kunskap om prestandatest i organisationen. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka utformningen av rollen. Kvalifikationer Arbetet innebär kontakter med olika team och många andra intressenter vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta, samt förmåga att övertyga andra om vikten av prestandatest. Arbetsförmedlingen går mot agil utveckling med kontinuerliga leveranser. Din erfarenhet och kompetens blir därför viktig för det fortsatta arbetet med att etablera kvalitativt tänk kring prestandatester inom myndigheten. Vi ser exempelvis ett behov att arbeta mer med kontinuerliga prestandatester (CPT) och APM lösningar. Du tillhör ett team av prestandatestare men känner dig trygg i att agera utifrån egna kunskaper själv driva arbetet framåt. Vi söker dig som har högskoleexamen med datainriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du behöver ha flerårig erfarenhet från arbete som utvecklare eller teknisk testare. Det är viktig att du har förmågan att tänka nytt och har förmågan att definiera hur prestandatestning bäst utförs i en agil kontext med komplexa systemleveranser. Har du erfarenhet av att bygga kontinuerliga prestandatester och använda APM lösningar så är det ett plus. Kunskap om testning av webapplikationer och arbete med ex Jenkins, Java och .Net ser vi också som meriterande för tjänsten. Har du dessutom arbetat med containerteknik så är chansen att det är dig vi letar efter!  Vi erbjuder dig en ärlig arbetsmiljö med trevliga kollegor och stort utrymme för egen utveckling. Vi tror att du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en förmåga att lösa problem som uppstår på ett organiserat och strukturerat sätt. Du är ansvarstagande, ambitiös och kreativ och inser vikten av att sätta kunden/användarens behov främst och kan realisera det i ditt dagliga arbete. Du gillar att utbyta kunskaper och erfarenheter med andra och ser det som självklart att ta del av ny teknik och metodutveckling genom omvärldsbevakning. Vi erbjuder dig en stor och härlig arbetsmiljö med trevliga kollegor och stort utrymme för egen utveckling. Vi tror att du har nära till skratt, lätt att samarbeta och är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Anställning tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Placeringsort Stockholm. Resor kan ingå i arbetet. Ansökan Ansök med CV och personligt brev märkt med diarienummer Af-2020/0049 4227 senast den 22 oktober 2020. Urval sker löpande så var gärna snabb med din ansökan.  Vi arbetar med löpande urval. I rådande läge följer vi Folkhälsomyndighetens råd kring hur vi ska agera för att minska smittspridningen av Covid-19. Därför kan rekryteringsprocessen dra ut på tiden. Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.
Arbetsgivare
Arbetsförmedlingen
Ansökan
Ansök senast 22 October (29 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk testare till Enheten Öppen Data och Digitala plattformar

Arbetsgivare / Ort: Arbetsförmedlingen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Välkommen till händelsernas centrum. Här arbetar du på regeringens uppdrag och på en myndighet som just nu behövs mer än någonsin. Som experter på alla typer av arbetsmarknadsfrågor bidrar vi med allt från analyser till konkreta insatser som gör att fler människor snabbare och lättare hittar jobb. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med olika aktörer i hela landet. Därför behövs fler engagerade medarbetare som vill vara med och driva förändring inom viktiga områden – är du en av dem? Teknisk testare till Enheten Öppen Data och Digitala plattformar Vi är mitt i en omfattande förnyelse och reformationsarbete där IT och digitalisering är mycket centralt. Förnyelsen innebär en stor förflyttning i vilka tjänster vi levererar och på vilket sätt vi arbetar. En framgångsfaktor för detta är att IT-verksamheten bedrivs med stort fokus på användarens behov och upplevelse. Beskrivning På sektionen Testplattformar bistår vi den övriga IT-verksamheten med expertkunskap och tjänster inom test och kvalitetssäkring. Vi ansvarar för övergripande teststrategi och erbjuder tjänster inom exempelvis Test Data Management (TDM), testautomatisering och prestandatest. Vi utforskar ny teknik och ser hur vi kan använda den för att skapa förutsättningar för att effektivisera testning och bidra i vår agila förflyttning. Vi bygger just nu en ny, toppmodern testdataplattform för en effektiv hantering av testdata till våra testmiljöer. Här jobbar vi exemplevis med datavirtualisering, containerteknik och Service Virtualization. Vi jobbar med att modernisera prestandatest med CPC och monitorering som komplement. Testautomatisering är ett annat prioriterat område där vi stöttar övriga IT-verksamheten med kompetens. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team med förmåga att tänka nytt och se möjligheter i nya tekniska lösningar och metoder. Du behöver vara genuint intresserad av ny teknik och ha en utvecklad förmåga att se hur den kan ge effekter i verksamheten. Kvalifikationer Arbetet innebär att arbeta nära våra utvecklingsteam men även kunna bidra i sektionens mer långsiktiga arbete. Du behöver ha en välutvecklad kommunikativ förmåga och gilla att utbyta kunskaper och erfarenheter med din omgivning. Du tillhör ett team på sektionen Testplattformar men känner dig trygg i att knyta kontakter, agera utifrån egna kunskaper och själv driva ditt arbete framåt.  För att passa in i den profil som vi söker har du följande bakgrund och kompetenser: - Högskoleexamen med datainriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom relevant område - Flerårig och färsk erfarenhet (ej äldre än 2 år) av arbete som utvecklare, teknisk testare eller annan roll där du skrivit och underhållit kod i något objektorienterat programmeringsspråk. - Flerårig erfarenhet av att arbeta med agil utveckling Det är meriterande om du har: - Kunskaper i något skriptspråk. - Erfarenhet av att arbeta med contatinerteknik - Erfarenhet av förändringsledning - Vana att tala inför en grupp och förmåga att på ett pedagogiskt sätt presentera ditt arbete - Erfarenhet av att arbeta med prestandatest, testdatahantering eller testautomatisering - Arbetat med Service Virtualization Vi erbjuder dig en ärlig arbetsmiljö med trevliga kollegor och stort utrymme för egen utveckling. Vi tror att du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en förmåga att lösa problem som uppstår på ett organiserat och strukturerat sätt. Du är ansvarstagande, ambitiös och kreativ och inser vikten av att sätta kunden/användarens behov främst och kan realisera det i ditt dagliga arbete. Du gillar att utbyta kunskaper och erfarenheter med andra och ser det som självklart att ta del av ny teknik och metodutveckling genom omvärldsbevakning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ansökan Ansök med CV och personligt brev märkt med diarienummer Af-Af-2020/0049 3622 senast den 22 oktober 2020. Urval sker löpande så var gärna snabb med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval. I rådande läge följer vi Folkhälsomyndighetens råd kring hur vi ska agera för att minska smittspridningen av Covid-19. Därför kan rekryteringsprocessen dra ut på tiden. Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.
Arbetsgivare
Arbetsförmedlingen
Ansökan
Ansök senast 22 October (29 dagar kvar)

Ansök här

Provningsingenjör Batteri, Göteborg

Arbetsgivare / Ort: I3Tex AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Har du ett brinnande intresse för provning i allmänhet och batterier i synnerhet och vill vara en drivande kraft i olika utvecklingsprojekt? Då ska du fortsätta läsa och söka till oss på i3tex. Elektrifieringen är inne i en spännande fas och ett stort fokus ligger på utvecklingen av framtidens lösningar för säkrare och miljömässigt mer hållbara transporter. Vi söker nu efter en provningsingenjör med fokus på nuvarande och framtida generationers batterier. Värdefulla erfarenheter: - Civilingenjörsexamen inom elektronik, fysik eller motsvarande. - Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom provning, gärna med fokus på batteri, klimat kylning eller flöden. - Du kan också komma att jobba med komplex förstörande provning, t ex att elda batterier, så tidigare erfarenheter som kan användas för detta värderas högt. - Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift - Positiv inställning och eget driv - Nyfiken och kommunikativ OM OSS i3tex är ett tekniskt konsultbolag bestående av 180 kreativa personer med olika kompetenser - alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt! Tycker du att detta låter som en tjänst för dig ser vi fram emot din ansökan. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kontaktar du affärs- och medarbetaransvarig Håkan Rolin och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700. Vi ser fram emot din ansökan! Kontakt Håkan Rolin, 031-589721
Arbetsgivare
I3Tex AB
Ansökan
Ansök senast 25 October (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här

Senior Software tester

Arbetsgivare / Ort: Sigma Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
We are now recruiting a Software Tester for one of our customers in Skåne. Are you motivated to work in an innovative environment with continuous improvements and challenges? In this position, you would be a part of the Software Test team composed of a mix between both junior and senior people. To deliver market leading product quality in an efficient way we need the best engineers in our team, that is where we need you, a skilled engineer with experience from SW verification. YOUR NEW CHALLENGE We are very supportive of each other and constantly look for opportunities to improve. Together we participate in developing high quality software used by customers world-wide. We work in an agile environment close to customers, where new initiatives and possibilities constantly emerge. Our team strives for a highly automated and re-usable test environment, securing an effective and efficient verification and validation process. We are at about 95% full automation level. Our test rigs used in the test execution can be a simple setup with an ECU, power supply and communication up to advanced rigs systems with hardware for fault injection, simulated inputs and controls. Managing and maintaining these setups with configuration of interfaces from rig hardware to higher layer SW will be an important part of your work. YOU ARE You are a curious and dedicated person who likes a work environment with high tempo, many personal interfaces, and a lot of challenges. You are comfortable working independently as well as cooperating with colleagues inside and outside the team. To be successful as a team we need members with drive and initiative. Experience and competence required: • Good programming skills, experience in LabView, CAPL, Python • Good System knowledge and understanding • Experience in Agile development methods • Hands on experience in rigs configuration, maintenance, debugging • Senior with several years within embedded systems testing and/or development For more information, please contact Artan Bitiqi at [email protected], +46 723 61 28 44 and Johanna Värmfors at [email protected], +46 730 821 230.
Arbetsgivare
Sigma Recruit AB
Hemsida: http://sigmarecruit.se/jobb
Ansökan
Ansök senast 30 October (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här

Agile Backend Tester

Arbetsgivare / Ort: Kambi Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Kambi is a leading B2B provider of premium sports betting services for online and retail gambling operators. Our mission is to create the world’s leading sports betting experience, from front-end user interface to customer intelligence, risk management and odds compiling. With offices in Stockholm, Uppsala, London, Malta, Bucharest, Philadelphia and Sydney together with 800 passionate and highly skilled people, we live and breathe sports betting. Kambi Development consists of more than 200 people constantly trying to improve the process of turning user stories into shippable code. We're dedicated to value driven development, think lean software development is a great way of achieving that and use Scrum or Kanban to support our efforts along the road. In addition to our online Sport betting solution, we offer our customers a Retail solution consisting of self-service terminals and Point of Sale terminals controlled by cashiers. The terminals are typically deployed in Sports betting shops or in casinos. Kambi Retail is a rapidly expanding business area and our ambition is to provide the market with a state-of-the-art Retail Sports betting system. To achieve our goal, we are now looking for a Backend Tester to join one of our teams. You will be working closely with your team of Backend Developers and collaborate with other teams and testers to build a world-class product. This is what our testers do: • In-sprint testing of user stories is the main focus, today mostly exploratory and manual but moving towards developing and introducing more test automation • Determining the test scope, what to test and how to test • Identify risks in the products that we build • Actively give feedback to Product Owners about the product • Help Product Owners write good acceptance criteria You will also: • Keep test environments running and up to date • Take part and contribute in the Kambi Testing Community • Bring testability, test-automation, risk and value to the table everywhere you go in the organization Key skills and experience: • At least 5 years of testing experience • Experience working with Backend testing • Experience in developing test automation, including framework • Advanced knowledge about Jira, Confluence, Linux, SQL • Great communication skills – ability to communicate effectively with developers and testers • Good understanding of Agile Software Development Methodology Desirable skills and experience: • Knowledge and experience with Java development, Postman and Maven • Experience with test automation using JBehave What’s in it for you? • Opportunity to work in a successful and fast-growing company • A fun and flexible working culture • Ability to directly influence your and your teams’ work environment and processes • Work with very smart and humble people • International work environment If you want to be part of a very dedicated community of developers in central Stockholm please apply with your cover letter and CV.
Arbetsgivare
Kambi Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här

Production Test Engineer-TRCS-SEST02340832

Arbetsgivare / Ort: Bombardier Transportation Sweden AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

At Bombardier Transportation, our trains and rail solutions move millions of people safely and reliably around the world, every single day. Join us, and you’ll be part of a global team, sharing knowledge, experience and ideas across countries and cultures, and boosting our reputation as a global leader in rail technology. Your work will have a truly human impact, connecting communities, cities and businesses, and helping people to get where they need to be. It’s all about progress.


Join us as a Production Test Engineer and you will be looking at a career-defining role in

Stockholm, Sweden, in the leading engineering site of Bombardier’s Rail Control Solutions division.


Purpose of the role


The Production Test Engineer will be focused on Developing new Applications and Platforms for Production Test Equipment and additionally supporting existing Test Equipment in use for Bombardier Product Manufacture.

This equipment is installed at both internal manufacturing sites and third party CEM manufacturing sites and is essential to ensure that Divisional products are delivered on time and to the required Quality.

Working as part of a Global team, the Engineer will also be responsible for Design for Test with the Product Design Authority, for a wide range of Electronic and Electro-Mechanical Products.


Key responsibilities


• Specify and commission key updates and new test equipment at External and Internal Manufacturing sites

• Support existing test applications used in production to avoid production downtime

• Develop Test Plans for Bombardier Transportation products from requirements

• Produce manufacturing documentation including Test instructions and System Manuals

• Evolve and improve Test Development processes in a growing function

• Develop Test Plans from Performance Requirements for a wide range of products from digital systems to Safety-Critical RF transmission units

• Specify, develop and commission key test equipment at Worldwide External and Internal Manufacturing sites.

• Support existing test applications used in production to minimise production downtime

• Provide Design for Test feedback during the product development phase.

• Develop supporting documentation, including Test Instructions and system Manuals.

• Evolve and improve Test Hardware Platforms, Software Frameworks and Development Processes in a growing function


Qualifications


Your qualifications


• Minimum two years relevant Industrial Experience or suitable Engineering Degree

• Good working knowledge of C# .net or C++ languages.

• Ability to develop requirements specifications for and fault find electrical and electronic hardware

• Experience in Production Test Equipment Development disciplines including software version control, Boundary scan, RF Test, Development tools such as Measurement Studio, product development cycles or mechanical design would be an advantage.

• Advanced English skills are a mandatory for the role, Swedish skills are considered a plus.


Bombardier is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, colour, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, age, disability status, veteran status, or any other characteristic protected by Federal, National, or Local Laws.


Bombardier Transportation is a global mobility solution provider leading the way with the rail industry’s broadest portfolio. It covers the full spectrum of solutions, ranging from trains to sub-systems and signalling to complete turnkey transport systems, e-mobility technology and data-driven maintenance services. Combining technology and performance with empathy, Bombardier Transportation continuously breaks new ground in sustainable mobility by providing integrated solutions that create substantial benefits for operators, passengers and the environment. Headquartered in Berlin, Germany, Bombardier Transportation employs around 39,850 people and its products and services operate in over 60 countries.


We thank all applicants for their interest, however, only those under consideration will be contacted.

Arbetsgivare
Bombardier Transportation Sweden AB
Årstaängsvägen 29
11743 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här

Testare, IST Products

Arbetsgivare / Ort: IST Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 November (2 månader 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik ser till att alla lär sig mer. Just nu söker vi en testare som har erfarenhet av skoladministrativa system till vårt huvudkontor i Växjö. IST Group är en av de största leverantörerna av lösningar och tjänster till skolor och förskolor i Norden med mer än hälften av alla kommuner i Danmark, Norge och Sverige som kunder. Vi är 450 anställda spridda över nio kontor i fyra länder. På IST Products utvecklar vi nästa generation av administrativa system för skola och barnomsorg. Våra produkter hjälper skolpersonal, elever och föräldrar i vardagen så att de kan spendera mer tid på det som är det viktigaste, att lära sig mer. På en individuell nivå strävar vi efter kontinuitet, jämlika möjligheter för alla samt flexibilitet för att stötta i livspusslet. Du kommer att tillhöra utvecklingsavdelningen och ingå som en viktig del i ett av våra team. Som testare kommer du att arbeta tillsammans med resten av teamet för att säkerställa kvalitén i det som teamet utvecklar. Det kan vara allt från att säkerställa att ett API är korrekt till att ny funktionalitet är som det ska. Varje team har en produktägare och i din roll kommer du ha tät dialog med denna för att säkerställa att det som utvecklas är enligt kraven. Vem är du? Du är en lagspelare som tycker om att jobba i team för att tillsammans uppnå resultat. Vi tror att du är duktig på att kommunicera och att du tycker om att bidra till ditt team, arbetskamrater och organisationen som helhet. Som person visar du ansvar, får saker att hända och du välkomna förändringar. Kvalifikationer Följande kvalifikationer värderas högt: - SQL-databaser - Scriptspråk, såsom Bash, Powershell, Groovy eller liknande. - Soap UI - Verktyg för automatisering av UI tester - Erfarenhet av administrativa system - Svenska och engelska i tal och skrift - Erfarenhet av kvalitetssäkring Ansök Låter detta som en utmaning för just dig? Ansök så fort du kan på (https://career.ist.com/)https://career.ist.com/. Vi tar inte mot ansökningar via e-post. Vi vill ha din ansökan innan 15 augusti - men vänta inte, vi går igenom ansökningar kontinuerligt. Har du några frågor, tveka inte att skicka ett mail eller ringa oss. Vi ser fram emot att höra från dig! För mer information, kontakta Hanna Kullsten, HR Manager på [email protected] eller rekryterande chef Staffan Spjuth, Deputy Head of Development på [email protected]
Arbetsgivare
IST Group AB
Hemsida: http://www.ist.com
Ansökan
Ansök senast 28 November (2 månader 5 dagar kvar)

Ansök här

Vi söker Testingenjörer som älskar teknik, innovation och kvalitet!

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
För omgående och kommande behov söker vi Testingenjörer till våra spännande kunder i Malmö/Lund-området! Är du vår nästa stjärnkonsult inom mjukvarutestning? Sök idag, vi arbetar med ett löpande urval! Om tjänsten Som testingenjör hos våra kunder kommer inriktning och arbetsuppgifter variera något efter den specifika uppdragsgivaren, men kan bl.a. inkludera: Manuell och/eller skriptad testning på systemnivå, utforskande testning, featuretestning under utvecklingsfaser, integrationstestning, hantering och/eller utveckling av testmiljöer, scripting och testautomation. Du kommer att arbeta med testning av mjukvara, men fokus varierar beroende på uppdrag. Våra kunder arbetar med utveckling och testning av windows-, webb- och mobila applikationer, databaser, övervakningssystem, inbyggd mjukvara med mera. Vi söker både dig i början av din karriär, och du som har hunnit med att arbeta några år inom ditt område. Var noggran med att notera vilken typ av roller du är intresserad av i din ansökan! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Vi söker dig med högskoleutbildning inom Datavetenskap eller motsvarande inriktning, alt. YH-utbildning med ett djupt tekniskt intresse. Du brinner för mjukvara och testområdet i sig, men har också en god och bred teknisk grund att stå på. Du har som minst erfarenhet av utveckling och testning från utbildning, praktik och/eller hobbyprojekt. Du har med dig kompetens från minst några av nedanstående tekniska områden: • Erfarenhet av mjukvarutestning • Grundläggande programmeringskunskap; Javascript, PHP, Python, C, C++ • Erfarenhet/kunskap kring agila testmetoder och arbetssätt • Erfarenhet av Git, eller motsvarande • God kompetens kring nätverksteknik (TCP/IP, Routing/switching, DNS, Proxy, DHCP m.m.) • Kännedom gällande server och databaser • God kännedom inom Linux och Windowsmiljö (utveckling och test) Som person är du social, driven och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet liksom att du har ett starkt intresse för problemlösning. Arbete i grupp är ofta en förutsättning hos våra kunder, och därför läggs stor vikt vid samarbets- och kommunikationsförmåga. Ett öppet sinnesätt är som alltid avgörande för att vara framgångsrik i konsultrollen. Du har mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både svenska och engelska. Vem är du? IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)

Ansök här

Test Automation Engineer

Arbetsgivare / Ort: SBAB Bank AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (2 månader 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-29
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Are you looking for an ambitious and forward-thinking company with a modern tech stack, challenger culture and real contributions to society? Do you like to work smart, quick and sustainable? Let’s discuss what SBAB can offer you. About us We are convinced that the key to our success lies in who we are; our people, our culture and our values. At SBAB, we have a very strong set of beliefs with a clear vision, mission and values that guides us in how we lead and how we act towards each other and our customers. We want to make a difference to the society and our customers through improved housing quality and household finances. Teams and tech Self-organizing teams is a given to us. Everything from choice of technology, agile approach to how the teams are organized, are carried out by the teams themselves. Being self-driven and taking decisions where issues can be solved are things we value highly in our corporate culture. We are convinced that we are more than ever dependent on employees who are motivated, see opportunities and act on them. For us, the key to success is freedom. Freedom to generate ideas, freedom to collaborate, freedom to find solutions, freedom to shape our own work - that is what we summarize in the concept of self-driven employees. With great freedom comes also great responsibilities. Being Value Driven, having Passion, Equality and Social Culture are important to us and we’d love to talk more about that also. What will you work on? You will be part of our full-stack development team. Our teams focus on one product area each and each team has a product owner who prioritizes the backlog. The teams are driving architectural and technical decisions as well as being involved in how solutions are designed. You will participate in everyday team activities such as planning, daily meetings, retros and demos. We believe you have previous experience from working in an agile environment. Today’s tech stack includes Java (Microservices and J2EE), React, Git, SQL, DockerSwarm, Ansible, Jenkins, UX and REST to mention some and it's always evolving. Any of these are relevant skills for the position. Working as a tester in our full-stack team includes guiding the team in our goal to deliver high quality software and helping us to use innovative and efficient testing tools and practices, for both frontend and backend. You will work with test automation (programming required), test environments and data (primarily in SQL), planning and executing tests together with our clients and making sure our solutions are maintainable for the future. You are also expected to take part and contribute to the overall quality assurance process in cooperation with all our teams. Additionally, if you have experience from hands-on programming (Java or JavaScript primarily) we believe it will strengthen your T-shape. About you [Our next co-worker] You are a team player who enjoys turning great ideas into features and knows how to balance quality and delivery. You like to leave your comfort zone to work on different technologies and are eager to learn things out of your expertise. You have a skillset that makes a difference to accomplish our shared goals. We think that you are experienced in our Tech stack (or parts of it) and well familiar with agile methodologies - e.g. Scrum, Kanban. We enjoy working with people who: - Are motivated, enthusiastic and team-players. - Love new technologies. - Enjoy a dynamic dialogue between the business and the teams. - Love when things happen and show initiative. About SBAB / TECH SBAB TECH is the place within SBAB where we realize dreams through passionate innovation and technology. We are dedicated to development in a true agile way, which gives us speed and flexibility. We work in self-organized teams with competent, funny and motivated colleagues. The power of SBAB TECH comes from the inclusive leadership and our self-driven, responsible, enterprising and initiative employees - our biggest and most important asset. Benefits - Flexible working hours - 30 days paid vacation - Pension and insurance package - A private gym and a garage for bikes - Lots of social hang-outs, Ping Pong, Fussball, Board Game tournaments etc. Apply If you like who we are and believe you are the person we are looking for, do not hesitate and submit your CV, LinkedIn profile or why not another innovative way that shows who you are. We know that our environment is always evolving, a diverse organization will help us achieve the best possible result.
Arbetsgivare
SBAB Bank AB (publ)
Hemsida: http://www.sbab.se
Ansökan
Ansök senast 16 December (2 månader 23 dagar kvar)

Ansök här

Test Automation Architect

Arbetsgivare / Ort: Quinyx AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (2 månader 24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Quinyx is a cloud-based, mobile-first workforce management (WFM) software that rocket fuels the workforce in service industries to make people and businesses grow. Quinyx helps more than 800 customers to optimize schedules with AI forecasting, make time reporting more efficient, reduce costs, stay compliant and engage with employees. We build a state of the art software that unleashes the real force of the workforce so that people and businesses grow together. We are aiming to create a better life for millions of people by improving their work lives. We want to see happy employees, happy customers, and happy businesses. Working with Quinyx, you will be joining an innovative and growing company. You will have an opportunity to make a real difference and help businesses around the world save time, reduce costs and enjoy work with our mobile-first, cloud-based WFM software. Are you ready to begin an awesome journey and make magic happen with us? About the role As an experienced Test Automation Architect with a strong Java technical background, you will be joining our fantastic R&D team to build the next generation of the Quinyx WFM solution. At the same time, you will bring test automation expertise and vision into the test team. You will be responsible for building and scaling our test automation framework, which is written in Java/Spring Boot to make sure we shorten the feedback loop between implementation and success/failure. You will continuously increase the level of automation through active implementation as well as lifting the automation competence of your colleagues in the QA team. In the bigger picture, you will be working across multiple agile distributed teams with highly competent, versatile and diverse colleagues. The teams enjoy an autonomous way of working and continuously strive to improve their own processes, tooling options and skills. What you’ll be doing - Design, develop and maintain our test automation framework built in Java. - Lift the technical competence of the QA team members in Java for test automation and coach the team in automation techniques. - Work efficiently across different teams in order to create an excellent product experience. - Contribute to requirements, reviews and testing. - Take full ownership from design, implementation to the deployment of automated tests. - Identify, implement and communicate best practices for test automation. - Drive improvements in CI/CD pipeline. What you’ll bring to the team - Multiple years of experience in Test Automation and System Development. - Multiple years of experience in UI and Rest API test automation. - Strong technical knowledge and experience in Java or similar Object-Oriented Programming Languages, Spring Boot, Maven, Version control experience (Git), Continuous Integration experience (Jenkins: Pipeline as Code), JUnit and Selenium. - The ability to mentor colleagues to lift the competence of your team. - Excellent verbal and written communication skills in English, as well as strong interpersonal and relationship building skills.  - Passionate about what you do. The WOW-factor - Understanding the importance of Non-functional aspects of testing and prior experience in Performance testing like load test and stress tests. - Prior experience in Performance testing tools like JMeter, Gatling etc. - Understanding of SQL databases.  - Familiarity with application containers (Docker etc). You like to work in a highly independent cross-functional team with a never-ending drive to deliver great software with special focus on performance, maintainability, usability and scalability. You do this by understanding our users needs, use a test-driven approach and share knowledge with your team members. Life at Quinyx We are an innovative, agile and continuously growing modern tech company. We value passion, creativity, quality and simplicity. As a member of the Quinyx family, you will be part of an inclusive and diverse workplace, where we want you to be yourself and enjoy work. You’ll be given the opportunity to make an impact and directly contribute to our success, bring new ideas and have full ownership of your area. Along with continuous learning, you’ll have the chance to work and interact with innovative people from all over the world, who all come together to create the best possible work environment. We have fun together whether it is during a typical Swedish Fika, workshops, going for a run with a colleague or spending time together during annual company Goal trip, team kickoffs, and after-work socials. We have built a family atmosphere here at Quinyx and are committed to share knowledge and support one another! We will provide you with the training and tools needed for the role, company laptop and mobile, flexible working hours, enhanced vacation allowance, gym membership contribution, virtual yoga classes - among other great benefits, and last but not least, you will have the chance to participate in our well-known ping-pong tournament! Want to join the family? Quinyx provides equal employment opportunities and we strive for a diverse and inclusive workplace. At Quinyx, all applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender perception or identity, national origin, age, marital status, disability or Veteran status. May the Workforce be with you!
Arbetsgivare
Quinyx AB
Hemsida: http://www.quinyx.com
Ansökan
Ansök senast 17 December (2 månader 24 dagar kvar)

Ansök här

Testare

Arbetsgivare / Ort: AB Svenska Spel
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (2 månader 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Vill du vara med på resan mot världens bästa spelupplevelse? Vill du jobba med välkända produkter som Triss-lotten, Lotto och Eurojackpot? Kom till Svenska Spel och jobba med test tillsammans med ambitiösa och engagerade kollegor i en miljö som präglas av ny teknik och en stark uppfinnarkultur. Vad kommer du att göra? På Svenska Spel hanterar vi ett av världens mest avancerade spelsystem. Vi hanterar miljontals transaktioner om dagen och fokus på säkerhet och feltolerans är förstås oerhört viktigt. Men vi tummar aldrig på spelupplevelsen och för att alltid kunna garantera våra kunder detta söker vi nu en testare som vill vara med och bidra till att våra spel och dess användarupplevelse inom Tur-området utvecklas. I ett agilt team bestående av testare och utvecklare jobbar du med att både utföra och planera tester. Du deltar regelbundet i granskning och framtagning av krav kring test av våra IT-produkter och -tjänster inom Tur-området. Är du den som kommer att göra det? Som person är du en team player som bidrar och delar med dig till andra och värderar deras input. Du tar ansvar för din egen prestation och har ett tydligt leveransfokus. Du har en förmåga att upptäcka mönster och trender, tillämpar gärna teori i praktiken och analyserar information på ett logiskt och systematiskt sätt. Utöver ovanstående har du följande erfarenheter och kompetenser - Utbildning/arbetserfarenhet inom test, kvalitetssäkring eller systemutveckling - Testautomatisering på GUI-nivå - Versionshantering i Git - Agila metoder - Flytande svenska i tal och skrift Plus i kanten om du också har erfarenhet av OOP, transaktionsintensiva system, CI/CD, API-tester eller JavaScript. Vi är Svenska Spel På Svenska Spel får du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med ca 2100 engagerade kollegor. Vi är modiga, nyfikna och vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Vi vill att spel ska vara till glädje för alla - för våra medarbetare, kunder och gäster, för idrotten och för samhället i stort. Vi sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer, förebygger spelproblem och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Ansökan och kontaktuppgifter Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby. Nu under semestertider kommer det att ta lite längre tid än vanligt att få återkoppling på din ansökan eftersom många av oss njuter av ledighet, men håll ut, vi återkopplar så snart vi kan. För detta jobb kan du räkna med att få återkoppling senast under mitten av augusti. För frågor om tjänsten, kontakta Mats Båge, chef IT-produkter Tur, [email protected] För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gänget i Team Talent Acquisition, [email protected] LI-SVS
Arbetsgivare
AB Svenska Spel
Ansökan
Ansök senast 19 December (2 månader 26 dagar kvar)

Ansök här

Systemtestare till Domstolsverket

Arbetsgivare / Ort: Castra Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 December (2 månader 27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare. Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är IT bolaget för dig som vill ta nästa steg. Hos oss får du både intressanta uppdrag, och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan vara arbetstid, arbetsuppgifter, lön, utbildning, delägarskap och mycket mer. Nu söker vi dig som vill arbeta som Systemtestare på Domstolsverket i Jönköping. Uppdragsbeskrivning Domstolsverket har i uppgift att förvalta och utveckla verksamhetsstödjande system till Sveriges domstolar. Just nu står man inför många spännande utmaningar för att digitalisera verksamheten och man har behov i några olika utvecklingsteam. Sveriges domstolars huvudsakliga verksamhetssystem heter Vera. Vera är ett ärendehanteringssystem som lite förenklat uttryckt används för att registrera information, händelser och aktörer i ett mål. Vera är utvecklat i Java EE, med en moderniserad backend och en lite äldre frontend med egenutvecklad javascript. Syftet med detta uppdrag är att öka takten i förvaltningen av Vera. Det du bidrar med som testare är att läsa och förstå användningsfalldokumentation/user stories och utforma testscenarios samt testfall utifrån dessa, exekvera tester samt dokumentera resultatet. Du kommer ingå i ett tvärdisciplinärt team som arbetar enligt DAX (Domstolsverkets anpassning av Scrum). Utvecklingen bedrivs i en modern miljö med inriktning mot DevOps. Verktyg som används i utveckling är exempelvis IntelliJ, Maven, Jenkins, Git, SonarQube och Docker. För att hålla ordning och reda på arbetet används Jira och Confluence. Verktyg för testautomation används främst jUnit och jMeter. Vi söker dig som: - Har universitets- eller högskoleexamen, YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet - Har god kommunikationsförmåga avseende det svenska språket, dvs kunna uttrycka sig såväl skriftligt som muntligt. - Har erfarenhet av arbete med systemtester i administrativa systemutvecklingsprojekt i minst 4år - Har erfarenhet av att läsa användningsfalldokumentation och att utforma testscenarios/testfall i minst 4år - Har erfarenhet av att arbeta på myndighet eller liknande organisation - Har erfarenhet av att arbeta agilt och av testdriven utveckling Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av stora projekt i komplexa miljöer - Utvecklarbakgrund - Domänkunskaper inom domstolsväsendet Vi söker dig känner starkt för att arbeta som konsult, är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamhet. Varför ska du välja oss? - Här tror vi på frihet, möjligheter och medbestämmande. - Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina intressen och prioriteringar i livet. - Att alla får vara med och forma och påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper. -Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en. Uppdragsstart kommer vara 2020-09-01 Om Castra Castra är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och industriteknik. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på. Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® tre år i rad är ett bevis på våra höga mål kring företagskultur. Våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar. Företaget har kontor i Linköping, Norrköping, Örebro, Jönköping, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Malmö. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/). Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta [email protected] Tfn: 0700-449345
Arbetsgivare
Castra Group AB
Ansökan
Ansök senast 20 December (2 månader 27 dagar kvar)

Ansök här

Quality Assurance Engineer

Arbetsgivare / Ort: Irisity AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Do you want to ensure (https://mindmancer.sharepoint.com/sites/Management/Shared%20Documents/HR%20-%20Employees%20&%20Recruitment/Job%20ads/Recruitment_QA_R&D_200714.docx#_msocom_1)the quality of our cloud-based AI systems for game-changing video analytics? At Irisity you will be given the opportunity to change the world to the better through real-time video analytics powered by machine learning. Irisity is an innovative and energetic software company with a friendly culture, good benefits and freedom for you to plan your work and life. We care for each other and strive to only recruit the best as we believe that we employees truly drive Irisity to success. We believe that enhanced AI performance, ethics and integrity go hand in hand and are working to create a positive mark within the camera security industry. We are now increasing the pace of our international expansion, and want to strengthen the QA side of our R&D team. About this role Irisity’s systems detect suspicious activity in security cameras using video analytics powered by machine learning. The system uses a cloud-based architecture , hosted in Microsoft Azure, connecting globally distributed cameras, computing hardware, operator environments and management interfaces. As a QA engineer at Irisity, you play a key role in ensuring that these systems work flawlessly and securely for users within diverse organizations and hardware environments across many time zones . Our QA activities include unit testing, automated and manual integration testing, validation activities with user groups and building realistic test environments for testing our system at scale. These activities cover everything from user interfaces, IT security aspects and compatibility with external interfaces and hardware to measuring the performance of the core video analytics functionality. The code-base includes C++ analytics algorithms, C# logic and web frontends. For junior candidates, the work may focus more on IT environment setups and test execution, while more senior candidates are expected to take leading roles within the design of test procedures and environments. Regardless of your experience level, you will work closely together with a large part of our organization, including UX designers, system developers, machine learning researchers and technical support staff. Depending on your skills and interests, you also have the opportunity to contribute to producing technical documentation and educational material. Who we think you are To be successful in this role, we believe that you have a university-level education related to software development. We also expect a few years of experience from software-related QA activities. Interest in or experience from cameras, AI, web technologies or cloud architectures is an advantage. You will be located in our main office in Göteborg, as part of a team with a lot of energy and a strong community. Great skills in the English language is a requirement and good Swedish skills is an advantage. About Irisity At Irisity, we develop video analytics software for the security industry with great respect for personal integrity and privacy, focusing on detecting suspicious activity rather than exposing personal identity. Our system excels at the automatic detection of unwanted activity, such as intruders at construction sites at night, or people climbing roofs or breaking windows. We focus on detecting and preventing criminal activity, and never do things like registering the identity and whereabouts of regular citizens. At sensitive installations such as schools, our system even white-masks all individuals to hide their identity, to make sure that the invasion of privacy is kept at a zero level. This way, our system can detect what happens and alert, leading to reduce crime rates and increase safety without any negative effects on personal integrity. Irisity AB (publ) is a public company listed at OMX Nasdaq First North, with main office in Goteborg. We currently employ a staff of 35+ people within development, sales, support and finance. Our R&D department consists of a computer vision / machine learning team with a high number of PhDs, together with and excellent group of system architects, designers and software developers. Our software is packaged into a complete cloud-based SaaS platform marketed towards large global customers and with thousands of cameras connected. We are now looking for more skilled, friendly and passionate people that want to participate in making sure that the camera security industry ends up at the right side of history. Read more at www.irisity.com
Arbetsgivare
Irisity AB (publ)
Hemsida: https://www.irisity.com/en/
Ansökan
Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk testare / Testautomatiserare

Arbetsgivare / Ort: Altius Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 January (3 månader 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-29
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Altius Cosulting - Det moderna konsultbolaget! Vi sätter konsulterna i centrum! Vår vision är att vara det självklara valet för konsulter som värdesätter frihet, innovation, utveckling och ekonomi. Vi arbetar med hållbara samarbeten och växer tillsammans i Stockholm & Göteborg. Vi arbetar utan gränser, alla konsulter har tillgång till över 3500 kontor i 120 länder genom strategiska kontorslösningar via WeWork och Regus. Vi vet att din utveckling och dina idéer är vår gemensamma framtid. En lönemodell utöver det vanliga Vi vill att du som konsult ska få så stor del av debiteringen som möjligt, men även att du ska bestämma över ditt löneutrymme. Detta innebär att du får in din andel av debiteringen på ett konto där du bestämmer vad du vill ta ut i lön, avsätta till pension, köpa dator, telefon eller helt enkelt spara en del av ditt utrymme för exempelvis extra lång semester. Precis som på vilket annat företag som helst så har vi aktiviteter tillsammans och vi erbjuder ett förmånspaket på resor, träning, bensin, varuhandel med mer Krav: Erfarenhet av testautomatisering och/eller teknisk test Analytisk och noggrann Agila metoder Meriterande: Testledning Erfarenhet i år: 4+ Kompetensnivå: 3 (1-5) Anställning: Kompetensområde: Konsult Period: Tillsvidare Omfattning: Heltid Placeringsort: Stockholm eller Göteborg
Arbetsgivare
Altius Consulting AB
Hemsida: https://altiusconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast 15 January (3 månader 23 dagar kvar)

Ansök här

Handlingskraftig testingenjör till Advenica

Arbetsgivare / Ort: A Hub AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 January (3 månader 24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-30
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Bra stämning och trivsel, hög kompetens och professionalitet. Så beskrivs Advenica av de som arbetar där. Här stannar man för att man uppskattar det tydliga och engagerade ledarskapet, de trevliga kollegorna och det faktum att man arbetar med marknadsledande avancerad teknik inom Cybersecurity. OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET Advenica är en av Europas främsta leverantörer av avancerade lösningar inom Cybersecurity med erbjudande mot både offentlig och privat sektor. Man äger hela värdekedjan från produktutveckling, hård- och mjukvaruutveckling till försäljning och eftermarknad. Detta tillsammans med ytterst kompetenta medarbetare skapar ett starkt erbjudande för kund och ett tydligt steg mot företagets vision: Digital Freedom in all Communication. I rollen som Testingenjör är du en del av R&D och arbetar tillsammans med kollegor inom utveckling och test med olika parallella och/eller dedikerade kundprojekt. Rollen är bred och du kommer att få arbeta med projekt hela vägen från uppstart till leverans och därmed även vara delaktig och ansvarig för specifika leveranser under projektets gång. Vill du bredda din kompetens eller specialisera dig på sikt finns verkligen möjligheten på Advenica. Läs gärna mer om Advenica här (https://www.advenica.com/en/about-us) DU ERBJUDS - Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare med sunda värderingar; togetherness, professionalism, initiative and integrity. - Möjligheten att arbeta kvalitativt med test och testutveckling med ett stort fokus på säkerhet. - Förmånliga villkor och möjlighet att arbeta med både din personliga och professionella utveckling. Hälsa och work-life balance är centralt för arbetsmiljön på Advenica och man anordnar månatligen aktiviteter för att främja detta. EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER - Utveckla och designa tester baserat på kravställning eller user story. - Utföra system- och funktiontester - Utveckling av testautomation - Underhåll av testmiljöer - Nära samarbete med utvecklare inom embedded och applications för att stödja dem i deras utvecklingsarbete - Kundkontakt, t ex stöd vid installation eller acceptanstester hos kund. - Arbeta med kompetensspridning mellan kollegor och projekt för att tillsammans bli ett starkare team. VI SÖKER DIG SOM - Har några års erfarenhet av att arbeta med test och verifiering mot inbyggda system och applikationer och inte räds hårdvarunära arbete. - Har erfarenhet av utveckling av testautomation. - Har erfarenhet av utveckling i Linux-miljö. - Har god kompetens i TCP/IP-protokollet och erfarenhet av nätverk i allmänhet. - Har god förståelse för moderna utvecklingsflöden (CI/CD), verktyg etc. - Har vana av att arbeta i projekt som använder agil utvecklingsmetodik (Scrum, Kanban mm). - Tycker om att bygga, konfigurera och underhålla labbmiljöer för systemtest. - Har en relevant akademisk utbildning inom Data, Elektro eller liknande. - Meriterande om du har erfarenhet av utveckling i C/C++. SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR - Självgående. Du arbetar effektivt mot uppsatta mål och deadlines och tar stöd där det behövs. - Initiativtagande och kommer med förbättringsförslag. - Flexibel lagsspelare. Du stöttar dina kollegor vid de tillfällen det behövs, inom och utanför ditt ansvarsområde och projekt. - Kreativ. Där andra ser problem ”gräver du ner dig” och hittar en lösning. Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan! ÖVRIG INFORMATION Start: Q3-Q4 2020. Arbetstider: Ordinarie kontorstider Plats: Malmö Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.
Arbetsgivare
A Hub AB
Ansökan
Ansök senast 16 January (3 månader 24 dagar kvar)

Ansök här

Testautomatiserare

Arbetsgivare / Ort: Envoi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (4 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Teknisk Testare? Följ med på vår resa! Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag - som vår nya Teknisk Testare! Som teknisk testare inom leveransområdet behöver du ha hög teknisk kompetens och du kommer arbeta både med manuella tekniska tester samt skapa automatiserade tester. Arbetsuppgifter/uppdragsbeskrivning Den tekniska testaren har som primär uppgift att testa funktionalitet både med och utan användargränssnitt, samt utveckla automatiserade tester. Testscenarion ska vara såväl negativa/positiva test i enlighet med TDD, med både funktionella och icke-funktionella krav. Manuella tester ingår också. Miljöer som vi jobbar i är främst moderna Java-plattformar. Projektets testare arbetar i Unix, Java, JUnit, XML, Jenkins, XML, SQL-developer, Git samt med en mängd integrationer till andra leverantörers gränssnitt. Kan vara digitala brevlådor, utskriftsleverantörer etc. Teknisk testare - Genomför testarbete enligt med Myndighetens definierade processer och arbetsmetodik för test - Genomför tekniskt krävande manuella testaktiviteter - Designar och utvecklar automatiserade tester i JUnit - Underhåller och vidareutvecklar ett på Myndigheten egenutvecklat testramverk för automatisering i Java och shellskript - Tar fram och preparerar testdata - Förbereder och anpassar tekniska testmiljöer för manuella och automatiska tester - Felsöker, analyserar och dokumenterar testexekvering - Deltar i granskningar och förfining av krav för att förstå vad som ska testas. - Säkerställa tillräcklig testtäckning och dokumentera spårbarhet till krav Obligatoriska krav Minst 3 års sammanlagd erfarenhet under de senaste 5 åren av: - Testautomatisering på Unix-/Linuxplattform (backend). - Tekniska tester i systemmiljöer med många tekniska integrationer Minst 2 års erfarenhet av: - Java/JavaEE7-utveckling - JUnit - XML/XSD - Intellij - SQL Varför ska du jobba hos oss? Vi på Envoi AB kan erbjuda förmånliga attraktiva anställningsvillkor som professionell konsult hos oss där du själv är med och påverkar din lön och vi har naturligtvis kollektivavtal (Almega). Som konsult hos Envoi AB har du engagerade säljare som hittar uppdrag utifrån ditt intresse. Vi har kunder i hela Stockholm inom systemutveckling och teknik. Hos oss får du möjligheten att jobba i en bredd av branscher. Om du har en drivkraft att utvecklas och utmanas med stor flexibilitet, då är det en bra början att bli en del av vår Envoifamilj. Du också får tillgång till personlig utveckling på kort och lång sikt samt friskvårdsbidrag att utnyttja för fysisk aktivitet på fritiden. Envoi AB har även infört ett förmånligt bonussystem som gör att vi tillsammans driver företaget framåt mot gemensamma mål.
Arbetsgivare
Envoi AB
Hemsida: http://www.envoi.se
Ansökan
Ansök senast 27 January (4 månader 4 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Testare

Arbetsgivare / Ort: Castra Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 January (4 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-13
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare. Rollen Du är en driven och erfaren testautomatiserare som kommer att vara en del av vår konsultgrupp inom krav & test. Du kommer att vara en nyckelspelare ute hos våra kunder i deras digitala förändringsresor. Du kommer att: - Ha ansvar för testautomatiseringsverktyg. - Leda utvecklingen av testautomatiseringsprocessen. - Identifiera och fånga in testfall att automatisera. - Avgöra om uppgiften är en automatiseringskandidat (väga underhållskostnad och komplexitet mot vad man tjänar på det). - Skriva och underhålla testfallen samt se till att koden blir lätt att underhålla. - Hålla teknikstacken, ramverken och verktygen uppdaterade. - Vara i tätt samarbete med DevOps för att underhålla pipelines där testfallen ingår. - Dokumentera och uppdatera valda automatiseringslösningar. Erfarenhet - JUnit - XML/XSD - Intellij - SQL - Testautomatisering i en CI/CD kedja - Front end automation - Selenium och java eller Python + unittest/PyUnit - Erfarenhet av att arbeta agilt Bra att ha: - Erfarenhet från retail och/eller E-handel - Erfarenhet av webblösningar - Erfarenhet av Docker - Goda kunskaper inom Linux och Unix Varför ska du välja oss? Här tror vi på frihet, möjligheter och medbestämmande. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina intressen och prioriteringar i livet. Att alla får vara med och forma och påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper. Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en. Om Castra Castra är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och industriteknik. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på. Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® tre år i rad är ett bevis på våra höga mål kring företagskultur. Våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar. Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/). Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta [email protected] Tfn: 070-3068814
Arbetsgivare
Castra Group AB
Ansökan
Ansök senast 30 January (4 månader 7 dagar kvar)

Ansök här

Technical Product Assistant to Samsung! (part-time)

Arbetsgivare / Ort: i Value Your Talent Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 February (4 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence-and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today’s fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company’s survival. As we have done for 70 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As a Technical Product assistant, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers’ lives. Samsung continues to grow, and is now looking for Technical Product assistant to our Technical Product Management Team that can help us 1-2 days/week. In this role you will quality assure IM products for the Swedish market. You will act as the link between the research & development teams in Korea and India, local sales department and the Swedish operators and give technical support as well as ensure the quality of the mobile terminals and software and get the products on time to the market. You will be working with: - Testing of new devices and software’s in all the major operator networks in Sweden. - Maintain and follow up technical issues reported from customers. - Support different projects. (5G, RCS, eSIM and other new technologies.) - To support the Sales team in the sales process towards operators and other customers. Suitable background: - Experience of testing. - Experience or great interest in the Mobile Industry. - Structured and an eye for details - A big interest to learn and adapt new technologies. - Excellent communication skills in English In the role, it is important that you have a passion for new products and technologies. Samsung is a dynamic company in a fast moving industry, there are many opportunities to grow and develop! In order to enjoy working with us you must be a person who appreciates tempo, change and to take own initiatives. Practical information Location: Kista Start: ASAP Contract: concultant contract via Ivy Talents, start asap - ends april 2021 with possible extension Job scope: you work 1/2 days/week Reviewing of your application will start immediately, henceforth apply today! For any questions regarding the process, pleas contact Tom at [email protected]
Arbetsgivare
i Value Your Talent Sweden AB
Hemsida: http://ivytalents.se
Ansökan
Ansök senast 6 February (4 månader 14 dagar kvar)

Ansök här

Test Architect

Arbetsgivare / Ort: Cambio Healthcare Systems AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (4 månader 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”! Din roll och teamet Global Service Delivery organisationen inom Cambio har ansvar för förvaltning, drift och support till Cambios kunder. Du kommer att tillhöra driftavdelningen, Technical Operations, som ansvarar för den tekniska leveransen av Managed Services vilket inkluderar system- och applikationsdrift av Cambios lösningar mot kund. Technical Operations jobbar tätt med Cambios utvecklingsavdelning för att bygga lösningar tillsammans. Som Test Architect kommer du ha ansvaret för den teststrategi som rör system verifiering och icke-funktionella tester inom Global Service Delivery från kravställning mot produktutveckling till färdig tjänsteleverans inom Cambio. Du kommer att bryta ner testområden och definiera testaktiviteter. Du kommer att jobba utvecklingsnära för att utveckla lasttester, scriptning av test data och automatiserade tester och test rapportering. På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Dessutom har vi mycket trevligt tillsammans. Om Dig Rollen som Test Architect innebär analysarbete och utvecklingsarbete men vi ser också att en stor del av rollen kommer att vara koordinerande och nära samarbete med test team på Cambio och en stor delaktighet i implementation av Cambios tjänster. För att lyckas i din roll behöver du ha förmågan att förstå helhetsperspektivet samtidigt som du är leveransfokuserad och på ett strukturerat sätt kan analysera krav på system och integrationer. Du är noggrann och drivs av en vilja av att automatisera och förenkla testområdet. Då du kommer att arbeta mycket med andra team och delar av Cambio så ser vi att du har lätt för att knyta nya kontakter och har en förmåga att förklara komplexa begrepp. För att trivas hos oss behöver du ha ett brinnande intresse för kvalitetssäkring och kontinuerliga förbättringar. Du behöver vara noggrann och gilla struktur och ordning och reda. För att lyckas i rollen tror vi även att du har: - Erfarenhet av utveckling och scriptning, gärna med erfarenhet av Golang (GO), JavaScript, Python, Java, C# - Flera års erfarenhet av test från ett tjänsteleveransperspektiv - Lång erfarenhet av testområdet, både funktionell testning, och icke-funktionell testning - Kompetens inom testramverk, testanalysmetodik, testrapportering - Pratar och skriver svenska och engelska flytande och har en mycket god kommunikativ förmåga - Akademisk examen inom relevant område Det är en bonus om du har: - Erfarenhet av journalsystem och andra IT-lösningar i hälso- och sjukvården - Certifiering inom test Vi erbjuder dig Det kommer att vara en mycket spännande resa med stor möjlighet att själv vara med och påverka organisation och arbetsuppgifter. Du kommer att vara med och utveckla drifttjänster för framtidens vårdsystem. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Monika Steinvall [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Cambio Healthcare Systems AB
Ansökan
Ansök senast 7 February (4 månader 15 dagar kvar)

Ansök här

Senior teknisk testare till förvaltningsorganisation

Arbetsgivare / Ort: Envoi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (4 månader 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Är du en senior teknisk testare och redo för nya utmaningar? Följ med på vår resa! Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag - som vår nya Teknisk Testare! Uppdragsbeskrivning I uppdraget ingår att planera samt utföra systemintegrationstester med syfte att kvalitetssäkra integrationer via API:er och MQTT samt bearbetning i mottagande system. Typiska arbetsuppgifter är att planera tester, utföra funktionella tester (både manuella och automatiserade) samt icke-funktionella tester, skriva testfall samt dokumentera tester. Tester kommer även ske genom end-to-end tester med bussar i trafik. Rollen kräver en senior testare som är van att själv planera tester och kommunicera med intressenter. Rollen kräver även mycket goda kunskaper om integrationer mellan system via API:er eller MQTT samt om test av sådana. Kandidaten behöver vara helt självgående samt drivande gällande utförandet av testerna samt ha förmåga att själv identifiera testbehov utifrån dokumentation. Fördel är om kandidaten har erfarenhet från Trafikinformationsområdet på Trafikförvaltningen. Leverablerna skall följa Trafikförvaltningens IT strategi och levereras till projektet. Obligatoriska krav - Minst 7 års erfarenhet inom testområdet - Minst 5 års erfarenhet av test i komplexa systemmiljöer med många integrationer - Minst 5 års erfarenhet av systemintegrationstester och End-to-End tester - Minst 3 års erfarenehet av test av MQTT - Minst 3 års erfarenehet av test av API:er - Minst 5 års erfarenhet av SoapUI, Postman eller liknande för automatiserad testning av integrationer och API:er Meriterande: - ISEB/ISTQB-certifiering - Minst 1 års erfarenhet av Confluense, Jira och Xray eller motsvarande test management plug-in - Minst 1 års erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning - Minst 1 års erfarenhet av att ha jobbat med Trafikinformation - Minst 2 års erfarenhet av arbete i både agila utvecklingsteam och i projektorganisationer Varför ska du jobba hos oss? Vi på Envoi AB kan erbjuda förmånliga attraktiva anställningsvillkor som professionell konsult hos oss där du själv är med och påverkar din lön och vi har naturligtvis kollektivavtal (Almega). Som konsult hos Envoi AB har du engagerade säljare som hittar uppdrag utifrån ditt intresse. Vi har kunder i hela Stockholm inom systemutveckling och teknik. Hos oss får du möjligheten att jobba i en bredd av branscher. Om du har en drivkraft att utvecklas och utmanas med stor flexibilitet, då är det en bra början att bli en del av vår Envoifamilj. Du också får tillgång till personlig utveckling på kort och lång sikt samt friskvårdsbidrag att utnyttja för fysisk aktivitet på fritiden. Envoi AB har även infört ett förmånligt bonussystem som gör att vi tillsammans driver företaget framåt mot gemensamma mål.
Arbetsgivare
Envoi AB
Hemsida: http://www.envoi.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (4 månader 15 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk testare - Offentlig sektor

Arbetsgivare / Ort: Sogeti Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 12 February (4 månader 20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Sogeti står inför en stark utvecklingsresa och söker nu duktiga tekniska testare. Drivs du av variation i ditt arbete och brinner för QA? Då är Sogeti nästa steg i din karriär! Sedan många år har Sogeti placerat sig i toppen när det gäller test och kvalitetssäkring. Vi har stort fokus på testledning och testautomatisering där vi med hjälp av både nationella kompetensområdesträffar samt lokala kontorsträffar vidareutvecklas med hjälp av våra drivna konsulter. Just nu söker vi erfarna tekniska testare som vill arbeta inom den offentlig sektorn för att vara med och utveckla samhällsviktiga funktioner. Sogeti som arbetsplats präglas av familjär känsla och positiv attityd där vi värdesätter samarbete och kul på jobbet. Vår entreprenörsanda gör oss snabbrörliga och adaptiva för svängningarna i branschen utan att förlora fokus på individen och lagandan. Vi söker dig som värdesätter din egen utveckling högt och trivs i rollen som konsult. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom test och kvalitetssäkring. Du är troligtvis nyfiken, kommunikativ, analytisk och har en välutvecklad affärsmässig och teknisk förståelse. Du har troligtvis arbetat inom offentlig sektor och är insatt i komplexiteten samt utmaningen som branschen står för inom digitalisering, men förstår även att det krävs integritet och mod för att lyckas att driva arbetet framåt. Bra om du känner till följande tekniker: - Programmeringsspråk, exempelvis Phyton, Java, .NET - CI/CD - Microservices och SOAP/REST-baserade tjänster och verktyg - API Testing - Testautomatisering Vi erbjuder utöver härliga kollegor och en rolig samt utvecklande arbetsplats ett kompetensnätverk där din utveckling är prioriterad. Även om samarbete är kärnan i vårt sätt att arbeta ser vi även till individuella behov med ett flexibelt förmånspaket som du kan skräddarsy för att passa just dig. Välkommen med din ansökan! Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 20 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Som en global ledare inom konsult-, teknik- och ingenjörstjänster samt digital transformation ligger Capgemini-koncernen i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med mer än 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini Group är multikulturell med 270 000 anställda i närmare 50 länder. 2019 omsatte Capgemini-koncernen tillsammans med förvärvet Altran 17 miljarder euro. People matter, results count. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.
Arbetsgivare
Sogeti Sverige AB
Hemsida: http://www.sogeti.se/
Ansökan
Ansök senast 12 February (4 månader 20 dagar kvar)

Ansök här

Test Automation Engineer

Arbetsgivare / Ort: Storytel Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 February (4 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
At Storytel we believe that powerful stories add an extra dimension to life. We offer hundreds of thousands of audiobooks and ebooks to customers in more than 20 markets, with several new markets launching in the coming year. Storytel is Northern Europe's largest audiobook streaming service and we’re now looking for a tester to join the team! Storytel’s vision is to make the world a more empathic and creative place with great stories to be shared and enjoyed anytime, anywhere by anyone. Who you will be: As a Test automation engineer for apps at Storytel, you will work with experienced and passionate people that desire to make the best Android and iOS apps in the world! We are a quality-focused organization that encourages everybody regardless of role to test our products as well as formal testers that enhance the organic testing efforts. We are now looking for Test automation engineers that have worked with writing automated tests for both Android and iOS apps, and want to help us reach our goal of a strong and reliable suite of automated tests. We have a strong sharing culture at Storytel and nurture creativity. We have our headquarters in Stockholm but our agile teams are distributed between Stockholm, Lund, Umeå, Karlstad, and Copenhagen. You can work out of any of those offices. What we offer you: - Work with experienced developers in an open and caring high-tech environment - Participate in developing a top-notch streaming entertainment platform used by over a million users worldwide - Plenty of autonomy and responsibility - Your own yearly education budget - A workplace that values creativity and personal initiative - Limitless audio and ebooks from our own service - An international team of super-talented colleagues - Explore, work and implement some of the newest and hottest technologies - A company full of book lovers You will: - Develop an app automation strategy along with the rest of the brilliant test enthusiasts at Storytel - Help us launch our app automation framework and integrate it into the daily work of all developers - Write and maintain automated test suites for our main platforms, iOS and Android - Work closely together with product owners - Be a bridge between development teams, product owners and other departments - Promote the quality mindset in your team - Help identify opportunities for test automation - Be part of our company-wide test club You are: An app automation engineer with past experience writing automated tests for both iOS and Android platforms, with a passion for high quality. You are seeking personal growth and a continuously improving team. You love to automate processes and care for a high-quality product. You speak and write English fluently. We work using agile methodologies in small, cross-functional teams that you will be an important part of. Previously, you have: - Worked with testing in various forms - Written fully automated for both Android and iOS apps - Strong insight into how automation frameworks for apps work and how they integrate into a CI/CD environment - Designed and implemented a quality-focused testing process Beneficial experience - You have experience with non-functional testing tools and methods such as load, security and stress testing. - You’re comfortable in Linux environments and Docker If you feel like Storytel is the place where you could thrive let us know and we will contact you as soon as possible.
Arbetsgivare
Storytel Sweden AB
Hemsida: https://www.storytel.com
Ansökan
Ansök senast 17 February (4 månader 25 dagar kvar)

Ansök här

Testautomationsutvecklare till Tunstall i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Cabeza Rekrytering och Konsulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 February (4 månader 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om tjänsten: Vi behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en autotestare för att fortsätta vår resa mot automatisk testning och Continuous Deploy. Du blir en del av ett drivet team i Malmö med stort kund- och leveransfokus och får stor möjlighet att påverka din vardag. Låter det spännande? Det slutar inte där! Hos oss får du vara med och lösa en av vår tids stora samhällsutmaningar - att skapa livskvalitet och trygghet för vår snabbt åldrande befolkning - och samtidigt arbeta med innovativ teknik i ett snabbt växande team. På Tunstall i Malmö utvecklas världsledande tekniska lösningar, t.ex. en molnplattform för Connected Care & Health baserad på IoT. Vi lovar att du inte kommer ha tråkigt! Tunstall bedriver utveckling i England, Spanien, Sverige (Malmö) och Danmark. Om jobbet: Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara: - Skriva automationskod för att automatisera testning på UI- och API-nivå - Delta i sprint-planeringsmöten - Bidra till att vidareutveckla och förvalta ramverk för autotestning Din erfarenhet: Du har minst tre års erfarenhet inom test och uppfyller nedan kompetenskrav: - Erfarenhet av manuell-, automatiserad- och prestandatestning på funktions-/systemnivå - Erfarenhet av att testa webb- och mobila applikationer - Programmeringskunskaper i t.ex. C#, JavaScript - Insikt i databashantering, du kan sätta samman grundläggande SQL queries - Praktisk erfarenhet av t.ex. Selenium, SoapUI, Postman - Förståelse för Continuous Integration verktyg (som t.ex. Jenkins, Azure DevOps) samt Git Men självklart är det inte bara den tekniska erfarenheten vi söker. Vi söker dig som har ett stort hjärta och vill arbeta i en roll som verkligen gör skillnad för äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka i deras vardag. Vi tror att du är en social person som gillar att interagera och har lätt för att kommunicera med olika grupper och individer. Rollen kräver att du är flexibel och lyhörd för att kunna anpassa dig till snabba förändringar och nya krav. Självklart Du bemöter andra med prestigelöshet, respekt och omtanke. Vi strävar efter en arbetsplats där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten. Om oss: Tunstall är världsledande inom välfärdsteknologi för vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Vi ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting och den privata sektorn (B2B). Att jobba på Tunstall: Våra anställda är vår viktigaste resurs! Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheter, vill vara med och påverka genom att dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och våra 3 värdegrunder: "Personlig, Passionerad & Professionell" vilket vi hoppas du kan identifiera dig med. Vår utvecklingsavdelning består av en bra mix av olikheter och däri ligger också vår styrka -vi tar gemensamt fram de bästa lösningarna, vi är öppna, hjälpsamma och prestigelösa. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter. Läs vad våra medarbetare säger om att jobba på Tunstall här (https://careers.tunstall.se/pages/i-huvudet-pa-oss) Känner du igen dig i beskrivningen av rollen? Då vill vi veta mer om dig! I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza. För att veta mer om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Schultz: [email protected] Självklart hanterar vi din ansökan konfidentiellt. Sökord: Test Automation Developer, testutvecklare, testautomationsutvecklare, Tunstall, Test Developer
Arbetsgivare
Cabeza Rekrytering och Konsulting AB
Hemsida: http://www.cabeza.se
Ansökan
Ansök senast 20 February (4 månader 28 dagar kvar)

Ansök här

Test Automation Developer till Tunstall i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Cabeza Rekrytering och Konsulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 February (4 månader 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Om tjänsten: Vi behöver nu stärka upp vårt utvecklingsteam med en autotestare för att fortsätta vår resa mot automatisk testning och Continuous Deploy. Du blir en del av ett drivet team i Malmö med stort kund- och leveransfokus och får stor möjlighet att påverka din vardag. Låter det spännande? Det slutar inte där! Hos oss får du vara med och lösa en av vår tids stora samhällsutmaningar - att skapa livskvalitet och trygghet för vår snabbt åldrande befolkning - och samtidigt arbeta med innovativ teknik i ett snabbt växande team. På Tunstall i Malmö utvecklas världsledande tekniska lösningar, t.ex. en molnplattform för Connected Care & Health baserad på IoT. Vi lovar att du inte kommer ha tråkigt! Tunstall bedriver utveckling i England, Spanien, Sverige (Malmö) och Danmark. Om jobbet: Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara: - Skriva automationskod för att automatisera testning på UI- och API-nivå - Delta i sprint-planeringsmöten - Bidra till att vidareutveckla och förvalta ramverk för autotestning Din erfarenhet: Du har minst tre års erfarenhet inom test och uppfyller nedan kompetenskrav: - Erfarenhet av manuell-, automatiserad- och prestandatestning på funktions-/systemnivå - Erfarenhet av att testa webb- och mobila applikationer - Programmeringskunskaper i t.ex. C#, JavaScript - Insikt i databashantering, du kan sätta samman grundläggande SQL queries - Praktisk erfarenhet av t.ex. Selenium, SoapUI, Postman - Förståelse för Continuous Integration verktyg (som t.ex. Jenkins, Azure DevOps) samt Git Men självklart är det inte bara den tekniska erfarenheten vi söker. Vi söker dig som har ett stort hjärta och vill arbeta i en roll som verkligen gör skillnad för äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka i deras vardag. Vi tror att du är en social person som gillar att interagera och har lätt för att kommunicera med olika grupper och individer. Rollen kräver att du är flexibel och lyhörd för att kunna anpassa dig till snabba förändringar och nya krav. Självklart Du bemöter andra med prestigelöshet, respekt och omtanke. Vi strävar efter en arbetsplats där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten. Om oss: Tunstall är världsledande inom välfärdsteknologi för vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Vi ligger långt fram i branschutvecklingen vad gäller produktutveckling och teknisk kompetens. Kunderna finns i nuläget främst inom kommunal/offentlig äldrevård men det finns även en stor framtida tillväxtpotential inom hälsovård/landsting och den privata sektorn (B2B). Att jobba på Tunstall: Våra anställda är vår viktigaste resurs! Som medarbetare på Tunstall får du ett tydligt mandat, frihet under ansvar samt stora möjligheter att påverka och bidra med egna idéer. Vi söker dig som ser möjligheter, vill vara med och påverka genom att dela med dig av din erfarenhet, ditt engagemang och ditt driv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och våra 3 värdegrunder: "Personlig, Passionerad & Professionell" vilket vi hoppas du kan identifiera dig med. Vår utvecklingsavdelning består av en bra mix av olikheter och däri ligger också vår styrka -vi tar gemensamt fram de bästa lösningarna, vi är öppna, hjälpsamma och prestigelösa. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter. Läs vad våra medarbetare säger om att jobba på Tunstall här (https://careers.tunstall.se/pages/i-huvudet-pa-oss) Känner du igen dig i beskrivningen av rollen? Då vill vi veta mer om dig! I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza. För att veta mer om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Schultz: [email protected] Självklart hanterar vi din ansökan konfidentiellt. Sökord: Test Automation Developer, testutvecklare, testautomationsutvecklare, Tunstall, Test Developer
Arbetsgivare
Cabeza Rekrytering och Konsulting AB
Hemsida: http://www.cabeza.se
Ansökan
Ansök senast 20 February (4 månader 28 dagar kvar)

Ansök här

Embedded QA Konsult

Arbetsgivare / Ort: Altius Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 February (4 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Altius Cosulting - Det moderna konsultbolaget! Vi sätter konsulterna i centrum! Vår vision är att vara det självklara valet för konsulter som värdesätter frihet, innovation, utveckling och ekonomi. Vi arbetar med hållbara samarbeten och växer tillsammans i Stockholm & Göteborg. Vi arbetar utan gränser, alla konsulter har tillgång till över 3000 kontor, i 900 städer, i 120 länder genom strategisk kontorslösning via Regus. Vi vet att din utveckling och dina idéer är vår gemensamma framtid. En lönemodell utöver det vanliga Vi vill att du som konsult ska få så stor del av debiteringen som möjligt, men även att du ska bestämma över ditt löneutrymme. Detta innebär att du får in din andel av debiteringen på ett konto där du bestämmer vad du vill ta ut i lön, avsätta till pension, köpa dator, telefon eller helt enkelt spara en del av ditt utrymme för exempelvis extra lång semester. Precis som på vilket annat företag som helst så har vi aktiviteter tillsammans och vi erbjuder ett förmånspaket på resor, träning, bensin, varuhandel med mer. möjligt uppdrag) What you will be doing: - Improve and operate the QA process. - Write and execute test cases and test plans. - Meet with product stakeholders to provide QA status updates and assessing issues. - Perform manual testing across the three different mobile platforms, both by exploratory testing and by feature testing. - Manage issues and bugs across different management systems. - Write thorough and clear bug descriptions so developers and stakeholders can reproduce issues and verify fixes - Own and maintain our ever-growing in-house devices test park to cover hardware and software compatibility We think that you have: - Previous experiences in games quality assurance. - A background in Computer Science (or equivalent), Game Design or Programming. - A self-motivated and independent handling of issues, even when deadlines are scary close. - A sharp eye for noticing visual and logical mistakes that might not be visible at first glance by others. - Effective organization skills, managing many complex projects simultaneously and a familiar with tools such as issue/project tracking. - Skills and knowledge with app testing distribution tools (HockeyApp, TestFlight, Crashlytics etc) and development tools (git, adb, Jenkins, etc), along with the OS X terminal. - An interest for technology and the boldness to try new things. - A sense of play and a strong interest in digital toys and games for children. It is considered a plus if you also have: - Knowledge of platform developer consoles and release flows. - Experience with using Jira or Testrail. - An interest in writing automated test scripts (Unity 3D, Android, iOS, shell, etc). - Experience with making apps in Unity 3D. Erfarenhet i år: 2+ Kompetensnivå: 1 (1-5) Uppdragsfakta Kompetensområde: Embedded QA Konsult Uppdragsperiod: 3-4 månader Omfattning: Heltid Placeringsort: Stockholm
Arbetsgivare
Altius Consulting AB
Hemsida: https://altiusconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast 21 February (4 månader 29 dagar kvar)

Ansök här

Technical QA Engineer

Arbetsgivare / Ort: Fatalist Development AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 February (5 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
The Position Avalanche Studios Group is looking for a Technical QA Engineer to join our Central Tech team at our Stockholm office. You will be working closely with many different teams across different locations to help to improve the test and development processes, and proactively provide support as needed. Your primary goal is to achieve a high level of quality for our Central Tech team, creating and maintaining a quality program of extensive end-to-end tests, integration tests, and release/change management processes. You will become a driver of the quality process and an expert of the Apex engine with all its associated in-house and 3rd party tools. This position owns the testing process, risk management, and quality evaluation of a given feature, function or set of tools, where you will be part of a rapidly iterating development team working closely with developers and production. Main tasks - Work with Product Owners, Developers and QA Leads to define acceptance criteria, identify risks, and plan testing coverage for upcoming features / releases - Using a mix of manual and technical testing skills to execute a variety of testing techniques to analyze the quality. Reporting bugs into the bug tracking system with concise repro steps - Regressing bugs daily in the database - Performing daily validation checks throughout all development phases - Creating and modifying test cases - Providing weekly status updates and trends to Central Tech Management - Compiling lists of any defects or design issues found during testing - Support developers before, during and after deployments Required Qualifications - Minimum 4 years of QA testing experience from the video games industry. - Experience with game engines, content and asset editors, software tools, and shared technologies. - Familiarity with any source control, debuggers, and other software development tools (e.g. Perforce, Visual Studio, etc). - General understanding of popular programming languages - Understanding of build systems, continuous integration, unit tests, automated functional tests, and testing frameworks. - Experience with QA practices, methodologies, and bug prevention strategies. - Excellent organization and time management skills - Excellent English (written and verbal) - High social skills and great at communication Desired Qualifications - Familiarity with development planning tools and defect tracking tools (e.g. Hansoft, JIRA, DevTrack, TestRail, etc). - Experience as a Tester on at least 1 - 4 released software products is preferred - Knowledge in any of these areas - SQL & MongoDB, and the ability to query databases - Game Engines or 3D toolsets - Backend servers and APIs - Games as a Service - Audio tooling and performance - Prior experience with test automation tools Employee promise We provide goals, instead of instructions, and the opportunity to do the best work of your career. Our Values At Avalanche Studios Group, we believe in worlds beyond limits, we are committed to developing a diverse and inclusive workplace. We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. Everyone at Avalanche Studios Group has a shared responsibility to create an open and inclusive work environment where everyone is treated equally and with respect. Being part of our world is not contingent on where you’re from, your gender, or sexual orientation. It’s all about your passion and creativity. How to Apply We will only consider applications that consist of both a cover letter and a CV. In your cover letter you should include why you want to work at Avalanche Studios Group. For this role you need to be able to work full-time in our Stockholm office. To apply for this position please register below. Apply as soon as possible as we review applications continuously. All further information is provided under non-disclosure agreement only.
Arbetsgivare
Fatalist Development AB
Ansökan
Ansök senast 24 February (5 månader 1 dag kvar)

Ansök här

Senior Test Automation Specialist

Arbetsgivare / Ort: Quinyx AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (5 månader 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Quinyx is a cloud-based, mobile-first workforce management (WFM) software that rocket fuels the workforce in service industries to make people and businesses grow. Quinyx helps more than 800 customers to optimize schedules with AI forecasting, make time reporting more efficient, reduce costs, stay compliant and engage with employees. We build a state of the art software that unleashes the real force of the workforce so that people and businesses grow together. We are aiming to create a better life for millions of people by improving their work lives. We want to see happy employees, happy customers, and happy businesses. Working with Quinyx, you will be joining an innovative and growing company. You will have an opportunity to make a real difference and help businesses around the world save time, reduce costs and enjoy work with our mobile-first, cloud-based WFM software. Are you ready to begin an awesome journey and make magic happen with us? About the role As an experienced Test Automation Specialist with a strong Java technical background, you will be joining our fantastic R&D team to build the next generation of the Quinyx WFM solution. At the same time, you will bring test automation expertise and vision into the test team. You will be responsible for building and scaling our test automation framework, which is written in Java/Spring Boot to make sure we shorten the feedback loop between implementation and success/failure. You will continuously increase the level of automation through active implementation as well as lifting the automation competence of your colleagues in the QA team. In the bigger picture, you will be working across multiple agile distributed teams with highly competent, versatile and diverse colleagues. The teams enjoy an autonomous way of working and continuously strive to improve their own processes, tooling options and skills. What you’ll be doing - Design, develop and maintain our test automation framework built in Java. - Lift the technical competence of the QA team members in Java for test automation and coach the team in automation techniques. - Work efficiently across different teams in order to create an excellent product experience. - Contribute to requirements, reviews and testing. - Take full ownership from design, implementation to the deployment of automated tests. - Identify, implement and communicate best practices for test automation. - Drive improvements in CI/CD pipeline. What you’ll bring to the team - Multiple years of experience in Test Automation and System Development. - Multiple years of experience in UI and Rest API test automation. - Strong technical knowledge and experience in Java or similar Object-Oriented Programming Languages, Spring Boot, Maven, Version control experience (Git), Continuous Integration experience (Jenkins: Pipeline as Code), JUnit and Selenium. - The ability to mentor colleagues to lift the competence of your team. - Excellent verbal and written communication skills in English, as well as strong interpersonal and relationship building skills.  - Passionate about what you do. The WOW-factor - Understanding the importance of Non-functional aspects of testing and prior experience in Performance testing like load test and stress tests. - Prior experience in Performance testing tools like JMeter, Gatling etc. - Understanding of SQL databases.  - Familiarity with application containers (Docker etc). You like to work in a highly independent cross-functional team with a never-ending drive to deliver great software with special focus on performance, maintainability, usability and scalability. You do this by understanding our users needs, use a test-driven approach and share knowledge with your team members. Life at Quinyx We are an innovative, agile and continuously growing modern tech company. We value passion, creativity, quality and simplicity. As a member of the Quinyx family, you will be part of an inclusive and diverse workplace, where we want you to be yourself and enjoy work. You’ll be given the opportunity to make an impact and directly contribute to our success, bring new ideas and have full ownership of your area. Along with continuous learning, you’ll have the chance to work and interact with innovative people from all over the world, who all come together to create the best possible work environment. We have fun together whether it is during a typical Swedish Fika, workshops, going for a run with a colleague or spending time together during annual company Goal trip, team kickoffs, and after-work socials. We have built a family atmosphere here at Quinyx and are committed to share knowledge and support one another! We will provide you with the training and tools needed for the role, company laptop and mobile, flexible working hours, enhanced vacation allowance, gym membership contribution, virtual yoga classes - among other great benefits, and last but not least, you will have the chance to participate in our well-known ping-pong tournament! Want to join the family? Quinyx provides equal employment opportunities and we strive for a diverse and inclusive workplace. At Quinyx, all applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender perception or identity, national origin, age, marital status, disability or Veteran status. May the Workforce be with you!
Arbetsgivare
Quinyx AB
Hemsida: http://www.quinyx.com
Ansökan
Ansök senast 28 February (5 månader 5 dagar kvar)

Ansök här

Senior testare till Tutus Data AB, placering Danderyd

Arbetsgivare / Ort: Reperio Search AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Är du duktig på testautomatisering och nätverk från ett testperspektiv då ska du se hit! Nu har du chansen att få arbeta hos det expanderande företaget Tutus Data som är det marknadsledande produktbolaget inom kryptosäkerhet. Företaget utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten och olika myndigheter. Hos Tutus Data får du arbeta med de senaste produkterna på området samtidigt som du omges av drivna och härliga kollegor. Om företaget Tutus Data är ett framgångsrikt företag som grundades 1992. Företaget utvecklar krypto- och IT-säkerhetsprodukter till kunder med höga krav på säkerhet och assurans. Företaget är ledande på produkter för säkerhetsnivån ”begränsat hemligt” och levererar lösningar till organisationer och företag i Sverige och utomlands. Tutus Data är den enda leverantör som av svenska försvaret fått certifierade och evaluerade mjukvarulösningar godkända som krypto för att skydda rikets säkerhet. Om tjänsten Reperio Search söker nu för Tutus Datas räkning en senior testare till deras kontor i Danderyd. För rätt person finns även en möjlighet att gå in i en roll som testledare med ansvar för den dagliga driften i testarbetet. I testteamet kommer ni tillsammans att testa nästa generation av företagets kryptoprodukter, säkra smartphones och gränssnittet för konfiguration av VPN- och brandväggar. Som testare är du med från projektets uppstart, dvs från kravspecifikation till leverans. Du deltar i flera projekt parallellt tillsammans med dina testkollegor. Mer specifikt innebär tjänsten att: - Verifiera krav, sätta upp testfall och struktur för projektet - Skriva, utföra och underhålla tester av sedvanliga testverktyg - Programmera, designa och implementera automatiserade tester - Dokumentera och skapa tekniska rapporter - Delta i projektmöten Vem vi söker Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av testarbete. Vi ser att du är van vid att programmera automatiserade tester och besitter nätverkskunskap kring VPN och brandväggar. Vi ser också att du har erfarenhet av Linux och att arbeta agilt. Är du ISTQB certifierad, har erfarenhet av IXIA, mobiltestning, JIRA, Confluence eller driftorganisationer så är det högst meriterande. Har du dessutom en positiv inställning, är lösningsorienterad och har ett inre driv så kommer du att passa in utmärkt i företagets team av medarbetare. Övrigt För att trivas i rollen som testare hos Tutus Data ser vi att du är en prestigelös och positiv person som brinner för teknik och säkerhet. Att arbeta på Tutus Data innebär att arbeta på ett företag med unika produkter i en innovativ och snabbväxande bransch. Du kommer vara del av ett marknadsledande företag inom sin bransch som har stora mål och ambitioner. Tutus Data är dessutom ett företag som ser sina anställda som den viktigaste resursen och för dem är det viktigt att de anställda kan vara med och påverka verksamheten. Tutus Data arrangerar olika aktiviteter för sina anställda såsom konferenser med ”teambuilding” för att stärka sammanhållningen och ha roligt tillsammans. Låter det intressant och har du den inre motor som ständigt driver dig till att utveckla kvaliteten i testarbetet så ser vi fram emot din ansökan. OBS: Tjänsten kräver svenskt medborgarskap och en säkerhetsprövning görs vid anställning. Detta då tjänsten innebär att personen kommer att befatta sig med säkerhetskänslig verksamhet. Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten eller Tutus Data så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh på Reperio Search AB, telefon 072 - 325 66 96.
Arbetsgivare
Reperio Search AB
Hemsida: http://www.reperiosearch.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 månader 11 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Testare

Arbetsgivare / Ort: Castra Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare. Rollen Du är en driven och erfaren testautomatiserare som kommer att vara en del av vår konsultgrupp inom krav & test. Du kommer att vara en nyckelspelare ute hos våra kunder i deras digitala förändringsresor. Du kommer att: - Ha ansvar för testautomatiseringsverktyg. - Leda utvecklingen av testautomatiseringsprocessen. - Identifiera och fånga in testfall att automatisera. - Avgöra om uppgiften är en automatiseringskandidat (väga underhållskostnad och komplexitet mot vad man tjänar på det). - Skriva och underhålla testfallen samt se till att koden blir lätt att underhålla. - Hålla teknikstacken, ramverken och verktygen uppdaterade. - Vara i tätt samarbete med DevOps för att underhålla pipelines där testfallen ingår. - Dokumentera och uppdatera valda automatiseringslösningar. Erfarenhet - JUnit - XML/XSD - Intellij - SQL - Testautomatisering i en CI/CD kedja - Front end automation - Selenium och java eller Python + unittest/PyUnit - Erfarenhet av att arbeta agilt Bra att ha: - Erfarenhet från retail och/eller E-handel - Erfarenhet av webblösningar - Erfarenhet av Docker - Goda kunskaper inom Linux och Unix Varför ska du välja oss? Här tror vi på frihet, möjligheter och medbestämmande. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina intressen och prioriteringar i livet. Att alla får vara med och forma och påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper. Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en. Om Castra Castra är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och industriteknik. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på. Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® tre år i rad är ett bevis på våra höga mål kring företagskultur. Våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar. Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/). Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta Mikela Friberg på [email protected] eller 0763-249431
Arbetsgivare
Castra Group AB
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 månader 11 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Testare med erfarenhet av Pega!

Arbetsgivare / Ort: Envoi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (5 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Teknisk Testare? Följ med på vår resa! Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag - som vår nya Teknisk Testare! Uppdragsbeskrivning Vi söker nu en testare som ska arbeta med utvecklingen av automatiska tester för kundens nya verksamhetssystem som just nu är under utveckling där man valt Pega Infinity som plattform. Om uppdraget: I rollen som Testare i projektet ansvarar du för utvecklingen av testramverket och bestämmer tillsammans med testledaren vilka tester som ska automatiseras. De flöden som testas är utvecklade i Pega och det är ett plus om man har jobbat med det tidigare. Det är viktigt att utveckla en bra struktur för testerna och säkerställa att testautomatiseringen blir lätt att underhålla. Stor del av arbetet ägnas åt att implementera Selenium tester i testramverket samt att vidareutveckla befintligt testramverk utifrån de behov som uppstår under arbetets gång. Du provkör automatiserade tester och analyserar eventuella problem med testerna, skriver och uppdaterar testfallsbeskrivningar samt förbereder testdata och testmiljöer. Du är en del av ett scrumteam där ni arbetar tätt tillsammans för projektets mål. Arbetet utförs i vår kunds lokaler i centrala Stockholm. Obligatoriska krav Tekniker som används: Selenium, Specflow, Cucumber, C#, .Net, javascript, Pega Verktyg: Visual Studio, TFS (versionshantering), Pega Infinity Språk: att man talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Menna Belacevic,Talent Acquisition Manager, [email protected] Skicka din ansökan med CV redan idag! Vi går igenom alla ansökningar löpande, Välkommen med din ansökan! Varför ska du jobba hos oss? Vi på Envoi AB kan erbjuda förmånliga attraktiva anställningsvillkor som professionell konsult och vi har naturligtvis kollektivavtal (Almega). Som konsult hos Envoi AB har du engagerade säljare som hittar uppdrag utifrån ditt intresse. Vi har kunder i hela Stockholm inom systemutveckling och teknik. Hos oss får du möjligheten att jobba i en bredd av branscher. Om du har en drivkraft att utvecklas och utmanas med stor flexibilitet, då är det en bra början att bli en del av vår Envoi teamet. Du också får tillgång till personlig utveckling på kort och lång sikt samt friskvårdsbidrag att utnyttja för fysisk aktivitet på fritiden. Envoi AB har även infört ett förmånligt bonussystem som gör att vi tillsammans driver företaget framåt mot gemensamma mål.
Arbetsgivare
Envoi AB
Hemsida: http://www.envoi.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 månader 12 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Testare med erfarenhet av Pega!

Arbetsgivare / Ort: Envoi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (5 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
Teknisk Testare? Följ med på vår resa! Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag - som vår nya Teknisk Testare! Uppdragsbeskrivning Vi söker nu en testare som ska arbeta med utvecklingen av automatiska tester för kundens nya verksamhetssystem som just nu är under utveckling där man valt Pega Infinity som plattform. Om uppdraget: I rollen som Testare i projektet ansvarar du för utvecklingen av testramverket och bestämmer tillsammans med testledaren vilka tester som ska automatiseras. De flöden som testas är utvecklade i Pega och det är ett plus om man har jobbat med det tidigare. Det är viktigt att utveckla en bra struktur för testerna och säkerställa att testautomatiseringen blir lätt att underhålla. Stor del av arbetet ägnas åt att implementera Selenium tester i testramverket samt att vidareutveckla befintligt testramverk utifrån de behov som uppstår under arbetets gång. Du provkör automatiserade tester och analyserar eventuella problem med testerna, skriver och uppdaterar testfallsbeskrivningar samt förbereder testdata och testmiljöer. Du är en del av ett scrumteam där ni arbetar tätt tillsammans för projektets mål. Arbetet utförs i vår kunds lokaler i centrala Stockholm. Obligatoriska krav Tekniker som används: Selenium, Specflow, Cucumber, C#, .Net, javascript, Pega Verktyg: Visual Studio, TFS (versionshantering), Pega Infinity Språk: att man talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Menna Belacevic,Talent Acquisition Manager, [email protected] Skicka din ansökan med CV redan idag! Vi går igenom alla ansökningar löpande, Välkommen med din ansökan! Varför ska du jobba hos oss? Vi på Envoi AB kan erbjuda förmånliga attraktiva anställningsvillkor som professionell konsult och vi har naturligtvis kollektivavtal (Almega). Som konsult hos Envoi AB har du engagerade säljare som hittar uppdrag utifrån ditt intresse. Vi har kunder i hela Stockholm inom systemutveckling och teknik. Hos oss får du möjligheten att jobba i en bredd av branscher. Om du har en drivkraft att utvecklas och utmanas med stor flexibilitet, då är det en bra början att bli en del av vår Envoi teamet. Du också får tillgång till personlig utveckling på kort och lång sikt samt friskvårdsbidrag att utnyttja för fysisk aktivitet på fritiden. Envoi AB har även infört ett förmånligt bonussystem som gör att vi tillsammans driver företaget framåt mot gemensamma mål.
Arbetsgivare
Envoi AB
Hemsida: http://www.envoi.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 månader 12 dagar kvar)

Ansök här

Test Data Manager

Arbetsgivare / Ort: Sogeti Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 20 March (5 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemtestare

Om jobbet
For many years Sogeti has been a leader within Digital Assurance & Testing - highly ranked by research organizations such as Gartner and Nelson Hall. Across sectors, we are expanding our capabilities and growing our team within Test Data Management (TDM). We are looking for both operationally and strategically skilled individuals that can help accelerate our clients TDM journeys. Sogeti, as an employer, is defined by a familiar feeling and a positive attitude where we value cooperation and having fun at work. Our entrepreneurial mindset makes us fast-paced and adaptive for changes and progress on the market without losing focus on the individual and the team. We are looking for individuals who value their own development and learning who thrives in the role as a consultant. As a consultant within Test Data Management you will be responsible for several tasks. Ideal knowledge within the disciplines of Data Masking, Data Sub setting and synthetic data generation. We think that you have experience in TDM tools such as IBM Optim, Informatica ILM, CA TDM, Delphix and Datprof. You have also probably worked with databases such as Oracle, SQL Server and/or DB2. What you will do: - Develop and execute long term Enterprise Test Data Management Strategy - Analysis, Estimation, Design, Development, Testing, Implementation of Data Archiving/TDM/Data Privacy Solutions - Provide consistent and repeatable processes to support multiple applications including identifying data elements for masking in applications, data reset and update process - Work directly with IT Security and Compliance to ensure policies are consistently followed - Coordinating activities across multiple operation teams including Storage, OS and DBA teams - Provide required Test data for Performance Test, User Acceptance Test, QA Test, Application Development and other non-production environments In addition to great colleagues and a fun and developing workplace, we also offer a competence network where your learning is prioritized. We value collaboration in our work, and we also look to the individual needs with a flexible benefits package that you can tailor to best suit you. Welcome with your application! Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 20 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. Som en global ledare inom konsult-, teknik- och ingenjörstjänster samt digital transformation ligger Capgemini-koncernen i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med mer än 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini Group är multikulturell med 270 000 anställda i närmare 50 länder. 2019 omsatte Capgemini-koncernen tillsammans med förvärvet Altran 17 miljarder euro. People matter, results count. Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.
Arbetsgivare
Sogeti Sverige AB
Hemsida: http://www.sogeti.se/
Ansökan
Ansök senast 20 March (5 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.