På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Studiehandledare
Spela filmen

Studiehandledare

77 Lediga jobb

KYH söker driven och engagerad utbildningsledare i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Kyh AB / Nacka
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

KYH söker driven och engagerad utbildningsledare i Stockholm

KYH är en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Östersund, Hudiksvall, Gävle, Norrtälje, Katrineholm, Eskilstuna, Vingåker, Växjö och Ronneby. Vi är även en del av Academedia – norra Europas största utbildningsföretag.

KYH erbjuder yrkeshögskoleutbildningar inom bl.a. Samhällsbyggnad, IT och Ekonomi.

Vi är stolta över att utföra ett viktigt samhällsuppdrag: genom att utbilda duktiga människor och förbereda dem för en ny karriär förser vi Sveriges företag med kompetens och konkurrenskraft.

Läs mer om oss på www.kyh.se

Beskrivning av jobbet

KYH söker nu en ny utbildningsledare till vår skola i Stockholm. Här får du chansen att driva och utveckla spännande yrkeshögskoleutbildningar som förser regionens bygg-, fastighets-, IT- och e-handelsföretag med kvalificerade medarbetare.

Vårt team i Stockholm består av 6 driftiga kollegor som tillsammans bedriver 7 olika utbildningar med ca: 400 studenter.

Som utbildningsledare ansvarar du för att genomföra och utveckla ett par av våra utbildningar tillsammans med företag inom branschen. Din viktigaste uppgift är att se till att våra studerande får rätt förutsättningar och kunskaper för att ta klivet in i sitt nya yrkesliv. Du håller i kontakter med företag, studerande, myndigheter och arbetar fortlöpande med att spetsa utbildningarnas innehåll och kvalitet, coacha de anlitade lärarna och bygga vårt företagsnätverk.

Runt dig har du ett kompetent och engagerat gäng kollegor som du kommer att ha mycket samarbete med – såväl ditt närmaste team i Stockholm som med kollegor från KYH:s övriga orter och våra koncernsyskon inom Academedia.

Vi erbjuder dig jobb i en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor där du får stora möjligheter till professionell och personlig utveckling och där din insats gör stor skillnad för våra studenter och samarbetsföretag.

Om dig

Du är en lösningsorienterad lagspelare som kombinerar social kompetens med administrativ talang, effektivitet med analysförmåga och lyhördhet med förmågan att ta egna beslut. För att trivas i vårt gäng tror vi att du är utvecklingsinriktad, gillar när det händer mycket och är bra på att ta eget ansvar. Du trivs med att jobba med människor - från företagsledare till kolleger och studenter. Du är prestigelös, kvalitetsmedveten och strukturerad med förmåga att prioritera när du har flera bollar i luften.

Kvalifikationer

Du ska ha en eftergymnasial utbildning på minst två år eller längre. Mycket goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska är ett krav.

Erfarenhet av arbete med eftergymnasial utbildning, yrkesutbildning eller kompetensutveckling är meriterande liksom arbete som projektledare eller liknande uppdrag.

Om du har ett tidigare branschnätverk inom något av våra utbildningsområden, för denna tjänst främst samhällsbyggnad, så är det också meriterande.

Anställningsvillkor

Tills vidare, heltid. Kollektivavtal finns.


Ansökan

Du ansöker via vår webbsida på adressen: www.kyh.se/ledigajobb

För frågor om tjänsten kontaktar du Regionchef Peter Brasch på [email protected] eller 0768-85 21 24

Sista ansökningsdag är 24 oktober 2021, men vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi har redan beslutat hur denna rekrytering ska gå till och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från rekryterings- och bemanningsföretag.

Arbetsgivare
Kyh AB
Västra Finnbodavägen 4
13130 Nacka
Hemsida: www.kyh.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Haninge)

Arbetsgivare / Ort: Insamlingsstift Läxhjälpen / HANDEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du vara med och göra skillnad? 16 058 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2020/2021. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.

Nu söker vi nya läxhjälpare i Haninge! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:

-Är universitets- eller högskolestuderande

-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.

-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.

-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.

-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss

Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv och offentlig sektor.


Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i 74 skolor i Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle, Mora och Malmö.Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen

Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen

http://www.laxhjalpen.se

Arbetsgivare
Insamlingsstift Läxhjälpen
13640 HANDEN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Utbildningsledare till yrkeshögskolan vid Campus Nynäshamn

Arbetsgivare / Ort: Nynäshamns kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Utbildningsledare

Om jobbet
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Vi strävar efter att möta arbetslivets efterfrågan av utbildning på alla nivåer. Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommun och näringsliv? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Sök tjänsten som utbildningsledare och bli en av oss! Om arbetsplatsen Campus Nynäshamn är kommunens lärcentrum med ett samlat erbjudande av utbildning för vuxna. Vi erbjuder högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning och vuxenutbildning. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande. Målet är att skapa kompetenstillväxt och innovation via möten mellan utbildning och arbetsliv. Campus Nynäshamn söker en utbildningsledare, med uppdrag att leda två yrkeshögskoleutbildningar, Solenergitekniker och Trädgårdsmästare. Utbildningarna är 2-åriga, bedrivs på distans och genomförs i flera omgångar. En yrkeshögskoleutbildning är eftergymnasial och utgår från arbetslivets efterfrågade kompetens och styrs av en ledningsgrupp med relevanta arbetsgivare och sakkunniga. Att välja en YH-utbildning är ett effektivt sätt att bli efterfrågad på arbetsmarknaden. Arbetsuppgifter Utbildningsledaren (UL) har en koordinerande, administrativ, kommunikativ, stödjande och verkställande roll. UL är en del av ett YH-team som består av andra utbildningsledare, utbildningssamordnare och verksamhetsansvarig utvecklingsledare. Teamet jobbar i tätt samarbete med ett gemensamt ansvar för utvecklingen av yrkeshögskolan på Campus Nynäshamn. UL har det samordnade ansvaret för utbildningens genomförande, vilket ska ske enligt lag och förordning om yrkeshögskolan. Målet är att de studerande ska bli efterfrågade inom den bransch som utbildningen är kopplad till. Utbildningsledaren är de studerandes kontaktperson, ledningsgruppens verkställare och ansvarig för att kursledare och föreläsare levererar utbildning av god kvalitet i linje med gällande utbildnings- och kursplan. Som pedagogisk ledare ansvarar UL för att lärarna levererar betyg och bedömning för varje kurs i utbildningen. UL skapar och underhåller branschkontakter i samarbete med ledningsgruppen, arbetar med omvärldsorientering och implementerar styrdokument från bl.a. Myndigheten för yrkeshögskolan. I rollen ingår budgetansvar samt uppföljning och systematiskt kvalitetsarbete. Som UL arbetar du digitalt i olika system, så som MYH:s uppföljningssystem, lärplattformen It’s learning och Office 365. Ditt huvudmål är att den studerande blir efterfrågad i den bransch utbildningen leder till. Det här söker vi hos dig • relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande • goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och skrift • goda kunskaper i Office-paketet • minst 3-5 års vana från projektledande arbetsuppgifter     • förmågan att utveckla - och att utvecklas i - ett högpresterande team  • erfarenhet och kompetens inom framgångsrik marknadsföring Det är meriterande om du har:  • relevant arbetslivserfarenhet och nätverk inom någon av de branscher som utbildningarna är kopplade till • tidigare erfarenheter som utbildningsledare inom yrkeshögskolan  • utbildning i pedagogik  • relevant erfarenhet kring styrkebaserat ledarskap Vi söker dig som gillar att jobba i både självständigt och i team. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du fokuserar på resultat och kvalitetsmål. Du trivs med att skapa och underhålla relationer till arbetsgivare och andra intressenter. I ditt bemötande är du serviceinriktad och uppmärksam. Du är en tydlig ledare med ett formativt förhållningsätt och god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd och visar intresse och förståelse för andra människor och fokuserar hellre på deras styrkor än letar efter fel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Information om tjänsten Tillträde: enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: Heltid Antal lediga befattningar: 1 Ref. nr: NAN/2021/0003/023 Det här erbjuder vi dig! Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Nynäshamns kommun
Hemsida: https://www.nynashamn.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Botkyrka)

Arbetsgivare / Ort: Insamlingsstift Läxhjälpen / NORSBORG
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du vara med och göra skillnad? 16 058 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2020/2021. Det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.

Nu söker vi nya läxhjälpare i Botkyrka inför höstterminen 2021! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:

-Är universitets- eller högskolestuderande

-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.

-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.

-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.

-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss

Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv, stiftelser och offentlig sektor.

Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i 74 skolor i Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Malmö, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle och Mora.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen

Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen

http://www.laxhjalpen.se

Arbetsgivare
Insamlingsstift Läxhjälpen
14568 NORSBORG
Hemsida: laxhjalpen.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Gör skillnad! Extrajobb för studenter (Huddinge)

Arbetsgivare / Ort: Insamlingsstift Läxhjälpen / HUDDINGE
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du vara med och göra skillnad? 16 058 elever klarade inte grundskolan i Sverige läsåret 2020/2021. Det finns skolor där 6 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. På den ideella Stiftelsen Läxhjälpen bidrar du med din kompetens och ditt engagemang för att få fler elever att uppnå behörighetskraven med självförtroende inför framtiden.

Nu söker vi nya läxhjälpare i Huddinge! Vi söker dig som är intresserad av ett betalt extrajobb och samtidigt vill göra en konkret samhällsinsats. Tjänsten är en timanställning på eftermiddagar/kvällar och innebär i korthet att vara läxhjälpare efter skoltid på en av våra samarbetsskolor. Hos oss arbetar du i team om tre läxhjälpare där ni alla är högskolestuderande. Du får utbildning i, och arbetar utifrån, vårt strukturerade arbetssätt. Varje läxhjälpsgrupp består av 15 elever och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbetet.


Som läxhjälpare kan du antingen jobba som ordinarie läxhjälpare eller inhoppare. Som ordinarie läxhjälpare jobbar du 6/h i veckan fördelat på två schemalagda eftermiddagar/kvällar (möjlighet till extra inhopp finns). Som inhoppare jobbar du då ordinarie läxhjälpare är ledig eller sjuk. Arbetet utförs efter skoltid i skolans lokaler.


Vi söker dig som:

-Är universitets- eller högskolestuderande

-Har en pedagogisk förmåga och kan kommunicera och skapa relationer med barn och unga.

-Är lösningsorienterad, initiativtagande och kan arbeta utifrån vårt strukturerade arbetssätt och metod.

-Har bred grundläggande ämneskompetens samt god studieteknik.

-Delar Stiftelsen Läxhjälpens värderingar och vision om ett samhälle där alla barn växer upp med förutsättningar att klara skolan och forma sin egen framtid.


Då jobbet innebär arbete med barn lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister för arbetsgivaren är ett lagstadgat krav för att arbeta med barn och ungdomar.


Om oss

Skillnaderna mellan skolor, var du bor, var du kommer från och vad dina föräldrar jobbar med avgör i allt större utsträckning hur stor sannolikheten är att du klarar skolan. Stiftelsen Läxhjälpen är en icke-vinstdrivande stiftelse som verkar där det behövs som allra mest. Läxhjälpen är gratis för eleverna och läxhjälparnas löner finansieras genom stöd från näringsliv, stiftelser och offentlig sektor.

Läxhjälpen är en konkret insats som angriper ett av Sveriges största problem idag - att allt fler unga inte klarar skolan och riskerar att hamna utanför samhället. Noga utvalda, avlönade, högskolestudenter hjälper ungdomar med studierna två kvällar i veckan och är samtidigt positiva förebilder och mentorer. Vi har sedan starten 2007 arbetat fram ett strukturerat arbetssätt och ett tydligt mål - betygen ska höjas och eleverna nå vidare till gymnasiet. Vi finns idag i 75 skolor i Stockholm, Södertälje, Västerås, Norrköping, Göteborg, Landskrona, Malmö, Umeå, Sundsvall, Uppsala, Gävle och Mora.


Gilla oss på Facebook: www.facebook.com/laxhjalpen

Följ oss på LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/stiftelsen-l-xhj-lpen

http://www.laxhjalpen.se

Arbetsgivare
Insamlingsstift Läxhjälpen
14147 HUDDINGE
Hemsida: laxhjalpen.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.