På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Ställningsbyggare
Spela filmen

Ställningsbyggare

5 Lediga jobb

Ställningsmontör Bergnäset

Arbetsgivare / Ort: NCC AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 February (23 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-21
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ställningsbyggare

Om jobbet
Ställningsbyggare till Umeå   Bergnäset Ställningsmontage AB är Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheten har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.   Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande uppdrag, behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför erfarna ställningsbyggare med lokal förankring till vår verksamhet i Umeå. Som ställningsmontör hos Bergnäset har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Du bygger ställning inne på industrier, för fasader, hus, broar och i vattenkraftverk. Ett spännande arbete där ingen dag är sig lik. Det här förväntar vi oss av dig Som person är du självständig, engagerad och kan planera ditt arbete. Du drivs av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. En bra lagspelare med god kommunikationsförmåga. De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har Vi söker dig som har yrkesbevis som ställningsbyggare samt gärna väderskyddsutbildning. Du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt då vi arbetar mycket med våra värderingar och därför fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är ett företag med positiv anda där vi tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö och förväntar oss att du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda. Ytterligare information Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. B-körkort är ett krav. Kontakta gärna Stefan Sjölund på 072-2038805, vid frågor om tjänsten Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 5 februari 2021. Välkommen med din ansökan!  
Arbetsgivare
NCC AB
Hemsida: www.ncc.se
Ansökan
Ansök senast 5 February (23 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Resande Stålbyggnadsmontör

Arbetsgivare / Ort: Eab AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stålbyggare

Om jobbet
Ett fritt och spännande arbete På EAB konstruerar, producerar och monterar vi ett hundratal stålbyggnader per år. Som resemontör är du en av de viktiga spelarna i arbetet att nå vår mission att göra våra kunder nöjda. Tillsammans med dina kunniga kollegor monterar du allt från industrilokaler och shoppingcenter till arenor och logistikhallar.  Med 50 års erfarenhet av stålbyggnation kan vi vår sak, och våra kunder kan med andra ord känna sig trygga i våra händer. Det håller.® helt enkelt. Vi söker dig som - är van vid att ta egna initiativ och som gillar att driva projekt framåt - uppskattar ordning och reda och själv agerar därefter - finner en glädje i att kunna se det faktiska resultatet av ditt arbete. - har lätt för att samarbeta, då vi jobbar i team både med kollegor från EAB men också från andra företag Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från bygg, plåtslageri, svetsning och/ eller montagearbete. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B- körkort. Tjänsten innebär kontinuerliga resor och övernattningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Vi erbjuder - ett väldigt varierande arbete i ett tryggt och framåt familjeföretag - platt organisation där det inte är långt mellan ord och handling - möjligheter att utvecklas inom företaget - nödvändig internutbildning  Hos oss får du arbeta i en framtidsinriktad och spännande organisation. Arbetet är varierande och intressant, vi kan lova dig att ingen vecka är den andra lik! Här är vi! Din utgångspunkt är Smålandsstenar, ditt arbetsfält i stort sett hela södra Sverige. Kontakt För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta HR- chef Sanna Åqvist, 0371- 340 87.  Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra av dig! EAB i Smålandsstenar utvecklar, tillverkar, säljer och monterar Stålbyggnader, Lagerinredningar och Portar. Vi är en familjeägd koncern med 250 medarbetare som omsätter cirka 1,3 MDKR. Vi har egna bolag i Finland, Holland, Kanada, Norge, Danmark och Tjeckien. Våra lagerinredningssystem säljs över hela världen. Gemensamt för våra tre produktgrupper är EAB Engineering PrinciplesTM, det vill säga det unika sätt på vilket EAB konstruerar och agerar för att kunna uppfylla vårt kundlöfte – Det håller.
Arbetsgivare
Eab AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Byggställnings montör

Arbetsgivare / Ort: MG Byggställning Specialisten AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ställningsbyggare

Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vi söker ställningsbyggare som kan börja omgående.

Krav

3års erfarenhet

utbildning för att bygga ställningar

Körkort B

Engelska eller svenska - i tal och skrift

Arbetsgivare
MG Byggställning Specialisten AB
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Europa Byggställningar söker projektledare

Arbetsgivare / Ort: Europa byggställningar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ställningsbyggare

Språk
Meriterande
  • Spanska

Om jobbet

Europa byggställningar söker projektledare för jobbet i Stockholm och Eskilstuna , körkort är ett krav och erfarenhet också , vi ser som en stor plus om du pratar spanska ,

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Europa byggställningar AB
Ansökan
Ansök senast 9 March (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Ställningsmontörer

Arbetsgivare / Ort: Pept Oy AB Filial / Skelleftehamn
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

PEPT Oy Ab är ett familjeföretag som verkat i snart 30 år. Vi är ett av Nordens största företag som erbjuder lösningar för såväl isolering som byggställningar. Till kunderna levererar vi kompletta ställningslösningar inklusive montering och nedmontering, säkerhetsbelysning, underhåll, isolering och plåtarbeten. Vi har genom åren haft långvarigt samarbete med otaliga företag inom industrin, gruvbranschen och husteknik. Företagets styrka ligger i yrkesskickligheten och en tjänstvillig personal, leveranssäkerhet, arbetssäkerhet, uppföljningssystem samt en kontinuerlig utveckling av verksamheten. PEPT Oy Ab Filial är en filial av moderbolaget PEPT Oy Ab och har huvudkontor i Skelleftehamn, samt platskontor i Piteå och Umeå. Vi är per dags datum verksamma i Skellefteå, Piteå, Umeå, Luleå och Finland.

I takt med att PEPT expanderar söker vi nu ett antal erfarna ställningsmontörer på heltid till vår avdelning i Skellefteå, med möjligheter för att i kortare perioder jobba på annan ort.

Vi ser yrkesbevis inom ställningsmontage som ett krav. Fallskydd-, säkra lyft och väderskyddsutbildning meriterande. Vi önskar också att du har erfarenhet av ackordsarbete. Du är ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet.

Som person är du lösningsorienterad och kreativ med stor kunskap inom ditt yrke. Du är en lagspelare som fungerar bra i samarbete med andra, samtidigt som du också kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetsvardag. Eftersom vi i PEPT sätter stora krav på säkerhet och kvalitet, önskar vi att våra medarbetare ska jobba strukturerat och noggrant med stort säkerhetsmedvetande. Du som söker behöver tycka om ett fysiskt utmanande arbete och ha en god grundfysik eftersom jobbet är fysiskt tungt, på höga höjder, i perioder utomhus, året runt. Övertidsarbete kan förekomma. Vi önskar att du med hjälp av referenser kan uppvisa hög arbetsmoral, god tidshållning och närvaro på dina tidigare arbetsplatser. Vi kräver också goda kunskaper i svenska och engelska. Du måste inneha B-körkort eftersom resor i tjänsten kan förekomma. C-körkort ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer och anställningar sker löpande, så välkommen med ditt CV och personliga brev redan idag till [email protected]

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras på samtliga kandidater som kallas till intervju.

För eventuella frågor om tjänsten, kontakta projektchef Jonas Antonsson på 073 867 17 89.

Arbetsgivare
Pept Oy AB Filial
Borggatan 39
93233 Skelleftehamn
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sommarjobba som tältmontör hos Rent a Tent

Arbetsgivare / Ort: Rentera Syd AB / OXIE
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare med uthyrare på ca 20 orter runt om i Sverige. Inför sommaren söker vi 10 st tältmontörer till vårt lager i Malmö.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både arbetsmoment på vårt lager, så som tex packning och utlämningar till kunder, samt tältmontage och transporter till kund.

För att passa in hos oss ska du vara positiv och flexibel samt ha en hög känsla för kvalitet. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder ska du även vara serviceinriktad och social.

Arbetet som tältmontör innebär hårt fysiskt arbetet. Med anledning av detta bör du ha en god fysik och vara beredd på att ta i.


Körkort

B-körkort är ett krav

BE-körkort är meriterande


Goda kunskaper i svenska eller engelska i tal och skrift.


Arbetstid/varaktighet

Säsongsanställning under perioden maj till september. Start och slutdatum är flexibelt.


Ansökan

Ansökan tas endast emot via vår hemsida https://rentatent.se/rekrytering/malmo

Arbetsgivare
Rentera Syd AB
Lockarps kyrkoväg 24
23841 OXIE
Hemsida: www.rentatent.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.