På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Specialisttandläkare

Specialisttandläkare

13 Lediga jobb

Specialister till Sörmland, välkommen!

Arbetsgivare / Ort: Folktandvården Sörmland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Specialisttandvården Sörmland Inflödet av nya remisser till Specialisttandvården ökar och vi vill bli fler för att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi efterfrågas i allt större utsträckning för olika typer av utbildningsinsatser från allmäntandvård och sjukvård men bedriver också ST-utbildningar. Möjligheterna till personlig utveckling är goda och genom vårt nära samarbete med Centrum för Klinisk Forskning Sörmland finns goda förutsättningar för den forskningsintresserade. Vi har korta beslutsvägar och ett mycket bra samarbetsklimat gör det enkelt och trivsamt att arbeta hos oss. På kliniken på Mälarsjukhuset i Eskilstuna arbetar cirka 45 personer. Här har vi specialister i alla specialiteter utom ortodonti. Kliniken ligger på sjukhuset i Eskilstuna som är ett av de största sjukhusen i Mälardalsregionen. Till kliniken är den pedodonti- och orofacialverksamhet som bedrivs i Katrineholm knuten. På kliniken Åsidan i Nyköping arbetar idag ca 25 personer. Här har vi specialister i oral protetik, bettfysiologi, pedodonti, parodontologi och orofacial medicin. På kliniken finns även nischade tandläkare inom oral kirurgi. Kliniken ligger på sjukhuset i Nyköping med tre minuters promenad från tågstationen. Ortodonti har vi på två kliniker i Nyköping och Eskilstuna, samt viss verksamhet i Katrineholm. Totalt är vi drygt 30 medarbetare inom ortodontin. Vi söker dig som: • tillsammans med oss vill driva och utveckla vår specialisttandvård • stimuleras av samarbete i team och över ämnesgränser • gärna delar med dig av dina erfarenheter för att utveckla vår verksamhet • stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar • vi arbetar flexibelt med en hög kundservice och du behöver dela den inställningen • vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Utbildningskrav Legitimerad tandläkare med specialist kompetens. Välkommen med din ansökan, inklusive CV. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt. Specialisttandvården i Sörmland är en samlad verksamhet i regionen och ingår i Folktandvården Sörmland. I verksamheten arbetar ca 100 personer, placerade i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Samtliga specialiteter finns representerade i regionen. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!
Arbetsgivare
Folktandvården Sörmland AB
Ansökan
Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)

Ansök här

Klinikchef till Specialistkliniken

Arbetsgivare / Ort: Distriktstandvården Sverige AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Specialisttandläkare

Färdigheter
Krav
 • Specialisttandvård
 • Legitimation som tandläkare
 • Tandläkarexamen

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vill du leda och utveckla en av Stockholms ledande specialistkliniker?

Vi söker dig som är tandläkare med specialistkompetens inom någon av de odontologiska specialiteterna och har ambitionen att driva och utveckla en av Stockholms ledande specialistkliniker. Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad samt en hängiven kliniker.

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen med focus på medarbetarna och deras utveckling. Målsättningen är ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen vilket genererar en hög professionalism gentemot Distriktstandvårdens remittenter och patienter.

Du blir en ambassadör för specialistklinikens tjänsteutbud till interna och externa remittenter och deras patienter. Du kommer också att vara ambassadör gentemot övriga intressenter som kontaktar Distriktstandvårdens specialisttandvård.

Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap samt verksamhets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som klinikchef leder du specialistklinikens strategiska utveckling och bistår klinikansvarig i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av specialistkliniken arbeta tillsammans med klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikchef har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VÄLKOMMEN TILL SPECIALISTKLINIKEN

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93-95 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

FÖR MER INFORMATION

Ibbe Gnem, VD, [email protected], 070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD, [email protected], 073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef, [email protected], 070-344 37 73

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2020. Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsgivare
Distriktstandvården Sverige AB
Artillerigatan 93
11530 STOCKHOLM
Hemsida: www.distriktstandvarden.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Övertandläkare i Käkortopedi, Käkkliniken

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-23
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Käkkliniken som ingår i Sinnescentrum vid Universitetssjukhuset i Linköping, har ett brett verksamhetsområde inom käkkirurgi, käkortopedi och oralmedicin. Kliniken är godkänd som specialistutbildningsklinik i käkkirurgi. Vi bedriver läns-, regions- och utomlänssjukvård/tandvård. Vi har ett nära samarbete med plastikkirurgiska-, neurokirurgiska- och öronkliniken vid sjukhuset. På kliniken finns cirka 38 personer anställda varav fem övertandläkare i käkkirurgi, tre ST-tandläkare och två assistenttandläkare på kirurgsektionen, tre av tandläkarna är disputerade. Vill du tillsammans med oss driva käkklinikens utveckling in i framtiden och har ett intresse och engagemang för patienter med stora behandlingsbehov? Vi söker nu en övertandläkare då en av våra käkortopeder går i pension 1 april 2021. Arbetsbeskrivning Som specialisttandläkare har du en omfattande klinisk verksamhet. I tjänsten ingår också konsultationsresor samt att hjälpa till i samband med undervisning/utbildning. Patienterna som remitteras och behandlas hos oss har läpp-käk-gomspalt eller andra kraniofaciala diagnoser eller behov av ortognatkirurgisk behandling. Kliniken genomgår en utveckling mot digitaliserad analys och dokumentation och det finns goda möjligheter att vara med och driva implementeringen av nya system. Personliga egenskaper Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och är intresserad av att jobba i team. Du tar ansvar för din uppgift och ser möjligheter i förändringar. Vi söker dig som är engagerad, har stort intresse för ditt arbete och dessutom är lugn och noggrann. Utbildning och erfarenhet Du har specialistbehörighet i ortodonti. Om du har en nära förestående specialistexamen är du också välkomna att söka tjänsten. Ett starkt intresse för teknik och digitalisering inom vården är meriterande. Vi ser gärna att du är akademiskt meriterad och/eller har ett intresse för forskning. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper. Anställning och information Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Jahan Abtahi, 010-103 85 51, [email protected] Käkortoped/övertandläkare Gudrun Stålhand, [email protected] Facklig företrädare för SACO är Mikael Hjerne, 010-103 34 57. Ansökan Sista ansökningsdag är 31 december 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200872.  Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Övertandläkare till bettfysiologi i Karlstad, folktandvården Värmland

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Specialisttandläkare

Om jobbet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Centralsjukhuset i Karlstad är Värmlands största sjukhus och ett länssjukhus. Verksamheten på bettfysiologiska avdelningen omfattar ett brett vårdpanorama, med traditionell bettfysiologisk behandling, akupunktur, smärtskola och beteendeförändrande behandlingar. Kliniken har profilerat sig på smärtpatienter som utreds och behandlas i nära samarbete med käkkirurgiska kliniken och odontologisk radiolog som är samlokaliserade.

Avdelningen är idag bemannad med 1 Bettfysiolog, 1 tandsköterska och en tandsköterska/beteendevetare. Avdelningen är samlokaliserad med Käkkirurgiska Kliniken, avdelning för odontologisk radiologi och medicinsk tandvård.

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter. För mer information se www.karlstad.se

Övertandläkare till bettfysiologi i Karlstad, folktandvården Värmland

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och driven bettfysiolog som är intresserad av hela bettfysiologiskt behandlingspanoramat.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Övertandläkare.
Du som söker skall vara öppen och har god förmåga till kommunikation och samverkan, vara flexibel och ha servicekänsla. Forskningsmeriter samt undervisningserfarenhet med god pedagogik är meriterande.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 • Klinikchef Andrea Wölner-Hanssen, e-post: [email protected], eller telefon 010-831 53 71
Arbetsgivare
REGION VÄRMLAND
Hemsida: https://www.regionvarmland.se/
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Specialisttandläkare inom parodontologi med intresse för ledarskap

Arbetsgivare / Ort: Karolinska Inst
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Specialisttandläkare

Om jobbet
Vill du bidra till att förbättra människors hälsa? På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 6 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg. Till kliniken för prevention och sjukdomsbehandling vid universitetstandvården söker vi en specialisttandläkare inom parodontologi som vill vara med i utbildningen av nya tandläkare och tandhygienister. Vid vår klinik undervisar vi studenter och behandlar patienter inom parodontologi, endodonti och cariologi. Hos oss arbetar cirka 25 tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.  Din roll Vi söker nu en specialisttandläkare inom parodontologi som vill bara med i bland annat klinisk handledning av tandläkar- och tandhygieniststudenter inom klinikens verksamhetsområde. Du kommer även att vara delaktig i klinikens övriga verksamheter såväl kliniskt, teoretiskt som praktiskt. Bl.a. så kommer du att ha möjlighet att arbeta på specialistkliniken och om du är intresserad så finns även möjligheten att delta i forskningsprojekt. För rätt kandidat så kan rollen även innefatta ett tillförordnat uppdrag som klinikchef där du ansvarar för driften av kliniken. Rent konkret innebär detta ansvar för personal och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning för den kliniska verksamheten. Denna tjänst är en tillsvidaretjänst med en inledande provanställning. Vem är du? Krav: - Legitimerad tandläkare med specialistkompetens inom parodontologi - Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som specialist Meriterande: - Vi ser det som speciellt meriterande om du tidigare har haft chefsuppdrag inom tandvården - Erfarenhet av att handleda studenter - Högskolepedagogisk utbildning - Disputerad inom relevant odontologiskt ämne För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har väl utvecklad samarbetsförmåga och drivkraft i kombination med god klinisk och pedagogisk förmåga. Du är prestigelös och tycker om att arbeta långsiktigt och målinriktat tillsammans med kollegor. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Har du intresse och erfarenhet av ledarskap så är det ett stort plus. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper. Vad erbjuder vi? En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård. Placering: Flemingsberg https://ki.se/universitetstandvarden/jobba-pa-universitetstandvarden https://ki.se/om-ki/din-karriar-fortsatter-har   Ansökan Varmt välkommen med din ansökan! Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi kan komma att intervjua kandidater löpande under rekryteringsprocessen och det är därför möjligt att du kallas till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.  Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning. Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss
Arbetsgivare
Karolinska Inst
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök här

Klinikchef till Specialistkliniken

Arbetsgivare / Ort: Distriktstandvården Sverige AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Specialisttandläkare

Färdigheter
Krav
 • Specialisttandvård
 • Legitimation som tandläkare
 • Tandläkarexamen

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vill du leda och utveckla en av Stockholms ledande specialistkliniker?

Vi söker dig som är tandläkare med specialistkompetens inom någon av de odontologiska specialiteterna och har ambitionen att driva och utveckla en av Stockholms ledande specialistkliniker. Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad samt en hängiven kliniker.

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen med focus på medarbetarna och deras utveckling. Målsättningen är ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen vilket genererar en hög professionalism gentemot Distriktstandvårdens remittenter och patienter.

Du blir en ambassadör för specialistklinikens tjänsteutbud till interna och externa remittenter och deras patienter. Du kommer också att vara ambassadör gentemot övriga intressenter som kontaktar Distriktstandvårdens specialisttandvård.

Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap samt verksamhets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som klinikchef leder du specialistklinikens strategiska utveckling och bistår klinikansvarig i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av specialistkliniken arbeta tillsammans med klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikchef har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VÄLKOMMEN TILL SPECIALISTKLINIKEN

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93-95 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

FÖR MER INFORMATION

Ibbe Gnem, VD, [email protected], 070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD, [email protected], 073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef, [email protected], 070-344 37 73

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2020. Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsgivare
Distriktstandvården Sverige AB
Solna Torg 4A
17145 Solna
Hemsida: www.distriktstandvarden.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök här

Försäkringsodontologisk rådgivare till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Försäkringskassan
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 October (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Specialisttandläkare

Om jobbet
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Arbetsuppgifter och ansvar Som försäkringsodontologisk rådgivare fungerar du som sakkunnig i odontologiska frågeställningar i handläggningen. Du bistår våra utredare i att förstå och analysera odontologisk information. I din roll medverkar du till att stärka utredarnas kunskaper i odontologiska frågor vid team/gruppdiskussioner, enskilda konsultationer samt genom skriftliga yttranden. I uppdraget ingår även att medverka vid utbildning i försäkringsodontologi internt. Du stödjer försäkringskassans ledning i odontologiska frågor på lokal nivå internt. I ditt arbete medverkar du i utveckling av arbetsprocesser, rutiner, framtagande av utbildningsmaterial, vägledning m.m. där odontologisk kompetens behövs. Arbetet som försäkringsodontologisk rådgivare är varierat och ständigt utmanande. Huvudsyssla är att bistå vid utredning av Arbetsskadeärenden. Vi söker dig som: • är legitimerad tandläkare med bred odontologisk kompetens • har god förmåga att analysera och bedöma odontologiska underlag • har god förmåga att ge råd och stöd i odontologiska frågeställningar baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet • har erfarenhetsmässig och organisatorisk anknytning till klinisk verksamhet • är förtroendegivande och har en vilja och förmåga att ingå i ett teambaserat arbetssätt • har mycket goda pedagogiska kunskaper • mycket god kommunikativ förmåga Det är meriterande om du har: • specialistkompetens Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.   Övrigt 1 tjänst, tillsvidare, 40%, med tillträde från april 2021 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.  Kontakt Chef: Fredrik Mattsson tel,010-111 46 70 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Susanne Österling, tel,010 119 56 20 (för frågor om rekryteringsprocessen): Fackförbundet ST: Tommy Hedlund tel, 010-118 08 45, Saco-S: Myélene Ramstedt tel,010-118 38 45 Seko: Eliza Grundström tel,115 34 02  Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober. Har du skyddad identitet kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.
Arbetsgivare
Försäkringskassan
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
Ansökan
Ansök senast 20 October (27 dagar kvar)

Ansök här

Redo för nya utmaningar? Ortodontist sökes till Tandregleringen

Arbetsgivare / Ort: REGION HALLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 October (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Söker du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka ditt dagliga arbete. Vill du arbeta i en arbetsgrupp som är lyhörd och mån om att alla trivs. Då är Tandregleringen i Kungsbacka en arbetsplats för dig! Tandregleringen Kungsbacka är en trivsam specialistklinik som sitter i fina lokaler. Det är lätt att pendla hit och kliniken ligger bara sju minuters gångväg från tåg/pendelstationen i Kungsbacka. Som ortodontist på Tandregleringen i Kungsbacka kommer du att mötas av ett härligt gäng som varierar i både åldrar och erfarenhet. Här har vi ett bra samarbete mellan våra professioner som stöttar upp och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi är ett positivt gäng som jobbar nära varandra i team och där alla tar ett stort ansvar för att vår klinik ska fungera så bra som möjligt för våra patienter. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som ortodontist, vilket bland annat innebär patientbehandling, konsultation och utbildning samt att bidra till klinikens utvecklingsarbete. Förutom Folktandvårdens gemensamma introduktionsdagar kommer du få en anpassad introduktion hos oss, den utformas efter dina erfarenheter och dina behov. Det finns alltid erfaren personal på plats så att du kan få det stöd och den hjälp som behövs när man är ny på jobbet. Kvalifikationer Vi söker dig med specialistbehörighet inom ortodonti. Dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och engagemang är något vi värderar högt. Du är noggrann, flexibel och lägger stor vikt vid patientfokus men har även god initiativförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen in med din ansökan! Om oss Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.  
Arbetsgivare
REGION HALLAND
Ansökan
Ansök senast 21 October (28 dagar kvar)

Ansök här

Specialisttandläkare i ortodonti

Arbetsgivare / Ort: Tandregleringen Kronan AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Tandregleringen Kronan är Stockholms största privata tandregleringsklinik, med en mottagning i Liljeholmen och en i Sundbyberg. Vi är tre specialister, sex ortodontiassistenter, två tandsköterskor och två receptionister. Vi har ett tätt samarbete med Barnspecialisttandvården Kronan som delar lokaler med oss.

Då kliniken fortsätter att växa behöver vi nu utöka vår verksamhet med ytterligare en ortodontist.


Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är legitimerad ortodontist och som kan hantera både vuxna- och barnpatienter, inklusive ortognatkirurgipatienter.

Vi ser gärna att du är en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ ortodontivård med ett bra patientbemötande. Du förväntas ge dina patienter bästa möjliga vård, vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt.

Erfarenhet av lingual teknik och/eller clear aligners är ett plus.

Du kommer att jobba i team med flera ortodontiassistenter och ha tillgång till tandsköterskeassistans.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du kommer vara placerad på båda våra kliniker i Liljeholmen och Sundbyberg.


Övriga villkor:

På Tandregleringen Kronan har personalen 38,5 timmar per vecka som heltid.

Din arbetstid är i första hand tänkt att vara heltid, men kan diskuteras.

Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan

med meritförteckning mejlas till [email protected] eller skickas med post till Tandregleringen Kronan AB, Sturegatan 2 plan 14, 172 31 Sundbyberg.

Välkommen med din ansökan senast den 15 november 2020.

Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt sökande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsgivare
Tandregleringen Kronan AB
Sturegatan 2 Plan 14
17231 Sundbyberg
Hemsida: www.trkronan.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Specialisttandläkare inom ortodonti

Arbetsgivare / Ort: Aqua Dental AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 November (1 månad 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Specialisttandläkare

Om jobbet
Vill du vara med och bygga upp Sveriges bästa ortodontiverksamhet? Vill du vara en del av ett digitalt företag med nytänkar-anda? Vill du tillhöra en arbetsplats där vi strävar efter att vara den bästa, med kompetensutveckling, bra förmåner och härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Om Aqua Dental Just nu har vi elva kliniker, nio i Stockholm och två i Göteborg och vi har planen på att fortsätta expandera. Sedan år 2015 har vi gått från att vara cirka trettio medarbetare till att idag vara nästan 400. En tredjedel av våra tandläkare är specialister. På Aqua Dental arbetar vi med digital planering av våra tandregleringsbehandlingar. Med hjälp av digital teknologi och 3D-scanning kan patienten redan innan påbörjad behandling se en simulation av resultatet. När patienten blir involverad i behandlingsprocessen uppstår en helt annan dynamik i samarbetet med tandläkaren. Det blir både lättare och roligare att arbeta tillsammans, vilket är viktigt för oss. Vi tror att anledningen till vår framgång är för att vi ifrågasätter arbetssätt och letar ständigt nya vägar att gå. För att vara den bästa tandvårdskedjan krävs det också att vi är den bästa arbetsgivaren. Därför är våra medarbetare inkluderade i utvecklingen av våra metoder och vår företagskultur. Vi går kontinuerligt på utbildningar och du som medarbetare har möjligheten att själv påverka din väg inom organisationen. Nu söker vi på Aqua Dental fler ortodontister till vår verksamhet. Du kommer att utgöra en betydande del av vårt arbetslag av ortodontister och blir således också en betydande del av vår expansion inom tandvården. Vem är du? Du ser positivt på utveckling och förändring och inspirerar därför gärna dina kollegor till att också våga testa. Det är självklart att du håller en hög odontologisk kvalitet i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och är en uppskattad teamspelare. Du är också uppskattad av patienter för ditt fantastiska bemötande och din professionalism. Är du nyfiken på tjänsten och hur det är att arbeta på Aqua Dental? Varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Dajana Houdek på [email protected] eller 0703039737
Arbetsgivare
Aqua Dental AB
Hemsida: https://www.aquadental.se
Ansökan
Ansök senast 21 November (1 månad 29 dagar kvar)

Ansök här

Specialister till Sörmland, välkommen!

Arbetsgivare / Ort: Folktandvården Sörmland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Specialisttandvården Sörmland Inflödet av nya remisser till Specialisttandvården ökar och vi vill bli fler för att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi efterfrågas i allt större utsträckning för olika typer av utbildningsinsatser från allmäntandvård och sjukvård men bedriver också ST-utbildningar. Möjligheterna till personlig utveckling är goda och genom vårt nära samarbete med Centrum för Klinisk Forskning Sörmland finns goda förutsättningar för den forskningsintresserade. Vi har korta beslutsvägar och ett mycket bra samarbetsklimat gör det enkelt och trivsamt att arbeta hos oss. På kliniken på Mälarsjukhuset i Eskilstuna arbetar cirka 45 personer. Här har vi specialister i alla specialiteter utom ortodonti. Kliniken ligger på sjukhuset i Eskilstuna som är ett av de största sjukhusen i Mälardalsregionen. Till kliniken är den pedodonti- och orofacialverksamhet som bedrivs i Katrineholm knuten. På kliniken Åsidan i Nyköping arbetar idag ca 25 personer. Här har vi specialister i oral protetik, bettfysiologi, pedodonti, parodontologi och orofacial medicin. På kliniken finns även nischade tandläkare inom oral kirurgi. Kliniken ligger på sjukhuset i Nyköping med tre minuters promenad från tågstationen. Ortodonti har vi på två kliniker i Nyköping och Eskilstuna, samt viss verksamhet i Katrineholm. Totalt är vi drygt 30 medarbetare inom ortodontin. Vi söker dig som: • tillsammans med oss vill driva och utveckla vår specialisttandvård • stimuleras av samarbete i team och över ämnesgränser • gärna delar med dig av dina erfarenheter för att utveckla vår verksamhet • stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar • vi arbetar flexibelt med en hög kundservice och du behöver dela den inställningen • vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Utbildningskrav Legitimerad tandläkare med specialist kompetens Välkommen med din ansökan, inklusive CV. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt. Specialisttandvården i Sörmland är en samlad verksamhet i regionen och ingår i Folktandvården Sörmland. I verksamheten arbetar ca 100 personer, placerade i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Samtliga specialiteter finns representerade i regionen. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!
Arbetsgivare
Folktandvården Sörmland AB
Ansökan
Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)

Ansök här

Specialister till Sörmland, välkommen!

Arbetsgivare / Ort: Folktandvården Sörmland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Specialisttandvården Sörmland Inflödet av nya remisser till Specialisttandvården ökar och vi vill bli fler för att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi efterfrågas i allt större utsträckning för olika typer av utbildningsinsatser från allmäntandvård och sjukvård men bedriver också ST-utbildningar. Möjligheterna till personlig utveckling är goda och genom vårt nära samarbete med Centrum för Klinisk Forskning Sörmland finns goda förutsättningar för den forskningsintresserade. Vi har korta beslutsvägar och ett mycket bra samarbetsklimat gör det enkelt och trivsamt att arbeta hos oss. På kliniken på Mälarsjukhuset i Eskilstuna arbetar cirka 45 personer. Här har vi specialister i alla specialiteter utom ortodonti. Kliniken ligger på sjukhuset i Eskilstuna som är ett av de största sjukhusen i Mälardalsregionen. Till kliniken är den pedodonti- och orofacialverksamhet som bedrivs i Katrineholm knuten. På kliniken Åsidan i Nyköping arbetar idag ca 25 personer. Här har vi specialister i oral protetik, bettfysiologi, pedodonti, parodontologi och orofacial medicin. På kliniken finns även nischade tandläkare inom oral kirurgi. Kliniken ligger på sjukhuset i Nyköping med tre minuters promenad från tågstationen. Ortodonti har vi på två kliniker i Nyköping och Eskilstuna, samt viss verksamhet i Katrineholm. Totalt är vi drygt 30 medarbetare inom ortodontin. Vi söker dig som: • tillsammans med oss vill driva och utveckla vår specialisttandvård • stimuleras av samarbete i team och över ämnesgränser • gärna delar med dig av dina erfarenheter för att utveckla vår verksamhet • stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar • vi arbetar flexibelt med en hög kundservice och du behöver dela den inställningen • vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Utbildningskrav Legitimerad tandläkare med specialist kompetens Välkommen med din ansökan, inklusive CV. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt. Specialisttandvården i Sörmland är en samlad verksamhet i regionen och ingår i Folktandvården Sörmland. I verksamheten arbetar ca 100 personer, placerade i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Samtliga specialiteter finns representerade i regionen. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!
Arbetsgivare
Folktandvården Sörmland AB
Ansökan
Ansök senast 29 November (2 månader 6 dagar kvar)

Ansök här

Specialist i Endodonti sökes till Göteborg Tandläkargrupp.

Arbetsgivare / Ort: Göteborg Tandläkargrupp AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-30
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården.

Vi är ett team av 7 allmänpraktiserande tandläkare samt specialister inom områdena oral protetik, ortodonti, kirurgi samt narkos. Vi fungerar även som ett kompetenscenter och remissinstans.

Vårt växande och breda vårdpanorama gör att vi nu söker ytterligare en kollega . Vi erbjuder ett spännande arbete som Specialist i Endodonti med fina möjligheter till individuell utveckling. Här behandlar vi våra patienter i ett brett spektrum och vi utvecklar oss ständigt i strävan mot ett helt digitaliserat och högteknologiskt arbetssätt.


Arbetsuppgifter

Som specialisttandläkare i Endodonti blir ditt huvudansvar att undersöka, ställa diagnos på och behandla patienter efter remiss. Du är rådgivare till allmäntandläkare samt andra behandlare. Du arbetar tillsammans med andra specialiteter och våra allmäntandläkare, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap.

Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling.

Hos oss finns många kompetenta kollegor med lång erfarenhet som arbetar tillsammans för en specialisttandvård och allmäntandvård i framkant och du blir en nyckelperson för både specialist- och allmäntandvård. Du får arbeta på toppen av din kompetens och ditt uppdrag gör skillnad.

Du har ett stort engagemang för ditt arbete. Att arbeta med patienter är stimulerande, mycket berikande och kan även vara utmanande.


Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• har svensk legitimation som tandläkare och bevis om specialistkompetens inom Endodonti

• vill bidra till vårt företags fortsatta utveckling och kan eventuellt, i framtiden, tänka dig en mer utpräglad ledarroll.

• har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. DU sätter alltid patienten i fokus.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund såsom ålder, kön, sexuell läggning, funktionshinder, etnisk tillhörighet eller religion.

Har vi övertygat dig om att bli en del av vårt team? Vi hoppas det! Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Anställningsform

Fritt. Alla förslag /önskemål på arbetstid samt anställningsform kommer att utvärderas och iakttas.

Arbetsgivare
Göteborg Tandläkargrupp AB
Odinsgatan 13
41103 Göteborg
Hemsida: www.goteborgtandlakargrupp.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.