På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Skötare inom psykiatrisk vård

Skötare inom psykiatrisk vård

1122 Lediga jobb

KUNDANSVARIG HOS ASSISTANSANORDNARE

Arbetsgivare / Ort: Ramp Personlig Assistans AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Socionom

Om jobbet

Kundansvarig hos assistansanordnare

Uppdraget

Kunderna ska uppleva att vi är tillgängliga, professionella har gedigen kompetens i de olika frågeställningar som uppstår i samband med den personliga assistansen. Det kan handla om rekrytering av personliga assistenter, om problemlösning och konflikthantering, om arbetsrätt eller om ansökningar om personlig assistans. Du har daglig kontakt med assistansberättigade, anhöriga och personliga assistenter och även med arbetsgivarorganisation, Kommunal, kommuner och myndigheter som exempelvis Försäkringskassan. Du är serviceinriktad och har ett till kommunikationen anpassat bemötande. Vi ser också att du är bra på att se både detalj och helhet, att du kan utreda en frågeställning tills du har svar att ge samt att du utrycker dig väl även i skrift. Du har kännedom om både arbetsrätt och assistanslagstiftning samt är intresserad av rättspraxisläget för rätt till personlig assistans.


Utbildning och erfarenhet

Kunskap om/erfarenhet av/god kännedom om både fysiska funktionsvariationer, intellektuell funktionsbegränsning och kognitiv funktionspåverkan. Eftergymnasial utbildning och företrädesvis erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter inom personlig assistans. Sökande kan likväl vara jurist som socionom, eller ha annan likvärdig tillämplig utbildning.


Arbetstid: Heltid


Arbetsplats: Stockholm samt Nyköping ca 2 dagar/vecka, med kunder i hela landet

Skicka din ansökan märkt ”kundansvarig” till [email protected], senast 25 september 2021. Har du frågor, meddela i mail så ringer vi upp!

NÄRA bedriver sedan 1995 personlig assistans enligt LSS intentioner om valfrihet, självbestämmande, integritet och kontinuitet. Här ska kunder mötas av engagemang, kompetens och lyhördhet för individuella behov. NÄRA arbetar systematiskt med att utveckla och förbättra verksamheten och söker lösningar som fungerar över tiden, för både kunder och medarbetare. NÄRA inkluderar olikheter och tror på individens förmåga att styra i sitt eget liv.


Arbetsgivare
Ramp Personlig Assistans AB
Ansökan
Ansök senast 25 september (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Socionom till HVB-hem för flickor

Arbetsgivare / Ort: Akqa AB / GUSTAVSBERG
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Socionom

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Aspviksgården är ett familjärt HVB-hem för flickor i åldrarna 14-19 år med omsorgsbrist, skolproblematik, självskadebeteende, relationsproblem, trauma, heder- och våldsutsatthet, NFP, beteendeproblematik mm enligt SoL och LVU.

Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och erfarenhet av socialt arbete och behandling.

Det är också meriterande om du har utbildning i ART, MI, rePulse, ADAD, UngDok och andra KBT program. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet. Du behöver vara van vid att arbeta utefter en genomförandeplan.

Vi söker dig med personlig mognad, hög nivå av självkontroll, självinsikt och ett professionellt förhållningssätt. Som person ska du vara lyhörd, ansvarstagande, självständig, tålmodig, stresstålig och ha förmåga att sätta gränser och arbeta strukturerat.

Du är en god vuxen förebild som drivs av att skapa positiv och varaktig förändring i ungdomarnas liv. Du ser varje ungdoms kapacitet och kan motivera och engagera.

I arbetet med utsatta och ibland utagerande ungdomar läggs stor vikt vid din pedagogiska förmåga och lågaffektiva bemötande. Samtidigt bör du kunna vara flexibel och lösnings fokuserad i en miljö där förändringar kan ske snabbt. Arbetet ställer också höga krav på noggrannhet och ett högt säkerhetstänk.

Vi söker dig som vill arbeta på rullande schema. Arbetstiderna inkluderar helgarbete, dygn, dag och kväll.

Dina arbetsuppgifter är behandlingsarbete utifrån individuell genomförandeplan. Tjänsten innebär också journalföring och dokumentation. Tillsammans med övrig behandlingspersonal skall du medverka till att skapa en familjär, trygg och utvecklande miljö med tydlig struktur och förutsägbarhet och du Skall inge förtroende och vara tydlig i din vuxenroll. Du kommer vara kontaktperson med ansvar för en eller flera ungdomar och samverka med deras familjer/nätverk, socialtjänst och andra myndigheter.

Då vi är ett familjärt boende med ett hemlik miljö så ingår det en del hushållsarbete som t.ex. laga mat, handla, städning mm.

Vi arbetar utifrån våra värdeord- respekt, omtanke och tydlighet.

Du ingår i ett team med tillgång till kontinuerlig handledning från leg.psykolog. Fortbildning i de program och metoder som används, t.ex. MI, rePulse och KBT.

Arbetsgivare
Akqa AB
Aspviksvägen 16A
13438 GUSTAVSBERG
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Leg. Psykolog för Konsultuppdrag

Arbetsgivare / Ort: Psykoterapimottagningen Samtalshuset i Stockholm / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Psykolog

Om jobbet

Nu söker vi dig som är Leg Psykolog med KBT kompetens med egen firma med F-skattsedel för uppdrag inom primärvården i första linjens psykiatri. Vi har behov av dig från och med augusti och du bör kunna arbeta minst 20% gärna mer både dag, kväll och helg. Vi vill gärna att du arbetar digitalt hemifrån samt minst en kväll i veckan på vår mottagning fram till kl. 21.00.

Du sitter i våra fina lokaler vid Odenplan och/eller hemifrån på distans. Du journalför i Take Care samt eller i våra egna system och är självständig och bekväm i din terapeutroll. Du är van och ser fördelar med att arbeta korta intensiva pass med flera patienter och korta kontakter och sessioner.

Samtalshuset AB är en specialistmottagning för psykisk ohälsa och har ett mycket stort nätverk med många samarbetspartner. Vi ser nu behovet av att utöka vår bemanning för dig som vill arbeta på konsultbasis för oss.

Vi erbjuder dig:

Ett Stimulerande och utvecklande arbete på primärvårdsnivå

Möjlighet till att själv utforma fasta arbetspass dag/kväll/helg som då ger en relativt förutsägbar inkomst vid sidan av annan verksamhet

Möjligheter att själv utforma dina behandlingar

Support av vår kundtjänst och administration gällande bokningar samt av- och ombokningar.

Variation av fysiska besök och videobesök.

Plats i våra fina lokaler med trevliga kollegor utan extra avgifter

Möjlighet till support och handledning av ledningen via Digitala Konsultträffar en gång i månaden.

Krav:

Du är Leg. Psykolog med erfarenhet av korta kontakter och van att arbeta digitalt

Du är utbildad i KBT och kan arbeta självständigt

Du egen firma med F-skattsedel och är väl insatt i hur det är att arbeta som konsult

Meriterande:

Kunskap/Erfarenhet kring annan Terapiinriktning än KBT

Erfarenhet av arbete med barn och familjer

Erfarenhet av PTSD och använder en evidensbaserad metod ex PE alt EMDR

Erfarenhet av Neuropsykiatriska utredningar

Erfarenhet av ACT, FACT, CFT

Erfarenhet av Parsamtal/Familjerådgivning

Språkkunskaper utöver svenska

Erfarenhet av Take Care


Vi söker dig som är trygg i din profession, är lättsam och har lätt för att kommunicera med både patienter och kollegor. Inför ett ev samarbete begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi ser fram emot din ansökan med Cv, uppgift om från när du kan vara tillgänglig samt önskad tjänstgöringsgrad. #jobbjustnu

Arbetsgivare
Psykoterapimottagningen Samtalshuset i Stockholm
Hagagränd 1
11327 Stockholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Undersköterskor, vikariat, till infektionsavdelning i Malmö

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Undersköterska
  • vård- och specialavdelning och mottagning

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) infektionssjukdomar bedriver specialistsjukvård inom område infektionssjukdomar i både Malmö och Lund. Verksamheten har både slutenvård och öppenvårdsverksamhet. Avdelning 3 i Malmö har 25 slutenvårdsplatser. Vi värdesätter en bra vård- och arbetsmiljö med ett gott samarbete mellan alla parter på avdelningen såväl patient, anhöriga som personal. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett varierande och spännande arbete där du kan utvecklas i din yrkesroll! Vi vårdar, behandlar och utreder patienter med många olika diagnoser och symtom. Exempel på detta kan vara sepsis, pneumoni, endokardit, tuberkulos, mag-tarminfektioner och sårinfektioner. Senaste året har vi vårdat flertal patienter med Covid-19. Merparten av patienterna kommer till oss akut. Vi tar även emot patienter som vårdats på sjukhus utomlands och som är i behov av fortsatt inneliggande vård. Denna patientgrupp tillhör ofta andra specialiteter men vårdas hos oss för screening av resistenta bakterier. Patienterna vårdas på enkel- eller tvåbäddsrum, samtliga rum har slussystem och isoleringsmöjlighet. I rollen som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, sekreterare och kurator. Tillsammans med teamet ansvarar du för att patienten får den basala- och specifika omvårdnad som krävs. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska i akutsjukvård/sjukvård och ser gärna att du har minst ett års erfarenhet inom yrket. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har arbetat som undersköterska inom slutenvården och har provtagningsvana. Du som söker har en positiv inställning och lätt för att samarbeta. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt och lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Arbetet ställer även krav på engagemang och god servicekänsla. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska, vikariat

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Öron- näs- och halsmottagningen, Region Jönköpings län Vi söker Vi söker dig som är undersköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård till oss på Öron- näs- och halsmottagningen. För att trivas med arbetet på vår mottagning är du utbildad undersköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från mottagningsverksamhet. Vi ser gärna att du har kunskap i journalsystemet Cosmic. Vi erbjuder dig Öron-, näs- och halsmottagningen är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap, där vi värdesätter varandras kunskaper. Vi erbjuder ett vikariat med tillträde så snart som möjligt till och med 31/8 2022. Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) Det här får du arbeta med Som undersköterska på våra mottagningar får du främst arbeta med att assistera läkare på mottagningen samt kallning av patienter. Alla våra undersköterskor har även egna specifika ansvarsområden och arbetsuppgifter inom ramen för detta. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottagningar med basplacering i Jönköping. För att du ska trivas hos oss Som person har du lätt för att samarbeta och förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, trivs med varierande arbetsuppgifter och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Så här gör du om du är intresserad Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vårdenhetschef Karolina Adam, 010-24 251 32. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Sista ansökningsdag är den 20 oktober. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Bli en av oss! Öron-, näs- och halskliniken är sedan januari 2016 en länsklinik, vilket innebär att vi bedriver verksamhet på tre sjukhus i länet. Vi har planerad verksamhet med tidsbeställd mottagning, operationer, konsultverksamhet och sömnapnémottagning. På länssjukhuset Ryhov finns vår akuta verksamhet och våra slutenvårdsplatser. Audionommottagningen är en del av vår klinik och arbetar med diagnostik, rehabilitering och utprovning av hörapparater och tekniska hjälpmedel. Vi arbetar tillsammans med övriga öron-, näs- och halsmottagningar inom länskliniken. Vår målsättning är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.