På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Säkerhetstekniker
Spela filmen

Säkerhetstekniker

96 Lediga jobb

Säljande servicetekniker, Umeå

Arbetsgivare / Ort: Sector Alarm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som säljande servicetekniker hos oss.

Detta gör du under din arbetsdag:

Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem, ett stort plus om du bor centralt. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder i Umeå med omnejd. Du:

 • Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
 • Gör en grundlig behovsanalys, arbetar med merförsäljning och rådgivning
 • Skriver kontrakt, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda
 • Gör service och uppdateringar av befintliga larm

Vem är du?

Du är en nyfiken person som gillar försäljning, att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig.

För rollen som servicetekniker får du möjligheten att också arbeta med det tekniska och praktiska. Så, om du har inte tummen mitt i hand, kommer det att hjälpa dig att bli bäst. För att söka tjänsten behöver du ju inte vara behörig elektriker, vi arbetar enbart med svagström.

Du behöver uppfylla dessa grundkrav:

 • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
 • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
 • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
 • Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en vecka i månaden

Vad kan vi erbjuda?

Fantastiska kollegor, frihet under eget ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen! Vi är en trygg arbetsplats där vi sätter en ära i nära ledarskap. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna driftspecialister.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV med dina tidigare erfarenheter, dock senast den 28e oktober.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du givetvis välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Susanna Turja ([email protected]) / 0733 75 71 85

Arbetsgivare
Sector Alarm AB
Hemsida: https://www.sectoralarm.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Driftsättare/Säkerhetstekniker

Arbetsgivare / Ort: Exelect AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Larmprodukter/Säkerhetsprodukter
Meriterande
 • Larminstallation
 • Inbrottslarm
 • installationsvana
 • Passersystem
 • installationsvana
 • TV-övervakning
 • installationsvana

Om jobbet

LEVEL – SECURING ASSETS & PEOPLE

LEVEL – En av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989 och har idag ca 300 anställda och finns representerade i Norden. Confidence erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framför allt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations. Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet.

LEVEL är en modern säkerhetskoncern med historia så långt tillbaka som 1989. Koncernen erbjuder den nordiska marknaden en heltäckande portfölj av kvalificerade säkerhetstjänster, system och produkter som innefattar hela säkerhetsområdet. Erbjudandet innefattar som exempel kvalificerad säkerhetsrådgivning, design, leverans av modern säkerhetsteknik, övervakning och operativa tjänster som personskydd, bevakning- och parkeringstjänster. Verksamheten är operativ 24/7 året runt med ständig beredskap. En kultur i världsklass, kontinuerlig kompetensutveckling, nödvändiga certifieringar och auktorisationer är viktiga hörnstenar i bolagets verksamhet men viktigast av allt är bolagets medarbetare. Bolagets mål är att inom samtliga sina utvalda verksamhetsområden erbjuda marknadsledande kompetens, kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.

Confidence är verksamt över hela säkerhetsmarknaden. Koncernen tillhandahåller rådgivning, tjänster, system och produkter, och kompletta helhetslösningar inom säkerhet. Huvuddelen av tjänsterna levereras primärt i egen regi men som stöd finns i ett partnernätverk med kompletterande spetskompetens. Våra system och produkter tillhandahålls från noga utvalda och ledande samarbetspartners och tillverkare som av bolaget anpassas efter kundernas specifika behov. Bolaget tillhandahåller även beredskap 24/7, larmcentrals- och SOC-tjänster, service och support. Confidence prioriterade målgrupper är samhällsbärande organisationer, kritisk infrastruktur, samt större offentliga och privata kunder där säkerhet är en prioriterad och viktig del i den dagliga verksamheten. Confidence nuvarande kunder finns framför allt inom segmenten kritisk infrastruktur, fastighet, transport, offentlig sektor, industri- och tjänsteföretag samt inom hotell och evenemangsverksamhet och utöver detta levererar Confidence även tjänster till privatpersoner.

VERKSAMHETSOMRÅDEN/DIVISIONER

Koncernens verksamhet organiseras genom tre divisioner där samverkan ger en unik möjlighet att leverera en heltäckande och skräddarsydd säkerhet för bolagets prioriterade målgrupper.

Har du erfarenhet av integrerade säkerhetssystem och vill arbeta som en av våra experter?

Vill du bli en del av ett professionellt team i en självständig roll med omväxlande projekt?

Som senior säkerhetstekniker kommer du att vara en av våra specialister på kundanpassade säkerhetslösningar och i det dagliga arbetet ingår i huvudsak att konfigurera och driftsätta olika sorters säkerhetssystem. Våra kunder är vana med skräddarsydda lösningar baserade på spetsteknologi och du förväntas leverera service av högsta kvalitet och bidra till hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har stor kompetens inom säkerhet. Confidence är certifierade enligt Great Place to Work. Vidare kommer du att stötta dina kollegor med tekniska lösningar hos nya och befintliga kunder, agera säljstöd samt assistera vid projektering. Du kommer du att ha stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling då vi har en platt organisation med högt till tak och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage, CCTV och speciallösningar. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av Lenel OnGuard och Pacom Unison. I den här tjänsten behövs ett kvalitativt förhållningssätt och ett brinnande intresse för att hitta och utveckla effektiva lösningar. Du är bra på att skapa förtroendefulla relationer och har förmåga att bibehålla en tät dialog med alla intressenter genom projektens livscykel. I ditt dagliga arbete arbetar du främst på svenska men det är även viktigt att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift. Vi förflyttar oss mellan kontoret och våra kunder och därför är B-körkort ett krav. Resor inom Sverige kan förekomma.

Du erbjuds förutom en spännande utmaning och trevliga arbetskamrater, bra anställningsvillkor och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Arbetsgivare
Exelect AB
Esplanaden 3B
17267 Sundbyberg
Hemsida: www.confidence.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Security Champion Product Security (625908)

Arbetsgivare / Ort: Ericsson AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

As the tech firm that created the mobile world, and with more than 54,000 patents to our name, we’ve made it our business to make a mark. When joining our team at Ericsson you are empowered to learn, lead and perform at your best, shaping the future of technology. This is a place where you're welcomed as your own perfectly unique self, and celebrated for the skills, talent, and perspective you bring to the team. Are you in?

Come, and be where it begins.

Our Exciting Opportunity

Security in the RAN (Radio Access Network) network is an increasingly importance to Ericsson, our customers and the society The RAN networks need to be protected from cyberattacks, unauthorized data access or manipulation. To do that Ericsson needs to be tech leader in the area. Implement security in our products need technical competence and solutions the security domain. The Software implemented by Traffic Control handles traffic protocols for L3 and L2 and is by that vulnerable for manipulation and intrusion into the data flow.

This position is intended to own the technical security work within the product area of Traffic Control Software. This security work spans from providing the organization with relevant information, support and latest industry standards within security to owning the appointed Security Masters and ensure they are capable to perform adequate security support to the organization.

This holder of this position owns the product security work within PDU TC SW (Product Development Unit, Traffic Control software). The work will be done in close cooperation with the product Security Champion, and other roles in the DNEW (Development Unit Network) security network.

You will

 • Own the technical analysis and implementation of security aspects in the products and production environment
 • Drive Product Security awareness in PDU Traffic Control
 • Cooperate with other technical leaders, line and projects in the area to implement the Company strategies for product security.
 • Be responsible to review and follow up on the Security Assurance, e.g. secure coding, risk assessment and vulnerability analysis, status within development team(s)
 • Lead development of Security design rules
 • Conduct Development of code analysis for finding vulnerabilities
 • Lead deployment of security tools and services
 • Work with security masters and plan security activities and competence development from product security perspective
 • Participate in audits and regulatory compliance activities


To be successful in the role you must have

 • A personality that is positive, productive and creative and with strong drive and passion
 • Excellent communication-and people skills
 • A team-spirit mentality to reach common goals together with your colleagues
 • MSc or BSc level in Computer Science, Software Engineering, Security or equivalent level of knowledge
 • A strong knowledge of information security, and especially Ericsson’s product security framework, Security Risk Management(SRM)
 • Excellent speaking and writing skills in English
 • Knowledge within the areas of Telecommunication and Agile ways of working


What´s in it for you?

Here at Ericsson, our culture is built on over a century of courageous decisions. With us, you will no longer be dreaming of what the future holds – you will be redefining it. You won’t develop for the status quo, but will build what replaces it. Joining us is a way to move your career in any direction you want; with hundreds of career opportunities in locations all over the world, in a place where co-creation and collaboration are embedded into the walls. You will find yourself in a speak-up environment where empathy and humanness serve as cornerstones for how we work, and where work-life balance is a priority. Welcome to an inclusive, global company where your opportunity to make an impact is endless.

What happens once you apply?

To prepare yourself for next steps, please explore here: https://www.ericsson.com/en/careers/job-opportunities/hiring-process

If you have any specific questions about this role, please contact recruiter Stefan Vasiljevic at [email protected]

Kindly note that we cannot process applications sent via email.

You will report to: Product Development Leader

Location for this role: Linköping, Sweden

Last day to apply: As soon as possible

Security clearance including references and relevant background screening will be conducted for final candidates.

Curious to know more about the life at Ericsson? Meet some of your future colleagues and watch our People film.

Do you believe that an organization fostering an environment of cooperation and collaboration to execute with speed creates better business value? Do you value a culture of humanness, where fact based decisions are important and our people are encouraged to speak up? Do you believe that diverse, inclusive teams drive performance and innovation? At Ericsson, we do.

We provide equal employment opportunities without regard to race, color, gender, sexual orientation, transgender status, gender identity and/or expression, marital status, pregnancy, parental status, religion, political opinion, nationality, ethnic background, social origin, social status, indigenous status, disability, age, union membership or employee representation and any other characteristic protected by local law or Ericsson’s Code of Business Ethics.

Arbetsgivare
Ericsson AB
Datalinjen 4
58112 Linköping
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Larmtekniker

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Larminstallatör/Larmtekniker

Om jobbet
Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna skall därmed uppnå största möjliga affärsmässiga nytta med sin investering teknisk säkerhet. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet.  Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc. Vi söker just nu en kunnig och erfaren larmtekniker till Larmatic. På Larmatic lägger vi stor vikt i personalens välmående som i sin tur har lett till en väldigt låg personalomsättning. Här sker vidareutbildningar löpande för de anställda. Ett stabilt bolag med en stor kundstock. Här strävas det efter en hög trivselnivå och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta självständigt och du vill bidra till fortsatt utveckling. I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med akutservice, kompletteringar till befintliga säkerhetssystem mm. Arbetet hos Larmatic är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket. Du kommer att vara Larmatics ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen ca 5 år. Har du även arbetat med CCTV och IT är detta meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med: Primärt: RCO (M5) (Mega), Galaxy, DSC´s sortiment (Teletec) bla. Neo, Axema Meriterande: Hanwha (Samsung CCTV), Dahua, Milestone mm. Larmatic ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 – 58 11 804 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säkerhetstekniker

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Larminstallatör/Larmtekniker

Om jobbet
Vill du arbeta på en attraktiv och växande arbetsplats som strävar efter att bli den ledande säkerhetsaktören och som sätter sina medarbetare och kunder i främsta ledet? Vill du arbeta med kollegor som besitter hög teknisk kompetens med produkter som ligger i framkant? Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att söka tjänsten som Säkerhetstekniker på Låsteam i Skövde. I rollen som säkerhetstekniker kommer du bland annat: -       Att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, CCTV och lås. -       Ansvara över processen från projektering till överlämning. För att passa i rollen: -       Några års erfarenhet från liknande jobb. -       Du har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande. -       Har du djupa kunskaper gällande passersystem från Assa ARX, RCO och Galaxy, inbrottslarm samt CCTV är det ett stort mervärde. -       Är flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort. -       Meriterande om du har gesäll/mästarbrev och/eller Behörig ingenjör. Som säkerhetstekniker på LåsTeam erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer. LåsTeam satsar på kompetensutveckling vilket gör att den tekniska nivån är god hos medarbetarna vilket i sin tur leder till trivsel och hög kundnöjdhet. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner, bil och frihet.  Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LåsTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, [email protected], 0735 811 804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Information om företaget: LåsTeam omsätter drygt 90 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde & Stockholm. Med värdeorden engagemang, kreativitet & ansvar gör man skillnad, på riktigt. LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik. LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.