På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Restaurangbiträde
Spela filmen

Restaurangbiträde

Lediga jobb

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 July (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-15
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 15 July (25 dagar kvar)

Ansök här

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Jessica & Marco HB / BROMMA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 August (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Restaurangbiträde

Om jobbet

#jobbjustnu


Restaurangbiträde behövs:


Vi söker dig som gillar att jobba med människor och servicekänsla och stor ansvarförmåga.


Vi är en lunchrestaurang som driver mån-fre: 7-15 i Bromma. Vi lagar svensk husmanskost & internationell mat.


Arbetsuppgifter är diverse restaurangsysslor som förekommer i en restaurang.


ENDAST ANSÖKAN VIA E-MAIL!
Arbetsgivare
Jessica & Marco HB
Linta Gårdväg 5
16874 BROMMA
Ansökan
Ansök senast 31 August (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

O'Learys Halmstad söker Platschef

Arbetsgivare / Ort: O'learys Trademark AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 December (3 månader 22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Restaurangbiträde

Om jobbet
O’Learys Halmstad söker Platschef som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys Bowling & Games i Halmstad är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport, aktiviteter och stämning alltid är i fokus. Enheten omsätter årligen ca 30 mkr och har ca 30 anställda. På en yta på 2 000 kvm erbjuder vi mat, dryck, sport, bowling, boule och shuffleboard mm. Huvuddelen av ditt arbete består i att driva försäljning, säkerställa servicenivån, utveckla restaurangens ledningsgrupp och skapa en miljö där gästen och medarbetaren alltid är i centrum. Arbetet är både administrativ och i drift. Som Platschef ansvara du för enhetens dagliga verksamhet, försäljningsresultat och effektivitet - innefattande drifts-, personal-, kvalitets-, och ekonomiansvar. Platschefen ansvarar för enhetens långsiktiga verksamhetsmål där analys och strategiskt beslutstagande är en del av det löpande arbetet. Med gott ledarskap skapar Platschefen en bra gruppdynamik mellan avdelningarna och har ett helikopterperspektiv över verksamheten. Vi söker dig som Du har en omfattande erfarenhet från restaurang, hotell, eventverksamhet eller liknande. Du har arbetat som ledare med medarbetaransvar. Du ansvarar för servicekvaliteten till gästerna genom att leda och coacha medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! START: 2020-08-15 OMFATTNING: Heltid ARBETSTIDER: Dag och kvällsarbete PLATS: Storgatan 28 Halmstad VI ERBJUDER DIG: En spännande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till påverkan och utveckling KONTAKT: Louise Tigerholm- 073-690 40 59 eller [email protected] O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com (http://www.olearyssportsbar.com)
Arbetsgivare
O'learys Trademark AB
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
Ansökan
Ansök senast 2 December (3 månader 22 dagar kvar)

Ansök här

McDonald’s söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 August (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.   Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga. På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.   Vi söker dig som gillar... SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen TEAM WORK               att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar   Information om tjänsten (Tex. vilka tider, antal timmar etc.)   Ansökan Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!      
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 31 August (21 dagar kvar)

Ansök här

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Rasolysbaren pizza restaurang HB / Saltsjöbaden
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (1 månad 20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Rasolysbaren söker en restaurangbiträde, vi söker en snäll och hjälpsam person. Det är alltid bäst att vara trevlig mot kunder.

Arbetsgivare
Rasolysbaren pizza restaurang HB
Torggatan 1-25
13331 Saltsjöbaden
Ansökan
Ansök senast 30 September (1 månad 20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.