På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Redovisningsassistent

Redovisningsassistent

1 Utvalda jobb

Redovisningsekonom till Evelent SW AB

Arbetsgivare / Ort: Evelent SW AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 december (2 månader 10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-08
VISA MER
Om jobbet

Är du en ambitiös och engagerad Redovisningsekonom som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer?
Trivs du i en roll som erbjuder en varierande arbetsvardag där du får vara med och påverka?
Då vill vi gärna att du läser vidare!

Vi söker nu en Redovisningsekonom till Evelent Sw Ab som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

I din roll som Redovisningsekonom hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du stödjer och coachar juniora kollegor i uppdragen och har stort ansvar för att kunden är nöjd.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
• Bokslut och årsredovisningar
• Inkomstdeklarationer
• Kvalitetssäkra månadsbokslut
• Löpande rapporteringar
• Konsultation och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Din profil
Vi söker dig som har:
• Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning eller gymnasieekonom
• Erfarenhet av motsvarande arbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.
• Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar.

Vi jobbar med Fortknox som redovisningsprogram och det kräver att du har god erfarenhet av Fortnox sedan tidigare. För att du ska trivas i rollen som Redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som trivs med att arbeta i team och i mötet med kunden.
Du har förmågan att hantera ett stort arbetsflöde samt strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter.
Vi tror att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka. Vidare ser vi även att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vårt mål på Evelent SW AB är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling.

Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan
Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt innehållande CV. Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Evelent SW AB är en ledande aktör inom distribution av reservdelar inom telekombranschen.

Ansökan mailas till: Amer Alzheri, [email protected]

Ansökan
Ansök senast 31 december (2 månader 10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER UTVALDA JOBB


560 Lediga jobb

Ekonomiassistenter och administratörer

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (25 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Vi söker nu ekonomiassistenter och administratörer för konsultuppdrag i Skellefteå med omnejd. Uppdragen varierar i omfattning och även kraven på erfarenhet kan variera. För dig som söker en ny utmaning på heltid eller deltid kan dessa tjänster vara intressanta för dig. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Om tjänsten Arbetet som ekonomiassistent är brett och omväxlande. Våra uppdragsgivare finns i de flesta branscher och av olika storlekar och därmed varierar arbetsuppgifterna. Uppdragen är för det mesta heltid men det förekommer även deltidsuppdrag. Du arbetar med kvalificerade ekonomiuppgifter men det kan även tillkomma ytterligare ekonomirelaterade administrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bl.a.: - Löpande bokföring - Balanskontoavstämningar - Behjälplig vid bokslutsarbete - Registrering av inkommande fakturor mot inköpsorder - Kontering och registrering av inkommande fakturor utan inköpsorder - Leverantörsbetalningar samt kvittning av dessa - Manuella utbetalningar samt bokföring av dessa Vem är du? För att snabbt kunna sätta sig in i en konsultroll behövs praktisk erfarenhet. Vi ser därför att du som söker har arbetat som ekonomiassistent eller liknande tidigare. Din utbildning är som lägst gymnasial inom ekonomi. Vidare är dina datakunskaper inom Officepaketet mycket goda, likaså dina muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat i större ekonomisystem samt har erfarenhet av större organisationer. För att du ska trivas i rollen är du som person noggrann, strukturerad och självständig, du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för ekonomi och siffror samt har ett öga för detaljer. Vidare är du flexibel, lösningsorienterad och har ett öppet sinne som gör dig lättplacerad på olika typer av arbetsplatser. Vi ser även att du bemöter med god service och är driven som person. Om verksamheten Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 25 september (25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kundreskontraansvarig i växande koncern

Arbetsgivare / Ort: Lifestyle Media Partner Sverige AB / Eskilstuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Ekonomiassistent

Färdigheter
Krav
 • Faktureringsvana
 • MS Excel
Meriterande
 • Reskontrabokföring
 • Kravhanteringsvana
 • Ekonomisk rapportering
 • Avstämningar

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vill du ha en ansvarsfull roll på ett framgångsrikt bolag? Vill du jobba i ett bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa? Då är du den vi söker! I rollen som kundreskontra ansvarig kommer du framförallt arbeta med fakturering och krav men även andra arbetsuppgifter kan förekomma i mån av tid. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar direkt till CFO. Tjänsten är placerad i Eskilstuna.

Arbetsuppgifter

· Fakturering, kundinbetalningar, påminnelser och kravhantering

· Avstämningar

· Viss rapportering

· Vara delaktig i att förenkla och förbättra processer och rutiner

Vem är du?

Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasiet eller har erfarenhet med att jobba med kundreskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet av löpande bokföring och fakturering och har jobbat i Fortnox. För att lyckas i rollen har du också goda kunskaper i Excel.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Som person är du ödmjuk, prestigelös och hjälpsam och har förmågan att arbeta självständigt. Rätt inställning och engagemang är avgörande. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper. Rollen som kundreskontraansvarig innebär många kontaktytor, inom organisationen och i kontakt med våra kunder som är beslutsfattare i olika branscher, vilket kräver att du besitter en pedagogisk ådra samt god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du ska verkligen känna värde i att vara navet mellan våra kunder och vår säljorganisation.

Du erbjuds

Du erbjuds ett omväxlande och ansvarsfullt arbete på ett bolag som har tydliga tillväxtplaner. Du kommer vara en viktig del i vårt ekonomiteam och ha stöd från våra kompetenta medarbetare. Rollen är en viktig kugge i bolaget och kommer att ha kontakt i alla delar av organisationen.

Om verksamheten

Lifestyle Media Partner Sverige AB ingår i en koncern av 9 bolag. De bolag som är aktuella för denna tjänst förutom Lifestyle Media Partner är Universitetsmedia Sverige AB, Studentdisplay Sverige AB, Gymdisplay Sverige AB och Butiksdisplay Sverige AB som har kontor i Eskilstuna, Uppsala, Norrköping och Västerås.

Lifestyle Media Partner är Sveriges tredje största mediehus inom studentkommunikation. Vi hjälper högskole- och universitetsstuderande att hitta till företags studentrabatter och framtida arbetsmöjligheter. Detta genom att sälja marknadsföring i våra kanaler som studenterna sedan får ta del av. Vi har även under 2019 tagit oss in på en ny marknad och säljer marknadsföring på digitala annonsskärmar inne på gym- och träningsanläggningar runt om i Sverige.


Butiksdisplay är ett modernt sälj- och servicebolag inom digital annonsering som erbjuder annonsering i kassalinjen på ICA och andra offentliga platser som gallerior samt storbildsformat inom- och utomhus.


ANSÖKAN

E-posta ditt CV och personliga brev till [email protected]

ÖVRIG INFORMATION

Arbetstid: heltid men 75% kan vara möjligt för rätt person. Kontorets öppettider är 08:00-17:00.

Start enligt överenskommelse. Tillträde möjligt omgående.


LÖN

Fast lön

PLATS

Drottninggatan 4, Eskilstuna

Arbetsgivare
Lifestyle Media Partner Sverige AB
Drottninggatan
63217 Eskilstuna
Hemsida: https://www.lifestylemedia.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Avtalshandläggare till energibolag, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ekonomiassistent

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: ca. 2 år - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Uppdragsstart: Enl. ök. - Omfattning: 100% - OBS! Det är väldigt viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Bakgrund Kunden behöver utökade resurser för avtalsförvaltning, dels avseende förvaltningen av nu aktuellt inflöde av stationsavtal och dels hanteringen av den ökande tillströmningen av nya avtalstyper. Uppdragsbeskrivning Uppdraget innebär att bistå avtalsförvaltare med administrationen kring upprättandet av nya avtal, ändring av befintliga avtal samt granskning av nuvarande avtal. Det innebär även handläggning av elavtal. Uppdraget går också ut på att gemensamt med avtalsförvaltare ansvara för säkerställandet av ekonomisk, juridisk och teknisk riktighet av stationsavtalen. Organisationen är i en expansiv fas, vilket i framtiden kan innebära förvaltning även av andra avtalstyper. Rollen som avtalshandläggare innebär att: - Administrera framtagandet av nya stationsavtal samt ändring av befintliga stationsavtal. - Bistå vid säkerställandet av avtalens ekonomiska, juridiska och tekniska riktighet. - Administrera och följa upp elavtal. - Bedöma riktigheten/avvikelser i de kostnader relaterade till avtal som faktureras. - Vid utgång av nuvarande elavtal - bistå vid framtagandet av nya elavtal enligt upphandlingsprocess. - Bistå administrativt vid försäljning av anläggningar. - Vara kontaktperson till motparter samt även interna kontakter kring administrativa avtalsfrågor. - Rollen innebär många kontaktytor internt - exempelvis juridik, ekonomi, projekt, underhåll samt även externa kontakter. - Rollen innebär även att stödja avtalsförvaltare med ekonomisk rapportering (prognos och budget) samt fakturering härrörande avtal. Säkerhetsprövning Säkerhetsprövning kommer att krävas med anledning av att personen kommer hantera hemliga uppgifter. För aktuellt uppdrag krävs säkerhetsskyddsavtal 2 med samt registerkontroll av aktuell konsult för uppdraget. Processen för upprättande av SUA-avtal beräknas ta ca 8 till 10 veckor men kan både ta längre och kortare tid. Om upprättandet av SUA-avtal och registerkontroll blir klar innan angiven tidplan för uppdragsstart ser Kunden gärna att konsulten påbörjar sitt uppdrag tidigare i överenskommelse med aktuell beställare från Kunden. Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Minst gymnasieutbildning alternativt YH/KY-utbildning inom avtalsadministration/avtalsförvaltning. - Minst fem års arbetslivserfarenhet som avtalshandläggare. - Minst tre års erfarenhet av fakturering och ekonomisk administration. - Kunna behärska svenska språket flytande i tal och skrift. Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav): - Minst två års arbetslivserfarenhet av avtalsadministration inklusive avtalsskrivande. - Minst två års arbetslivserfarenhet av energi- eller byggbranschen. - Minst två års erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem i statlig verksamhet för registrering av handlingar och avtal. Annat Nedanstående personliga egenskaper säkerställs via referenser och vid eventuell intervju. Kunden förbehåller sig rätten att kontakta egna relevanta referenser (än de som leverantören själv angivit) för att säkerställa uppfyllande av krav. - God samarbetsförmåga och initiativförmåga - Nyfiken, orädd och med intresse för att utveckla sig själv och andra - Flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning - Utåtriktad och tydlig i sin kommunikation - Ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende - Arbetar självständigt och målinriktat - Fallenhet för administrativa arbetsuppgifter - Förmåga att arbeta i grupp ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Orio söker Ekonom för längre vikariat

Arbetsgivare / Ort: Orio AB / Nyköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Ekonomiassistent

Om jobbet

Företagsinformation

Orio är ett globalt reservdels- och logistikföretag med stark innovativ anda. Bland våra smarta och konkurrenskraftiga lösningar finns logistik och ingenjörskunnande i världsklass och våra rötter inom bilindustrin, eftermarknad och reservdelar går tillbaka ända till 1947.

Orio AB är sedan 2012 helägt av svenska staten. Huvudkontoret finns i Nyköping, tillsammans med logistik- och distributionscenter. Bolaget har vidare ett kontor i Trollhättan, samt verksamhet med egna försäljningskontor i USA, Storbritannien, Tyskland och Schweiz. Koncernen sysselsätter sammanlagt ca 140 anställda och nettoomsättningen 2020 uppgick till 392 miljoner kr.

Om tjänsten – innehåll och ansvarsområden

Till huvudkontoret i Nyköping söker vi nu med tillträde snarast en ekonom med huvudansvar för moderföretagets kundreskontra och lagerredovisning. I arbetsuppgifterna ingår såväl löpande bokföring och bokslutsuppgifter som uppföljning, rapportering och analys inom nämnda områden.

Tjänsten är ett vikariat fram till den 31 december 2022.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är gymnasieekonom med flerårig erfarenhet av redovisning och kundreskontraarbete, alternativt nyligen examinerad civilekonom med inriktning mot redovisning.

Du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift och har ett genuint intresse för siffror. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt en god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Det är meriterande om du har kunskaper i SAP, men det är inte ett krav.

Som person är du effektiv, strukturerad och noggrann. Vidare kan du arbeta självständigt men är samtidigt en social person med hög integritet och goda kommunikativa egenskaper. Du trivs med löpande arbetsuppgifter men gillar även att arbeta med analys och uppföljning.

Upplysningar och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av redovisningschef Anders Sjöberg, 0155-244055, [email protected]

Skicka din ansökan till [email protected] senast den 8 oktober 2021. Märk din ansökan ”Vikariat ekonomi”. Vi arbetar med löpande urval så du är välkommen att söka redan nu!

Arbetsgivare
Orio AB
Flättnaleden
61181 Nyköping
Hemsida: orio.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Uppdrag 50-60% omgående till Leverantörsreskontra i City

Arbetsgivare / Ort: Delta Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ekonomiassistent

Om jobbet
Vår kund Vår kund är ett anrikt bolag inom fastighetsbranschen. De behöver omgående hjälp med leverantörsreskontra. Du kommer ansluta till ett glatt team som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. De värdeord som belyser företaget är Samarbete, Ansvar, Framåtanda och Engagemang. Det kommer finnas möjlighet till att jobba på distans. Start: Omgående Varaktighet: t.o.m. aug, 2021 50-60% Din profil Kunden vill att du har erfarenhet av leverantörsreskontra samt avstämningar mot ekonomisystemet. De arbetar i Visma Control och Leverantörsreskontran sköts i Palette. Erfarenheter inom dessa 2 program är väldigt meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att samarbeta. Du ingår i ett team där alla delar med sig av sin kunskap. Skallkrav - Relevant utbildning för uppdraget - Van interimkonsult (du har lätt för förändringar och kommer snabbt in i arbetet) - Erfarenhet av Leverantörsreskontra ca 2 år Meriterande - Kunnig i systemet Palette och Visma Control Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida! careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/) Vid frågor, kontakta Katarina Söderberg på [email protected] eller 070-566 50 58. Välkommen med din ansökan! Om Delta Consulting Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard. Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim. Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning.
Arbetsgivare
Delta Consulting AB
Hemsida: https://www.deltaconsulting.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.