På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Projektassistent
Spela filmen

Projektassistent

603 Lediga jobb

Sportintresserad Kontorsassistent/Executive Assistant!

Arbetsgivare / Ort: Svensk Jobbindustri
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administratör/Administrativ assistent

Om jobbet

Kontorsassistent/Executive Assistant


Om tjänsten

Vår kund är med och leder utvecklingen inom AI-producerad livesport och kommer att expandera kraftigt de närmaste åren. Vi söker därför en Kontorsassistent/Executive assistant som kommer arbeta nära ledningen.

Det närmsta året fokuseras arbetet på att förbereda bolaget för en internationell expansion.


Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du erbjuds en varierande arbetsmiljö där kraven och utmaningarna kan komma att skifta kontinuerligt, du besitter därför en god förmåga att arbeta lösningsorienterat, snabbt och vara hjälpsam i alla lägen.

Vi ser att du har tidigare vana att arbeta som assistent eller liknande.

Du är van att bygga relationer på olika nivåer och har lätt för att samarbeta.

Vi ser att du är noggrann, effektiv, flexibel men också en doer som får saker att hända.

Som person är du positiv, glad, prestigelös och trivs i en stöttande roll.

Det är viktigt att du är initiativtagande och kan ligga steget före för att kunna se vad som behöver prioriteras.

Du är kommunikativ i tal och skrift i både svenska och engelska.


För att kunna brinna för denna resa precis som oss bör du även vara sportintresserad. De verksamheter vi byggt tidigare har bestått av hårt arbetande människor som klarat av stora utmaningar och samtidigt haft roligt ihop.


Vi erbjuder

Vår kund befinner sig i ett segment som blivit glödhett och vi ser framför oss en snabb och spännande resa i denna framtidsbransch. Du erbjuds ett spännande jobb i ett tillväxtbolag med varierande utmaningar och arbetsuppgifter.


Dina arbetsuppgifter är varierande efter behov men kan innehålla att du hjälper till med att:

- Ta fram rapporter, sammanfattningar och annat material inför möten.

- Hålla koll på anteckningar från föregående möte samt om någon annan ska sammanställa material inför kommande möte.

- Sammanställa och skicka mötesprotokoll till styrelse/aktieägare etc.

- Påminna VD om olika typer av actions inför olika möten, förberedelser etc.

- Upprätta utkast till presentationer, aktieägarbrev och liknande.

- Korrekturläsa rapporter texter och dylikt.

- Göra alla typer av ärenden av både professionell och privat karaktär.

- Initiera, hantera och slutföra projekt av olika karaktär.

- Redovisa kvitton.

- Hjälpa till med övrig admin.


Bokningar/Planering

Se till att hjälpa till med vardaglig logistik, genomföra alla typer av bokningar såsom resor (flyg, taxi, hyrbil, tåg) men även hotell, konferensrum, luncher, restauranger m.m.

Du ansvarar även för att anordna, koordinera och projektleda konferenser, teamaktiviteter, events och kundaktiviteter.

Du hjälper till så övrig personal, nyanställda har exempelvis nycklar osv. Utöver detta är det du som ser till att kontoret är trevligt och köper in det som behövs.

Välkommen med din ansökan till: [email protected]

Arbetstider: Normala arbetstider med viss flex

Omfattning/tillträde: heltid, asap

Ort/placering: Stockholm

Arbetsgivare
Svensk Jobbindustri
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Assistent, Försörjningsenheten

Arbetsgivare / Ort: Borås kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administratör/Administrativ assistent

Om jobbet
Är du intresserad av ett meningsfullt och intressant assistentjobb? Att vara assistent på Försörjningsenheten i Borås är ett utvecklande och stimulerande arbete. Vår assistentgrupp består av sju medarbetare och vi söker nu en vikarierande kollega för att förstärka gruppen då ordinarie kollega är tjänstledig. Arbetslivsförvaltningen (ALF) är en av fyra förvaltningar i Borås Stad som arbetar med socialtjänst. Förvaltningen ansvarar för ekonomiskt bistånd, arbetsmarknadsinsatser, trygghetsvärdar, integration och nationaliteter samt finskt förvaltningsområde. Som assistent på Försörjningsenheten kommer du bli en viktig medarbetare. Du kommer vara våra besökares första kontakt med verksamheten och länken mellan klient och socialsekreterare. Du kommer ingå i ett team som tillsammans arbetar för att ge våra besökare en god service. Utöver arbete i reception ingår diverse administrativa uppdrag. Vi söker dig som har ett intresse för att möta människor. Vi vill att du har gymnasiekompetens. Du ska ha ett positivt och ödmjukt sätt men också en förmåga att vara tydlig och sätta gränser. Flexibilitet är ett måste eftersom arbetsuppgifterna kan variera och ibland med kort varsel. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt vara duktig på och trivas med samarbete. Goda kunskaper i engelska är ett krav samt körkort. Ytterligare språkkunskaper och tidigare erfarenheter av arbete i reception är meriterande.
Arbetsgivare
Borås kommun
Hemsida: www.boras.se/ledigajobb
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Site Manager Assistant till RenFuel

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Administratör/Administrativ assistent

Om jobbet
Tänk att få arbeta på det enda företaget i världen som kan göra bio-olja av skogens lignin. Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier. Här erbjuds du en roll där du får mycket frihet under ansvar. Vi ser fram emot din ansökan. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för RenFuels räkning en Site Manager Assistant. I rollen kommer du ca 4 timmar i veckan hjälpa RenFuels Site Manager i det dagliga arbetet. Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RenFuel. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER I rollen som Site Manager Assistant kommer du bland annat att: * Ansvara för kemikaliehantering så som att sköta inventeringar, uppdatera registret och ta emot kemikalier * Ansvara för diverse praktiska uppgifter för att hålla ordning och reda på siten * Uppdatera olika register och säkerhetsdatablad VI SÖKER DIG SOM * Är kemistudent och har minst 1 år kvar av studierna * Har laboratorievana från exempelvis studierna * Är van att arbeta strukturerat * Har god datavana * Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift Som person är du drivande, självständig och strukturerad. Du har en bra initiativförmåga och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en mycket god samarbetsförmåga och att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Det är även viktigt att du är kommunikativ som person. Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Deltid, ca 4 timmar/veckan * Placering: Fyrislund, Uppsala * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RenFuels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. INFORMATION OM FÖRETAGET RenFuel är det enda företaget i världen som kan göra bio-olja av skogens lignin. Vi är ett svenskt innovationsföretag inom bioenergi med dedikerade forskare, medarbetare och ägare som med ett gediget kunnande om skogsindustri och grön kemi drivs av tanken att ersätta ändliga fossila drivmedel med hållbar bio-bensin och bio-diesel och fossil plast med biobaserade plaster. RenFuel är en avknoppning från en forskningsgrupp vid Uppsala Universitet med spetsteknologi inom läkemedelstillverkning och bioteknik med kunskap om grön kemi och biomassa från skogsindustrin. RenFuel har tagit patent på en världsunik katalytisk process som energisnålt omvandlar lignin från biprodukter i skogsindustrin till förnybar ligninolja – LIGNOL®.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Administrative Officer to EU-agency!

Arbetsgivare / Ort: Perido AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Are you looking for a job in an international organization with an important mission? Do you have excellent skills in managing documentation and experience in organizing work and prioritizing accordingly? And of course, running projects? Then this might be the perfect opportunity for you!

About the position

Perido is looking for an Administrative Officer to our client, an independent and important agency of the European Union. The mission of this agency is to strengthen Europe’s defenses against infectious diseases and identify, assess, and communicate current and emerging threats to human health posed by infectious diseases. The position is placed at their office which is nicely located just outside of Stockholm city. After an introduction at the agency’s premises the work can proceed mainly from home due to the ongoing pandemic.

Your daily tasks

In this role you will be supporting the Chief Scientist/Head of Unit with the overall coordination of the unit. You will be providing administrative support in developing and monitoring the unit’s annual work program and activities. Your tasks will be including:

 • Supporting the unit management team in coordinating cross-cutting activities as well as activities related to the management of networks and competent bodies (including communication with the networks and meeting organization)
 • Coordinating and organizing internal meetings and projects relating to the activities of the unit
 • Coordinating, planning, and supporting the procurement activities of the unit as well as the management of the unit’s contracts
 • Supporting the preparation and implementation of the unit’s budgets including budget monitoring and financial follow up
 • Providing high level administrative support to scientific and technical projects
 • Any other tasks related to his/her area of work as requested


Your qualifications

To succeed in this role, we think that you have a good ability to work collaboratively and build strong working relationships. You have excellent organizational skills and an ability to work under pressure. We see that you could manage multiple responsibilities and take initiatives. Furthermore, we hope you have an eye for details and is quality driven

Requirements

 • Education at university level or relevant post-secondary education.
 • Experience in administration, managing projects, coordinating, and monitoring management
 • Experience in budget management, public procurement, or contract management
 • Good knowledge of Microsoft Office (Word, Excel, Power Point and Outlook)
 • Excellent communication skills, both oral and written

Contract type and hours

Full time. Consulting assignment, 6 months. Start as soon as possible.

Application

Please apply for this vacancy through our website. The company name and more information about this position will be revealed at the first contact with responsible recruiter. We recommend that you submit your application as soon as possible since interviews will be held continuously.

If you have any questions you are welcome to contact us by mail, [email protected], and one of our recruitment assistants will answer you. State the reference number 32620 in the subject line.

About Perido

Perido is a successful consultant and recruitment company, active within the civil service sector. The company has grown consistently since the start in 2003. Our vision is that everyone should thrive and feel dedicated at work, this includes our co-workers and consultants. Through questioners that cover well-being we uphold high scores of contentment among our employees, both in-house co-workers and consultants year after year. This is something that we continue striving towards in everything we do. Today, Perido consists of 50 in-house co-workers and over 700 consultants working all over the country. More vacancies can be found on our website; www.perido.se/lediga-jobb/

Arbetsgivare
Perido AB
11645 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.perido.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Försäljningsassistent Rosersberg

Arbetsgivare / Ort: Lidl Sverige KB / ROSERSBERG
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker nu efter en receptionist/försäljningsassistent till vårt regionkontor i Rosersberg. Tjänsten är en visstidsanställning på 75% till och med 28 februari med chansen till förlängning. Tillsättning kommer att ske omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som receptionist/försäljningsassistent är du vårt ansikte utåt både internt och externt. Arbetsuppgifterna varierar mycket, vilket ger dig möjligheter att skaffa nya kunskaper och utvecklas. I rollen ingår bland annat att ansvara för:

· posthantering och telefon

· att koordinera och boka hotell och resor

· ta hand om konferensrum

· att sammanställa och utvärdera material och rapporter

· kontinuerlig kontakt med olika avdelningar inom företaget och fungerar som en naturlig länk mellan bl.a. vårt huvudkontor och försäljningsavdelning

· diverse administrativa uppgifter.


Din profil

· Du har en avslutad gymnasieutbildning

· Du har god kommunikationsförmåga och utrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska

· Du är duktig på att samarbeta, lösningsorienterad och mån om att hålla deadlines.

· Du behärskar Office-paketet obehindrat och du har goda kunskaper i Excel.

· Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt om du tidigare arbetat i butik.

Om oss:

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Lidl Sverige KB
Metallvägen 54
19572 ROSERSBERG
Hemsida: http://www.lidl.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.