På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Processtekniker
Spela filmen

Processtekniker

31 Lediga jobb

OssDsign rekryterar Processoperatör

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (1 månad 18 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Processtekniker
 • tillverkningsindustri

Om jobbet
OssDsign söker en Processoperatör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Processoperatör blir du en viktig del av organisationen och kommer att arbeta främst tillverkande men även laborativt. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig! OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom sin egen teknologi tillverkar och säljer de patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. Om tjänsten Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta • Tillverkning av implantat • Tillverkning av rå-material • Utföra analyser och tester på produkter och material • Ankomstkontroll av produkter och komponenter • Utföra underhåll samt rengöring av lokaler och maskiner • Sterilisering • Slutpackning och skeppning av produkter Du kommer att ha ett brett arbetsfält och därför ha ett tätt samarbete med såväl produktionsingenjörer, utvecklingsingenjörer samt CAD-designers. Vem är du? OssDsign tror på frihet under ansvar och förväntar sig därför att du med engagemang och ambition växer in i och utvecklar dig inom ditt område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig. Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning samt erfarenhet från GMP och medicinteknisk verksamhet, antingen från produktion eller labb. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Vidare är du en van datoranvändare och har god förståelse för system. Som person är du ansvarsfull och noggrann, du har mycket god förmåga att förstå och följa instruktioner på ett korrekt vis samt ett öga för detaljer. Du är en lagspelare som värderar lojalitet och samarbete för att få arbetet gjort på bästa sätt. Om verksamheten OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen. Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development och SEB Venture Capital.
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 8 augusti (1 månad 18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Drifttekniker inom vatten och avlopp

Arbetsgivare / Ort: Orust kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Processtekniker
 • vattenrening

Om jobbet
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete! Vi söker en vikarierande drifttekniker till vår vatten och avloppsverksamhet, då ordinarie drifttekniker går på föräldraledighet. Ett spännande och omväxlande jobb där förutsättningarna kan ändras snabbt. Vi är nu inne i en intensiv utbyggnad och digitalisering av våra Styr- och övervakningsystem för vatten och avlopp. Vi söker dig som kan hantera både skiftnyckel och dator, gillar automatiserade processer, med den senaste tekniken och längtar efter ett arbete där du bidrar till vår gemensamma vackra miljö. Är det du? Då hoppas vi att du skickar in en ansökan! Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i en grupp av personer som ser till att våra kunder får rent vatten från vattenverket samt att ta hand om avloppsvattnet i något av våra 7 st. avloppsreningsverk och över 100 st. pumpstationer. Du tar hand om den dagliga driften, och får, med stöd av gruppen, ansvar för ett eller flera reningsverk samt pumpstationer. Du har även möjlighet att utvecklas inom IT och lära dig mer om PLC och SCADA, då dessa system till stor del används i det dagliga arbetet. Vikariatet vi nu tillsätter gäller västra Orust, dvs Hälleviksstrands, Barreviks och Mollösunds avloppreningsverk, med tillhörande pumpstationer. Det innefattar även att vara ersättare på Tuvesviks reningsverk då ordinarie drifttekniker där är frånvarande. Beredskap kan förekomma. Om dig Vi ser gärna att du har någon form av el/instrument/processteknisk bakgrund, gärna med erfarenhet från processindustrin då förståelse för processer är viktig och många gånger är jämförbara. Driftteknikerutbildning är meriterande. Har du dessutom sysslat med förebyggande underhåll och planerat underhåll tidigare så är det en merit. Övrigt För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren. Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se Anställningsform: Vikariat Varaktighet: 2021-11-15 - 2022-11-13 Arbetsomfattning: Heltid Placering: Samhällsutveckling/Affärsdrivande vht Lön: Fast månadslön Sista ansökningsdag: 2021-09-27 Körkort: Krav på Körkort B Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Orust kommun
Hemsida: http://www.orust.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CAD ritare/Konstruktör till C & D Snickeri Falköping

Arbetsgivare / Ort: Nexer Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Processtekniker
 • tillverkningsindustri

Om jobbet
Vem är du? C&D Snickeri söker dig, konstruktör, som är självgående och har god kommunikationsförmåga. Som konstruktör hos C&D kommer du tillsammans med projektledare, utgå från arkitekthandlingar och konstruera och ritar inredning på ett kostnadseffektivt och produktionsvänligt sätt. Du kommer att ha nära kontakt med våra projektledare, säljare och produktion. Viss del av tjänsten kommer även innefatta inköp och beredning. Utöver detta förekommer viss kontakt med kund och underleverantörer. I denna tjänst arbetar du primärt från kontoret men är beredd på visst resande när behov uppstår. I övrigt söker vi dig som - Har flerårig erfarenhet i 3D-CAD - Är tekniskt intresserad - Strukturerad - Har god samarbetsförmåga - Har goda kunskaper i Microsoft Office - Talar och skriver svenska och engelska obehindrat - B-Körkort Meriterande är: - Erfarenhet av affärssystemet Monitor - - Erfarenhet av Topsolid - Materialkännedom inom såväl trä, metall, komposit, sten och andra material Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar C&D Snickeri med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos C&D Snickeri. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Dock senast 2021-09-29.
Arbetsgivare
Nexer Recruit AB
Hemsida: nexerrecruit.com
Ansökan
Ansök senast 29 september (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk Beredare

Arbetsgivare / Ort: Hp-Etch AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Processtekniker
 • tillverkningsindustri

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Teknisk Beredare

Som teknisk beredare är du en nyckelperson där du får en bred roll och verkligen kommer känna att du bidrar till företagets utveckling. Du kommer jobba i ett litet duktigt team med nära relation till alla avdelningar på företaget och även har externa kontakter med kunder och leverantörer. För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin egen roll. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär ett helhetsansvar för produktionsteknisk beredning, produktionssättning, och kvalitetssäkring av nya produkter inkluderande framtagning av CAD-underlag.

Bistå säljare och kvalitetsavdelning vid tekniska frågor och granskning av tekniska specifikationer samt verka som kontaktperson mot kund i tekniska frågor.

Arbeta med processförbättringar och rationaliseringsarbete tillsammans med produktionsledning.

Bistå vid tillverkning av specialprodukter.

Din profil:

Du är troligen högskoleingenjör eller civilingenjör och har arbetat inom tillverkande industri med nära koppling till produktion, gärna inom underleverantörsledet. Som person är du noggrann, prestigelös, och tar stort ansvar för ditt arbete. Du har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta med stort eget ansvar.


Erfarenhet från Cad program, företrädesvis Autocad och SolidWorks

Du behärskar engelska i tal och skrift

Erfarenhet från arbete i Monitor ERP är en merit

Tidigare erfarenhet från tillverkande industri är ett krav

Om företaget:

HP Etch AB är en av världens främsta tillverkare av högprecisionsetsade detaljer.

Våra kunder finns framför allt inom elektronik- och medicinindustrin, varav många utanför Sverige.

Företaget omsätter ca 50 miljoner kronor årligen och har dryga 40 medarbetare.

HP Etch ingår i Wickeder Group GmbH och kontor och tillverkning är beläget i Järfälla i västra Stockholm. Mer information finns på hemsidan: www.hpetch.se


Tillsättning sker så snart lämplig kandidat hittas.

Arbetsgivare
Hp-Etch AB
Elektronikhöjden 6
17526 Järfälla
Hemsida: www.hpetch.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker engagerad drifttekniker som vill bidra till ökat samhällsvärde!

Arbetsgivare / Ort: Sydvatten AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Processtekniker
 • vattenrening

Om jobbet
Vatten är världens äldsta dryck och vårt viktigaste livsmedel. Med fokus på säkerhet och hållbarhet producerar Sydvatten dricksvatten till nästan en miljon skåningar. Sydvatten är en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Vi äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Dricksvattenproduktion är en vital samhällsnytta och genom samarbete kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en trygg och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning in i framtiden. Var med och bidra till att producera människans viktigaste livsmedel dricksvatten! Tycker du det är givande att arbeta med drift- och processövervakning? Är du en person med helhetssyn och förmåga att ta ansvar för ditt arbete samtidigt som du trivs med att vara del i ett team? Då kan du vara vår blivande drifttekniker hos oss på Sydvatten! Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av långsiktighet, affärsmässighet och samhällsnytta. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Ansvarsområden och arbetsuppgifter Vi söker en skiftgående drifttekniker till Ringsjöverket i Stehag. Det dricksvatten som Sydvatten producerar renas i våra vattenverk, Ringsjöverket och Vombverket, som ligger vid Ringsjön respektive Vombsjön. Att rena vattnet är en omfattande process. Ringsjöverket producerar vatten till Eslöv, Helsingborg, Höganäs, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Svalöv, Ängelholm samt delar av Malmö och Staffanstorp. Rollen innebär att du är en del i ett team på 10 drifttekniker som jobbar femskift med två personer på varje skift, där dina huvuduppgifter är att se till att produktionen fortlöper. Rollen innebär också att du är delaktig och engagerad i helheten på Ringsjöverket och Sydvatten. Som drifttekniker kommer du att biträda vakthavande drifttekniker med drift- och processövervakning som ditt huvudsakliga uppdrag. I rollen ingår även tillsyn och till viss del underhåll och reparation av processutrustning. Du deltar i processoptimering och kontinuerlig uppföljning av vattnets kvalitet och kvantitet från råvatten till överlämningspunkt mot kommuner. Beredskapstjänstgöring och vikariat som vakthavande drifttekniker kan ingå i tjänsten. Du kommer att vara en viktig del i arbetet att producera människans viktigaste livsmedel, dricksvatten, till närmare en miljon människor. Vi söker dig Du är drift- eller processtekniker med teoretisk och praktisk kompetens inom maskin, kemi, svagström eller liknande. Körkort är ett krav och erfarenhet från processindustri eller vattenverk är en merit. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av skifttjänstgöring och trivs med det sättet att arbeta. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är självgående, lugn, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du tänker rationellt och har övergripande förståelse för hur saker hänger ihop. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta med ständiga förbättringar. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta med ständiga förbättringar. Du har lätt för, och tycker om, att ta till dig ny teknik och information och är intresserad av dela detta till dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning. Kontaktpersoner Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Johansson, produktionschef Ringsjöverket tfn 010-515 10 70. Övrigt Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Ansökan Välkommen att ansöka senast den 2021-09-30.
Arbetsgivare
Sydvatten AB
Hemsida: http://www.sydvatten.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.