På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Platschef inom bygg
Spela filmen

Platschef inom bygg

313 Lediga jobb

Senior Projektledare rekryteras till LJ Bygg i Ljungby

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 augusti (1 månad 25 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-23
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggledare

Om jobbet

Till vår trevliga kund LJ Bygg i Ljungby söker vi nu en erfaren och driven Projektledare med placering i Ljungby

Som Projektledare hos LJ Bygg har du det övergripande ansvaret för givna byggprojekt som du driver från ritning till färdigt resultat. Du, tillsammans med den operativa arbetsledaren, ansvarar för att starta upp, driva och slutföra byggprojekten enligt uppsatt budget och tidsram. I rollen har även du ansvar för kommunikationen med kunden, leverantören och aktuella underleverantörer samt bistår du med viss försäljning och affärsutveckling.

Vi söker dig som är redo att ta klivet in i en omväxlande och utmanande projektledarroll där stort ansvar och affärsdriv står i fokus.

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning, gärna med en byggteknik inriktning. Utöver din utbildning innehar du minst fem års praktisk erfarenhet som Arbetsledare eller Projektledare inom byggsektorn. Du är väl bevandrad kring lagar, regler och avtalshantering för branschen och har lätt för att skapa och förvalta goda affärsrelationer. 

Vidare är du en naturligt driven och lyhörd ledare som trivs med att hålla i projekt samt är du en duktig kommunikatör och en engagerad lagspelare. Vidare har du goda tekniska kunskaper och är väl bevandrad i Excel och branschspecifika kalkyl-/CAD-program, gärna Byggsamordnaren. Att du talar och skriver flytande svenska samt engelska ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är en direktrekrytering till LJ Bygg och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!

Empleos kontor i Ljungby är bemannat hela sommaren och du är varmt välkommen att kontakta oss!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse  
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas 
Ansökningstid: senast 1 augusti

Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: www.ljbygg.se
Ansökan
Ansök senast 1 augusti (1 månad 25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bygg/Entreprenad - Platschef - med bred erfarenhet!

Arbetsgivare / Ort: 3T Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arbetsledare
  • anläggning

Om jobbet
Byggentreprenad “Vi bygger med kärlek” Byggentreprenad Resurs Sverige AB är vårt byggföretag. Idag arbetar i huvudsak som underentreprenör till stora byggföretag ex. Peab, NCC Sverige, Veidekke Entreprenad, MTA, Tuve-Bygg, BAB, Nimab & Service kuben. Vi gör även direkt arbeten till Brf så som Bredablick, Trianon, Victoria Park, mfl, men även till statliga verksamheter så som E-ON. Bolaget som startade 2015 har varit aktiv sedan 2010 men då under Riventreprenad´s fana. Vi var då UE till Byggmästaren i Skåne vid flertal projekt såsom Prevex, Emporia, Vårboskolan i Burlöv m.m. Vi har sedan start haft en fantastisk utveckling och flerdubblat omsättning för varje år. Det har vi gjort genom att anställa fler yrkeskunnig personal med bredd kompetens. Vi ambition är inte att bli STÖRST men utan vara BÄST. Är du vår nya kollega!  Året 2021 väntar, redan inplanerade, stora projekt.  Allt från nybyggnationer och renoveringar.  Medborgarhuset i Kävlinge, till HA bygg - 10.000 tim. Fönsterbyte, i Malmö, till ett stort fastighetsbolag - ca 900 fönster. Ombyggnation av Vårdcentral, i Malmö,  till 14st lägenheter - 2000 tim. Stort fastighetsbolag.  Ombeklädnad av tak & fasad, i Malmö - 1600 tim. mm. Du erbjuds en central roll med ansvar kring produktion från start till slut. Du bistår med hjälp till anbud samt räknar på mindre själv. Kund, leverantörskontakt, ekonomisk tänkande samt personalplanering, tillhör din vardag. Du triggas av att produktionen flyter.   Vem är du? Vi vill att du har flera års vana som platschef inom byggbranschen. Därmed att du själv startat som snickare.  Du har lätt för att samarbeta, är prestigelös samt kommunikativ. Då vi är i ett expansivt läge så är du inte rädd för förändringar eller att ”tänka utanför boxen”. Du har ett naturligt sätta att överblicka helheten och ett högt kvalitetsmässigt tänkande. Vi vill att du har utbildning som produktionsledare/ platschef/ arbetsledare inom bygg. Eller likvärdig utbildning. Du har ett självklart ekonomiskt tänkande. Att du har körkort ser vi som en självklarhet. Det är ett plus om du har gedigna kund- samt leverantörskontakter.     Vi förutsätter att du talar och förstår svenska mycket bra, samt behärskar engelska vid behov.  Referenser krävs.   Ta chansen och jobba i ett härligt glatt gäng. Högt till tak och bollen i rullning.  Vi saknar bara just Dig!    För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta: Louise Ekberg, HR, 0727–154900. [email protected] Obs. Tjänsten söks genom annonsen.  Vi gör löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Platsen skall tillsättas snarast eller efter ök.   Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
3T Sverige AB
Hemsida: http://www.recruto.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Platschef till Logistic Contractor

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arbetsledare
  • anläggning

Om jobbet
Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik och industrianläggningar. Hos oss finns därför den spetskunskap som krävs för att möta varje enskild kunds unika behov. Vi vet vad som krävs för att en anläggning ska fungera, från det geografiska läget ner till detaljer kring utformningen av såväl den invändiga som den utvändiga miljön. Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vi bygger mer än 150 000 m2 per år och årsomsättningen är ca 1,5 miljard. Ditt ansvar Som platschef har du ansvar för allt som operativt händer på arbetsplatsen, från igångsättning fram till överlämnandet. Din övergripande uppgift är att se till att det som kunden beställt levereras på rätt sätt och i rätt tid. I tjänsten ingår ledning av personal, inhyrda konsulter och underentreprenörer samt ansvar för vissa inköp, ekonomiska avstämningar och ÄTA-hantering. I tjänsten som platschef ingår ansvar för: * att lagar och förordningar följs * projektets totala ekonomi och framdrift * att kvalitets- och arbetsmiljömål uppnås * att samspelet med kunden fungerar på bästa möjliga sätt * arbetsmiljö (Bas-U) * resurs- och tidsplanering samt samordning av UE Din profil Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som platschef eller projektledare inom nyproduktion. Du har en ingenjörsutbildning och arbetat några år inom branschen alternativt börjat som hantverkare och jobbat dig uppåt, samt goda kunskaper i entreprenadjuridik. För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha goda ledaregenskaper, kommunikativ förmåga och kunna skapa en god stämning på arbetsplatsen. Du är resultatinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Då våra projekt är runt om i landet söker vi antingen dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö och har möjlighet att befinna dig på resande fot flera dagar per vecka, eller dig som vill jobba i Jönköping med omnejd. Varför ska du välja oss? Utgångspunkt i vardagen är den gemensamma värdegrunden att agera klokt, kreativt och med ett stort hjärta. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du blir del av en grupp där vi värderar teamkänsla och prestigelöshet och som har ett driv att genomföra framgångsrika projekt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor. Låter detta intressant? I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Jefferson Wells, f.d Experis. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Martic på [email protected] Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Platschefer till byggsektorn

Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Platschef
  • bygg

Om jobbet
* Till ett av våra kundföretag söker vi nu en eller flera platschefer som vill vara med och bygga hus (och relationer) mot fortsatt framgång. Är du driven? Har du varit ledare inom byggbranschen tidigare? Har du en positiv människosyn? Vill du påverka och växa tillsammans med företagets framgångar ska du söka till det här företaget som går spännande tider till mötes! Om tjänsten Som högst ansvarig på byggarbetsplatsen är ansvaret omfattande i den här heltidsbefattningen som platschef inom verksamhetsområdet Lund-Halmstad-Ljungby-Älmhult-Hässleholm-Perstorp. Arbetsbeskrivning Platschefen är den som har högst ansvar ute på byggarbetsplatsen, dennes befattningsbeskrivning innefattar flertalet olika arbetsmoment där hen bl.a. ansvarar över kvaliteten, ekonomin och tidsplaneringen. Platschefen ska vidta nödvändiga åtgärder för att genomföra projektet enligt företagets fastställda riktlinjer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som platschef kommer innebära: - Att representera företaget på byggmöten etc. - Att leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog. - Att planera, administrera, kalkylera och leda projekten från början till slut. - Att ha arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt kvalitetsansvar inom dina projekt. - Att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer. - Att se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn. Tjänsten som platschef hos i detta snabbväxandebyggföretag innebär många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Som ledare blir du en av nyckelpersonerna för företagets fortsatta framgång. Vi söker dig som Du har några år i rollen och vill vara en del av en växande koncern där alla räknas. Ditt ledarskap präglas av att du tycker om människor och är aktivt deltagande under byggets hela process. Du är en problemlösare av rang och det du lär dig tar du med dig hem till dina kollegor för kunskapsöverföring. Du identifierar är ärlig, pålitlig, lojal och energisk.
Arbetsgivare
Montico Hr Partner AB
Hemsida: http://www.montico.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Platschef inom anläggning till Sh bygg

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arbetsledare
  • anläggning

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sh bygg. Om företaget: Sh bygg är ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag. De arbetar med små som stora projekt – allt från kontorsanpassningar och servicejobb till anläggning av kajer, renovering av K-märkta byggnader och större nybyggnadsprojekt. Sh ser sig som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det dem gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Sh bygg ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. Sh bygg har kontor i Uppsala, Stockholm, Enköping och Östhammar. Arbetsuppgifter: I rollen som platschef arbetar du med projekt från ax till limpa där du leder personalen i den dagliga driften. Projekten du arbetar med har stor variation, stora som små projekt. Du ansvarar för att leda hela processen och säkerställa projektens genomförande, ekonomi och lönsamhet. Till din hjälp har du exempelvis arbetsledare, entreprenadingenjör och entreprenadchef. Du ser till att tidsplanen hålls och att arbetet genomförs efter givna riktlinjer och med god kvalitet. Rollen innebär kontakt och möten med kunder och myndigheter samt andra samarbetspartners. Som platschef har du också ett ansvar för att teamet i projektet har rätt information och den kunskap som krävs i enlighet med gällande lagar och regler. Du ansvarar även för upprättande och avrapportering av projektprognoser. Därtill säkerställer du att kvalitet, miljö och arbetsmiljö efterföljs och identifierar eventuella avvikelser. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Minst fem års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som platschef • Flytande i svenska, i tal och skrift • B-körkort Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga relationer. Vidare är du bra på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos människor omkring dig. Du trivs med att planera och strukturera i arbetet och är bekväm med att fatta beslut. Vidare har du förmåga att snabbt ställa om i fokus och arbetsuppgifter för att säkerställa att processer och kundlöften uppfylls. Stor viktigt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Upplands Väsby Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Platschef, anläggning, projekt, bygg, anläggning, Upplands Väsby, arbetsledare,
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.