På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Personlig assistent
Spela filmen

Personlig assistent

2836 Lediga jobb

Jobb med start omgående

Arbetsgivare / Ort: Val av Omsorg Falköping AB / ULRICEHAMN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Personlig assistent

Om jobbet

Jag söker en personlig assistent med start omgående.

Är en pojke på 8-år som har personlig assistans dag som natt så du ska kunna arbeta dygnets alla timmar, inkl. vakennätter. Ibland åker jag även iväg på korta eller längre resor, och då vill jag att du ska kunna följa med. Det är naturligtvis toppen om du har erfarenhet inom vård eller omsorg, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe. Resten löser vi ihop.


Arbetsgivare
Val av Omsorg Falköping AB
Terminalgatan 3
52330 ULRICEHAMN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Är du lika snäll som Bamse och vill jobba som assistent i Nykvarn?

Arbetsgivare / Ort: Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Hej Min familj söker en assistent som kan avlasta min mamma och pappa med att hjälpa mig. Jag är en flicka på 5 år som bor i Nykvarn och tycker om sådant som alla 5-åringar tycker om. Men jag har en CP-skada som gör att jag har svårt med grovmotoriken så som sitta, gå och stå och behöver hjälp i alla förflyttningsmoment mellan mina hjälpmedel. Så du är beredd på att det kommer bli en hel del lyft för att du ska kunna hjälpa mig. Men de är lugnt, än så länge väger jag inte så mycket så du kommer hinna bli stark som Bamse utan att du ens märker det. Precis som Bamse måste du även vara snäll. Jag pratar inte verbalt som de flesta andra utan använder tecken som stöd. Det händer att jag får ta till bilder när andra inte förstår. Men huvudsak är det bara tecken som gäller just nu och därför är det bra om du kan en del sen tidigare för att hinna med i mitt tempo. Meriterande är om du kan teckenspråk, även om jag inte kan det än men min mamma håller på och lär sig. Något annat som kan vara bra att veta är att jag äter via en knapp på magen. Jag har effektiviserat lite så att jag bara stoppar det som smakar gott i munnen och testar smak och konsistens på. Resten åker rakt in i magsäcken. På vardagarna går jag i förskolan och därför behöver vi hjälp framförallt på helger och kanske någon kväll i veckan. Till en början tänker vi oss var 2-3.e helg och eventuellt någon kväll i veckan. Vi vill lära känna dig och du oss så att allt känns bra innan vi diskuterar tjänstgöringsgrad så du börjar på en timanställning men det är bra om du berättar ditt önskemål. Krav                                            Körkort + tillgång till bil - det är jättesvårt att ta sig hem till mig kollektivt. Starkt teckenspråkintresse - till en början kan du behöva träna på språket på din fritid för hinna utveckla ett tillräckligt stort ordförråd för att hänga med under arbetstid. Det finns arbetsmaterial på plats och kurser under arbetstid kommer bli möjliga. Vaccinerad mot Covid-19 - eftersom jag har sjukdomar som räknas som riskgrupp och vi inte kommer kunna hålla fysiskt avstånd. Meriterande TAKK (tecken som stöd) - Varit i kontakt med det innan och gärna kan en del. Teckenspråk Kvinnliga sökande GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi
Hemsida: http://www.gil.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Persisktalande Personlig assistent sökes i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Frösunda Personlig Assistans AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Personlig Assistans - vad innebär det? Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. Vad erbjuder Frösunda medarbetare? - Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga - Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden - Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. - Ett kundnära arbete - Interna utbildningar - Frösundaakademin Vad innebär tjänsten? Du kommer stötta en av våra kunder i Göteborg. Detta innefattar stöd med personlig omvårdnad och fritidsaktiviteter. Du arbetar aktivt för att kunden skall uppnå högsta möjliga livskvalité genom att utgå från kundens behov och önskemål. Vi kräver ingen specifik vårdutbildning men det viktiga är att du har den kompetens som din kund efterfrågar och har behov av. För detta arbete krävs kompetens att hantera grav autism och mycket goda kunskaper i persiska. Utöver det att personkemin mellan er stämmer. Som person är du lyhörd och engagerad. Vi kommer löpande att följa upp de sökande och efter urval kalla in till intervju. Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar Tjänstgöringsgrad: Heltid Startdatum: enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan, bifoga personligt brev och CV.
Arbetsgivare
Frösunda Personlig Assistans AB
Hemsida: http://frosunda.se/personligassistans
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vårdare - boendestöd vid behov LSS boende

Arbetsgivare / Ort: Torsbygården, Enskild Handikappomsorg / Gustavsberg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

Färdigheter
Meriterande
  • Sjukhem/Särskilt boende
  • Omvårdnad
  • Områdesansvar
  • hälso- och sjukvård

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Holmviksskogens Serviceboende i Gustavsberg är ett särskilt boende för vuxna enligt 9§9 LSS för personer med utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd, vissa med psykiatriska pålagor. Våra boende är mellan 67 till 80 år.


Arbetsuppgifter.

Arbetet innebär att ge boende stöd, eller hjälp, samt motivation i vardagen. Arbeta med delaktighet och självständighet utifrån förmåga.

Det innebär omvårdnad, praktiskt stöd eller hjälp på fritiden och i hemmet.

I arbetet ingår lyft med mobillyft och två personal för en boende.

Utbildning/Erfarenhet.

Vi söker dig i första hand som har erfarenhet av liknande arbete, och som har ett genuint intresse för människors välmående och utveckling.

Det är meriterande om du har en undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning.

Arbetet kräver att du är lugn, lösningsfokuserad, lyhörd, empatisk, har en god samarbetsförmåga och samtidigt har förmågan att kunna arbeta självständigt.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för och respekt för den enskilde individen.

Du behöver ha god förmåga att förstå, samt uttrycka dig både muntligt och skriftligt (för dokumentation) i svenska språket.

Det är en fördel om du bor på Värmdö.

Intervjuer sker löpande under annonstid

Arbetsgivare
Torsbygården, Enskild Handikappomsorg
Vitmossevägen 138
13443 Gustavsberg
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Stödassistenter och stödpedagoger till helgvistelse enl. LSS

Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stödassistent

Om jobbet
Ref: 20212777 Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår det att aktivera och handleda personer med autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning under deras lägervistelse. Du förväntas delta i det vardagliga arbetet tillsammans med övrig personal, omvårdnadsuppgifter kan förekomma. Tillsammans med övriga medarbetare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av aktiviteterna och verksamheten i övrigt. Det stöd och den service som ges ska vara grundat på respekt för brukarens självbestämmande och integritet. Stödet ska ges på ett sådant sätt att det stärker brukarens tilltro till sin egen förmåga. Uppgifterna utförs utifrån brukarens delaktighet, självbestämmande och helhetssyn. Som medarbetare är man på plats på gården från fredag till söndag och arbetar varannan helg enligt schema.  Kvalifikationer Stödpedagog: Eftergymnasial utbildning som omfattar minst 200 YH-poäng eller 60 hp. Utbildningen ska ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området. Stödassistent: Gymnasieprogram med yrkesexamen från vård och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Erfarenhet av att arbeta med personer med autism och/eller tydliggörande pedagogik, minst 1 år, är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete inom LSS/kollo/lägervistelse är meriterande. B-Körkort för manuell växellåda är meriterande. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och har stort tålamod.  Vi söker dig som har en deltidsanställning i Malmö stad och som önskar öka din sysselsättningsgrad genom att tjänstgöra två extra helger i månaden. Vi söker även efter nya medarbetare som ser detta uppdrag som ett spännande komplement till annan sysselsättning på arbetsmarknaden/utbildning. Urvalet kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan till detta spännande uppdrag! Om arbetsplatsen Funktionsstödsförvaltningen erbjuder helgläger för barn mellan 8-23 år. Du kommer att arbeta med målgruppen barn/ungdomar med autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Insatsen korttidsvistelse enligt LSS i form av helgläger ska bidra till goda levnadsvillkor. Syftet med insatsen är social utveckling, meningsfulla aktiviteter och miljöombyte för den enskilde, men kan även fungera som en avlastning för anhöriga. Verksamheten bedrivs på gårdar i natursköna miljöer i Skåne. Under helgen erbjuds deltagarna möjlighet att träffa kompisar, göra roliga aktiviteter samt att åka på spännande utflykter i närområdet. Vi anordnar läger varje helg, fredag till söndag. Verksamheten kommer att bestå av sju medarbetare per grupp av sju brukare. Gruppen arbetar tätt tillsammans med varandra under hela terminen. I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb Information om tjänsten Antal tjänster: 5 Anställningsform: Tidsbegränsad anställning/timanställning fr.o.m. 14 januari 2022 t.o.m. 31 maj 2022 med möjlighet till förlängning, alt. utökning av tjänstgöringsgraden inom ramen för heltid som norm i Malmö stad Omfattning: Tjänstgöring fredag-söndag, varannan helg/månad eller efter överenskommelse Tillträde: 14 januari 2022 Övrigt Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.  
Arbetsgivare
Malmö kommun
Hemsida: https://malmo.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.