På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Parkvärd
Spela filmen

Parkvärd

21 Lediga jobb

Hemrex söker säsongspersonal inom trädgårdsservice i Lund

Arbetsgivare / Ort: Hemrex AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 juni (1 månad 12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-31
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
Trädgårdsservice i Lund med omnejd Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal. Nu söker vi extrapersonal med kunskap och erfarenhet av trädgårdsskötsel för säsongen. Kvalifikationer Inför den nya växtsäsongen 2021 söker vi dig som brinner för trädgårdsarbete och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel. Utbildning inom trädgårdsnäringen är meriterande. Kan du även visa på intresse för och kunskap om växter, beskärning och grönyteskötsel är det meriterande. Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: motorsåg och röjsåg. Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull och initiativrik, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt såväl som i samarbete med andra. Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medmänniskor och kunder på ett vänligt och serviceinriktat sätt. Arbetet kräver även att du har B-körkort. Hemrex erbjuder - Omväxlande arbetsuppgifter - Kollektivavtal - Arbetskläder - Friskvårdsbidrag Välkommen med din ansökan Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Lund.
Arbetsgivare
Hemrex AB
Ansökan
Ansök senast 20 juni (1 månad 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Parkarbetare

Arbetsgivare / Ort: Vaggeryds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
Vill du ha ett omväxlande och betydelsefullt arbete med stort ansvarstagande? Där du får göra skillnad och mötas av stor uppskattning från våra kommuninvånare? Välkommen till oss i Vaggeryds kommun! Vi har 1200 fantastiska medarbetare som trivs, har högt engagemang och som tillsammans har viljan och kunskap att få idéer att bli verklighet. Har du drivkraften och vill utvecklas tillsammans med oss i Vaggeryds kommun? Alla är en viktig kugge i hjulet, vi arbetar tillsammans för att skapa mervärde för de som bor, lever och verkar i kommunen. Nu söker vi en parkarbetare till vårt trevliga team. Är du vår blivande kollega? Tekniska kontoret består av tre avdelningar, Gata-park, Fastighet och VA, vi är ca ett 30-tal anställda. Vi arbetar varje dag för att du ska ha tillgång till friskt vatten, fungerande avlopp, säker trafik samt trygga och trevliga miljöer i kommunen. Vi sköter om kommunens fastigheter och projektleder vid nybyggnationer. Vi planerar och sköter om grönområden, lekplatser, planteringar och parkträd för att våra invånare och besökare ska uppleva en grön, levande och attraktiv boende- och rekreationsmiljö. ARBETSUPPGIFTER På gatu- och parkavdelningen arbetar vi med ekosystemtjänster som ett mål i skötseln. Arbetsuppgifterna består av trädvård, gräsklippning och skötsel av planteringsytor, torg och lekplatser. I arbetsuppgifterna ingår även gatu- och skogsarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasial naturbruksutbildning inom jord, skog trädgård/park eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har grundläggande växtkännedom och det är önskvärt att du har erfarenhet av grönytors-skötsel från privat eller offentlig verksamhet. Vi ser även att du har maskinvana (traktor och gräsklippare), B-körkort är ett krav. Som person är du noggrann och arbetar effektivt utifrån givna tidsramar. Du ser möjligheter och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten passar dig som trivs med fysiska och varierande arbetsuppgifter oavsett väder. Eftersom du i din roll kommer att möta våra kommunmedborgare är det också viktigt att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka digitalt via offentligajobb.se. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
Vaggeryds kommun
Ansökan
Ansök senast 8 augusti (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teädgårdarbetare

Arbetsgivare / Ort: KK Trädgård / Norsborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Arbetet är på olika ställen Stor- Stockholm. Vi har både små och stora kunder. Du har arbetat med liknande uppgifter förut i minst sex månader.

Du kan kommunicera på svenska och engelska.

Du kan arbeta självständigt och i grupp.

Du kan köra traktor och är van att hantera olika maskiner för trädgårdsskötsel.

Du kan ställa upp på jourarbete, även på obekväma tider.

Du är flexibel, ansvarstagande och van att "hugga i" när det behövs. Skötsel av trädgårdar och parker. Vår, sommar och höst består arbetet av plantering, gräsklippning, trimning, lövrensning mm. Vintertid är det snöröjning. Fordon och redskap finns som underlättar arbetet

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
KK Trädgård
Linvägen 14 Lgh 1501
14567 Norsborg
Ansökan
Ansök senast 8 augusti (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Anläggningsarbetare med maskinkompetens

Arbetsgivare / Ort: Botkyrka kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 9 augusti (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Om jobbet
Botkyrka kommun är den femte största kommunen i Region Stockholm och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 93 000 invånare och cirka 6 000 medarbetare. Teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar för kommunens lokaler och fastigheter, hela vägen från planering av nybyggnadsprojekt till förvaltning och daglig drift. Vi ansvarar även för skötsel och utbyggnad av vatten och avlopp samt driftservice såsom städning, markservice, transport- och for-donsservice. Vårt mål är att bygga och förvalta hållbart och klimatsmart för att säkerställa en trygg och säker miljö för Botkyrkaborna. Vi levererar dricksvatten av god kvalitet och har miljöfrågorna i fokus. Vi är cirka 300 medarbetare som i våra olika funktioner arbetar med lösningar uti-från medborgarens fokus. Enheten Markservice ingår inom verksamhetsområdet Driftservice vid Teknik- och fastighetsförvaltningen i Botkyrka kommun. Enheten ansvarar för löpande skötsel och tillsyn av gatuunderhåll, markskötsel, grönytor och parker samt vinterväghållning. Därutöver ingår ansvar för att åtgärda inkomma felanmälningar inom området markservice. Vid enheten arbetar idag 25 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en anläggningsarbetare med maskinkompetens till enheten markservice. Hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom område gata/park. Arbetsuppgifterna består bland annat av yttre fastighetsarbeten, vinterväghållning, renhållning, skötsel av grönområden, gatuunderhåll och mark. I ansvarsområdet ingår arbete med röjsåg, motorsåg och lövblås. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom området, alternativt har du arbetslivserfarenhet som vi anser likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från anläggningsarbete samt några års erfarenhet av arbete inom gata/park. Du behöver ha god maskinvana då flertalet av våra arbeten utförs med olika maskiner och redskap. Du genomför arbeten med noggrannhet och förstår vikten av att sköta utrustningen som används. Som person är du noggrann, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är ansvarstagande och trivs i en roll där du lämnas stor frihet. Du har ett engagemang och intresse för verksamheten och trivs med att arbeta båda självständigt så väl som i grupp. Vidare har du förståelse för medborgarens behov och ett utpräglat sinne för service och vet hur viktigt det är att vårda och utveckla kommunens varumärke och värdegrunder. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har goda kunskaper i svenska såväl muntligen som skriftligen. Du har lägst B-körkort. BE behörighet är meriterande Du har behörighet för arbete med motorsåg och röjsåg samt certifierad inom "Arbete på väg" och "Heta arbeten" ÖVRIGT Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn. Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör. Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid. Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Botkyrka kommun
Hemsida: http://www.botkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 9 augusti (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Brinner du för grönskötsel och kan starta omgående?

Arbetsgivare / Ort: Thomas Kollberg AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 11 augusti (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som kan starta omgående och har erfarenhet av grönskötselarbete!


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina medarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsområden inom grönskötsel, där exempelvis klippa gräs, trimma häckar, ogräsrensning kantskärning, skräpplockning och dylikt ingår.


Arbetsplats: Norrköping och Linköping samt omkringliggande områden.


Din bakgrund

Vi söker i första hand dig som är självgående och har erfarenhet av detta sedan tidigare. Vill utvecklas tillsammans med oss som företag och är öppen för allt som kan dyka upp. Kanske har du gjort några somrar som fastighetsskötare eller på något sätt arbetat med grönskötsel sedan tidigare.

Körkort B är ett krav för tjänsten och vi sorterar löpande bort de ansökningar som ej uppfyller detta krav.

Extra meriterande: Motorsågskörkort samt Röjsågskörkort.


Om oss

På Reinhold AB brinner vi för arbetet ute hos de kunder som delar vårt intresse inom fastighetsskötsel. Styrkan är våra medarbetare där våra engagerade och lojala konsulter är en stor del av vår framgång. Våra värdeord: Vilja, Kunskap, Engagemang är det som genomsyrar vårt arbete. Vår vision är att vara ett ledande bemanningsföretag med en flexibilitet och tillgänglighet i de tjänster vi utför, med kunden i fokus.

Arbetsgivare
Thomas Kollberg AB
Ansökan
Ansök senast 11 augusti (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.