På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Militaryfitness instruktör

Militaryfitness instruktör

49 Lediga jobb

Tränare inom Parkour/gymnastik

Arbetsgivare / Ort: United by Movement Sweden AB / Nacka
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Är du vår nya coach inom Parkour och Gymnastik? Då är detta möjligheten för dig då vi just nu hyrt in oss i Birkasalen Nacka sportcenter och ska hålla i Parkour och gymnastikkurser i Januari 2022.

Vi på Freemovr jobbar i dagsläget på att hålla kurser i inhyrda lokaler och då detta är en suverän lokal är vi helt övertygade om att detta kommer bli en succe. Vi har haft över 10.000+ coachande timmar i våra egna lokaler och våra kurser har väldigt bra rykte bland alla som tränat hos oss.

Kraven är att man ska kunna grunderna inom Parkour och Gymnastik.

Vi utbildar alltid alla våra tränare online och är det något som behövs finslipas på så gör vi det muntligt.

All kontakt, inskick av CV och personligt brev sker via : [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsgivare
United by Movement Sweden AB
Griffelvägen 11
13140 Nacka
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Simlärare till Malmö och till Helsingborg - Med eller utan utbildning

Arbetsgivare / Ort: Trampoolin Simskolor i Storsthlm AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Om jobbet

Världens bästa jobb - saknar du utbildning så får de det av oss!

#jobbjustnu


Saknar du utbildning som simlärare så utbildar vi dig.

Du ska ansvara för simundervisningen för alla åldrar. Ett

arbetspass är ca 4-5 timmar i vattnet och är främst förlagt till eftermiddagar/

kvällar och helger.


Vi söker dig som älskar att bada, är ansvarstagande, glad, flexibel, barnkär och som brinner för att dela med dig av dina kunskaper. Har du erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller arbete med barn så är detta givetvis en fördel, men inte ett krav.Simlärarna på Trampoolin är av mycket blandad ålder, från tonåringar till 65 åringar. Vi har simlärare som arbetar från 10-50 % (4-20 timmar) per vecka i vattnet. I huvudsak söker vi er som är över 18 år, men vi har även plats för några yngre assistenter.

Efter att man varit hos oss på intervju så får de som går vidare möjligheten att vara med en simlärare under ett pass för att "prova-på." Efter det görs en individuell utbildningsplan upp tillsammans med den som är ansvarig över personalens utbildningar.


Trampoolin har funnits sedan 2001 och är en av de ledande i branschen. Vi simmar i hela Storstockhlm och i Malmö. Vi har kurser för alla åldrar och i alla nivåer. Från nybörjare till teknik. www.trampoolin.com


Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag, Vi rekryterar löpande och vill anställa omgående. De första intervjuerna kommer att hållas redan 22 jan-24 januari. Sedan även längre fram i februari.

Arbetsgivare
Trampoolin Simskolor i Storsthlm AB
Hemsida: http://www.trampoolin.com
Ansökan
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Gruppträningsinstruktör till Medley Pingvinen Varberg

Arbetsgivare / Ort: Medley AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi är en social mötesplats för kommunens alla invånare, från barn till seniorer. På Medley är alla välkomna och med ett brett utbud av aktiviteter får vi fler människor att hitta träningsglädje och inspiration för ett aktivt friskare liv. Vi jobbar med bemötande i världsklass och hjälper våra medlemmar att ta sin träning till nästa nivå. Vi söker inspirerande instruktörer med tidigare erfarenhet, eller dig som vill bli instruktör och därmed gå utbildning via oss. Hos oss möts många olika människor för att träna tillsammans och sprida glädje. Är du engagerad, glad och älskar träning? Vill du tillsammans med oss jobba för ökad hälsa i kommunen? Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Som gruppträningsinstruktör på Medley har du möjlighet att ha olika typer av pass, Medleys egna eller Les Mills pass. Har du inte licens, får du möjligheten hos Medley. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Som gruppträningsinstruktör har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor. Vi erbjuder dig: - Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling - Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus Vi söker dig som: - Brinner för träning & hälsa och att inspirera andra till träning - Är en driven, ansvarstagande och självgående person - Har en god förmåga att skapa kontakt och bygga långsiktiga relationer - Är strukturerad, engagerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga - Är en positiv, social, ödmjuk och prestigelös person - Delar vår mening att “träning ska göra dig glad” - Är utbildad gruppträningsinstruktör, har du tidigare erfarenhet av att jobba som instruktör är det meriterande, har du licens inom Les Mills är det meriterande, alternativt har viljan att utbilda dig till instruktör hos oss - Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Innan anställningskontrakt kan skrivas kommer ett sim- och livräddningstest att utföras på plats i anläggningen. I arbetet ingår: - Att köra pass enligt Medleys schemamall - Kvälls- och helgtjänstgöring enligt fast eller rullande schema - Delaktighet i informationsmöten på anläggningen - För- och efterarbete i samband med ditt pass - Ev deltagande på happenings och event Information om tjänsten: - Timanställning (där du har en ambition att kunna arbeta 10 timmar eller mer per månad) - Tillträde 2021-09-01 I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Medley AB
Hemsida: https://www.medley.se/om-medley
Ansökan
Ansök senast 29 januari (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bordtennistränare

Arbetsgivare / Ort: Spånga Tennis- och Bordtennisklubb / Spånga
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Om jobbet

Hej

Spånga TBK söker ansvarig Bordtennistränare på 15-25 timmar i veckan i arbetstiden så ingår kvällar och helger. Vi söker kvinna eller man i ålder 25 år och uppåt. Du ska ha god ledarskap för att leda tränarna och eleverna. Du som söker den här tjänsten behöver vara svensk och engelsktalande minst. Du behöver ha minst 5 års bordtenniserfarenhet liknande jobb är meriterande samt utbildningar från bordtennisförbundet eller andra internationella utbildningar. Vi söker också hjälptränare på 2-5 timmar i veckan meriternade ledarskap krav på högre spelarnivå. Du som söker den här tjänsten behöver vara svensk och engelsktalande minst. Vi kommer ta in sökande löpande tillträde omgående.

Arbetsgivare
Spånga Tennis- och Bordtennisklubb
Kronofogdevägen 46-48
16351 Spånga
Ansökan
Ansök senast 30 januari (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Padeltränare till Nordic Wellness Norrköping Ingelsta Padel

Arbetsgivare / Ort: Sportlife M W AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nordic Wellness Padel och Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym och fler än 20 stycken öppnade eller kommande Padelanläggningar runt om i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, padel, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter våra framtida Stjärntränare till vår nyöppnade anläggning på drygt 6000m2 med 17 banor på Nordic Wellness Norrköping Ingelsta Padel. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara Tränare på Nordic Wellness Padel Du brinner för att se människor utvecklas! Försäljning, service och kvalité är dina ledord och går hand i hand med din förmåga att inspirera och utveckla såväl dina kunders förmågor som dina egna. Våra spelare kommer till dig för din kunskap och engagemang, vilket du förvaltar med ödmjukhet och livfullhet. Vad utmärker en bra tränare? Att tro på sig själv och sin produkt med viljan att lägga ner tid och engagemang i att utveckla sitt eget varumärke likväl som företagets. Du kommer utöver att sälja och bedriva Padelträningar med enskilda kunder även att hålla i dagsturneringar och spelkoncept. Du är öppen för att arrangera camps, kurser och event där du vågar tänka utanför boxen och inte är rädd för att prova på nya koncept och idéer.   Tillsammans med dina kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål där din närmaste chef är Hallansvarig med det övergripande ansvaret för hela hallens funktion och resultat. Din arbetstid är förlagd så som bäst passar dina kunder och de event som anordnas, kvällar och helger är mycket vanligt då vi alltid är där kunden är! Vad söker vi hos dig? Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Som Tränare kommer du att arbeta mycket självständigt och förväntas ta ansvar för dina egna försäljningssiffror och de kunder du förvaltar. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo, tycker om variation och är bekväm med förändring. Att din energi och ditt intresse för Padel smittar av sig på alla som stiger in i hallen är en självklarhet, men det sticker verkligen ut att du kan motivera och jobba framåt tillsammans med dina medarbetare. Vi ser att du har ett genuint padelintresse och en licens som Padeltränare är ett krav för att bedriva verksamhet hos oss. Tidigare erfarenhet som padeltränare är meriterande, men inget krav. Vi tillämpar anställning vid behov av extra arbetskraft. Att jobba på Nordic Wellness Padel Träningsbranschen och inte minst sporten Padel växer i rasande takt och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Och vänta inte med din ansökan, vi kommer att ha löpande intervjuer och behovet av duktiga tränare är större än någonsin!
Arbetsgivare
Sportlife M W AB
Ansökan
Ansök senast 31 januari (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.