På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Maskinförare
Spela filmen

Maskinförare

8 Lediga jobb

Grävmaskinist & anläggare till EZ Gruppen

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
EZ Gruppen är ett mark & anläggningsföretag som 2019 vann årets företagare i Botkyrka. Verksamheten består främst av schaktning och anläggning av infrastrukturprojekt främst åt kommuner men också en del bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare och andra byggföretag. Projekten består bland annat av schaktning & anläggning GC- banor, kollektivtrafik, lekplatser och fotbollsplaner. Utöver detta har vi också en del vinter/sommar underhåll. Vi har vuxit kraftigt det senaste året och vill fortsätta i den riktningen och söker därför en grävmaskinist som också kan arbeta på marken när det behövs. Vi erbjuder en roll där du kommer få möjlighet att ta mycket ansvar och vara med att utvecklas i företaget medan vi växer. Som grävmaskinist kommer du bland annat: - Köra Hjulgrävare - Jobba efter ritning & utmätningar - Schakta & bereda mark - Lägga sten & grus - Lägga asfalt - Hantera vibrationsplattor Krav: - 2 års erfarenhet av en liknande roll - Fysisk frisk - arbetet är fysiskt krävande - God svenska i tal & skrift - du ska kunna dokumentera ditt arbete - YKB Vi söker dig som: Självgående & ansvarstagande - Eftersom vi är ett litet företag som vill utvecklas krävs det att du kan ta ansvar för att arbetet blir gjort på rätt sätt Flexibel & prestigelös - Eftersom du måste du kunna anpassa dig efter vad som behövs göras, och göra det som är bäst för teamet Meriterande om du har utbildningar inom: - Arbete på väg - Säkra lyft - Liftkort - Heta arbeten - m.m Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: 7- 16 Placering: På projekt runt om i Stockholms området Anställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Kollektivavtal med Sveriges Byggindustrier (Byggnads) Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/c9d8b58f-f84f-451d-84ef-481c17695b68) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 20 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du Stenas nya Produktionsarbetare?

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Karlstad där vi främst tar hand om industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror. Du blir en del av ett team på ca 10 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Som Produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra materialhanterare och hjullastare för klassning, sortering, lossning och lastning av material. Du utför löpande underhåll, service och städning av maskinerna enligt gällande rutiner. Arbetstid: Dagtid Start: Omgående eller efter överenskommelse Lön: Enligt kollektivavtal Uppdraget förväntas pågå under ett år, med god chans till förlängning. Personliga egenskaper För att trivas i rollen är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då företaget befinner sig i ständig utveckling. Alla är lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö. Vi söker dig som har: • Tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin med sax • B-körkort • Intresse för hållbar återvinning • Sinne för ordning och reda • Erfarenhet (och behörighet) av att framföra materialhanterare, hjullastare samt truck (meriterande) • Viss datavana (meriterande) Här har du alla möjligheter att vara med och påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Karlstad. Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: KS Mark Sverige AB / Trollhättan
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-12-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Färdigheter
Krav
 • Yrkesbevis
 • grävmaskin/grävlastare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi är ett företag som arbetar med mark-, och anläggningsarbeten.

Våra kunder är kommuner och större byggföretag och vi arbetar i en radie på ca tio mil ifrån Trollhättan. Projekten vi jobbar med är framförallt grundläggning och yttre va för diverse byggnader och även utemiljö så som parker, innergårdar, förskolor mm. Du ska ha god erfarenhet av att köra grävmaskin och ha varit verksam inom mark och anläggning i minst 5 år. Du ska ha god samarbetsvilja och ha ett intresse för anläggningsbranschen. Vi söker ytterligare en grävmaskinist och arbetsuppgifterna är diverse mark-, och anläggningsarbeten.

Vi söker totalt 1 grävmaskinist. Vänta inte med din ansökan till sista dagen då tjänsten kan komma tillsättas tidigare.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsgivare
KS Mark Sverige AB
Södra Hamnvägen 3
46138 Trollhättan
Hemsida: http://www.ksmark.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Laholmsbuktens VA AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-12-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner? ARBETSUPPGIFTER Som grävmaskinist så kommer du vara en del av vår logistikgrupp och arbeta med anläggnings- och underhållsarbete på vårt VA-nät i Halmstad och Laholms kommuner. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har yrkesbevis och minst några års erfarenhet med att arbeta med grävning och grundläggning. För att klara tjänsten ska du ha C-körkort eller högre behörighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare, har yrkeskompetensbevis och erfarenhet av vinterväghållning. Vi ser gärna att du har utbildning i arbete på väg och EBR/ESA. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där social kompetens, kvalitéstänk, serviceförmåga är mycket viktiga ledord. Vi söker dig som inte är rädd för att kliva ur maskinen för att hjälpa till där det behövs. Du gillar ordning och reda och laget går före jaget. Du behöver kunna svenska i tal och skrift. ÖVRIGT Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Laholmsbuktens VA AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

3 st Grävmaskinsförare till Kiruna

Arbetsgivare / Ort: Haugskott Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker just nu för kunds räkning, 3 st grävmaskinsförare till Kiruna med start till våren april / maj


Tillsvidareanställning.

Mån-tors

Skiftgång dvs 7-7 kan eventuellt ordnas

Bostad finnes.


Dina arbetsuppgifter som Grävmaskinsförare är främst att köra grävmaskin, grundläggning, VA- schakt, entreprenadarbeten, lite av varje inom entreprenad förekommer.

Förarbevis grävmaskin är ett krav.


Du som person till detta arbete skall ha hög arbetsmoral, problemlösare, kunna ta egna initiativ, god kommunikativ förmåga med andra medarbetare, noggrann, stresstålig och även kunna kliva ur maskinen och hjälpa till där det behövs.Bifoga CV och Personligt brev

samt bifoga certifikat, kurser, intyg m.m.

Märk din ansökan med *Grävmaskinsförare*


Urval sker löpande, välkommen med din ansökan idag!


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Haugskott Consulting AB
Ansökan
Ansök senast 25 January (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Norrland VA AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska
 • Ryska

Om jobbet

Norrland VA är ett familjeägt anläggningsbolag. Vi utvecklar och utför såväl riktigt stora som mindre byggprojekt inom Vatten & avlopp, Anläggning och mark. Vi arbetar nära våra kunder med en organisation präglad av entreprenörskap, gediget kunnande och lokal närvaro i hela Storstockholm. Norrland VA bedriver verksamhet inom Vatten & Avlopp, Anläggning, mark, väg och projektutveckling. Norrland VA kombinerar det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet till kunden med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet.Vi söker dig som kan svenska eller engelska i tal och skrift (du behöver inte ha perfekt svenska, men du ska kunna klara dig i tal och skrift) tidigare erfarenhet av köra tunglastbil är ett plus!

Du ska vara självständig, stresstålig och noggrann.Arbetsgivare
Norrland VA AB
Hemsida: http://www.norrlandva.se
Ansökan
Ansök senast 26 January (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grävmaskinist

Arbetsgivare / Ort: Norrland VA AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska
 • Ryska

Om jobbet

Norrland VA är ett familjeägt anläggningsbolag. Vi utvecklar och utför såväl riktigt stora som mindre byggprojekt inom Vatten & avlopp, Anläggning och mark. Vi arbetar nära våra kunder med en organisation präglad av entreprenörskap, gediget kunnande och lokal närvaro i hela Storstockholm. Norrland VA bedriver verksamhet inom Vatten & Avlopp, Anläggning, mark, väg och projektutveckling. Norrland VA kombinerar det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet till kunden med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet.


Vi söker dig som kan svenska eller engelska i tal och skrift (du behöver inte ha perfekt svenska, men du ska kunna klara dig i tal och skrift) tidigare erfarenhet är ett plus!

Du ska vara självständig, stresstålig och noggrann.Arbetsgivare
Norrland VA AB
Hemsida: http://www.norrlandva.se
Ansökan
Ansök senast 26 January (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren grävmaskinist sökes

Arbetsgivare / Ort: Am Mark & Sten AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Färdigheter
Krav
 • Yrkesbevis
 • hjullastare
 • anläggning

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Serbiska

Om jobbet

Nu söker vi erfaren grävmaskinist för våra kommande uppdrag.

Som grävmaskinist kommer du jobba med schaktning, dränering men också fiber och rörläggning.

Vi söker dig som är driven, självständigt och positiv.Arbetsgivare
Am Mark & Sten AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skogsmaskinförare, slutavverkning

Arbetsgivare / Ort: Stora Enso AB / FILIPSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du jobba med hög frihetsgrad och få chansen att jobba i en framtidsbransch?

Då vi nu förändrar och utökar våra tre befintliga maskinlag till ett fjärde lag i Östra Värmland söker vi nu fem skogsmaskinförare till arbetsområdet Östra Värmland.

Den nya skogsdivisionen, som startade sin verksamhet i början av 2020, inkluderar alla Stora Ensos skogstillgångar i Sverige samt 41% av Tornator som har merparten av sina skogstillgångar i Finland. Divisionen inkluderar även virkesförsörjningen i Finland, Sverige, Ryssland och Baltikum. Våra fokusområden är hållbart skogsbruk, konkurrenskraftig virkesförsörjning till Stora Ensos bruk och sågverk samt innovation. För en stor aktör inom bioekonomin som Stora Enso är tillgången till virke avgörande. Idag är Stora Enso en av världens största privata skogsägare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett helt nytt och självständigt lag där huvuduppgiften består av att köra skördare och/eller skotare i den nya slutavverkningsgruppen. Miljön och kontrollsystem du arbetar med är IT-baserad.

Jobbet är perfekt för dig som gillar att vistas ute i skogen och som föredrar skiftarbete.

Kvalifikationer

3-årig naturbruksgymnasieutbildning, maskinförarutbildning eller motsvarande kompetens är meriterande. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet från liknande roll. Du har grundläggande datorvana, behärskar god svenska i tal och skrift, samt har B-körkort. Det är en fördel om du kan köra både skotare och skördare.

Då arbetet består av teamarbete krävs god samarbetsförmåga, samtidigt som du också arbetar självständigt och ha förmåga att ta initiativ. Du värderar säkerhet och är noggrann, jobbar utifrån sunt förnuft och följer alltid maskinens säkerhetsrutiner. Som person är du systematisk och produktiv och har drivet att leverera bra resultat.

På Stora Enso Skog erbjuder vi stimulerande arbete i en öppen, prestigelös och kreativ miljö där möjligheterna till personlig utveckling är stora. Vi tror att du som har förmågan att starkt engagera dig och är positivt inställd till utmaningar passar väl in i vår organisation.

Övrig information

Rekryterande chef Sara Granholm, +46 70-218 96 45, [email protected], svarar gärna på dina frågor kring tjänsten.

Frågor kring rekryteringsprocessen ställs till rekryteringsspecialist Ulrica Berg Persson, [email protected]

Facklig representanter:

GS - Marcus Schelin, 072-2366263, [email protected]

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers!

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 1 februari 2021. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.

Mer om Stora Enso

https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs

Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Meet the people at Stora Enso in

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Join us.

www.storaenso.com/careers

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Arbetsgivare
Stora Enso AB
68230 FILIPSTAD
Ansökan
Ansök senast 1 February (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.