På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Livsmedelsingenjör

Livsmedelsingenjör

1 Lediga jobb

qa-koordinator till santa maria i landskrona

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 augusti (1 månad 1 dag kvar)
Publicerad: 2021-07-16
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Livsmedelsingenjör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Nu finns chansen att arbeta på Santa Maria, en del av Paulig Group! Till tortillafabriken i Landskrona söker vi en QA-koordinator då en av våra kollegor går i pension. I nära samarbete med dina kollegor säkerställer ni att de produkter som lämnar fabriken lever upp till de högt ställda kraven inom livsmedelsproduktion. Har du arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter inom livsmedelsindustrin och känner du dig nu redo för ditt nästa steg? Välkommen till ett familjeägt internationellt livsmedelsföretag känt för kvalitetsprodukter inom kaffe, matkoncept, kryddor, ört- och mellanmålsprodukter!

Ansvarsområden

I nära samarbete med dina kollegor säkerställer ni att fabriken, produktionen och producerade produkter uppfyller interna och externa krav, nationella och internationella lagar samt att kundernas förväntningar uppfylls. Det gör ni genom att implementera processer som säkerställer livsmedelssäkerhet och konsekvent kvalitet på produkterna. 

Nedan följer några av dina mest vanligt förekommande arbetsuppgifter;

 • Utbilda produktionspersonal inom kvalitet, livsmedelssäkerhet och hygien.
 •  Supportera produktionen gällande utredningar, reklamationer och avvikelsehantering.
 •  Utföra rotorsaksanalyser och riskbedömningar.
 •  Supportera R&D i produktutvecklingsprojekt, såväl för nya produkter som förändringar av befintliga produkter.
 • Hålla livsmedelssäkerhets- och kvalitetsstyrningssystemet uppdaterat.

Du kommer rapportera till QA Managern för tortillafabriken i Landskrona. 

Arbetstider

Tjänsten är tillsvidare och på heltid (38,75 h/vecka).

Kvalifikationer

För att kunna axla rollen som QA-koordinator ser vi att du behöver ha följande erfarenheter och kompetenser med dig;

 • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis livsmedelsvetenskap/ livsmedelsteknik/bioteknik alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer är likvärdig.
 • 2 års arbetslivserfarenhet av QA och kvalitetsstyrningssystem inom livsmedelsindustrin eller likvärdigt.
 • Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Kunskap om FSSC 22000 eller liknade standarder är meriterande. 

Vi söker dig med ett stort driv som tar egna initiativ och arbetar självständigt. Du är orädd och tar de kontakter som behövs för att komma framåt i ditt arbete. En analytisk förmåga och förmågan att dra egna slutsatser är av stor vikt. Du tar dig an problem med lätthet, ser till helheten och arbetar förebyggande för att problem som uppstått inte uppstår igen. I pressade situationer arbetar du konstruktivt och behåller lugnet. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, är pedagogisk och tar snabbt till dig ny information.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2021-08-25, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, ansök därför så snart som möjligt via www.randstad.se. 

I denna rekrytering samarbetar Santa Maria med Randstad Life Sciences & Engineering. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Emelie Lanner, rekryteringskonsult på Randstad Life Sciences & Engineering på [email protected] eller 072-9733382. Under veckorna 29-32 har jag semester och är då ej tillgänglig för frågor.

Om företaget

Paulig was founded in 1876 when Gustav Paulig started his business in the heart of Helsinki. The company is family-owned still today. Paulig offers coffee, food concepts, spices, plant-based products and snacks. The company's brands are Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green and Poco Loco. Paulig has operations in 13 countries and sales amounted to EUR 907 million in 2018. The group has 2.130 employees. www.pauliggroup.com
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 25 augusti (1 månad 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior produktutvecklare till NordArom i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 4 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Livsmedelsingenjör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Har du jobbat med produktutveckling inom livsmedelsbranschen och vill till ett innovativt bolag med snabb produktutvecklingstakt? Har du en god sensorisk förmåga med genuint intresse för mat och smak? Vill du vara en del av ett företag där det finns stort utrymme för kreativitet?

Nu finns möjligheten att få arbeta på NordArom, ett relativt litet företag med en familjär stämning där man månar om sina anställda. Företaget växer och vill nu förstärka produktutvecklingsgruppen med en senior produktutvecklare för att utveckla aromer och färger till livsmedelsindustrin.

Välkommen till ett stabilt företag med högkvalitativa produkter och gott rykte i branschen!

Ansvarsområden

I rollen som produktutvecklare på NordArom kommer du att arbeta nära kund, alltid med högsta kvalitet i fokus. Du har en central position inom företaget vilket innebär en hel del internt samarbete med kollegor från andra avdelningar såsom sälj, produktion och kvalitet.

Din huvudsakliga arbetsuppgift består av att utveckla aromer och färger, anpassade efter kundens krav, önskemål och applikationer. Du kommer även att arbeta i olika kundutvecklingsprojekt där du hjälper kunden med receptformuleringar och att smakoptimera deras produkter.

Arbetstider

Tillsvidareanställning hos NordArom med placering i Norrköping

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
 • Minst tre års högskoleutbildning från en livsmedelsrelaterad utbildning, gärna innehållande kurser inom kemi, alt annan eftergymnasial utbildning/erfarenheter med påvisbar relevans för positionen.
 • Minst 5 års erfarenhet från produktutveckling inom livsmedelsindustrin
 • God sensorisk förmåga
 • Genuint intresse för mat och smak
 • Flytande svenska i tal och skrift samt god engelska i tal och skrift
 • God vana att arbeta i Office programmen
Har du erfarenhet och kunskap om aromer och färger från exv dryckesindustrin ses det som starkt meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som produktutvecklare på NordArom bör du vara nyfiken och kreativ, med ständig vilja av att lära dig nya saker och utvecklas. Du har liksom övriga kollegor på företaget en stor passion för mat och smak.

Som person är du drivande, resultatorienterad och systematisk samt har god kommunikations-förmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Ansökan

2021-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I rekryteringen av denna tjänst samarbetar NordArom med Randstad Engineering/Life Sciences. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, [email protected] alt 0702-438407

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

NordArom är ett familjeägt företag som producerar och distribuerar aromer och färger till livsmedelsindustrin. Kontor, innovations-lab och produktion finns i Norrköping och totalt arbetar idag 30 personer på företaget. I över 50 år har vi på NordArom satt smak och färg på allt från isglassar till marsipantårtor. Idag samarbetar NordArom med livsmedelsproducenter över hela Europa, ofta i stora produktutvecklingsprojekt som verkligen sätter vår kunskap och erfarenhet på hårda prov.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 4 oktober (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.