På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Levande seriefigur

Levande seriefigur

2 Lediga jobb

Projektledare till hotell- och turismutbildningar

Arbetsgivare / Ort: Medieinst i Sverige AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 augusti (1 månad 12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-27
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Projektledare till hotell- och turismutbildningar

Förstår du hotellbranschen, brinner för besöksnäringen, får du saker att hända och har lätt att ta människor?

Då är det dig vi söker! Välkommen till yrkeshögskolan Travel Education Centre.

Vem är du?

Du ska ha erfarenhet inom hotell, turism eller besöksnäring. Du har dessutom ett nätverk inom hotell eller besöksnäringen i Sverige. Du skulle tycka om att ha en koordinerande roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat. Och du ska även vara bekväm med att arbeta i system och digitalt.

Vem söker vi?

Vi söker en driven person som tycker om att bygga kontaktnät. Du är glad och har en härlig energi. Och trivs när du får jobba självständigt och vet vad som krävs för att kunna arbeta mot deadlines. Du är självgående och social med organisatorisk förmåga.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel jobba med:

Ansvara för utbildningsplanering

• Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare och lärare (konsulter)

• Sköta administration kring utbildningen

• Nätverka med branschföretag

• Coacha de studerande

För denna roll krävs det att du är har flytande svenska både i skrift och muntligt.

Elevera Education Group

Elevera Education Group driver fyra yrkeshögskolor: Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver fler medarbetare.

Det finns möjlighet att utveckla sig inom alla våra verksamheter, då vi är under ett och samma tak.

Placering i Malmö. Tjänsten är tillsvidare på 100 %, provanställning tillämpas. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumet går ut. Så vänta inte med din ansökan så du missar din chans att bli vår kollega. Välkommen med din ansökan till [email protected]

www.tec.se


Arbetsgivare
Medieinst i Sverige AB
Drottninggatan 4B
21211 MALMÖ
Hemsida: www.tec.se
Ansökan
Ansök senast 6 augusti (1 månad 12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Extrajobba som Paddan-guide!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 oktober (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Reseledare

Om jobbet
Är du en social servicestjärna som gillar Göteborg och att åka båt? Vill du ha ett extrajobb med härliga kollegor, omväxlande arbetsuppgfter och fartvind i håret? Sök då jobbet som Paddanguide till Strömma redan idag! OM TJÄNSTEN Strömma är en Göteborgsk kulturbärare och erbjuder varierade upplevelser runt om staden, där guidebåten Paddan är en viktig del. Du kommer att arbeta centralt i anslutning till Kungsportsplatsen med varierande arbetsuppgifter, som guide, kajvärd/värdinna eller kassapersonal. Under upplärningen kommer en erfaren guide agera som fadder för att du ska bli redo och bekväm i dina arbetsuppgifter. Utöver detta tillhandahålls det faktamaterial som används i de guidade turerna av Strömma. Du erbjuds * En plats i ett härligt gäng med hög energi * Sveriges roligaste extrajobb i en vacker miljö, där du kan säkra sommarjobbet redan under hösten * En möjlighet att utveckla din förmåga att tala inför publik Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande . ARBETSUPPGIFTER Som Paddanguide är din uppgift att bistå kunder med högkvalitativ service och säkerställa att besökaren kliver ombord och i land med en positiv upplevelse. Du kommer till exempel att: * Guida såväl göteborgare som turister genom staden och hamnen, både på svenska och engelska * Ta betalt av besökarna inför deras besök på båten * Agera kajvärd/värdinna genom att hjälpa besökarna på fartyget, förtöja och lossa båten, samt sköta kommunikation mellan kassa och besättning VI SÖKER DIG SOM * Är studerande på eftergymnasial utbildning med minst sex månader kvar av dina studier * Har erfarenhet av arbete med service * Har möjlighet att hjälpa till vid behov, perioder såsom högsäsong runt sommar och jul * Talar svenska och engelska obehindrat, då guidade turer på dessa språk hålls dagligen Det är meriterande om du: * Talar ett tredje språk * Har erfarenhet av sjön och båtliv I den här processen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du: * Serviceinriktad * Kommunikativ * Driven * Öppen Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Extrajobb, deltid * Lön: Timbaserad månadslön * Placering: Göteborg, Centralt * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. INFORMATION OM FÖRETAGET Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 3 oktober (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Spännande extrajobb som statist

Arbetsgivare / Ort: Yellow Bird Sweden AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 10 oktober (21 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

STATISTER SÖKES till ny dramaserie för Netflix

Vi arbetar just nu med en kommande storsatsning/dramaserie och vi söker DIG som vill vara en del av den som statist. Serien produceras för Netflix och kommer att streamas internationellt.

Statistjobbet är ett perfekt extraknäck och det innebär att du kommer få iklä dig kostym som du får på plats. Du kommer att få bli omstylad och i vissa fall klippas, vilket är helt frivilligt. På själva inspelningsdagen så kan det bli en del väntan innan det blir din tur att vara framför kameran. Då kan det vara bra att ha med sig en bra bok eller något att underhålla dig med. Vi bjuder även på lunch om inspelningen tar längre än 5 timmar och du får även en goodie bag med fika. För att minska smittspridningen av Covid-19 så genomför vi även ett covid-test innan inspelningen.

Det är inget krav men vi ser gärna att du är:

Mellan 20 år och 50 år

-Kreativ

-Lyhörd

-Tålmodig

-Trygg i dig själv

Inspelningsstart Augusti och pågår fram till Oktober. Ansökan är nu öppen och vi kommer att kontakta sökande löpande under hela inspelningsperioden.

Arvodet är 500 kr per tillfälle med ett lönetillägg på 200 kronor för kostymprov som sker på en annan dag under 30 min-2 timmar. Inspelningsdagen kan vara mellan 3-13 timmar så det varierar från dag till dag.

HUR DU SÖKER:

Maila oss på [email protected] och märk ämnesraden med Statistansökan Platsbanken och ditt namn. VIKTIGT!

I mailet behöver du bifoga en nytagen helkroppsbild, tagen rakt framifrån utan filter.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsgivare
Yellow Bird Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 10 oktober (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.