På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Levande seriefigur

Levande seriefigur

2 Lediga jobb

Jobba som guide/reseledare i Pyrenéerna Vintern 2021-2022

Arbetsgivare / Ort: Quality Travel Of Scandinavia AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 augusti (18 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-28
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Reseledare

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande
  • Spanska
  • Franska
  • Katalanska

Om jobbet

Jobba som guide i Pyrenéerna Vintern 2021-2022

Inför kommande vintersäsong söker vi medarbetare som har en passion för skidåkning och är nyfikna på att arbeta i Pyrenéernas största skidområden i Andorra och Baqueira-Beret.

Vad innebär det att vara guide hos oss?

Sedan 2009 anordnar Quality Travel skidresor till Andorra och vi är landets representant i Sverige. Som guide hos Quality Travel är din primära uppgift att leverera service och upplevelser till våra resenärer. Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter som exempelvis pistvisningar, transfer, hotellservice och administration. Som guide arbetar man självständigt med sina arbetsuppgifter men med ett stort stöd av övriga i guideteamet där vi alla hjälps åt för att ge bästa möjliga upplevelser till våra resenärer.

Ingen dag är den andra lik och våra många återkommande guider är ett bevis på att detta är bland de roligaste och mest givande jobb man kan ha!

Om dig

Vi söker dig som älskar skidåkning och att umgås med människor i alla åldrar. Som guide försätts du ofta i oväntade situationer. Vi ser därför att du är en flexibel person som trivs i en dynamisk miljö och tilltalas av att hantera olika typer av problemlösningar. Våra guider är Quality Travels ansikte utåt mot resenärer och samarbetspartners och söker därför dig som är social och gillar att leverera högklassig service.

· Rek ålder är min. 21 år.

En arbetsplats utöver det vanliga

Vi erbjuder snötäckta berg och nypreparerade pister som din arbetsplats, där solen skiner 300 dagar per år. Vi erbjuder våra guider liftkort under hela vistelsen, gemensamt boende, tillgång till skidutrustning, skidställ och arbetskläder samt resa till och från Sverige och din placeringsort i Andorra.

Utöver detta erbjuder vi vårt team:

· Gratis utbildningsdagar innan säsongstart

· Möjlighet att påverka och utveckla företaget Quality Travel

Om Quality Travel

Sedan 2009 anordnar Quality Travel skidresor till Andorra och vi är landets representant i Sverige. Vi har sedan start en ambition att skapa oförglömliga upplevelser för våra resenärer med ett stort fokus på service och engagemang som genomsyrar verksamheten. Vi är en relativt liten organisation där du som anställd har stora möjligheter att påverka beslut och göra din röst hörd. Vi har flera exempel på guider som fortsatt sin karriär inom företaget efter avslutad vintersäsong.

Välkommen att söka

Ansökan skickas till [email protected] senast 1 september. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor besvaras av Niklas Östmark på ovan mail eller telefon 070-984 15 15. Läs gärna mer om oss på www.qtravel.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Quality Travel Of Scandinavia AB
Hemsida: https://www.qtravel.se
Ansökan
Ansök senast 31 augusti (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Extrajobba som Paddan-guide!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 oktober (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Reseledare

Om jobbet
Är du en social servicestjärna som gillar Göteborg och att åka båt? Vill du ha ett extrajobb med härliga kollegor, omväxlande arbetsuppgfter och fartvind i håret? Sök då jobbet som Paddanguide till Strömma redan idag! OM TJÄNSTEN Strömma är en Göteborgsk kulturbärare och erbjuder varierade upplevelser runt om staden, där guidebåten Paddan är en viktig del. Du kommer att arbeta centralt i anslutning till Kungsportsplatsen med varierande arbetsuppgifter, som guide, kajvärd/värdinna eller kassapersonal. Under upplärningen kommer en erfaren guide agera som fadder för att du ska bli redo och bekväm i dina arbetsuppgifter. Utöver detta tillhandahålls det faktamaterial som används i de guidade turerna av Strömma. Du erbjuds * En plats i ett härligt gäng med hög energi * Sveriges roligaste extrajobb i en vacker miljö, där du kan säkra sommarjobbet redan under hösten * En möjlighet att utveckla din förmåga att tala inför publik Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande . ARBETSUPPGIFTER Som Paddanguide är din uppgift att bistå kunder med högkvalitativ service och säkerställa att besökaren kliver ombord och i land med en positiv upplevelse. Du kommer till exempel att: * Guida såväl göteborgare som turister genom staden och hamnen, både på svenska och engelska * Ta betalt av besökarna inför deras besök på båten * Agera kajvärd/värdinna genom att hjälpa besökarna på fartyget, förtöja och lossa båten, samt sköta kommunikation mellan kassa och besättning VI SÖKER DIG SOM * Är studerande på eftergymnasial utbildning med minst sex månader kvar av dina studier * Har erfarenhet av arbete med service * Har möjlighet att hjälpa till vid behov, perioder såsom högsäsong runt sommar och jul * Talar svenska och engelska obehindrat, då guidade turer på dessa språk hålls dagligen Det är meriterande om du: * Talar ett tredje språk * Har erfarenhet av sjön och båtliv I den här processen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du: * Serviceinriktad * Kommunikativ * Driven * Öppen Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Extrajobb, deltid * Lön: Timbaserad månadslön * Placering: Göteborg, Centralt * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. INFORMATION OM FÖRETAGET Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 3 oktober (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Spännande extrajobb som statist

Arbetsgivare / Ort: Yellow Bird Sweden AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 10 oktober (21 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

STATISTER SÖKES till ny dramaserie för Netflix

Vi arbetar just nu med en kommande storsatsning/dramaserie och vi söker DIG som vill vara en del av den som statist. Serien produceras för Netflix och kommer att streamas internationellt.

Statistjobbet är ett perfekt extraknäck och det innebär att du kommer få iklä dig kostym som du får på plats. Du kommer att få bli omstylad och i vissa fall klippas, vilket är helt frivilligt. På själva inspelningsdagen så kan det bli en del väntan innan det blir din tur att vara framför kameran. Då kan det vara bra att ha med sig en bra bok eller något att underhålla dig med. Vi bjuder även på lunch om inspelningen tar längre än 5 timmar och du får även en goodie bag med fika. För att minska smittspridningen av Covid-19 så genomför vi även ett covid-test innan inspelningen.

Det är inget krav men vi ser gärna att du är:

Mellan 20 år och 50 år

-Kreativ

-Lyhörd

-Tålmodig

-Trygg i dig själv

Inspelningsstart Augusti och pågår fram till Oktober. Ansökan är nu öppen och vi kommer att kontakta sökande löpande under hela inspelningsperioden.

Arvodet är 500 kr per tillfälle med ett lönetillägg på 200 kronor för kostymprov som sker på en annan dag under 30 min-2 timmar. Inspelningsdagen kan vara mellan 3-13 timmar så det varierar från dag till dag.

HUR DU SÖKER:

Maila oss på [email protected] och märk ämnesraden med Statistansökan Platsbanken och ditt namn. VIKTIGT!

I mailet behöver du bifoga en nytagen helkroppsbild, tagen rakt framifrån utan filter.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsgivare
Yellow Bird Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 10 oktober (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.