På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lastmaskinförare
Spela filmen

Lastmaskinförare

Lediga jobb

Förare till Hjullastare

Arbetsgivare / Ort: Svenska Infragruppen AB / Skellefteå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 July (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-06
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lastmaskinförare

Färdigheter
Krav
  • Yrkesbevis
  • lastmaskiner
Meriterande
  • Yrkesbevis
  • grävmaskin/grävlastare

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Varför arbeta hos oss!


Infragruppen grundades 2016 och är ett av snabb växande företag inom Infrastruktursektorn .Bolagets ledning har över 20 års erfarenhet att driva egna entreprenader stora som små . Vi står för hög kvalité och bästa service. Vi har verksamhets kontor i Hässleholm ,Malå, Samt så påbörjad etablering i Skellefteå . Vi är i dagsläget ca 13 fast anställda minst lika många inhyrda periodvis . Vi har en budgeterad omsättning på ca 70 miljoner år 2020 och räknar med att växa ytterligare kommande år .


Infragruppen utför uppdrag inom Ban, El, Mark och Signal samt mark och bro arbeten inom väg & järnväg ink entreprenadmaskin tjänster .


För mer information www.infragruppen.com


Vi söker just nu en driven & självgående hjullastarförare som vill köra åt våra kunder. Arbete går ut på att ex lossa lastbilar, Servicemaskin åt kommuner, snöröjning och snöjour .I uppdraget ingår även att hålla efter maskinen och hålla den ren och fräsch. Vi söker en person som är bosatt i Bureå , Lövånger eller Robertsfors eller liknande . Arbeten på annan ort kan bli aktuellt ibland vid mindre beläggning på uppdraget du kommer vara på .


Större delen av jobben kommer vara med utgångspunkt Lövånger.


Det är extra meriterande om du har erfarenheter av grävmaskiner och grävlastare med då vi även har spårgående maskiner som det kan bli jobb på med .


YKB är med meriterande , Yrkesbevis är ett krav på lastmaskin etc .


VI jobbar bla med totalentreprenader och underentreprenader inom allt från stängselbyggnationer , till brobyten efter järnvägen till kabelarbeten och spårbyte efter järnvägen vi är en MBEST entreprenör. VI jobbar även med anläggning på väg samt entreprenadmaskintjänster mot kommuner .


Vi har eget rekryteringsteam varpå rekryterare ej ombeds att kontakta oss då det ej ger något .Arbetsgivare
Svenska Infragruppen AB
Nålvägen 5
93102 Skellefteå
Hemsida: http://www.infragruppen.com
Ansökan
Ansök senast 6 July (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Lastmaskinsförare Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Rekryteringsgruppen i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 August (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Lastmaskinsförare/gårdskarl Arbetsplats: Södra Stockholm Arbetstid: 07.00 - 16.00 Uppdragsstart: Omgående Krav: Hjullastarutbildning / Lastmaskin C2 Meriterande: Hjullastare för anläggning Arbetsuppgifter: Med lastmaskin och skopa omlasta material som inkommer i en ficka med Liftdumpercontainers Material: Trä, Brännbart, Blandat avfall, Gips, Minerala massor Med lastmaskin och gafflar lossa och lasta fordon som kommer med material som ska lagras eller lastas på bil för vidaretransport. Maxlast: ca 4 ton men stuvarna kan vara upp emot 8 meter långa och 2,5 meter breda och ca 3 meter höga, varför man behöver ha lastmaskinsvana. Med lastmaskin: Rangera containers Med truck: Omlasta kärl i containers/tippficka. Samt städa upp och hålla ordning. Samtal förekommer dagligen från chaufförer, då man är gårdsansvarig.
Arbetsgivare
Rekryteringsgruppen i Stockholm AB
Hemsida: http://www.rekryteringsgruppen.com
Ansökan
Ansök senast 28 August (23 dagar kvar)

Ansök här

Maskinförare gata- park

Arbetsgivare / Ort: Tekniska Verken i Kiruna AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 September (1 månad 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-06-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lastmaskinförare

Om jobbet
Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en maskinförare till vår gata/parkenhet. Inom enhet arbetar vi med bl.a. drift och underhåll av gator, parker, belysning och dagvatten vinter som sommar. Vintertid utgör snöröjning en stor del av arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av maskinarbeten. Tidigare erfarenhet av snöröjning är meriterande. Som person är du självgående, driven och ansvarstagande. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Maskinförarbevis samt C-körkort är krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga kvaliteter och egenskaper. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. ÖVRIGT Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.
Arbetsgivare
Tekniska Verken i Kiruna AB
Ansökan
Ansök senast 6 September (1 månad 1 dag kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.