På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lastmaskinförare
Spela filmen

Lastmaskinförare

Lediga jobb

C-chaufför sökes!

Arbetsgivare / Ort: 2Complete AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 July (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-02
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lastmaskinförare

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Har du C-körkort och trivs med att arbeta fysiskt? Just nu söker vi en C-chaufför till vår kund både norr och söder om Stockholm, är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Arbetsuppgifterna består bland annat av att köra lastbil till och från kund. Detta är en heltidstjänst där du till en början kommer jobba som konsult via oss på 2Complete och om du gör ett bra jobb är chansen stor att du blir överrekryterad till vår kund. Du kommer arbeta kl:07.00-16.00, måndag till fredag. Om företaget Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju. Din profil Krav för tjänsten är följande: • Körkort B och C • YKB • Talar och skriver engelska flytande eventuellt är flytande i svenska Det anses vara meriterande om du har erfarenhet av att köra lastväxlare eller kranbilar och har använt liftdumper. Som person ser vi att du är flexibel och trivs med att ingen arbetsdag är en annan lik. Du är även en teamplayer och trivs med att arbeta i grupp. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl [email protected] eller numret 070 845 99 04. Om 2Complete 2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister. 2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Sökord: C-chaufför, Lastbilschaufför, Transport, kranbil, kranbilschaufför, lastväxlare, liftdumper.
Arbetsgivare
2Complete AB
Hemsida: http://www.2complete.se
Ansökan
Ansök senast 31 July (7 dagar kvar)

Ansök här

Lastmaskinsförare Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Rekryteringsgruppen i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 August (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Lastmaskinsförare/gårdskarl Arbetsplats: Södra Stockholm Arbetstid: 07.00 - 16.00 Uppdragsstart: Omgående Krav: Hjullastarutbildning / Lastmaskin C2 Meriterande: Hjullastare för anläggning Arbetsuppgifter: Med lastmaskin och skopa omlasta material som inkommer i en ficka med Liftdumpercontainers Material: Trä, Brännbart, Blandat avfall, Gips, Minerala massor Med lastmaskin och gafflar lossa och lasta fordon som kommer med material som ska lagras eller lastas på bil för vidaretransport. Maxlast: ca 4 ton men stuvarna kan vara upp emot 8 meter långa och 2,5 meter breda och ca 3 meter höga, varför man behöver ha lastmaskinsvana. Med lastmaskin: Rangera containers Med truck: Omlasta kärl i containers/tippficka. Samt städa upp och hålla ordning. Samtal förekommer dagligen från chaufförer, då man är gårdsansvarig.
Arbetsgivare
Rekryteringsgruppen i Stockholm AB
Hemsida: http://www.rekryteringsgruppen.com
Ansökan
Ansök senast 28 August (20 dagar kvar)

Ansök här

Maskinförare gata- park

Arbetsgivare / Ort: Tekniska Verken i Kiruna AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 September (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lastmaskinförare

Om jobbet
Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en maskinförare till vår gata/parkenhet. Inom enhet arbetar vi med bl.a. drift och underhåll av gator, parker, belysning och dagvatten vinter som sommar. Vintertid utgör snöröjning en stor del av arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av maskinarbeten. Tidigare erfarenhet av snöröjning är meriterande. Som person är du självgående, driven och ansvarstagande. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Maskinförarbevis samt C-körkort är krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga kvaliteter och egenskaper. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. ÖVRIGT Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.
Arbetsgivare
Tekniska Verken i Kiruna AB
Ansökan
Ansök senast 6 September (29 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.