På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lastbilsmekaniker
Spela filmen

Lastbilsmekaniker

44 Lediga jobb

VERKSTADSARBETARE/LASTBILSMEKANIKER (SOMMARVIK)

Arbetsgivare / Ort: Halmstads Energi och Miljö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-10
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Vi levererar en så enkel sak som trygghet. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du? Vi söker en vardagshjälte som är med och skapar förutsättningar till att vår tunga fordonsflotta kan vara ute i fält, att våra kärl och containrar är i bra skick och som deltar i övrigt arbete där din kompetens för stunden behövs. Tjänsten är ett sommarvikariat juni till augusti.  ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Felsökning, reparation och service av våra moderna och tunga fordon på avdelning Transport. Arbetet sker huvudsakligen på verkstaden men det förekommer även reparationer ute på fält. Leveranssäkerhet är ett prioriterat område i företaget och därför är det viktigt att du jobbar effektivt så att våra bilar kommer ut på vägarna där vi ser att de hör hemma. • Underhåll av containers, kärl och annat likvärdigt verkstadsarbete. • Vid behov hjälpa våra renhållningsarbetare med insamling av material. VEM ÄR DU? Krav för tjänsten: • Utbildning och/eller erfarenhet som mekaniker • Svetskunskap • B-körkort Meriterande för tjänsten: • C-körkort • YKB • Truckkörkort Utöver formella krav förutsätter vi att du håller en hög servicegrad, har ordning på dina uppgifter, verktyg och kaffemuggar samt utför ditt arbete på ett professionellt sätt. Det är stundtals ett högt tempo vilket kräver att du kan prioritera och samarbeta med kollegor. Vi välkomnar dig till en miljö där laget går före jaget och vi ser kundvård och service som en av våra viktigaste uppgifter! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss! Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Halmstads Energi och Miljö AB
Hemsida: http://www.hem.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Mekaniker till Gällivare

Arbetsgivare / Ort: Norrlands Bil Sverige AB / GÄLLIVARE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Till vår fina verkstad i Gällivare söker vi 2 st mekaniker. I din roll som mekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Viktigast för oss är inte flerårig fordonsteknisk utbildning och erfarenhet utan att du vill arbeta, lära dig och utvecklas tillsammans med oss. Är du teknisk intresserad och har ett bilintresse? Kanske har du ett fritidsintresse att skruva i fordon och lära dig själv? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. C och D-körkort är meriterande.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Maria Israelsson +4697073361

Sänd in CV och personligt brev till [email protected] sista ansökningsdag 1/3

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsgivare
Norrlands Bil Sverige AB
Fordonsvägen 4
98238 GÄLLIVARE
Hemsida: www.norrlandsbil.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker sökes

Arbetsgivare / Ort: Daretorps Bil AB / Tidaholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Daretorps Bil AB söker ny medarbetare

Vi är en fordonsverkstad med fokus på tunga fordon men det förekommer även lätta fordon och jordbruksfordon.


Vi utför utöver service och vanliga reparationer även släckning av besiktnings anmärkningar, rep av generatorer & startmotorer, enklare lackeringar och pressning av hydraulslangar.


Vi söker dig som gillar att skruva och har tidigare erfarenheter av det, klart meriterande att jobbat med tunga fordon innan så kunskap om pneumatik osv finns. Vid lågsäsong och behov kan man även få hjälpa till på ett fastighetsbolag och ett jordbruk


Företaget ligger ca 1mil utanför Tidaholm så körkort och tillgång till bil är ett krav. Fördel med C och CE behörighet.


Är du den vi söker så maila i väg lite info om dig till [email protected] märk med arbetssökande eller likvärdigt


Lämna gärna referenser

Vi tar in ansökningar till 1/3 sedan börjar vi arbetet med att rekrytera

Arbetsgivare
Daretorps Bil AB
Daretorp Snickaretorpet
52200 Tidaholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Wist Last & Buss söker mekaniker till Pajala!

Arbetsgivare / Ort: Wist Last & Buss AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Vi på Wist Last och Buss i Pajala söker nu dig som vill arbeta med tunga fordon och dess påbyggnader i en verkstad med trevliga arbetskamrater! Är du en mekaniker med fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande i grunden, som är ansvarstagande, positiv och har kunden i fokus så kan det vara just dig vi söker. Utöver din erfarenhet ser vi också att du har lägst B-körkort, tyngre behörigheter är dock meriterande, samt att du har god datorvana. Specialistkunskaper, såsom transportkyla eller fordonsel är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och intressant arbete med möjligheter att påverka vår gemensamma utveckling. Läs gärna mer om vårt senaste pilotprojekt med Eldriven tung lastbil: https://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/news/Wist-Magazine/Eldriven-tung-lastbil-utmanar-arktiskt-klimat.html Skift- och kvällsarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.  Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Arbetsgivare
Wist Last & Buss AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Mekaniker last og buss

Arbetsgivare / Ort: Sky Rekruttering
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Gesällbrev
 • maskinmekaniker

Språk
Meriterande
 • Norska

Om jobbet
Informasjon om arbeidsgiver: Vår oppdragsgiver driver et komplett tungbilverksted beliggende sentralt i Tynset, og er et godkjent merkeverksted for Scania og Volvo lastebil og buss. Verkstedet forestår også mekanisk arbeid på andre merker, også på chassis og påbygg, samt utfører skadereparasjoner for forsikringsselskaper. De har fullt utstyr for rammeretting. Bedriften er godkjent av Statens Vegvesen også som PKK-/fartsskriververksted og påbyggerverksted, har alt av teknisk utstyr og verktøy som skal til for å reparere lastebiler og busser og et stort delelager med slite- og servicedeler. Verkstedet har åtte ansatte og er sertifisert av Nemko etter standarden: NS-EN ISO 9001:200. Informasjon om stillingen: - Utføre reparasjoner og service på tunge kjøretøy, tilhengere og påbygg - Være et trygt bindeledd til kundene, og være til hjelp når de trenger det - Bidra til å gjøre hverdagen til kundene bekymringsløs, og skape gode opplevelser - Utføre PKK og kontroll av fartsskriver - Bistå med utførelse av skadereparasjoner Kvalifikasjons- og stillingskrav: - Fagbrev, eller tilsvarende som kan godkjennes som norsk fagbrev for tunge kjøretøy - Relevant erfaring som mekaniker på last og buss - Helst førerkort for klasse CE/DE, eller være villig å skaffe seg det - Interesse for IT som arbeidsverktøy - Nordisk talende og kjennskap til teknisk engelsk - Gjerne erfaring fra PKK Tilbud om å være behjelpelig med å skaffe bolig, dekke intervjureise eller flytting: Etter avtale med arbeidsgiver. Övrigt: Mulighet for vaktjeneste med særskilt godtgjørelse. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag.
Arbetsgivare
Sky Rekruttering
Tel: +4790645997
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servicemekaniker – Lastbilspåbyggnader JOAB Malmö

Arbetsgivare / Ort: Eterni Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
SERVICEMEKANIKER - LASTBILSPÅBYGGNADER JOAB MALMÖ
Är du teknikintresserad, serviceinriktad och har du dessutom arbetat med Hydraulik tidigare? Har du även en nyfikenhet som hjälper dig att se lösningar istället för problem? Då ska du söka denna tjänst idag hos JOAB i Malmö!

ARBETSUPPGIFTER
JOABs verkstad i Malmö har funnits i cirka ett år och utvecklas fortlöpande och behöver just nu förstärkas med ytterligare en servicemekaniker. Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. Detta innebär ett stort fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem. Detta sker främst i deras verkstad men det kan även vara en del servicearbeten ute i fält så resande kan förekomma i tjänsten.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
JOAB söker dig som vill utvecklas tillsammans med enheten i Malmö och vara en del av ett team som värdesätter gemenskap, samarbete och en hög servicenivå. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har ett teknikintresse, är lösningsorienterad och serviceinriktad då du dagligen kommer att vara i kontakt med kunder. Det är önskvärt om du tidigare arbetat med hydraulik och fordonselektronik, service och reparationer av tunga fordon och kranreparationer. Det är meriterande om du arbetat med programmering, innehar C-körkort, travers samt kran-utbildning.

Viktigt för tjänsten:
 • Kunskap och erfarenhet av arbete med hydraulik och fordonselektronik
 • Lösningsorienterad
 • Förändringsbenägen
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • God systemvana
OM TJÄNSTEN
JOAB erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens kommer att tas tillvara och du kommer bli en viktig del av serviceteamet i Malmö och deras fortsatta resa! Tjänsten som Servicemekaniker är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos JOAB som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT OM TJÄNSTEN
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Arbetsgivare
Eterni Sweden AB
Hemsida: www.joab.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Wist Last & Buss söker mekaniker till Uppsala!

Arbetsgivare / Ort: Wist Last & Buss AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Vi på Wist Last och Buss i Uppsala söker nu fler medarbetare som vill arbeta med tunga fordon och dess påbyggnader i en verkstad med trevliga arbetskamrater! Är du en mekaniker med fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande i grunden, som är ansvarstagande, positiv och har kunden i fokus så kan det vara just dig vi söker. Tjänsten som buss- och lastbilsmekaniker innebär ett intressant arbete och för rätt person goda utvecklingsmöjligheter. Utöver din erfarenhet ser vi också att du har lägst B-körkort, tyngre behörigheter är dock meriterande, samt att du har god datorvana. Specialistkunskaper, såsom transportkyla eller fordonsel är meriterande. Skift- och kvällsarbete kan förekomma. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.  Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Arbetsgivare
Wist Last & Buss AB
Ansökan
Ansök senast 2 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker till i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Beskrivning Till vår kund som är en av auktoriserad verkstad för transport- och lastbilar söker vi nu en lastbilsmekaniker. Verkstaden har en god arbetsmiljö och håller en hög standard och gäller verktyg, utrustning och mätinstrument etc. Till verkstaden söker de nu en ytterligare medarbetare då efterfrågan. Du erbjuds förutom en god arbetsmiljö marknadsmässiga villkor, i ett företag där trivsel, bra arbetsmiljö och god kamratskap bland kollegor är viktiga. Arbetsuppgifter Felsökning och reparation / service av fordon. Kvalifikationer Erforderlig utbildning och/eller erfarenhet för att kunna arbeta inom området. Du kan t.ex. arbeta i branschen idag, eller inom närliggande verksamheter såsom reparationer av maskiner eller liknande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Villkor Anställning sker direkt hos vår kund. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om tjänsten och företaget.  Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.
Arbetsgivare
Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 2 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en erfaren bilmekaniker! Kanske är det du?

Arbetsgivare / Ort: Platsa AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Platsa AB är det auktoriserade och personliga rekryteringsföretaget med stort kundfokus och korta kommunikationsvägar. Vi förmedlar ambitiösa och drivna människor till företag och bra arbetsgivare åt våra kandidater. Har du ett stort intresse för fordon och är utbildad fordonsmekaniker? Bra! För kunds räkning söker vi på Platsa AB fordonsmekaniker som brinner för sitt yrke, men som söker sig vidare till nya utmaningar. Vår kund är en auktoriserad bilverkstad och jobbar med världens ledande bilmärken Kia, Hyundai och Mitsubishi. Här får du som bilmekaniker löpande utbildningar för att kunna ge kunden så kvalitativ service som möjligt. Kanske är du helt självgående, eller också är du relativt färsk men med ett stort intresse. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!   Om tjänsten Rollen som bilmekaniker innebär ett varierat arbete med allt i från felsökning, programmering, service och reparationer. Du kommer också utföra orginalservice, bromsbyte, hjulinställningar och motorservice. Det krävs att du är van vid datorer eftersom mycket av arbetet som utförs kräver det. Tjänsten är förlagd dagtid måndag- fredag och sysselsättningsgraden är heltid.    Vem söker vi? Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och som har ett genuint fordonsintresse. Kanske har du jobbat många år som mekaniker och söker dig vidare, eller också är du mer junior. Viktigast för oss är din personlighet, ditt driv och fallenhet. Du förstår vikten av nogrannhet samtidigt som du är effektiv i ditt sätt att arbeta. Du har en positiv inställning och tycker om att utvecklas kompetensmässigt.    Krav Fordonsteknisk utbildning B-körkort Datorvana Obehindrad Svenska i tal och skrift   Meriternade Självgående bilmekaniker  Erfarenhet att jobba med Kia och Hyundai   Start: Omgående Ort: Kungälv   Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan annonsens utgångsdatum.  Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
Platsa AB
Ansökan
Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en lastbilsmekaniker.

Vill du jobba med lätta transportbilar, tunga lastbilar & tunga trailers? Då har vår verkstad jobbet för dig. Vi är auktoriserade för MAN och DAF men jobbar med samtliga märken.

Arbetsgivare
Happyr AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

#jobbjustnu IC Bilservice AB söker fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: Ic Bilservice AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Om jobbet

Arbetsbeskrivning


Som tekniker kommer du att genomföra service, underhåll, felsökning och reparation av bilar upp till 3,5 t. Även AC påfyllning kan förekomma om du har rätt behörighet.


Din Profil


Vi söker dig som vill jobba som biltekniker hos oss och besitter flera års erfarenhet av yrket som tekniker. Du kan även vara nyexaminerad men har en stor vilja och intresse av att lära dig. Du är öppen att jobba med alla märken av bilar nya som äldre, oberoende om det diesel eller bensindrivna motorer mm.

Du ska ha rätt inställning vara punktlig, vara självständig samt kunna fungera i grupp. Vi är ett litet team och då är det extra viktigt att du passar passar in i vårt företag. Har du även vanna av däckverkstad är det fördel då vi har även en däckverkstad som dotterbolag.


Vi erbjuder

Du kommer att bli en viktig resurs för oss och din personliga utveckling inom yrket är viktigt för oss.

 • En trygg och familjär stämmning
 • Friskvård
 • Vidareutbildningar


Om företaget


Vi är en Mekonomen bilverkstad sedan 2012. Under sommaren 2018 fick vi flytta till Flygtstaden- Skallebackavägen 26 .Inom Mekonomen bilverkstad utför vi service och reparationer på alla bilmärken. Vi utför allt från oljeservice till motor och växellådsbyte.


Kontaktuppgifter

IC Bilservice

Skallebackavägen 26

302 41 Halmstad

035-102045

[email protected]


Välkommen med ansökan!

Arbetsgivare
Ic Bilservice AB
Skallebackavägen 26
30241 Halmstad
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sundsvalls Expressbyrå Ab

Arbetsgivare / Ort: Sundsvalls Expressbyrå AB / Älvsjö
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Vi söker en bil-lastbils mekaniker extra/timtid till våran verkstad i Älvsjö som kan jobba dagtid men ibland ochså kväll.


Vi söker någon med erfarenhet som är kanske är pensionär just nu eller som vill jobba extra när tillfälle ges.

Lösnings benägen ,punklig ,noggran är några viktiga punkter för att klara av jobbet så bra som möjligt.

Att vara kunnig samt kunna samarbeta i grupp ser vi som en självklarhet.


Sök tjänsten !

Arbetsgivare
Sundsvalls Expressbyrå AB
Varuvägen 14
12530 Älvsjö
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Söker Personbilsmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Melvin Bil Verkstad Kalmar AB / Kalmar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Vi söker en till bilmekaniker.

Du ska kunna arbeta självständigt vara duktig på felsökning samt att använda diagnosutrustning,

Klara av att byta bromssystem , karosseri arbete, kamrem, koppling, utan några svårigheter,

Arbetsgivare
Melvin Bil Verkstad Kalmar AB
Franska Vägen 23
39356 Kalmar
Hemsida: www.melvinbilverkstad.se
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Ucars Exclusive AB / ESLÖV
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Färdigheter
Meriterande
 • Felsökning
 • bilmekanik

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Presentation av företaget:

#jobbjustnu. I nära tjugo år har Ucars Exclusive AB levererat bilar till nöjda kunder över hela Sverige. I vår nya utställningshall på hela 3000 kvadratmeter försöker vi alltid hålla 300 bilar i lager, just för att du skall kunna hitta din nästa bil! Vi är en av Sveriges största märkesoberoende handlare med inriktning på sport-, cabriolet- och familjebilar! Vår ambition är att med högsta service leverera bilar utifrån våra kunders högt ställda krav och önskemål. Målsättningen är att skapa och förvalta långvariga och återkommande kundrelationer. Vi har även egna serviceverkstäder och täcker in helhetsbehovet kring våra kunders bilägande. Besök gärna vår hemsida för en närmare presentation av företaget. www.ucars.se.

Efter ett fantastiskt 2020 utökar vi nu vår personalstyrka och söker nya talanger till vår anläggning i Eslöv. Vi söker nu ytterligare en Bilmekaniker, gärna med kompetens inom el och felsökning med på marknaden förekommande diagnossystem. Vi söker dig som idag arbetar, eller har erfarenhet av arbete som Bilmekaniker, med erfarenhet. Du känner dig mogen att anta utmaningen som en av flera Bilmekaniker för att axla dom dagliga möjligheterna och utmaningarna i vår verkstad. Vi letar i första hand efter vilja och kompetens. Beskrivning av tjänsten:


Ucars söker nu ytterligare en Bilmekaniker med ansvar för omgående anställning. Du blir en av flera kompetenta Bilmekaniker hos Ucars som kommer att ansvara för inbytestester, reparationer, service samt leveranskontroller. Våra kunder har högt ställda krav, och detta måste också avspeglas av dig som anställd. Dina egenskaper:

- Kunnig i felsökning med diagnossystem samt inom el.

- Ansvar för ditt arbete, inte släppa något halvfärdigt.

- Vänlig mot kunderna, ett leende på läpparna.

- Stresstålig.

- Självgående, ta egna initiativ med egen inre motor.


Dataskydd vid ansökan om arbete

Ucars Exclusive AB är registeransvarig för den personliga information du lämnar in i din ansökan genom arbetsformedlingen.se. För mer information om vår policy för Dataskydd, läs på www.ucars.se, samt informationen nedan.

När du ansöker om ett arbete hos Ucars Exclusive AB via arbetsformedlingen.se, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella bilagor. Vi kan komma att dela din ansökan med de anställda inom Ucars Exclusive AB som är inblandade i rekrytering.

Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 6 månader i det fall ansökan inte leder till en anställning.

Genom att skicka in din ansökan med dina personuppgifter till oss har du:

- Läst, förstått och accepterat ovanstående del av vår Policy gällande Dataskydd med hänsyn till anställning, samt tagit del av och förstått vår Policy for Dataskydd på www.ucars.se.


- Godkänt att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uppgifter kan leda till att din ansökan avslås alternativt, till din senare uppsägning.


- Gett ditt samtycke till behandlingen av den inlämnade och senare samlade informationen.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Ucars Exclusive AB
TRANSPORTVÄGEN 25
24138 ESLÖV
Hemsida: www.ucars.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Saras Bilverkstad / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Om jobbet

Vi söker en driven och nyfiken bilmekaniker till vår bilverkstad i Halmstad. Vi söker dog som är tekniskt kunnig, sätta kunden och servicen i centrum, skapa långsiktiga kundrelationer genom ett väl bemötande och ett väl utfört arbete.

Den tjänsten kan betyda allt från: service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och flera andra slags av de flesta märkena.


Kvalifikationer:


• Ett stort teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• En bra erfarenhet av arbete som fordonstekniker

• Administrativ förmåga och viss datorvana

• Ett gott kundbemötande


Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt, har en samarbetsförmåga och kan även arbete under tidspress. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, noggrann villig att utvecklas o inte rädd för att jobba så är du välkommen att söka tjänsten.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Saras Bilverkstad
Larsfridsvägen 3
30250 Halmstad
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker och datasystem kunnig till lastbilar

Arbetsgivare / Ort: Botkyrka Bilverkstad Center AB / NORSBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Nu söker vi dig som har lång erfarenhet av reparation av lastbilar samt med kunskap om lastbilars datasystem och programmering.

Du ska ha arbetat praktiskt med ovanstående och vara helt självgående.

Arbetsgivare
Botkyrka Bilverkstad Center AB
KUMLA GÅRDSVÄG 33
14563 NORSBORG
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker till Toveks Lastbilar i Uddevalla

Arbetsgivare / Ort: Toveks Lastbilar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Är du en utbildad mekaniker som skulle vilja prova på att meka med lastbilar? Eller har du flera års erfarenhet av att skruva och vill ta nästa steg i din karriär? Oavsett är du så välkommen att söka jobbet som lastbilsmekaniker hos oss nu när vi söker vår nästa kollega. Vi på Toveks Lastbilar är en av Sveriges största återförsäljare för Scania och för oss är vår personal vår framgångsfaktor och där kommer du in i bilden. När du jobbar hos oss så kommer du att arbeta med ett av Sveriges ledande lastbilmärken. Detta ställer krav på dig och oss som verkstad och du kommer därför att erbjudas vidareutbildning under hela din anställning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och driv för att utvecklas inom yrket. En vanlig arbetsdag består av varierande arbeten med olika arbetsuppgifter beroende på vilka bilar som väntar på din service. Du får arbeta med den senaste tekniken och med moderna verktyg, allt för att kunna hantera dagens lastbilar. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för lastbilar och ny teknik, dig som vill lära dig nya saker och som verkligen vill jobba hos oss i vår moderna verkstad. Det är meriterande om du har en relevant utbildning och har flera års erfarenhet av fordonsreparationer och felsökning. Som person tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll, gärna från lastbilsbranschen. Du har goda tekniska kunskaper och är en van datoranvändare. Våra ledord på Toveks Lastbilar är ”Hela vägen” och det innebär för oss att vi är där för våra kunder hela vägen. Vi ser det som en självklarhet att du är serviceinriktad och med ett öga för kundens bästa. Har du tidigare erfarenhet från lastbilsbranschen så är det meriterande. Tycker du att det här låter intressant så ser vi fram emot att läsa din ansökan och förhoppningsvis prata mer om dig och om oss och rollen. Kort om oss då! Toveks Lastbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare för Scania. I företaget är vi idag ca 120 anställda. Miljö och kvalitet är viktigt för oss och vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vårt mål är att alla kunder skall vara nöjda med oss som leverantör. Toveks Lastbilar är en del av Toveks-koncernen som finns representerat på 17 orter i sydvästra Sverige. Tillträde: snarast, med hänsyn till uppsägningstid Omfattning: heltid Var gärna snabb in med din ansökan, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
Arbetsgivare
Toveks Lastbilar AB
Hemsida: https://toveksbil.se/lastbilar/
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker

Arbetsgivare / Ort: STK Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Bulgariska
 • Makedonska

Om jobbet

Lastbilsmekaniker söker för heltids anställning. Ska kunna utföra lastbilsreparationer med servicebil på väg.

Arbetsgivare
STK Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Bilhuset i Stockholm AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Bilkompaniet Uppsala söker en mekaniker för lättare service av bilar. Ingen erfarenhet krävs. Lön och tider enliogt överenskommelse.

Arbetsgivare
Bilhuset i Stockholm AB
Kungsgatan 78
75341 Uppsala
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonsmekaniker/bilmekaniker, lastbilmekaniker sökes.

Arbetsgivare / Ort: E4 Motor i Härnösand AB / Härnösand
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Fordonsmekaniker / Bilmekaniker/ Lastbilsmekaniker sökes.


E4 Motor AB söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har erfarenhet som bilmekaniker, fordonsmekaniker, lastbilsmekaniker eller liknande.

Som kan jobba självgående.


Brinner du för teknik, mekanik och bilar och vill utvecklas i ditt arbete är du just den person vi söker.


Vi på E4 Motor har arbetat med reparationer av fordon sedan 1992. En komplett verkstad med allt under samma tak & har en lång erfarenhet med hög kompetensnivå. vi fixar de mesta.


Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på person och transportbilar av olika märken.

Vi är även en lastbilsverkstad samt reparerar traktorer/ entreprenadmaskiner, som vi gärna vill att du har erfarenhet av.


Vi söker dig som kan arbeta både självständigt och i grupp för ett arbete i en verkstad med erfarna medarbetare.


Vi vill gärna se att du har goda kunskaper i användning av dator och diagnostiseringsverktyg, samt goda kunskaper i svenska och engelska.

El kunnighet är en merit.


B-körkort är ett måste föra att kunna utföra det arbete som krävs.


Som medarbetare hos oss förväntar vi oss att du är serviceinriktad, självgående, ansvarsfull, passar tider och god förståelse för hur rutiner och arbetsuppgifterna bör utföras i en verkstad, vara lyhörd och har förmåga att möta våra kunder på ett sådant sätt att de kommer tillbaka till oss.


För att lyckas i rollen har du ett teknisk kunnande och ett stort bilintresse. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet.


Vi tar emot ansökningar löpande söker 1 alt 2 tjänster


Tjänsten kommer tillsättas få fort vi hittat en som passar in i vårt team.


Känner du att du att du vill jobba hos oss på E4 Motor så skicka in din ansökan till oss, ring , eller kom upp på ett besök.
Arbetsgivare
E4 Motor i Härnösand AB
Saltviksvägen 5
87154 Härnösand
Hemsida: www.e4motor.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Reparatörer - Tunga Fordon

Arbetsgivare / Ort: Jobbs On Sweden AB / Älvsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Gillar du att skruva på entreprenadmaskiner? Då har vi ett jobb till dig!

EMS Group söker reparatörer till vår verkstad i Sollentuna! Vi är en organisation som är tillräckligt stor för att ha resurser att satsa på sina medarbetare, men ändå så liten att du syns, hörs och förväntas bidra till vår gemensamma utveckling. På EMS Group uppmärksammas och premieras goda och kundorienterade prestationer, vilket ger dig som medarbetare goda möjligheter att påverka både din lön och egen utveckling.

Arbetsuppgifter

 • Felsökning av entreprenadmaskiner inom elektronik, mekanik och hydraulik
 • Utföra reparationer och service av entreprenadmaskiner
 • Mekanisk bearbetning/svetsning
 • Dokumentera, skriva arbets- och servicerapporter
 • Montera tillbehör och extrautrustning på nya entreprenadmaskiner

Yrkesmässiga kriterier

 • Erfarenhet av reparation och underhåll av entreprenadmaskiner
 • Minst tre års erfarenhet inom felsökning av mekanik och elektronik
 • Heta arbeten
 • B-körkort
 • Truckkort, meriterande
 • Teknisk eller mekanisk utbildning är meriterande men inte ett krav

Personliga egenskaper

Förtroendeingivande, positiv och prestigelös med stor ansvarskänsla. Du är effektiv och lösningsorienterad.

Välkommen med din ansökan!

Ytterligare information

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Armin Tankovic på [email protected]

Arbetsgivare
Jobbs On Sweden AB
Varuvägen 9
12530 Älvsjö
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu flera erfarna fordonstekniker för rekrytering till en av våra kunder i Sunne. Arbetsuppgifter: Felsökning inom el och hydrualik, reparation av el, hydraulik & mekanik, lagerbyte, viss svetsning och övrigt verkstadsarbete. Resor förekommer i jobbet. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Din profil Krav: Minst 5 års erfarenhet av tyngre maskiner. Önskvärt 3-årig fordonsmekanikerutbildning. B-körkort Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker Mercedes-Benz Lastbilar

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Om rollen Nu söker vi en fordonstekniker till vår transport- och lastbilsanläggning på Hedin Bil i Helsingborg. Som fordonstekniker hos oss kommer du att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten mot Mercedes-Benz lastbilar. Du kommer även att arbeta med kundservice och kundbemötande, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som fordonstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Du kommer att arbeta på en utav Europas modernaste och mest fullutrustade last- och transportbilsanläggningar på hela 5 500 m2 - ytan är fördelad på 2 000 m2 bilhall och 2 850 m2 verkstad/reservdelar. Vår verkstad är således utrustad med alla moderna hjälpmedel som du behöver för att lösa dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Anläggningen har både dag- och kvällsskift och du har själv möjlighet att vara med och påverka huruvida du önskar att arbeta.  Din profil Fordonsteknisk utbildning Tidigare erfarenhet som fordonstekniker och gärna med arbete mot lastbilar B-körkort, C-körkort är meriterande God datorvana Goda kunskaper i engelska Som person är du praktiskt lagd och en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du är ansvarstagande och noggrann i ditt yrkesutövande. Du har inga problem med att arbeta självständigt men är samtidigt en självklar lagspelare där du kan bidra med dina goda kunskaper inom området. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.   Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Forze AB / KALMAR
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Färdigheter
Krav
 • Felsökning
 • bilmekanik
Meriterande
 • Bilmärkespecialisering

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Forze AB utökar nu vår personalstyrka i vår fordonsverkstad med en bilmekaniker. Vi söker dig som har erfarenhet som bilmekaniker och som är nyfiken på nya utmaningar och vill utvecklas i din arbetsroll.


Din roll blir att arbeta som bilmekaniker med begagnade bilar samt Subaru. Du kommer att få genomgå utbildningar inom Subaru och Autoexperten samt utvecklingsmöjligheter finns med kompetensutveckling inom märkena Polaris, Can-Am och Sea-doo. Vår fordonsverkstad uppfyller kriterierna för Godkänd Bilverkstad och vi ställer därmed höga krav på dessa regler och rutiner tillämpas i arbetet.


Vi ser fram emot att Du blir vår nästa kollega!Forze AB säljer, köper och byter begagnade bilar och motorfordon samt har en fordonsverkstad som är ansluten till Autoexperten.


Vi är återförsäljare av Subaru bilar, Polaris ATV & UTV, Sea-Doo vattenskotrar och Can-Am ATV & SSV och vår fordonsverkstad är därmed auktoriserad för dessa märken.Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse men tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning 6 månader.


Arbetsgivare
Forze AB
ODALVÄGEN 1
39243 KALMAR
Hemsida: www.forze.nu
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Entreprenadmaskins mekaniker

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
På uppdrag från en av våra kunder i Staffanstorp söker vi nu erfarna mekaniker med stor vana av att skruva på Tunga fordon. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med bland annat - Service - Underhåll - Montering av detaljer till nya maskiner - Reparationer Av entreprenadmaskiner iverkstad men även ute på fältet hos kund. Din bakgrund/Dina egenskaper Du har erfarenhet av entreprenadmaskiner, lastbilar eller lantbruksmaskiner. Du är strukturerad, disciplinerad, effektiv och har goda kunskaper av hydraulik. Du är duktig på att felsöka och hitta lösningar. Du är en lagspelare och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Körkort är ett krav. Information och kontakt Din anställning börjar hos Wikan där sen tanken att övergå i anställning hos kunden. Urval görs löpande så sök omgående. Arbetet är vardagar 07:00-16:00 Måndag - Fredag För mer information kontakta Johan Persson 046-5408593. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Motor Trend söker Fordonstekniker till Skene

Arbetsgivare / Ort: Motor Trend AB / SKENE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Skene. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid.

Frågor besvaras av regional verkstadschef Fredrik Bengtsson på telefon 035-20 20 402 eller mejl [email protected] Din ansökan skickar du senast 7 mars 2021 till [email protected] Märk ansökan med ”Fordonstekniker Skene”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Arbetsgivare
Motor Trend AB
Redskapsgatan 1
51162 SKENE
Hemsida: www.motortrend.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren bilmekaniker / fordonstekniker /personbilsmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Med Hela Resan AB / Sigtuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

#jobbjustnu


Med Hela Resan AB är ett företag som ligger i Sigtuna kommun.

Folketsbilverkstad är en del av företaget med reparation av personbilar, hjulskifte, polering samt bilhandel och andra service.


Vi har tre anställda på vår bilverkstad och vi söker en till anställd som måste vara en erfaren bilmekaniker och kan utföra olika slags av bil diagnos samt byte av kamrem ,motor, kamkedja med flera arbetsuppgifter inom rollen som bilmekaniker.


Vår arbetstider är 40 timma/vecka enligt ett schema. Vi har öppet:

Mån - fre kl. 9.00-18.00

Lör: kl. 10.00-16.00


vi har öppet även på helger och

helg arbeten kan förekomma enligt schema.Skicka ditt CV och personligt brev till:

[email protected]

Arbetsgivare
Med Hela Resan AB
Skyttegatan 8
19332 Sigtuna
Hemsida: www.folketsbilverkstad.com
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Maskinmekaniker sökes till rentalföretag

Arbetsgivare / Ort: Prowork Bemanning AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Nu söker vi en Mekaniker till vår kund i Spånga

Vår kund är en av de ledande maskinuthyrarna i Norra Europa och finns etablerade i 6 olika länder. De hyr ut teknisk utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar bland annat bomliftar, saxliftar, grävmaskiner, hjullastare och handverktyg. De är belägna i Spånga och söker nu en Mekaniker till deras team.

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba som mekaniker och främst med byggmaskiner. Vår kund är verksamma inom maskinuthyrningssektorn och jobbar med olika typer av byggmaskiner. Ditt jobb kommer att vara att ta serva, underhålla och reparera maskinerna när de kommer tillbaka till verkstaden samt att åka ut till kunder och reparera maskiner på plats.

Om dig

Vi söker dig med god teknisk kunskap kring maskiner och byggutrustning. Gärna att du jobbat 2-3 år som mekaniker tidigare, gärna med lastbilar eller byggmaskiner. Det viktigaste är att du har hög kompetens gällande vår kunds utrustning. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund – gärna av byggmaskiner, liftar, maskiner eller annat. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med service och underhåll av större byggmaskiner, därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

Krav

 • B-körkort
 • 2-3 års erfarenhet av jobb med maskiner
 • Erfarenhet utav hydraulik och el.

Meriterande

 • Erfarenhet av jobb med liftar, kranar och större byggmaskiner.

Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag på [email protected]! Vid ytterligare frågor ring Michelle på 072-969 85 85. Alla ansökningar går via Prowork, men du blir direkt anställd hos vår kund som valt att samarbeta med Prowork i den här rekryteringsprocessen. Ansökningarna kommer att behandlas efter julledigheten.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Arbetsgivare
Prowork Bemanning AB
11345 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastvagnsmekaniker till Kristianstads Automobil

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
2019/2020 blev Kristianstads Automobil Lastvagnar Sveriges mest framgångsrika återförsäljare. Skulle du vilja arbeta för ett företag med hög kundnöjdhet, ett tydligt kundfokus och med ett av världens starkaste varumärken inom transportsektorn i ryggen? Då bör du söka tjänsten som lastvagnsmekaniker! Om företaget Kristianstads Automobil Lastvagnar AB är ett helägt dotterbolag till Kristianstads Automobil AB. Bolaget startades redan 1932 med försäljning av Volvo personbilar och lastvagnar. Fram till 2004 drevs verksamheterna i gemensam fastighet i Hammar. Sedan hösten 2004 finns lastvagnsrörelsen i större och modernare lokaler i Öllsjö industriområde. Bolaget har 20 anställda och erbjuder försäljning av nya och begagnade lastvagnar, reservdelar och tillbehör, fullserviceverkstad för lastvagnar och bussar, smörjservice samt tvättanläggning som är tillgänglig dygnet runt med Volvo lastbilskort. VD är Fredrik Skanse. Läs mer om oss på www.kristianstadsautomobil.se Vi är inne i en expansiv fas där vi behöver förstärka vår serviceverkstad med en erfaren lastvagnsmekaniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Dina arbetsuppgifter Som lastvagnsmekaniker arbetar du med service, felsökning, reparationer och problemlösning i vår moderna och fullutrustade serviceverkstad. Du kommer ingå i ett team med 12 andra mekaniker. En del servicearbeten kan ske ute på fältet. I verkstaden tillämpar vi LEAN-principer vad gäller ordning och reda. Våra medarbetare har en god kommunikation och ett tätt samarbete, där en del av informationsflödet sker via veckomöten. Vi arbetar i affärssystemet GDS. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker tjänsten som lastvagnsmekaniker har en fordonsteknisk utbildning i botten och har därefter hunnit arbeta några år som mekaniker på tunga fordon. Du har en god datorvana och meriterande är om du har kunskaper i något affärssystem. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du har ett högt kundfokus, är alltid serviceinriktad, positiv och hjälpsam, samtidigt som du har ett brinnande intresse för problemlösning och tunga fordon. Du tar eget ansvar och vill ständigt lämna ifrån dig jobb som håller en hög kvalitet. Du kommunicerar väl med såväl kunder som kollegor. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Har du även C- eller CE-kort är det ett plus. Information och kontakt Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Kristianstads Automobil Lastvagnar och tillsättning sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Öllsjö, strax utanför Kristianstad. Arbetstiden är dagtid, 07.15-16.00 måndag-fredag. Lön och övriga villkor är enligt kollektivavtal. Kristianstads Automobil vidareutbildar ständigt sina medarbetare och vill ligga i framkant vad gäller både kompetens och kundfokus. Välkommen att söka tjänsten snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 8 mars. Du söker tjänsten via www.wikan.se. Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08. Om Wikan Personal Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker/Tekniker sökes

Arbetsgivare / Ort: Autocenter i Lund AB / LUND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi är en Mekonomen Bilverkstad som servar de flesta bilmärken.


#jobbjustnuSom en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv.


Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enklare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.


Är bilar ditt stora intresse? Är du noggrann och effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor – i så fall kommer du att trivas hos oss!

Vi på Linero Bilservice söker nu en ny mekaniker till vårt gäng!Vi är en Mekonomen verkstad som utför service, reparationer och felsökningar på alla bilmärke.

När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Du har en positiv inställning till arbetet, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du behärskar även felsökning och bilelektronik.

Du ska ha minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Du ska dock ha ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse, och villig till att utvecklas, en fordonsteknisk utbildning i botten samt minst B-körkort. Förutom detta så ska du kunna prata och förstå svenska i tal och skrift flytande.


Meriterande är om du har erfarenhet av Fiat ( postens bilar )


Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.

Är du den vi söker så tveka inte att skicka CV och ett personligt brev.

Vi behandlar ansökningar löpande.

Arbetsgivare
Autocenter i Lund AB
KALKSTENSVÄGEN 20
22478 LUND
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonstekniker 2021 Audi

Arbetsgivare / Ort: Ls Jobbet AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Söderbergs Personbilar söker nu tekniker till en av våra verkstäder.

Vi har en modern fordonsverkstad där vi arbetar med Audi. Hit söker vi en tekniker.

God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.

Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.

Vi söker: Tekniker med några års erfarenhet, gärna av felsökningsarbeten.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav

 • Fordonsutbildning
 • B-körkort

Meriterande

 • Branscherfarenhet


Om arbetsgivaren - Söderbergs Bil

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Arbetsgivare
Ls Jobbet AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker Skara

Arbetsgivare / Ort: Finnvedens Lastvagnar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda. Läs mer på www.finnvedenslast.se. Vill du arbeta med det största och det bästa? Det får du göra hos oss varje dag. Du får utöver det kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker. Vi är ett tryggt team med högt engagemang och söker dig som precis som vi alltid har kunden och kvalitet i fokus. Ta chansen att bli en av oss! Vem är du? Du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om vi får önska något så har du minst ett par års erfarenhet i yrket. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Råkar du på det dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Du är för övrigt en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer.    Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Bengt-Inge Larm, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån, tfn: 0511-67833.   Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Arbetsgivare
Finnvedens Lastvagnar AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: TIKK TAKK TIME SWEDEN AB / GÄVLE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

TIKK TAKK TIME SWEDEN AB

Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär! På kunds uppdrag rekryterar vi nu en fordonstekniker.

Med nyöppnade lokaler på Ersbo industriområde söker nu Gävle Fordonsteknik AB ytterligare personal att stärka upp sitt redan kompetenta team med. Verkstaden ingår i den nationellt mycket väletablerade kedjan Autoexperten. Som fordonstekniker på Autoexperten kommer du arbeta i ett mindre team där kvalité, teamwork och ständig utveckling står i fokus. Extra betydelsefullt är dina personliga egenskaper som gör att du och dina kollegor kommer att trivas tillsammans på arbetsplatsen.

Verkstaden är kvalitétsäkrad med anslutning till Kontrollerad Bilverkstad (KBV).


Vi söker:

-Dig med goda kunskaper på felsökning, diagnostisering samt förståelse för elscheman

-Dig med relevant utbildning för brett arbete som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

-Dig med erfarenhet av servicearbeten på person- och transportbilar

-Dig som sätter stolthet i att alltid vara noggrann och leverera service och kvalité

-Dig som är flexibel och har lätt att ta till sig nya instruktioner då arbetsordrar kan variera mellan olika typ av jobb och bilmärken

-En lagspelare som vill ingå i vårt härliga team!


Kan du vara den vi söker? Tveka inte att skicka en ansökan! Rekryteringen pågår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansvarig rekryterare

Jonas Tidsjö

070-813 33 93

Arbetsgivare
TIKK TAKK TIME SWEDEN AB
Ersbogatan 23
80293 GÄVLE
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker Vetlanda

Arbetsgivare / Ort: Finnvedens Lastvagnar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda. Läs mer på www.finnvedenslast.se. Vill du arbeta med det största och det bästa? Det får du göra hos oss varje dag. Du får utöver det kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker. Vi är ett tryggt team med högt engagemang och söker dig som precis som vi alltid har kunden och kvalitet i fokus. Ta chansen att bli en av oss! Vem är du? Du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om vi får önska något så har du minst ett par års erfarenhet i yrket. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Råkar du på det dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Du är för övrigt en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer.    Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Hans-Jörgen Nilsson, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån, tfn: 038359634.   Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Arbetsgivare
Finnvedens Lastvagnar AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker Trucks Veho Bil Sverige AB-Gävle

Arbetsgivare / Ort: Veho Bil Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Du kommer att arbeta med  På vår nya Veho Trucks anläggning i Gävle får du på verkstaden arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer av Mercedes-Benz lastbilar. Vem du är  Vi vill att du som söker denna tjänst har Dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket inom lastbil eller buss Fordonsteknisk utbildning C-körkort Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, socialoch positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.  Vi erbjuder dig  Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där vi jobbar i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss   Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningarför våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystemmen också andra förmåner såsom friskvårdsbidragoch olika former av rabatter vid köp av bilmed mera. Vi har också ett samarbete med Great Place To Workdär vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.  Vi ser fram emot din ansökan.  Läs mer om oss som arbetsgivare: https://www.vehobil.se/veho-bil-som-arbetsgivare/
Arbetsgivare
Veho Bil Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker / Fordonstekniker till Mobility Motors

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mobility Motors. Om företaget: Mobility Motors Sweden AB är verksam i Sverige som återförsäljare för Nissan person- och Transportbilar vid fyra fullserviceanläggningar belägna i Bromma, Sätra, Malmö och Lund. Hos Mobility Motors får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Trots företagets storlek så är det alltid en familjär ton medarbetare emellan och mycket samarbete mellan de fyra anläggningarna. Arbetsuppgifter: Som bilmekaniker på Mobility Motors är det viktigt att alltid leverera kvalitetskänsla till kunderna. Du kommer att arbeta på den nyöppnade anläggningen i Lund med ett härligt team av flera duktiga mekaniker, tekniker och servicerådgivare. Som mekaniker arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar på alla bilmärken. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Fordonsteknisk utbildning • Erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker med både felsökning och servicearbeten på person och transportbilar • Förståelse för el-scheman vid elektronisk felsökning då du kommer arbeta en del med diagnostisering • Erfarenhet av att arbeta i en allbilsverkstad är meriterande • Svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort Som person är du noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete och det du levererar. Du har en god känsla för service och trivs att arbeta i en miljö som präglas av både högt tempo och högt i tak. Då arbetsordrar kan variera beroende på bilmärke och behov av service och felsökning är det viktigt att du är flexibel samt har lätt för att ta till dig nya instruktioner och arbetsuppgifter. Självklart vill du också vara med och bidra till den härliga team-känslan och ser dig själv som en lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra med en positiv inställning. Övrig information: Start: I mitten av mars Plats: Lund Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: mekaniker, bilmekaniker, fordonsmekaniker, fordonstekniker, fordonsteknik, diagnosmekaniker, felsökning, kopplingsschema, Lund, heltid
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker/Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Fullerö Bilvårdscenter AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Färdigheter
Meriterande
 • Felsökning
 • bilmekanik
 • Bilelektronik
 • Rekonditionering

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska
 • Persiska (Farsi)

Om jobbet

Vi på Fullerö Bilvårdscenter söker nu tekniker till vår verkstad.

Vi har en modern fordonsverkstad där vi arbetar med dem flesta bil märke. Hit söker vi en tekniker.

God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.


Vi söker: Tekniker med några års erfarenhet, gärna av felsökningsarbeten.

I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.


Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning.Varmt välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Fullerö Bilvårdscenter AB
Fullerö Backe 115 B
75594 Uppsala
Hemsida: www.fullerobilvard.se
Ansökan
Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfarna bilmekaniker sökes

Arbetsgivare / Ort: MechnGo AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu är vi på jakt efter erfarna bilmekaniker. Vi erbjuder våra kunder service och reparationer av deras bilar hemma hos dem eller vid deras kontor. Det innebär att man kommer få köra till kunderna med sin egen bil, för att fixa deras bilar.


Fördelen med att jobba för oss:

Du tjänar mer genom att jobba för oss än hos de flesta bilverkstäderna.

Flexibelt schema - du bestämmer själv när du vill jobba och vilka arbetspass du vill ta.

Ingen chef som flåsar dig i nacken.


Viktiga egenskaper är att man är servicemedveten, noggrann och flexibel.


Kravprofil:

B-körkort och tillgång till egen bil

Åtminstone 5 års erfarenhet

Kundserviceorienterad

En fördel om man har egen utrustning


Arbetsgivare
MechnGo AB
Ansökan
Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker sökes omgående till Västerås

Arbetsgivare / Ort: Meca Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse • Dokumenterad relevant utbildning • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker • God administrativ förmåga och datorvana • Goda kommunikativa egenskaper • Ett gott kundbemötande Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Personuppgiftshantering Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar. Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA. Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid. Läs mer om oss på meca.se
Arbetsgivare
Meca Sweden AB
Hemsida: http://www.meca.se/
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker sökes omgående till Köping

Arbetsgivare / Ort: Meca Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse • Dokumenterad relevant utbildning • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker • God administrativ förmåga och datorvana • Goda kommunikativa egenskaper • Ett gott kundbemötande Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Personuppgiftshantering Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar. Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA. Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid. Läs mer om oss på meca.se
Arbetsgivare
Meca Sweden AB
Hemsida: http://www.meca.se/
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Personbilsmekaniker till Volkswagen Värmdö

Arbetsgivare / Ort: Din Bil Sverige AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Första juli 2019 öppnade Volkswagen Stockholm sin åttonde anläggning på Värmdö och vi utökar nu vårt team med ytterligare en mekaniker. Här får du möjlighet att bidra och tillsammans med oss driva anläggningen framåt.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

På Volkswagen Värmdö är vi totalt ett team 16 medarbetare. Inom servicemarknad på anläggningen är vi fem mekaniker, två servicerådgivare samt en reservdelsman.

Det centrala i rollen som mekaniker innebär att bemöta våra kunders krav och förväntningar genom att utföra service, underhåll, felsökningar och reparationer. Tillsammans med ditt team har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla uppsatta mål och även säkerställa en utomordentlig kundnöjdhet.

En annan viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en trivsam och fungerande arbetsplats.

Kvalifikationer

Du som söker har tre-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör också ha minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Har du arbetat som mekaniker inom våra märken är det meriterande, dock inget krav.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du känner dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt att du har god data- och systemvana. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Systemkunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper

Du som söker har ett starkt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du har förmåga att hantera perioder med högt arbetstempo och förhåller dig alltid till våra uppsatta rutiner och processer.

Du är en lagspelare, med humor och positiv inställning som hjälper till att höja teamkänslan. Då vi är ett relativt litet team är det viktigt att du är prestigelös och att det är en självklarhet för dig att vi tillsammans arbetar för att nå anläggningens mål och att vi därför stöttar och hjälper varandra när det behövs.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 14 mars.

Rekryterande chef, Kimmo Virkkunen

Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Arbetsgivare
Din Bil Sverige AB
HAMMARBY FABRIKSVÄG 45
12008 STOCKHOLM
Hemsida: dinbil.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Om rollen  Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.   Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är KIA & Nissan . Din profil   Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.   Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.   Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.    B- körkort är ett krav.  Vi erbjuder  Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.   Välkommen med din ansökan!   Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior Lastbilsmekaniker till STS

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Om tjänsten Som lastbilsmekaniker tillhör du STS verksamhet i Luleå. Du ingår i ett verkstadslag som tillsammans utför underhåll och reparationer av lastbilar, MAN och DAF. I tjänsten kommer du att genomföra fordonsspecifika utbildningar för att bli certifierad mekaniker mot MAN och DAF. Tjänsten som Lastbilsmekaniker är en tillsvidareanställning med löpande tillsättning, vänta inte med din ansökan. Om dig Vi söker dig som är utbildad mekaniker med erfarenhet av underhåll av tunga fordon. Du gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du är självgående i ditt arbete och  bidrar till en god arbetsmiljö i gruppen. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus, du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team. Erfarenhet av felsökning och reparation av lastbilar är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. STS Sydhamnens Trailer Service AB STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Lastbilsmekaniker, mekaniker, underhåll, Luleå, STS, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker med goda kunskaper inom felsökning och diagnostisering

Arbetsgivare / Ort: TIKK TAKK TIME SWEDEN AB / GÄVLE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

TIKK TAKK TIME SWEDEN AB

Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär! På kunds uppdrag rekryterar vi nu en fordonstekniker.

Med nyöppnade lokaler på Ersbo industriområde söker nu Gävle Fordonsteknik AB ytterligare personal att stärka upp sitt redan kompetenta team med. Verkstaden ingår i den nationellt väletablerade kedjan Autoexperten. Som fordonstekniker på Autoexperten kommer du arbeta i ett mindre team där kvalité, teamwork och ständig utveckling står i fokus. Extra betydelsefullt är dina personliga egenskaper som gör att du och dina kollegor kommer att trivas tillsammans på arbetsplatsen. Här finns en stor möjlighet att själv påverka arbetssättet och sin egen situation på verkstaden.

Verkstaden är kvalitétsäkrad med anslutning till Kontrollerad Bilverkstad (KBV).


Vi söker:

-Dig med goda kunskaper på felsökning och diagnostisering

-Dig med förståelse för elscheman

-Dig med kompetens för att utföra service och reparationer på många olika bilmärken

-Dig med erfarenhet av servicearbeten på person- och transportbilar

-Dig som är noggrann och professionell i din roll som Fordonstekniker


Kan du vara den vi söker? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Ansvarig rekryterare

Jonas Tidsjö, 070-813 33 93

Arbetsgivare
TIKK TAKK TIME SWEDEN AB
Ersbogatan 23
80293 GÄVLE
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en mekaniker till vår verkstad i Enköping

Arbetsgivare / Ort: Volvo Truck Center Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

På Volvo Truck Center i Enköping arbetar idag 9 personer i olika roller och verksamheter. Vi driver såväl verkstad som reservdelsförsäljning och försäljning av lastbilar.

I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva både lastbilar och påbyggnationer samt efterfordon.

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker. Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande.

Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Stefan Lindquist på tel 0171-416530 eller e-post: [email protected] Fackligt ombud är Daniel Hellmark för IF Metall, tfn 08-553 038 48

Välkommen med din ansökan med e-post till: [email protected]

I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Mekaniker Enköping”.

Sista ansökningsdag är den 14 mars.


Arbetsgivare
Volvo Truck Center Sweden AB
Hemsida: www.volvotruckcenter.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.