På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lastbilsmekaniker
Spela filmen

Lastbilsmekaniker

14 Lediga jobb

Lastbilstekniker till Linköping

Arbetsgivare / Ort: Ls Jobbet AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (1 månad 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet

Engströms Lastbilar AB är en auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar med anläggningar i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Vårt mål är att erbjuda våra kunder kompletta serviceanläggningar nära kunden med hög kunskapsnivå i alla led, för att kunden ska få ett så effektivt fordonsnyttjande som möjligt till lägsta kostnad. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 140001.

Vill du satsa på dig själv? Anta utmaningen att göra din karriärresa hos oss på Engströms! Vill du satsa på oss så kan vi lova att vi satsar på dig! Vi är stolta över våra välutbildade och engagerade tekniker och lägger stort värde vid din kompetens och framtida komptensutveckling. Just nu söker vi en lastbilstekniker till vår verkstad i Linköping. Ta chansen att arbeta med ett av branschens största varumärke i ett stabilt och tryggt företag.

Som tekniker hos oss ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar och bussar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort, saknar du C behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan idag! Sista ansökan är 27 november men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du vår Servicechef Daniel Mistrén tel. 013-255021.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Engströms AB

Engströms är en privatägd företagsgrupp som drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.

Arbetsgivare
Ls Jobbet AB
Ansökan
Ansök senast 27 November (1 månad 26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fält och Verkstadsmekaniker till tunga fordon

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
På uppdrag från en av våra kunder i Staffanstorp söker vi nu Duktiga mekaniker med stor vana av att meka på Tunga fordon. Dina arbetsuppgifter Service, underhåll och reparationer av entreprenadmaskiner. Akuta reparationer hos kunder. Din bakgrund/Dina egenskaper Du har erfarenhet av entreprenadmaskiner, lastbilar eller lantbruksmaskiner. Du är strukturerad, disciplinerad, effektiv och har goda kunskaper av hydraulik. Du är duktig på att felsöka och hitta lösningar. Du är en lagspelare och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Körkort är ett krav. Information och kontakt Urval görs löpande så sök omgående. Arbetet är vardagar 07:00-16:00 För mer information kontakta Johan Persson 046-5408593. Om Wikan Personal Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 24 January (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker Trucks Veho Bil Sverige AB-Malmö

Arbetsgivare / Ort: Veho Bil Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Du kommer att arbeta med På vår nybyggda anläggning i Malmö får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Du kommer att tillsammans med dina kollegor få möjligheten vara med och starta upp en ny verksamhet för Veho Bil inom lastbilssegmentet i Malmö. Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer av Mercedes-Benz lastbilar. Vem du är Vi vill att du som söker denna tjänst har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket som lastbil eller bussmekaniker. Erfarenhet från Mercedes-Benz är mycket meriterande. Du har innehar C-körkort. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv samt trivs i en flexibel och stundvis hektisk arbetsmiljö. För uppgiften krävs att du har flerårig erfarenhet från tunga lastbilar eller bussar. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.  Vi erbjuder dig Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.  Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.  Vi har också ett samarbete med Great Place To Workdär vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.  Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Veho Bil Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 24 January (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinmekaniker sökes till rentalföretag

Arbetsgivare / Ort: Prowork Bemanning AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Nu söker vi en Mekaniker till vår kund i Spånga

Vår kund är en av de ledande maskinuthyrarna i Norra Europa och finns etablerade i 6 olika länder. De hyr ut teknisk utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar bland annat bomliftar, saxliftar, grävmaskiner, hjullastare och handverktyg. De är belägna i Spånga och söker nu en Mekaniker till deras team.

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba som mekaniker och främst med byggmaskiner. Vår kund är verksamma inom maskinuthyrningssektorn och jobbar med olika typer av byggmaskiner. Ditt jobb kommer att vara att ta serva, underhålla och reparera maskinerna när de kommer tillbaka till verkstaden samt att åka ut till kunder och reparera maskiner på plats.

Om dig

Vi söker dig med god teknisk kunskap kring maskiner och byggutrustning. Gärna att du jobbat 2-3 år som mekaniker tidigare, gärna med lastbilar eller byggmaskiner. Det viktigaste är att du har hög kompetens gällande vår kunds utrustning. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund – gärna av byggmaskiner, liftar, maskiner eller annat. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med service och underhåll av större byggmaskiner, därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

Krav

 • B-körkort
 • 2-3 års erfarenhet av jobb med maskiner
 • Erfarenhet utav hydraulik och el.

Meriterande

 • Erfarenhet av jobb med liftar, kranar och större byggmaskiner.

Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag på [email protected]! Vid ytterligare frågor ring Michelle på 072-969 85 85. Alla ansökningar går via Prowork, men du blir direkt anställd hos vår kund som valt att samarbeta med Prowork i den här rekryteringsprocessen. Ansökningarna kommer att behandlas efter julledigheten.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Arbetsgivare
Prowork Bemanning AB
11345 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 25 January (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mekaniker

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS söker en mekaniker till vårt center i Järfälla. Vi söker dig som är en duktig fordonsmekaniker med ett genuint intresse för mekanik. I rollen som mekaniker ansvarar du för att utföra service och reparationer på våra fordon. För att trivas i rollen tror vi du uppskattar att arbeta självständigt och är flexibel och serviceinriktad. Arbetet sker i huvudsak i Järfälla men resor till våra center i Arlanda och Västerås förekommer. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om 4 mekaniker. Kvalifikationer: • Utbildning med yrkesinriktning mot fordonsmekanik • B körkort är krav och C-körtkort är meriterande • Serviceinriktad • Strukturrerad och noggrann. • Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande Om tjänsten: • Arbetsplatsen är i Järfälla. • Heltidsanställning med 40 timmars arbetsvecka. • Skiftarbete, 07:00-16:00 & 14:00-23:00 • Kollektivavtal • Start för tjänsten är så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse. • Sista ansökningsdag är 26 januari. Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 26 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker / Mekaniker inom Tunga Fordon - Norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Jobbs On Sweden AB / Älvsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Vi vill förstärka vårt grymma team i Upplandsbro med en Lastbilstekniker!

Brinner du för tunga fordon och service i världsklass? Hos oss får du arbeta i en modern anläggning med den senaste tekniken.

Vi är ett fullserviceföretag för både fordons- och smidesbranschen som servar kunder runt om i Stockholm med omnejd.

Vi har en mycket välutrustad lastbilsverkstad för tunga och lätta fordon, en komplett gummiverkstad och däckhotell, en hydraulikverkstad med slangservice samt en yrkesbutik.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar på en teknikdriven verkstad med fokus på att utrusta och serva. Du servar allt inom tunga fordon med lastbilar som din bas. Du tar emot fordonet från kundmottagaren och sköter installation, service, underhåll samt reparationer. I detta så gör du kontroller, felsöker, uppgraderar och reparerar bland annat elfel, motorer, alkolås, hjulinställningar med mera. Du har viss kundkontakt där du vid komplicerade problem har en nära dialog med kund för att komma fram till lösningen.

Om dig

 • Du har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon.
 • Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden.
 • Ett krav för tjänsten är att du har B körkort.
 • Duktig på att kommunicera på svenska i tal och skrift.
 • God Datorvana
 • Specialistkunskaper, såsom transportkyla och fordonsel är väldigt meriterande

Ytterligare information

Tjänsten är placerad hos HD Bil i Upplands Bro. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Armin Tankovic, [email protected] Registrera din ansökan nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2021-01-30.

Läs mer om tjänsten här: https://www.jobs.jobbson.se/lastbilstekniker-upplands-bro/

Arbetsgivare
Jobbs On Sweden AB
Varuvägen 9
12530 Älvsjö
Hemsida: www.jobs.jobbson.se
Ansökan
Ansök senast 27 January (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonsmekaniker tunga fordon

Arbetsgivare / Ort: Markcup Åkeri AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 28 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Fordonsmekaniker tunga fordon

Vi söker nu fordonsmekaniker med vana från tunga fordon.

I arbetet ingår service, underhåll samt översyn av lastbilar.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom tunga fordon:

-Fordonstekniks utbildning - inriktning reparation/service av tunga fordon,

-Arbetserfarenhet från arbete/service av tunga fordon,

-Goda IT kunskaper, BOSCH KTS DIAG, Office

-Körkort, BCE


Placeringsort: Malmö


We are looking for truck mechanic.

As a member of our team, you will put your mechanical skills to use and repair trucks.


Job Responsibilities

 • Perform routine maintenance on trucks,
 • Inspect various parts of trucks,
 • Diagnose malfunctions in defective equipment by using DIAGNOSTIC EQUIPMENT (BOSCH KTS)
 • Test drive vehicles to ensure they are running properly and to find issues to determine what the solution will be


Job Skills & Qualifications:


 • Technical certification or degree
 • Experience working with diagnostic computers
 • Driving license BCE
 • Previous experience as a diesel mechanic


Arbetsgivare
Markcup Åkeri AB
Hemsida: markcup-akeri-ab.business.site
Ansökan
Ansök senast 28 January (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker/Jordbro

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / Jordbro
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner.


Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp.

Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.

Hos Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar av olika fabrikat.

Vi är en ledande aktör på servicemarknaden för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
Lagervägen 28
13650 Jordbro
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker/Spånga

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / SPÅNGA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner.


Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp.

Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.

Hos Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar av olika fabrikat.

Vi är en ledande aktör på servicemarknaden för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
AVESTAGATAN 61
16308 SPÅNGA
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker/Malmö

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.

Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.

Vi söker lastbilsmekaniker till vår fullserviceanläggning i Malmö.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.

Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp. Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.


Hos oss på Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar av olika fabrikat.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
Trehögsgatan 11
21376 Malmö
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker/Luleå

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / LULEÅ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsinborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.

Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.

Vi söker lastbilsmekaniker till vår fullserviceanläggning i Luleå (Storhedens industriområde). Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.


Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp. Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.

Hos oss på Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar av olika fabrikat.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
EKTJÄRNSVÄGEN 7
97345 LULEÅ
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker Brand/Jordbro

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / Jordbro
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp. Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.Hos Sandströms Center i Jordbro på avdelningen Brand får du möjlighet att arbeta med utryckningsfordon, felsökning och motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på olika förekommande brandfordon.


Vi är en ledande aktör på servicemarknaden multibrand för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
Lagervägen 28
13650 Jordbro
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VERKSTADSARBETARE/LASTBILSMEKANIKER (SOMMARVIK)

Arbetsgivare / Ort: Halmstads Energi och Miljö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Vi levererar en så enkel sak som trygghet. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du? Vi söker en vardagshjälte som är med och skapar förutsättningar till att vår tunga fordonsflotta kan vara ute i fält, att våra kärl och containrar är i bra skick och som deltar i övrigt arbete där din kompetens för stunden behövs. Tjänsten är ett sommarvikariat juni till augusti.  ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: • Felsökning, reparation och service av våra moderna och tunga fordon på avdelning Transport. Arbetet sker huvudsakligen på verkstaden men det förekommer även reparationer ute på fält. Leveranssäkerhet är ett prioriterat område i företaget och därför är det viktigt att du jobbar effektivt så att våra bilar kommer ut på vägarna där vi ser att de hör hemma. • Underhåll av containers, kärl och annat likvärdigt verkstadsarbete. • Vid behov hjälpa våra renhållningsarbetare med insamling av material. VEM ÄR DU? Krav för tjänsten: • Utbildning och/eller erfarenhet som mekaniker • Svetskunskap • B-körkort Meriterande för tjänsten: • C-körkort • YKB • Truckkörkort Utöver formella krav förutsätter vi att du håller en hög servicegrad, har ordning på dina uppgifter, verktyg och kaffemuggar samt utför ditt arbete på ett professionellt sätt. Det är stundtals ett högt tempo vilket kräver att du kan prioritera och samarbeta med kollegor. Vi välkomnar dig till en miljö där laget går före jaget och vi ser kundvård och service som en av våra viktigaste uppgifter! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg men har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss! Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Halmstads Energi och Miljö AB
Hemsida: http://www.hem.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lastbilsmekaniker Brand/Spånga

Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / SPÅNGA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner.

Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.


Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp.

Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.


Hos Sandströms Center i Spånga på avdelningen brand får du möjlighet att arbeta med olika utryckningsfordon med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på olika förekommande brandfordon.


Vi är en ledande aktör på servicemarknaden multibrand för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Arbetsgivare
Sandströms Center AB
AVESTAGATAN 61
16308 SPÅNGA
Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mekaniker till Malte Månson Verkstäder i Karlstad

Arbetsgivare / Ort: Malte Månson Verkstäder AB / Karlstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Färdigheter
Krav
 • Fordonselektronik
 • felsöknings-/reparationsvana

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Hej,

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon, transportbilar eller personbilar. För att var aktuell för tjänsten är ett absolut krav att du har goda grundkunskaper inom fordonsel, felsökning och diagnostik. Du har ett stort intresse av att meka med fordon och är tekniskt kunnig. Du känner dig bekväm med att jobba med tunga fordon och har utbildning inom mekanik, antingen från gymnasial utbildning eller en vidareutbildning. Du är en person som har förmågan att se lösningar istället för problem. Du ska kunna arbeta självständigt, men även fungera bra i grupp. Som person är du driven, engagerad och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi är auktoriserade för MAN, DAF och Iveco. Utöver ovannämnda märken servar och reparerar vi alla märken som finns på tunga sidan även släp och trailers. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Meriterande:

• Erfarenhet och kunskap inom fordonsel.

• Fordonsteknisk utbildning.

• C-, CE-, D- körkort

• Grundläggande datorvana

• Behörighet för färdskrivare / AC / Tung kyla / Släcka 2:or

• Grundläggande kunskaper i affärssystemet Kobra

Du kommer ingå i ett team som idag består av 8 personer. Det är ett trevligt och hjälpsamt gäng med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta reparation och service av fordon. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men på sikt kommer arbetet även vara förlagt på kvällstid då verkstaden har kvällsöppet måndag-torsdag. Beredskapstjänstgöring i tjänsten kan förekomma.

Arbetsuppgifterna innefattar:

• Att aktivt leta efter fel på kundens fordon

• Att ansvara för reparationer efter samråd och instruktion från kundmottagaren

• Att ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad

• Ansvara för handverktyg och annan utrustning

• Ansvara för dokumentation av utfört arbete

• Att arbeta för att utveckla dig själv och din roll i arbetet

Som anställd på Malte Månson har du rätt till friskvårdsbidrag samt attraktiva personal förmåner.

Vi tillämpar provanställning med sex månader. Vi tillämpar även löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Malte Månson Verkstäder är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. I dag finns vi på 13 orter i landet. Nu erbjuder vi dig att få vara med i den spännande utvecklingen av vår verkstadskedja där kvalité och kundnöjdhet är ett stort fokus. Vi har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden ser riktigt lovande ut.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Malte Månson Verkstäder AB
Lovartsgatan 9
65221 Karlstad
Hemsida: http://www.maltemanson.com
Ansökan
Ansök senast 2 February (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.