På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lärare
Spela filmen

Lärare

323 Lediga jobb

Timvikarier sökes till KLARA Teoretiska Gymnasium Vallgatan

Arbetsgivare / Ort: KLARA Gymnasium Kunskap AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom sin utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se. Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Vallgatan Klara teoretiska gymnasium Vallgatan startade 2013 och erbjuder de högskoleförberedande programmen, SA, EK och NA. Vi är en fristående skola centralt belägen vid Kungsportsplatsen och vi har i dagsläget ca 350 elever och en mycket kompetent, engagerad personalgrupp som alltid strävar efter utveckling och skrattar mycket på jobbet. Det här söker vi Vi söker dig som är flexibel och tillgänglig och vill timvikariera hos oss när vi ordinarie personal är sjuk eller på tjänsteresor. Vi söker timvikarier i alla ämnesdiscipliner som kopplas till våra teoretiska program. Det här är perfekt att ha som extrajobb för dig som läser på exempelvis GU, Chalmers eller Handels eller deltidsjobbar på annan skola. Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Som person är du varm, trygg, relationell och trivs med att jobba med härliga elever från världens alla hörn med olika förkunskaper. Det här erbjuder vi dig Visstidsanställning med timlön. Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling med goda möjligheter till jobb i framtiden för rätt person. Intresserad? Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi har redan tagit ställning till hur vi vill bedriva rekrytering och därför undanbeder vi oss tydligt kontakt med bemanningsfirmor och rekryterare. Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Suah Nilsson på telefon 0406416355 eller e-post: [email protected] Lärarnas Riksförbund lokalombud Karin Älverbrandt nås på [email protected] Skyddsombud Pontus Ström [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
KLARA Gymnasium Kunskap AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Rytmus Stockholm söker vikarierande lärare 70% i musikproduktion/EDI på frå

Arbetsgivare / Ort: Rytmus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lärare i gymnasieskolan

Om jobbet
Rytmus är Sveriges ledande musikgymnasium och har bidragit till att utveckla ett flertal kända musiker och artister sedan starten 1993. Vi finns idag i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borlänge och Örebro. Vi erbjuder det estetiska programmet med inriktning musik som är högskoleförberedande. Inriktningen är specialiserad på den afroamerikanska traditionen, bland annat jazz, pop, rock och soul. Läs mer om oss på www.rytmus.se. Rytmus i Stockholm startades 1993 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom estetiska programmet med följande inriktningar: Musik och estetik och media. Skolan har cirka 680 elever och ca 85 medarbetare. Vi söker nu två musiklärare för arbete inom musikproduktion. Sveriges största estetiska gymnasium söker vikarierande lärare till vår musikproduktionsgren från 15 nov 2021 till 15 juni 2022. Musikproduktionsgrenen är mycket populär och har blivit ännu mer eftertraktad i och med vår satsning på EDI i undervisningen, där vi använder datorn som huvudinstrument. Vi anställde inför innevarande läsår två lärare enligt ovanstående beskrivning varav en behöver vara tj ledig resten av läsåret. Tjänsten är på 70% och innefattar kurserna ensemble estetisk kommunikation i åk 1 och EDI musikproduktion i åk 1 och 2. För att söka tjänsten skall du vara legitimerad lärare, och ha lätt för att skapa goda elevrelationer. Du kan samarbeta, ta egna initiativ men vill även gärna ta del av andras kunskaper och erfarenheter. Du uppskattar en arbetsplats utöver det vanliga, där kreativitet och gemensamt lärande står i fokus. Rytmus Stockholm är en kreativ och vänlig skola där personal och elever har goda relationer. Vi tror på varje elevs vilja och förmåga att lyckas, oavsett om det handlar om musik, media eller matematik. Dessutom svänger det grymt om oss! Vid frågor, kontakta [email protected] Vi eftersträvar en bred könsfördelning inom hela vår verksamhet.
Arbetsgivare
Rytmus AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare i Dator- och nätverksteknik på Teknikprogrammet!

Arbetsgivare / Ort: Mediagymnasiet Nacka Strand AB / NACKA STRAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Lärare i Dator- och nätverksteknik på Teknikprogrammet!

Omfattning: Deltid. Ferietjänst

Varaktighet: Visstid januari- juni 2022, möjlighet till tillsvidareanställning.

Om jobbet

Mediagymnasiet, eller MG som vi kallas oss, erbjuder kvalificerade och framtidsinriktade utbildningar inom Teknikprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Estetiska programmet. Vi är en skola med ca 330 elever och 35 medarbetare.

MG startade hösten 1993. Sedan dess är vi är en skola där kunskap, kreativitet och skapande går hand i hand. Här är vi stolta över vilka vi är och vad vi gör!

Våra program är högskoleförberedande och skolans målsättning är att våra elever ska nå en gymnasieexamen och bli behöriga för vidare studier. MG är en skola som är sina program. En viktig del av skolans arbete är att alla elever ska kunna vara sig själva. Vi jobbar aktivt med trygghet och trivsel genom våra ledord: Ansvar, Respekt, Tillsammans. Det ligger i skolans tradition med ”MG-andan” som innebär en kultur där alla respekterar varandras olikheter och där man får vara sig själv.

Vi strävar efter att förbereda våra elever på en digital framtid och vi arbetar med digitala lösningar för att det ska gynna elevernas kunskapsutveckling och förenkla både deras och lärarnas vardag. Tanken bakom skolans erbjudande är att ge våra elever en utbildning som färgas av deras intressen, nyfikenhet och kreativitet samtidigt som man får en gymnasieexamen som ger behörighet till högre utbildningar.

Välkommen till MG-välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som skapar undervisning i framkant i kursen Dator- och nätverksteknik på Teknikprogrammet!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad i kursen Dator- och nätverksteknik, eller som har kunskaper och erfarenheter som gör att du kan genomföra undervisningen med god kvalitet.

I tjänsten finns stora möjligheter att påverka Teknikprogrammets framtid och vi söker dig som vill bygga samarbete.

Det är viktigt att du är flexibel, lösningsfokuserad och har en helhetssyn på din undervisning.

Du har en stor förmåga att behålla lugnet i stressade och pressade situationer och är skicklig på att skapa goda relationer med elever och att hålla ett gott arbetsklimat. Du lägger stor vikt vid bemötande av elever och kollegor.

Du samarbetar med övriga lärare på skolan.

Du gör eleverna delaktiga i planeringen, uppnår goda studieresultat och jobbar för en tydlig ökad måluppfyllelse i dina undervisningsgrupper och har god kommunikation med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar.

Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång.

Tillträde:

Januari 2022 eller enligt överenskommelse

Låter detta intressant? Maila gärna ett personligt brev + CV till: [email protected]

Vi undanber oss all hjälp från rekryterings- och annonseringshjälp i denna rekrytering.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Mediagymnasiet Nacka Strand AB
CYLINDERVÄGEN 2
13126 NACKA STRAND
Hemsida: www.mediagymnasiet.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lärare i företagsekonomi & juridik

Arbetsgivare / Ort: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade. Vill du bli en av oss? Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering Dina arbetsuppgifter Nu hjälper vi vår samarbetsskola i Malung som söker dig som vill undervisa i företagsekonomi och privatjuridik på gymnasiet. Du kommer att ingå i ett arbetslag och enskilt planera, genomföra och följa upp undervisningen. Din profil Vi välkomnar dig med goda kunskaper i företagsekonomi och privatjuridik att söka tjänsten Vi tror att du som person har lätt för att skapa relationer med nya människor och har god initiativ- och problemlösningsförmåga. Du kanske driver eget företag och på så sätt har goda kunskaper i företagsekonomi eller så kanske du studerar till lärare? Du kan arbeta ca 60% under perideon 1-21 december. Ansökan Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Arbetsgivare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare i psykologi till Luleå gymnasieskola

Arbetsgivare / Ort: Luleå kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lärare i gymnasieskolan

Om jobbet
Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll? Barn- och utbildningsförvaltningen Skolan i Luleå – en nationell förebild Våra ledstjärnor är; - Engagemang och arbetsglädje - Ansvar, analys och resultat - Kompetens I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt. Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda för tiden efter gymnasieutbildningen. I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i ämnet psykologi inom Luleå Gymnasieby. Förutom undervisning och mentorskap förutsätts arbete och samverkan med programlag och elevhälsa. KVALIFIKATIONER Du är behörig och legitimerad gymnasielärare i ämnet psykologi. Bifoga examensbevis och lärarlegitimation vid ansökan. Vi ser positivt på om du har behörighet i ytterligare ämnen. Det här arbetet passar dig som har god samarbetsförmåga och har förmåga till struktur och organisation. Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. ÖVRIGT Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret. Tips! Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb
Arbetsgivare
Luleå kommun
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.