På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lagerarbetare
Spela filmen

Lagerarbetare

1671 Lediga jobb

Erfaren truckförare sökes för extrajobb!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi söker nu dig som vill jobba extra vid behov som truckförare hos en av våra kunder i Grums. Arbetsuppgifterna är att med motviktstruck (B1) lossa och lasta virke från anvisade platser ut på kaj till båt. Du ska planera, organisera och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt samt kunna prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. Lastningen sker vanligtvis 1-2 dagar i veckan och du kommer att arbeta när behov finns. Tillträde: Omgående Lön: Enligt kollektivavtal Arbetstider: Ca 1-2 vardagar i veckan kl. 07-16 (vissa dagar förekommer övertid tills arbetet är klart) Personliga egenskaper För att passa i rollen bör du ha vana av att hantera tunga gods (16 ton) med truck. Du är strukturerad, driftig och håller god ordning och reda. Du är flexibel, lösningsorienterad och kan tillsammans med dina kollegor lösa de problem som uppstår. Vi vill att du tar ansvar för kvalitet i ditt eget arbete och utför arbetet inom fastställda tidsfrister. Krav: - Truckkort minst B1 (TLP10) - Tidigare arbetslivserfarenhet av truck eller maskinkörning - B-körkort - Annan huvudsaklig sysselsättning Meriterande: - SSG Entré - Erfarenhet av att hantera tyngre gods (16 ton) Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Söker du extrajobb inom truckkörning? Fasta arbetstider!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Är du student och vill arbeta extra utöver dina studier? Har du erfarenhet av lagerarbete och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera studenter som vill jobba extra inom lager som truckförare hos vår kund på Torsvik! Du behöver ha erfarenhet av truckkörning sedan tidigare, vi ser gärna att du kört flera olika typer av truckar. Särskilt viktigt att du har en dokumenterad erfarenhet av skjutstativtruck (B3). Du kommer att arbeta med inleverans av gods där du arbetar i olika datasystem, därför är det bra om du har tidigare erfarenhet av detta. Utöver det bör du ha en god fysik då tunga lyft kan förekomma. Uppdraget startar i höst. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl 16-20 men behovet kan variera. Krav: Truckkort A1-A4 + B1-B4. Studier på minst 50 %, eller annan huvudsaklig sysselsättning. Du hanterar svenska språket i tal och skrift. Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete med inleverans av gods samt god datorvana. Körkort och tillgång till bil. Personliga egenskaper För att passa som till denna tjänst bör du vara: • Målinriktad • Positiv • Metodisk • Noggrann Lön: Enligt avtal Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal. Välkommen att söka tjänsten, intervjuer sker löpande. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Söker erfaren truckförare till Kungsör

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Truckförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi söker en medarbetare till vårt kundföretags logistikavdelning. Arbetsuppgifterna innebär att med motviktstruck lasta och lossa lastbilar med gods. I din roll ansvarar du för att leveransdokumentation och sändningar är korrekt utförda, för att aviseringar till kund följs enligt rutiner och informerar om avvikelser i leveranser. Du kommer vara ett professionellt ansikte utåt och representera kunden du arbetar hos. Tjänsten innebär även arbetsuppgifter såsom: • Transport av färdigt gods internt för leverans. • Truckkörning/avlastning/pålastning utomhus med motviktstruck. Personliga egenskaper Vi söker Dig som är driven, motiverad och vill ha nya utmaningar. Arbetet kan innebära stress, varpå du behöver kunna jobba övertid för att möta deadlines när arbetet kräver. Krav för tjänsten: Du har B-körkort såväl som truckkort A1-4+B1-4. God engelska i tal och skrift är meriterande. Kunna arbeta skift(2 skift) Erfarenhet av att köra motviktstruck. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Studenter till dagtid sökes!

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Borås
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du studerande på minst 50 procent, då söker vi nu dig som vill arbeta extra på lager hos vår kund i Viared. Om vår kund Vår kund är en e-handelsaktör för mode, hem och skönhet i Norden. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som lagermedarbetare där sedvanliga arbetsuppgifter inom en lager och logistikverksamhet förekommer. Givetvis kommer du att få en upplärning och sättas in i verksamheten för att sedan arbeta självständigt. Främsta arbetsuppgifter: • Plock och pack • Returhantering Din profil För att passa i rollen som lagermedarbetare söker vi dig som är tävlingsinriktad, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är social och den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral, är produktiv samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Meriterande: • Erfarenhet inom lager/logistik • B-körkort och tillgång till bil • Truckkort, skriv dina behörigheter i ansökan samt vilka truckar du har mest erfarenhet med Villkor: För den här tjänsten kommer du att vara anställd av Effektiv och vara uthyrd som konsult till kundföretaget. Start: Omgående. Ort: Borås. Omfattning: Deltid. Arbetstider: Dagtid. Du behöver ha fyllt 18 år för att vara aktuell för den här tjänsten. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Sökord Student, extrajobb, extra, deltidsjobb, deltid, lagerjobb, lagerarbete, lager.
Arbetsgivare
AB Effektiv Borås
Hemsida: http://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerpersonal sökes till våra kunder i Borås

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Borås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Effektiv söker ständigt efter nya duktiga lagermedarbetare för kommande behov hos våra kunder. Är du redo för en ny utmaning inom lagerverksamhet? Välkommen med din ansökan! Om vår kund Våra kunder finns i Borås och nu söker vi efter dig som vill arbeta med plock, pack, truckkörning och sedvanliga arbetsuppgifter på ett lager. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som lagermedarbetare där sedvanliga arbetsuppgifter inom en lager och logistikverksamhet förekommer. Givetvis kommer du att få en upplärning och sättas in i verksamheten för att sedan arbeta självständigt. Främsta arbetsuppgifter: • Plock och pack • Returhantering • Truckkörning • Lastning och lossning • Fysiskt förekommande arbete såsom en del tunga lyft Din profil För att passa i rollen som lagermedarbetare söker vi dig som är tävlingsinriktad, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral, är produktiv samt kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Meriterande: • Erfarenhet inom lager/logistik. • B-körkort och tillgång till bil. • Truckkort, skriv dina behörigheter i ansökan samt vilka truckar du har mest erfarenhet med. Villkor: För den här tjänsten kommer du att vara anställd av Effektiv och vara uthyrd som konsult till kundföretaget. Start: Omgående. Ort: Borås med omnejd. Omfattning: Heltid. Arbetstider: Främst dagtid, men kväll kan även förekomma. Du behöver ha fyllt 18 år för att vara aktuell för den här tjänsten. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Sökord lager, lagerpersonal, dagtid, heltid, plock och pack, truck, truckkörning, tävlingsinriktad, resultatdriven
Arbetsgivare
AB Effektiv Borås
Hemsida: http://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.