På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kyl- och värmepumptekniker

Kyl- och värmepumptekniker

167 Lediga jobb

Vikarierande Drifttekniker/Driftmästare dagtid till yttre gruppen

Arbetsgivare / Ort: Sundsvalls kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 augusti (1 månad 13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-07
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Drifttekniker
  • värmeverk

Om jobbet
Målet och drivkraften för oss på Sundsvall Energi är att våra verksamheter el, fjärrvärme, fjärrkyla, energitjänster, laddtjänster, solceller och återvinning ska vara bra både för människorna och miljön samt bidra till Sundsvallsregionens fortsatta utveckling. Vi är det lokala alternativet på energimarknaden och står för mod, helhetssyn och öppenhet i våra relationer. Den huvudsakliga produktionen av fjärrvärme och el sker vid Korstaverket. Vid Blåberget hanterar vi avfall för material- och energiåtervinning samt deponering. Sundsvall Energi ägs av Sundsvalls kommun och ingår i Stadsbacken AB. Vi är cirka 110 medarbetare och omsätter cirka 680 Mkr. Vi arbetar för en hållbar utveckling i Sundsvall och lägger stor vikt vid en jämställd och drogfri arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare, vill jobba klimatsmart och bidra till att utveckla Sundsvallsregionen. Du kommer att arbeta med driften av bolagets yttre anläggningar. Som vikarierande drifttekniker/driftmästare kommer du ansvara för: - drift av Sundsvall Energis produktionsanläggningar - att övervaka och åtgärda driftstörningar på värmepannor med tillhörande installationer - att utföra visst förebyggande underhåll och felsökning - tillsyn av vatten och rökgasreningsanläggningar - att tillse så driftsvillkoren är uppfyllda miljö- och kvalitetsmässigt. Befattningen Drifttekniker/Driftmästare är direkt underställd enhetschef Drift Yttre. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du har eftergymnasial driftteknikerutbildning alternativt flerårig yrkeserfarenhet av arbete i drift- och energianläggningar. Som person har du god samarbetsförmåga, är självgående och ansvarsfull, affärsmässig och kommunikativ, lösnings-fokuserad och noggrann. ÖVRIGT Tjänsten är en visstidsanställning (vikariat) 100% . Tillträde efter överenskommelse. B Körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten. Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in. Vi verkar för en drog och alkoholfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drog och alkoholtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Välkommen med din ansökan på https://sundsvallenergi.se/om-oss/lediga-jobb/ Sista ansökningsdag är 2021-08-05 Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: : https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Sundsvalls kommun
Hemsida: https://sundsvallenergi.se/
Ansökan
Ansök senast 5 augusti (1 månad 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi rekryterar en Servicetekniker (Fastighet) till Bolon!

Arbetsgivare / Ort: Nr.1 Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
Vill du jobba självständigt och är bra på att hugga i? Om företaget Bolon är ett svenskt designföretag som tillverkar innovativa golvlösningar för offentliga miljöer. Företaget är ett tredje generationens familjeföretag som drivs av Annica och Marie Eklund. Under Annica och Maries ledning har Bolon förvandlats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med kunder som Armani, Google, Volvo Cars, Adidas, Skype, Missoni och Rezidor Hotel Group. Med ett starkt engagemang för hållbarhet designar och producerar Bolon samtliga produkter vid anläggningen i Ulricehamn. Idag är Bolon känt världen över för sina prisbelönta golv och samarbeten med några av världens mest ansedda innovatörer och formgivare. För att läsa mer om företaget, besök gärna deras hemsida www.bolon.com/sv Arbetsuppgifter Vi söker en servicetekniker med fokus på fastigheterna. I arbetsuppgifterna ingår främst drift, underhåll samt optimering av: - Ventilation, värme / kyla - Larm - Truckar - Allmänt underhåll av byggnader - Allmän skötsel av grönytor Tjänsten innefattar ett brett spektrum av arbetsuppgifter, allt från felsökning till att optimera och säkerställa driften av fastighetens alla delar. Arbetstiden är förlagd till dagtid men det kan förekomma driftlarm övrig tid på dygnet. Bakgrund och personliga egenskaper Du skall ha dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom el, styr- och reglage av maskiner och fastigheter. - Körkort, minst B - Vana att jobba i de vanligaste Microsoft applikationerna - Svenska och engelska, förstå och uttrycka dig i tal och skrift Meriterande om du har truckkort, behörighet för travers och arbetsplattform. Som person ska du vara en lagspelare men även ta egna initiativ och ha lätt för att arbeta självständigt. Du är noggrann och har en positiv inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser även att du är en person som tycker om att arbeta i mindre projekt och att utveckla processer. Du arbetar enligt best-practice och är inte rädd för lyfta tankar och idéer som du tror kan gynna avdelningens dagliga arbete och Bolon som företag. Om ossFIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vid frågor kan du kontakta Frida Götesson via mail, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Nr.1 Personalpartner AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetstekniker el

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
Fastighetstekniska enheten Söder, Värnamo sjukhus, Värnamo Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår? Regionfastigheter söker Fastighetstekniker el med placering på Värnamo sjukhus. Vi söker Vi söker Dig som är utbildad elektriker med fullgjord lärlingstid med dokumenterad erfarenhet av installation eller service. Har du dessutom utbildning inom fastighetsteknik ser vi det som positivt. Kunskap och erfarenhet av arbete med kraftelektronik samt fastighetsnära teknikområden är önskvärt. Behörighet inom el ses som meriterande. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor med en god sammanhållning i teamet. Du får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) Det här får du arbeta med Ditt arbete kommer innebära att driftsäkra vårdfastigheter. I din roll arbetar du aktivt med kundvård och drift samt kostnadsoptimering. Din placering är på Värnamo sjukhus. Resor i tjänsten till våra fastigheter i Vaggeryd, Gislaved och Smålandsstenar förekommer varför B-körkort är ett krav. Även resor inom hela regionen Jönköpings län kan förekomma. Då beredskap ingår i tjänsten skall inställelse tid från hem till Värnamosjukhus vara max 30 min. För att du ska trivas hos oss För att du ska trivas hos oss ser vi att du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse för att hjälpa andra. Du behåller lugnet även i stressade situationer, tar ansvar för ditt arbete och har en god förmåga att planera, strukturera och driva ditt arbete framåt. Som person är du kommunikativ och bra på att arbeta tillsammans med andra. Du har god analytisk förmåga och anstränger dig för att leverera lösningar på situationer som uppkommer i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Så här gör du om du är intresserad Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Salih Mackic, tfn 010-244 3819 / 0725287463. Kontakt fackliga företrädare: Thomas Palmberg 010-244 38 12 Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 19 september 2021. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Regionfastigheter ska tillgodose regionens behov av ändamålsenliga lokaler med god standard och att bidra till ett optimalt resursutnyttjande av lokaler samt att bedriva en effektiv fastighetsförvaltning på såväl kort som lång sikt. Regionen äger merparten, cirka 550 000 kvm, av de fastigheter som verksamhet bedrivs i, men hyr även externa lokaler på ca 65 000 kvm. Vi ansvarar för ett kostnadseffektivt och professionellt ägande och byggande för regionens verksamheter. Våra hyresgäster är länets sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, skolor mm. Fastighetsinvesteringarna är totalt 700 miljoner kronor per år. Regionfastigheter är ISO-certifierade enligt 14001. Läs gärna mer om oss här. (http://www.rjl.se/regionfastigheter)
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Coor söker Drifttekniker till Stockholm Sydost

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
Är du en Drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Om uppdraget Hos Coor kommer du att arbeta med fastigheter samt hyresgäster i sydöstra Stockholm. I rollen som drifttekniker kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med aktiv energibesparing, förbättringsförslag/initiativ, mindre projekt med mera. Du kommer att tillhöra ett team med fyra tekniker och en driftledare, totalt i uppdraget är vi 24 personer. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning inom området energibesparing. Vi kommer även att se till att du som medarbetar får utbildning inom Heta arbeten, Fallskydd, Anläggningsskötare för brandlarm samt eventuellt Anläggningsskötare för sprinkler. I rollen medföljer även en servicebil då man utgår ifrån hemmet. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Vad söker vi? Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Du skall ha har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att vi gärna ser att du har viss systemkunskap inom styr och övervakning, ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm samt sprinkler. Att vara allmänt händig är även positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna växlar. Du har passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit. B-körkort är ett krav. Ansökan Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Jessica Olsson, 010-559 50 53. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Nyfiken servicetekniker till GK i Östersund

Arbetsgivare / Ort: Gunnar Karlsen Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fastighetstekniker/Drifttekniker
  • fastighet

Om jobbet
Har du ett stort tekniskt intresse och vill vara en klimatförebild? Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll och vill vara en del av att bygga ett starkt lag, ett GK.  Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Du blir servicetekniker för våra kunders fastigheter där du utför service av hög kvalité. Du arbetar med underhåll samt reparationer och utförande av servicebeställningar. En viktig del av ditt arbete innebär att behålla en bra kontakt med kunden och ha en god dialog med dem.   Vem är du?   Vi tror att du har en teknisk utbildning, från VVS- och fastighetsprogrammet eller liknande samt att du har tidigare yrkeserfarenhet från fastighets- eller installationsbranschen. Det är en stor fördel om du har relevanta certifikat såsom heta arbeten, då detta är ett måste för att kunna utföra arbetet. Har du inte detta sedan tidigare finns möjlighet att gå kurserna hos oss. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och B-körkort är ett krav då det är en del resor i arbetet.  Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Vidare är du ansvarsfull och pålitlig, för oss är det viktigt att kunden har ett stort förtroende för oss. Arbetet passar dig som har ett tekniskt intresse samt en nyfikenhet, tycker att det är roligt att plocka isär och bygga ihop maskindelar för att kunna hitta felen och lösa dem. Har du intresset och engagemanget så finns möjlighet att växa i din roll!  Vad kan GK erbjuda dig?    Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss.  Ansökan   Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stefan Jonsson [email protected] För att söka arbetet, klicka på “Sök tjänsten”.  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Gunnar Karlsen Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.