På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kranförare
Spela filmen

Kranförare

55 Lediga jobb

Kranbilsförare

Arbetsgivare / Ort: Järfälla Åkeri AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
  • Yrkeskompetensbevis YKB
  • tung lastbil
Meriterande
  • Lastbilsmonterad kran < 18 ton/m
  • Lastbilsmonterad kran > 18 ton/m

Om jobbet

Järfälla Åkeri AB är ett mindre familjeföretag, vi är för närvarande 16 anställda och tillsammans utför vi transporter huvudsakligen inom Stockholm/Mälardalen. På Järfälla Åkeri AB erbjuds personalen friskvårdsbidrag, rabatter på diesel mm. Vi är anslutna till BA och ME. Vi har egen verkstad där vi utför mindre reparationer samt visst underhåll. Som person skall du vara ansvarsfull, positiv, noggrann, flexibel och ha god samarbetsförmåga.

Du kommer att köra kranbil och arbetsuppgifterna är varierande. I arbetet ingår lastning och lossning, enklare dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står uppställd i Vällsta (Upplands-Väsby) men ska flyttas till Gillinge inom kort. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning samt god lokalkännedom.

Arbetsgivare
Järfälla Åkeri AB
Runstensvägen 5
17561 Järfälla
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kranbilsförare sökes i Katrineholm!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kranbilsförare

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi söker en kranbilsförare till Katrineholm med omgående start! Tjänsten innebär att man skall köra tung lastbil med sidolift som gör att ekipaget är självlastande/lossande med radiostyrning av kranarna. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha kört kranbilar och utfört montagearbete på byggen med kran innan. Personliga egenskaper Krav för tjänsten: - Du ska vara serviceinriktad och social - Kunna se möjligheter på det olika projekten och vara ögonen till logistik och transportledare - Kunna börja omgående! - B-körkort - Svenska i tal och skrift Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker chaufför med krankort till AB Martin G Anderson

Arbetsgivare / Ort: AB Martin G. Anderson / ÖREBRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
  • Lastbilsmonterad kran > 18 ton/m
  • Yrkeskompetensbevis YKB
  • tung lastbil

Om jobbet

#jobbjustnu: AB Martin G Anderson är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande med egen produktion och distribution av isolerglas, säkerhetsglas, inredningsglas och plast. Vi skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära vår marknad. Våra kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag. AB Martin G Anderson har sin verksamhet i Örebro med ca 70 anställda uppdelat på produktion, lager & distribution samt kontor. AB Martin G Anderson ingår i Glasgruppen som består av Sveriges tre äldsta och mest välrenommerade glasgrossistföretag.

Våra chaufförer är vårat ansikte utåt mot våra kunder och nu söker vi dig som önskar kombinera chaufförsyrket med arbete på lager. Vi tror att arbetet passar dig som värdesätter möjligheten till variation i vardagen samt möjligheten att starta och avsluta dagen i Örebro. CE körkort samt Kranutbildning är krav. Flytande svenska är ett måste då kommunikationen ständigt sker direkt med våra kunder. Som chaufför hos oss är varannan vecka chaufförsvecka och varannan vecka lagervecka, med vissa uppdragskörningar. Ytterligare detaljer om arbetsupplägget kan efterfrågas.


Arbetsbeskrivning

Som anställd inom Martin G Anderson kommer du jobba med och hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Som Turbilschaufför på AB Martin G Anderson transporterar du våra produkter till våra kunder ena veckan och jobbar med packning och lastning av glas den andra veckan. Arbetet passar dig som vill kombinera chaufförsyrket med arbetet i fabrik och lager. Även under lagerveckan kommer vissa transporter utföras.


Kvalifikationer

Gällande YKB är ett krav.

CE körkort är ett krav.

Godkänd utbildning för lastbilsmonterad kran är ett krav.

Truck och traverserfarenhet är meriterande.


Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga ses som en självklarhet men du arbetar även bra självständigt och har ett driv att vilja prestera. Som person är du social, strukturerad, lösningsorienterad, prestigelös och kan anpassa dig till olika situationer. Vidare är du engagerad, kvalitétsfokuserad och flexibel för nya arbetssätt.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas och ser förändringar som en utmaning. Om du passar in hos oss tror vi att du kommer få ett jobb som är roligt, omväxlande och spännande i ett mycket socialt och familjärt företag.

För att trivas hos oss bör du vilja arbeta enligt företagets värderingar:

Engagemang – Mod – Ödmjukhet - Ansvar


Sök Tjänsten

Du söker tjänsten som är en visstidsanställning som övergår till tillsvidareanställning genom att maila din ansökan till:

[email protected]

Märk din ansökan med ”Chaufför”.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, då rekryteringen sker löpande.


Kontakt

Har du några frågor så kontakta Alexander Strid 019 - 5554 999

Arbetsgivare
AB Martin G. Anderson
SIGNALGATAN 10
70117 ÖREBRO
Hemsida: www.marting.se
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kranförare till Havator AB

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Mobilkranförare

Om jobbet
Vi växer i region Norrland och söker kranförare till våra depåer i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Vill du ta nästa steg tillsammans med Havator? Läs mer nedan och sök tjänsten! Vi söker både erfarna och juniora kranförare till samtliga depåer i Norrland. Om tjänsten Som kranförare hos Havator får du köra moderna och mångsidiga kranar och du får möjlighet att vara delaktig i Sveriges samhällsuppbyggnad. Havator är med som aktör inom flera stora industri- bygg och infrastrukturprojekt, exempelvis SCA Obbola, Metsä i Husum och SCA Ortviken. Att jobba som kranförare är ett omväxlande och roligt arbete, och en anställning hos Havator innebär en stor trygghet med möjligheter att utvecklas. Våra kranförare är det viktigaste som vi har! Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://havator.se/om-oss/jobba-pa-havator/ Detta är direktrekrytering med tillsvidareanställning hos Havator AB. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas. Om dig Som erfaren kranförare söker vi dig med en god vana från branschen och med kunskap om att köra olika typer av kranar. Som lärling söker vi dig med C-körkort och med ett intresse av att vilja utvecklas till kranförare. Du har ett stort privat intresse av maskiner eller andra fordon, och du har nyligen läst Fordonsteknik eller liknande på gymnasiet. Som lärling får du både teoretisk och praktisk utbildning på plats av oss. Som person söker vi dig som är social, självständig och ansvarstagande. Du är flexibel, gillar en föränderlig vardag och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är också kund- och serviceorienterad och gillar att samarbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess. Om Havator AB Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter. Havator verkar främst i Sverige och Finland och har ca 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450. Havator är certifierade, har kollektivavtal och erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag. Läs mer på www.havator.se Kontaktuppgifter I denna rekryteringsprocess har Havator valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller [email protected] Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected] OBS Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Välkommen med din ansökan! Sökord Havator, Havator AB, lyftkranar, mobilkranar, kranförare, fordon
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kranförare till Havator AB

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Mobilkranförare

Om jobbet
Vi växer i region Norrland och söker kranförare till våra depåer i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Vill du ta nästa steg tillsammans med Havator? Läs mer nedan och sök tjänsten! Vi söker både erfarna och juniora kranförare till samtliga depåer i Norrland. Om tjänsten Som kranförare hos Havator får du köra moderna och mångsidiga kranar och du får möjlighet att vara delaktig i Sveriges samhällsuppbyggnad. Havator är med som aktör inom flera stora industri- bygg och infrastrukturprojekt, exempelvis SCA Obbola, Metsä i Husum och SCA Ortviken. Att jobba som kranförare är ett omväxlande och roligt arbete, och en anställning hos Havator innebär en stor trygghet med möjligheter att utvecklas. Våra kranförare är det viktigaste som vi har! Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://havator.se/om-oss/jobba-pa-havator/ Detta är direktrekrytering med tillsvidareanställning hos Havator AB. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas. Om dig Som erfaren kranförare söker vi dig med en god vana från branschen och med kunskap om att köra olika typer av kranar. Som lärling söker vi dig med C-körkort och med ett intresse av att vilja utvecklas till kranförare. Du har ett stort privat intresse av maskiner eller andra fordon, och du har nyligen läst Fordonsteknik eller liknande på gymnasiet. Som lärling får du både teoretisk och praktisk utbildning på plats av oss. Som person söker vi dig som är social, självständig och ansvarstagande. Du är flexibel, gillar en föränderlig vardag och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är också kund- och serviceorienterad och gillar att samarbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess. Om Havator AB Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter. Havator verkar främst i Sverige och Finland och har ca 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450. Havator är certifierade, har kollektivavtal och erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag. Läs mer på www.havator.se Kontaktuppgifter I denna rekryteringsprocess har Havator valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller [email protected] Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected] OBS Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Välkommen med din ansökan! Sökord Havator, Havator AB, lyftkranar, mobilkranar, kranförare, fordon
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.