På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Konstnärlig ledare
Spela filmen

Konstnärlig ledare

18 Lediga jobb

Dans Västerbotten söker Projektkoordinator

Arbetsgivare / Ort: Norrlandsoperan AB / UMEÅ
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 4 augusti (1 månad 20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-23
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet

DANS I VÄSTERBOTTEN SÖKER PROJEKTKOORDINATOR

Danskonsulentverksamheten Dans i Västerbotten finansieras av Region Västerbotten och bedrivs som en enskild verksamhet under Norrlandsoperans dansavdelning. Dans i Västerbotten har ett brett uppdrag att stärka danskonstens utveckling i Västerbotten, med fokus på barn och unga. Dans i Västerbotten ska, med länets medborgare i fokus: verka för att dansen ges större plats i länsinvånarnas vardag, med särskilt fokus på barn och unga. Verka för en ökad kunskap om danskonsten; dess villkor och möjligheter. Vara ett stöd för dem som yrkesmässigt eller på fritiden vill arbeta med och för danskonsten. Stärka dansens ställning i länet samt verka för hög kvalitet vad gäller föreställningar, fortbildningar, workshops och danskunskapande aktiviteter. Verka för jämställdhet, tillgänglighet och mångfald i relation till den dagliga verksamheten samt verka för ökat samarbete lokalt, nationellt och internationellt.

Vi söker

Nu söker vi en driven projektkoordinator för att förstärka det regionala utvecklingsarbetet med fokus på barn och unga.

Uppdraget sker i nära samarbete med danskonsulenten och innebär en kartläggning över befintlig dansverksamhet för barn och unga regionalt med målet om att utöka kommunsamverkan. Tjänsten fokuserar på regional utveckling kopplat till barn och ungas delaktighet i danskonsten, att själva få uppleva och utöva. I tjänsten ingår förankringsarbete och utvecklingsarbete för att stärka möjligheterna till dansträning i inlandskommunerna och möjligheten för barn och unga att få se danskonst under sin skolgång. Du kommer att samarbeta och nätverka med länets arrangörer, studieförbund, skolor, det fria danslivet, danslärare och pedagoger samt dansskolor, dansgymnasium och kommunala kulturskolor för att få en bild över förbättringsmöjligheter. Arbetet innefattar också uppgifter så som turnéläggning av dansföreställningar för barn och unga i länet, att arrangera workshops och fortbildningar för publik samt semi-professionella, uppsökande verksamhet samt större och mindre projekt och produktioner kopplat till målgruppen. Detta kan röra sig om residens, kortare projekt och eller samarbetsprojekt. Administration, budgetuppföljning och kommunikationsarbete ingår också i tjänsten.

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat inom kulturfältet några år och är van att självständigt koordinera och genomföra projekt inom kultur/dans/scenkonst, föredragsvis i Västerbotten. Du brinner för frågor som rör alla medborgares möjlighet att ta del av- och själv utöva olika kulturuttryck. För dej är det viktigt att barn och unga får möjligheten att möta kultur på sin lokala ort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga värderas högt.

Du är organiserad och strukturerad och strävar efter ett effektivt arbetssätt samt har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är kreativ och nyfiken på att arbeta med utvecklingsfrågor samtidigt som att du är självgående och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett kvalitativt sätt efter utsatta tidsramar.

Du har tidigare erfarenhet av budgetuppföljning. Du har även erfarenhet av att arbeta administrativt och har god datorvana samt erfarenhet av kommunikation och vana att arbeta med sociala medier. Det är meriterande om du har kunskap om regionala kulturfrågor och/eller om du varit involverad i projekt som ämnat till att främja mångfald och jämlikhet.

Vi ser gärna att du bor eller bosätter dig i Västerbotten.

Norrlandsoperan vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka då din meritförteckning, referenser och ett personligt brev senast den 4 augusti 2021 till [email protected]

Vid frågor angående Dans i Västerbotten vänligen kontakta Danskonsulenten Clara West [email protected]

För frågor angående utlysning och anställning kontakta Danschef Birgit Berndt

[email protected]

Se även vår hemsida www.norrlandsoperan.seAnställningsvillkor

Anställningsgrad 50%

Tidsbegränsad anställning 2021-09-01 till 2022-05-31.

Kvälls- och helgdagsarbete förekommer.

Körkort B är ett krav.

Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse.

Fast lön. Enligt överenskommelse.Arbetsgivare
Norrlandsoperan AB
Operaplan 5
90108 UMEÅ
Hemsida: www.norrlandsoperan.se
Ansökan
Ansök senast 4 augusti (1 månad 20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Dramapedagog

Arbetsgivare / Ort: Scenkonst Västernorrland AB / Sundsvall
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Dramalärare/Dramapedagog

Om jobbet

Vikariat under perioden september 2021 till februari 2022

Teater Västernorrland är en del av Scenkonst Västernorrland AB som ägs av Region Västernorrland och Sundsvalls kommun. Inom Scenkonst Västernorrland ryms konstarterna dans, film, musik och teater. Vår vision är att beröra, inspirera och berika människor genom att skapa och erbjuda konstupplevelser i världsklass. För att ge näring åt människors själar. För en bättre värld. Vi eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning därför uppmanar vi alla kvalificerade sökanden oavsett kön, etnicitet, sexualitet, religion eller funktionsuppsättning att söka.

Teater Västernorrland producerar föreställningar för vuxna, barn och ungdom. Teatern har också en omfattande främjandeverksamhet, som omfattar såväl dramapedagogiskverksamhet som stöd till fria kulturlivet och amatörteatern. Vi har vår hemmascen i Teaterkvarteret i Sundsvall och turnerar i hela Västernorrland.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som dramapedagog deltar du i planering och genomförande av Teater Västernorrlands pedagogiska verksamhet, såväl i skolan som på fritiden. I skolverksamheten handlar det framförallt om att leda teater- och dramaworkshops för elever i skolan. Du kommer arbeta nära våra dramapedagoger, samt vår barn- och unga samordnare. Det kan innebära att fortbilda lärare, producera lärarhandledningar samt delta i möten referens- och provpublik för våra barn- och unga produktioner. Inom vårt arbete för en aktiv fritid för barn och unga, planerar, deltar och leder dramapedagogen lovverksamhet och kvällsaktiviteter såväl helt i teaterns egen regi som i samverkan med länets kommuner.

Vem är du?

Som dramapedagog är det viktigt att du är självgående, flexibel och lyhörd. Du har förmåga att bygga goda relationer och delta i olika nätverk eftersom du i ditt arbete har kontakt med många människor. Som person är du kommunikativ, strukturerad och engagerad. Det är viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga och är en positiv och social person.

Vi söker dig som har utbildning inom drama, pedagogik, teater, eller annan förvärvad erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi förutsätter att du har gedigen kunskap om förutsättningarna i den svenska skolan.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi arbetar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Arbetsgivare
Scenkonst Västernorrland AB
Norra Järnvägsgatan 10
85231 Sundsvall
Hemsida: https://teatervasternorrland.se/sv
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Dramapedagog till projekt inom grundsärskolan

Arbetsgivare / Ort: Jönköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Dramalärare/Dramapedagog

Om jobbet
Kulturskolan Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje. Ditt nya jobb Vi söker en dramapedagog som under läsåret 21/22 ska arbeta i kommunens olika grundsärskolor och eventuellt även i grundsärskolans fritidshem. Tjänsten är en del i en satsning som Statens Kulturråd står bakom och som går ut på att utveckla Kulturskolans förmåga att nå särskolans elever samt Kulturskolans samverkan med särskolan i olika projekt såväl som i ordinarie undervisning. Du kommer samverka med Kulturskolans övriga resurser samt förstås med grundsärskolans lärare och ledning. Du ges också stor frihet att tillsammans med dessa utforma innehåll och upplägg varför vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet. Här kan du läsa mer om Kulturskolan (http://www.jonkoping.se/kulturskolan) och om kommunens grundsärskoleverksamhet (https://www.jonkoping.se/barnutbildning/grundsarskola.4.6b357c8816d8660b4695524.html). Välkommen till oss Jönköpings Kulturskola har ca 3 000 ämneselever i musik, dans, drama/teater, bild och film. Huvudskolan är placerad på Tändsticksområdet i Jönköping samt egna lokaler på Huskvarna teater. Undervisning bedrivs också ute på kommunens grundskolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet, bedriver projekt och grundkurs i åk 2 i kommunens grundskolor, lovverksamhet och ansvarar för att lägga ut teaterföreställningar, konserter och dansföreställningar på kommunens grund- och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skola projekt. Kulturskolan Jönköping är en arbetsplats där kompetenta och engagerade medarbetare arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Lärglädje börjar med dig! Kulfaktorn är viktig på Kulturskola. Din kompetens Du är utbildad teater- och/eller dramapedagog och har stor erfarenhet av att utöva din konstinriktning. Du bör också antingen ha vana av att arbeta med grundsärskolans elever eller ha ett stort intresse för att möta dem och deras behov. Du bör vara van att arbeta självständigt och du är en person som har förmågan att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du har en öppen attityd och ett inkluderande förhållningssätt. Du har god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt. Du känner dig trygg i kontakten med grundsärskolans elever, vårdnadshavare och lärare och att utveckla en god relation till dem ser du som en självklarhet. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Bra att veta Tjänsten är en visstids-/projektanställning som sträcker sig fram till 2022-06-23. Heltid. Tillträde snarast enl överenskommelse. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/) och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Vill du veta mer? Kulturskolechef Patrik Svanängen, 0706385604 Fackliga företrädare (https://www.jonkoping.se/fackligaubf) Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb, välkommen att söka tjänsten. Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Jönköpings kommun
Hemsida: http://www.jonkoping.se
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior projektledare inom översättning

Arbetsgivare / Ort: Emploid AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Projektledare: kultur
 • media
 • film

Färdigheter
Krav
 • Översättningar (sökord för översättare)
Meriterande
 • Teknisk översättning

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska
 • Norska
 • Danska

Om jobbet

Om företaget

Vår kund är en översättningsbyrå som erbjuder professionella språktjänster. Med gedigen kompetens och erfarenhet i kombination med moderna översättningsverktyg kan företaget leverera ett högkvalitativt arbete och har genom det ett väletablerat varumärke inom branschen. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten

Som projektledare hos vår kund kommer du hålla i översättningsprojekt mot såväl större som mindre kunder från beställning till leverans. Du kommer ingå i ett internationellt team som tillsammans leder och organiserar översättningsproduktionen. Mer konkret innefattar tjänsten:

– Analysera material som ska översättas och förbereda offerter

– I samarbete med organisationens säljare och projektgruppen ta fram kundspecifika översättningslösningar

– Sätta upp projektmallar, filter och dylikt för återkommande projekttyper

– Koordinera resurser för specifika projekt

– Samarbeta med andra i projektteamet vid större projekt

– Bistå säljare och övriga projektgruppen med expertis i frågor som rör filformat, IT-system, integrationer, digitala verktyg

– Hantera och underhålla befintliga integrationer mellan olika system

– Identifiera möjligheter att införa nya tekniska verktyg och bidra till att ta fram nya automatiseringar och integrationer för att effektivisera arbetet

Företaget erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö där arbetet sker med en hög grad av frihet under ansvar. Tjänsten passar dig som vill göra karriär inom översättningsbranschen och som har för ambition att på sikt ta dig an en chefsposition.

Om dig

Vi söker dig som idag arbetar i översättningsbranschen och som har minst 5 års erfarenhet av rollen som projektledare.

– Erfarenhet av leverans av språktjänster

– Djup förståelse för hur CAT-verktyg fungerar samt erfarenhet av att sätta upp avancerade projekt i något av de ledande verktygen

– Erfarenhet av XTRF

– Erfarenhet av maskinöversättning

– Flytande i engelska

– Kunskaper i svenska, danska och norska är meriterande

För att vara framgångsrik i rollen som projektledare har du ett stort intresse för språk och teknik där du brinner för att realisera digitaliseringens möjligheter genom nya arbetssätt och tekniker. Din arbetsmetodik genomsyras av en hög grad av affärsmässighet, självständighet och kvalitet. Genom din tidigare erfarenhet inom branschen har du utvecklat förmågan att etablera värdeskapande och långsiktiga relationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö, med möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan

Arbetstider: kontorstider, flextid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, Project Manager, Översättning, Språktjänster, CAT, XTRF, Maskinöversättning, Memosource, MemoQ, Transit, Trados, rekrytering, Skåne, Malmö, Lund, Helsingborg

Arbetsgivare
Emploid AB
Ansökan
Ansök senast 29 september (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare för ny produktionsmiljö dans

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Projektledare: kultur
 • media
 • film

Om jobbet
Beskrivning Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret är vi drygt 1500 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Våra avdelningar arbetar med frågor som rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, kultur, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT. Vårt uppdrag är att alla invånare ska ha möjlighet att ta del av och vara delaktiga i kulturen i Västra Götaland samt att skapa förutsättningar för nyskapande konst. Med ett strategiskt ansvar för kulturfrågor innebär det att vi samarbetar med institutioner, föreningar och kommuner. Västra Götalandsregionen är en beställar- och utförarorganisation vilket innebär att kulturnämnden är beställare av kultur i regionen. Kulturnämnden beslutar därför om uppdrag och ett flertal olika stöd samt stipendier. Se även vår hemsida: http://www.vgregion.se/kultur Nu söker vi en projektledare för en ny produktionsmiljö för dans. Ditt uppdrag I samarbete med Mölndals stad vill Västra Götalandsregionens kulturnämnd bidra till etableringen av en långsiktigt hållbar produktionsmiljö för dans, samt undersöka om fler konstområden, som film eller samtida cirkus, kan bli aktuella. Detta i enlighet med Kulturstrategi Västra Götaland 2020–2023 och följande prioritering: Verka för att etablera en produktionsmiljö för de fria professionella dansaktörerna samt för en masterutbildning i koreografi på Göteborgs universitet.  Projektledaren ska driva och samordna processen i etableringsfasen. Leda och samordna planeringsarbetet med att etablera en produktionsmiljö för konst och kultur (främst dans) i Forsåkerområdet i Mölndal, på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Ägare av fastigheterna är Mölndala Fastighets AB inom Mölndals stad. Etableringsfasen är ca 10 månader från årsskiftet 2021/2022 och omfattar kartläggning av vilka tekniska och operativa behov aktörerna har. I uppdraget ingår att ta fram scenarier kring hållbara finansieringsmodeller och förslag på överenskommelser mellan parterna, bland andra Västra Götalandsregionen och Mölndal stad. Att ta fram förslag till organisation och drift för att säkerställa fortsättningen framåt samt att involvera aktörer från ett tidigt stadium. Arbetsuppgifter  - Upprätta en projektplan som revideras efter hand som projektet fortlöper. - Uppdatering av intresse och nuläge hos dansaktörer i Västra Götaland. - Skapa arbets- och referensgrupper - Sammankalla och leda arbetsgrupp bestående bland annat av aktörer inom kulturområdet. - Delta i styrgrupp och regelbundet rapportera projektets status.  - Kontinuerligt rapportera projektets gång till VGR kulturnämnd, koncernavdelning kultur, Mölndals stad med flera.  Vad kan vi erbjuda dig? Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på https://insidan.vgregion.se/min-anstallning/formaner/ Kvalifikationer Tjänsten förutsätter att du lett liknande projekt med många olika intressenter (här aktörer inom scenkonst/kultur, arkitekter, byggledare, kommun, kommersiella aktörer, fastighetsbolag och liknande) med gott resultat. Att du har en projektledarutbildning, gärna inom byggsektorn samt minst 5 års yrkeserfarenhet. Det är även en förutsättning att du har dokumenterad kompetens kring drift och ekonomi av ett projekt, av finansieringsmodeller och processverktyg. Du behöver ha förståelse för offentlig sektors förutsättningar samt erfarenhet av att formulera avtal och förhandla med olika parter.  Vem är du? Som person är du strukturerad, stresstålig och kommunikativ. Du har lätt för att samla olika typer av aktörer. I denna form av medlande roll är det viktigt att kunna balansera olika intressen. Som i alla projekt är det viktigt att hålla deadlines, lägga upp tidplan samt hålla parter informerade, tex styrgrupp och arbetsgrupp. Det är meriterande om du har kännedom om den kreativa sektorns särskilda förutsättningar, god kännedom om stadsbyggnadsprocesser, kunskap om Västra Götaland samt erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.  Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund: - Tillsammans gör vi varandra framgångsrika. - Vi lyssnar in. Vi lyssnar av. - Feedback bidrar till vår utveckling. Övrigt Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/ Projektledarens placering är på koncernavdelning kultur, Västra Götalandsregionen. Arbetsplats Regionens Hus, Göteborg. Närmaste chef är Katti Hoflin, kulturchef.  Tillträde enligt överenskommelse, gärna dec 2021.  Tidsbegränsad anställning.   Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.