På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kalkylator
Spela filmen

Kalkylator

1 Lediga jobb

KALKYLATOR

Arbetsgivare / Ort: 08 Betonghåltagning AB / SÖDERTÄLJE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 september (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Företaget befinner sig i ett expansivt skedde och söker en kalkylator inom håltagning. Personen vi söker ska tycka om försäljning då detta ingår i arbetsuppgiften.

Företaget är verksamt inom byggbranschen och utför i första hand håltagning.

Tjänsten kräver erfarenhet från håltagning och rivning. Arbetet består av att beräkna kostnader för håltagning via mängdförteckning, K-ritningar alternativt annan motsvarande information. En viktig egenskap är att ha kompetens inom ritningsläsning. Viktiga personliga egenskaper är att vara engagerad och driven, vara kommunikativ både mot anställda och beställare, vara strukturerad och ha god planeringsförmåga samt vara flexibel gällande arbetstider.

Du som vill lära dig kalkylering inom håltagning sök detta jobb omgående. Vi ser gärna människor som söker är början av sin karriär som har erfarenhet från byggbranschen.

De olika arbetsplatserna finns inom stor Stockholmsområde.

Företaget tillhandahåller bil för resor till de olika arbetsplatserna.

Arbetsgivare
08 Betonghåltagning AB
15228 SÖDERTÄLJE
Ansökan
Ansök senast 2 september (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kalkylator

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (1 månad 12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör

Om jobbet
Är du en person som trivs i en variationsrik roll på ett företag där möjligheterna till utveckling och utökat ansvar är stora? Vill du bli en del av ett välmående och växande företag under stark tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som kalkylator till Uppsala Fastighetstjänst! I rollen som kalkylator kommer du bland annat: ·       Beräkna samt kvalitetssäkra jobben ·       Analysera anbud, materialinköp samt annan typ av affärsutveckling ·       Samordna entreprenörer och egen personal för att leda projektet framåt.       För att passa i rollen: ·       Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som kalkylator, gärna inom bygg ·       Väl utvecklat sinne för att räkna på affärer ·       Är flytande i tal och skrift i svenska samt B-körkort Som kalkylator på Uppsala Fastighetstjänst erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som expanderar med möjlighet att växa in i en kombinationsroll som projektledare/kalkylator. Med en lättsam företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar UFT en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Uppsala Fastighetstjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, [email protected], 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Information om Uppsala Fastighetstjänst: Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. Företaget har sedan starten 2007 vuxit från tre anställda till 60 stycken med en god lönsamhet. Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl medarbetare som kunder. Våra medarbetare har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Vidareutbildning som kan krävas för arbetet erbjuds vid behov.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (1 månad 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.